هدایت شده از خبر آنلاین📡
15.31M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💠فریاد تظلم خواهی مادران محبوسین شیعه در آذربایجان. ماموران رژیم صهیونیستی علیاف فرزندانمان را تهدید به تجاوز کردهاند
🔹به فرزندان ما اتهام میزنند برای ایران مواد مخدر جابجا میکنید یا باید اعتراف و امضا کنید یا به شما با شیشه نوشابه تجاوز میکنیم!!
🔰به #قرارگاه_سایبری 🇮🇷 بپیوندید ↙️
🆔 @gharargahcayberi
هدایت شده از تا 2030
🗓در تاریخ اول فوریهء 2023 (12 بهمن امسال) سازمان ملل متحد، سندی را منتشر کرد (اینجا) با عنوان:
«چهارچوب همکاری توسعهء پایدار سازمان ملل متحد برای جمهوری اسلامی ایران»
⭕️عنوان کاملاً گویاست!
🔙پیشتر توضیح دادم که: سال هدف، برای اجرایی شدن کامل سند توسعه پایدار ملل متحد، همان سال 2030 است؛ یعنی اهداف توسعهای مد نظر این سازمان (اهداف 17گانه) باید تا سال 2030 در کل دنیا محقق شود؛ لذا سند توسعهء پایدار، همان چیزی است که اصطلاحاً به 2030 معروف است.
⬆️محتوای سند فوق، چهارچوب کاری چگونگی اجرای سند توسعهء پایدار در ایران، برای چهار سال آینده (2023 تا 2027) است که به امضای وزارت خارجهء جمهوری اسلامی ایران رسیده است و در آن، خط مشیهای اصلی عملیاتی مشخص شده. در عکس ضمیمه، قسمت امضای وزارت خارجهء دولت آقای رییسی را قرار دادم تا شک و شبههای در خصوص ادامهء اجرای 2030 باقی نماند.
🗂سازمان ملل در معرفی سند فوق گفته: چهارچوب همکاری توسعه پایدار سازمان ملل متحد (UNSDCF) برای سالهای 2023-2027 به طور مشترک بین دولت جمهوری اسلامی ایران و سازمان ملل متحد، برای انعکاس و حمایت از اهداف و راهبردهای توسعه ملی تدوین شده.
❓سؤال: به سازمان ملل چه ربطی دارد که در امور داخلی ما، دخالت نموده و اصطلاحاً "راهبرد توسعهء ملی" (که عملاً پیاده سازی سند توسعه پایدار در ایران است) ارائه میدهد؟ یعنی خودمان توان نوشتن سند و «الگوی ایرانی-اسلامی پیشرفت» برای خودمان را نداریم؟
❓امضای این سند، چه قرابتی با فرامین امام جامعه، مبنی بر تدوین و عمل به الگوی ایرانی-اسلامی پیشرفت دارد؟
ادامه دارد....
🆔@CoronaDeception
هدایت شده از تا 2030
❓امضای سند «چهارچوب همکاری توسعهء پایدار سازمان ملل متحد برای جمهوری اسلامی ایران» توسط دولت سیزدهم، چه قرابتی با فرامین امام جامعه، مبنی بر تدوین و عمل به الگوی ایرانی-اسلامی پیشرفت دارد؟
📂در این نوشتار، نگاهی داریم به سخنان امام جامعه، آیت الله خامنهای و رهنمودهایشان در خصوص برنامهء پیشرفت کشور.
❌لطفاً به تک تک جملات ایشان دقت کنید!
🔺با نهایت تأسف، فرامین رهبری در این خصوص، به درستی اجرا نمیشود و امروز، نتیجهی عدم عمل به فرامین ایشان (و بدتر از همه، عمل به اوامر سازمانهای بینالمللی) را در کشور شاهدیم...
📌«ما حالا بايد براى شكستن اين طلسم فكر كنيم... اين طلسم كه كسى تصور كند كه پيشرفت كشور بايد لزوماً با الگوهاى غربى انجام بگيرد. اين وضعيت كاملاً خطرناكى براى كشور است... بنده به طور قاطع اين را ميگويم: الگوى پيشرفت غربى، يك الگوى ناموفق است.... ما بايد پيشرفت را با الگوى اسلامى - ايرانى پيدا كنيم. اين براى ما حياتى است.»
🔺نکتهء غمبار ماجرا آن است که بیانات فوق، مربوط به سال 1386 است. و البته دولتهای گوناگون در کشور ما، هنوز اندر خم کوچهء سازمانهای بینالمللی و اوامر آنها هستند...
▪️بعدها ایشان در سخنانی صریحتر، در سال 1396، فرمودند:
📌«چه کسانی هستند اینهایی که دارند سند توسعهی پایدار را فراهم میکنند؟ چه حقّی دارند که دربارهی کشورها، دربارهی ملّتها، دربارهی سنّتهایشان، دربارهی عقایدشان، اظهار نظر کنند که باید اینجوری کنید، باید آنجوری کنید؛ همهی اینها هم «باید» است. اینکه میگویند الزام نیست، این سطحینگری است... در واقع همهی اینها «باید» است، ولو در ظاهرش «باید» نباشد. چه لزومی دارد؟ خب ما از چند سال قبل از این آمدیم گفتیم «الگوی ایرانیـاسلامی پیشرفت»؛ بنده کلمهی توسعه را هم عمداً به کار نبردم... چون کلمهی توسعه یک کلمهی غربی است؛ یک مفهوم غربی دارد؛ من کلمهی پیشرفت را به کار میبرم؛ الگوی پیشرفت ایرانیـاسلامی. خب این الگو را بگردیم پیدا کنیم! چرا باید برای پیشرفت ما، دستهای غربی الگو بدهند بهصورت همین سند توسعهی پایدار یا ۲۰۳۰ و امثال اینها؟»
❓اما چرا این صحبتهای رهبری چندان محقق نشدهاند؟
🔺برای یافتن پاسخ این پرسش، به این قسمت از حرفهای ایشان که در سال 1399 در دیدار با هیئت دولت ایراد شده، توجه کنید:
📌«شما [مسوولان] با عملکرد خودتان میتوانید این الگو [=الگوی اسلامی] را در چشم مردم جهان شیرین کنید و تبلیغ کنید... بنابراین، خدمت در جمهوری اسلامی این است؛ فقط صرف این نیست که ما با خدمت خودمان یک کمکی به آحاد بشر یا به جمع معیّنی یا به کشور میکنیم؛ مهم این است که ما... با این عملکرد خودمان... داریم در واقع چهرهی اسلام را و الگوی اسلامی را نشان میدهیم. و این الگو وجود دارد؛ چه مستکبرها بخواهند، چه نخواهند، این الگوی تازه سر برآورده در دنیا، و آنها هم از همین میترسند؛ دشمنیشان به خاطر این است که این الگو، الگویی است که اصول مسلّمِ آنها را قبول ندارد؛ مدیران و جهتدهان آنها ... الگوی جمهوری اسلامی، الگوی اسلامی، این را قبول ندارد... دشمنیهای اینها به خاطر این است. کینهتوزیای که شما میبینید آمریکا و بعضیهای دیگر با جمهوری اسلامی دارند، فقط به خاطر بودن زید و نبودن عمرو و فلان کار خاص و مانند اینها نیست؛ با اساس مخالفند!»
.
.
.
💢اکنون هرکسی میتواند شفاف و بدون تعارف با خود، حساب کند که دولت فعلی (دولتهای قبلی که وضعیتشان مشخص بود...) در کجای این پازل و ماجرا قرار دارد و چقدر لقب انقلابی، برایش ناشایست، دور از واقعیت و نامتناسب است.
💢در پست بعدی، مروری بر برنامهء سازمان ملل برای اجرایی شدن سند توسعهء پایدار در ایران ظرف 4 سال آتی (2023-2027) خواهم داشت، انشاءالله!
🆔@CoronaDeception
🌐لینک پیوستن به کانال:
https://eitaa.com/joinchat/93192196Cac05c503bc
هدایت شده از تا 2030
🌀در واپسین روزهای سال 1401، نشست مشترکی میان نهادها، صندوقها و برنامههای سازمان ملل متحد و وزارتخانههای دولت جمهوری اسلامی ایران برگزار شد که در آن، بیش از 80 نماینده از 30 نهاد دولتی در کنار 50 مقام از 18 نهاد ملل متحد گرد هم آمدند.
📡خبر این نشست، روی صفحهء ایران سازمان ملل منتشر شده است.
♨️در این برنامه، محمد حسنینژاد پیرکوهی، مدیرکل امور بینالملل محیط زیست و توسعه پایدار وزارت امور خارجه (به عنوان خوب دقت کنید: توسعهء پایدار در وزارت خارجه! پر واضح است که گرچه رهبری اجرای سند توسعهء پایدار 2030 را مطلقاً مجاز ندانستهاند، اما آقایان دولتی کار خودشان را میکنند و گوششان بدهکار این حرفها نیست...) اعلام داشت که این نشست، در واقع مرحلهء آغازین اجرای سند چهارچوب همکاری توسعه پایدار سازمان ملل متحد است که پیشتر از آن رونمایی شده بود (اینجا بدان پرداخته بودم).
♨️مطابق آنچه در خبر سازمان ملل آمده، چهارچوب همکاری توسعه پایدار سازمان ملل متحد سالهای 2023- 2027 (1401-1405) را پوشش میدهد و با برنامه هفتم توسعه ملی ایران همراستا است.
⁉️سؤال: چرا برنامهء توسعهء ملی کشور ما، باید با برنامهای که سازمان ملل متحد میدهد، همراستا باشد؟ آیا در تمام این سالها، این سازمان ملل بوده که برنامههای اول تا ششم توسعهء ایران اسلامی را تنظیم میکرده؟ برنامههایی که در داخل به اسم برنامهء مثلاً چهارم توسعه، اجرا میشده است؟
♨️در صفحهء ایران سازمان ملل هم به صراحت اشاره شده که آرمانهایی که با اجرای این برنامه، به دنبال دستیابی به آن هستند، در راستای اجرای هدف هفدهم #سند_توسعه_پایدار_2030 است.
❓و چند پرسش بی پاسخ:
⁉️به چه دلیل برنامههای ملی کشور ما، باید در راستای اجرایی شدن سند توسعهء پایدار 2030 باشد؟
⁉️چرا ترمز این روند غلط کشیده نمیشود؟
⁉️و چرا دولت رییسی هم قدم به قدم، همان راهی را میرود که روحانی میرفت؟
🆔@CoronaDeception
🌐لینک پیوستن به کانال:
https://eitaa.com/joinchat/93192196Cac05c503b
هدایت شده از دادشهر | حمزه شکریان
♨️ جهش در روند رسیدن به اهداف سند توسعهء پایدار 2030 با پول دیجیتال!
👈 قبلاً در مورد پروژه رمزریال و تطبیق آن با سند 2030 صحبت کردیم و با استناد به متن سند people's money اثبات کردیم که سند 2030 بدون اجرای این پروژهها شکست میخورد.
🔸 حالا این سند منتشره توسط سازمان ملل را ملاحظه کنید که از «جهش و شعلهور شدن اهداف سند 2030» با اجرای پروژههای پولهای رمزپایه صحبت میکند! (لینک)
🔹 خیلی اتفاقی مسئولین بانک مرکزی هم فوقالعاده اصرار دارند که پروژه رمزریال را اجرا کنند. (لینک)
💢 واقعاً کسی دیگر مانده است که در تطبیق این پروژه با اهداف سند 2030 شک داشته باشد؟
واقعاً با عزم و ارادهای که بانک مرکزی در اجرای پروژه رمزریال دارد، کسی میتواند در اجرای سند 2030 در این دولت شک داشته باشد؟
@dadshahr_iranian
هدایت شده از تا 2030
🔺کوواکس و ایران بخش اول🔺
🔹اولین زمزمههای کوواکس، در 31 شهریور 99 بلند شد، زمانی که لاری، سخنگوی وقت بهداشت، خبر از امضای این قرارداد از سوی ایران را دادhttps://b2n.ir/b57462 ، وی گفت:
"در این زمینه مجمعی به نام کووکس فعال است که ۱۸۰ کشور در آن ثبت نام کردهاند و ۱۸ سازمان و شرکت در زمینه تولید واکسن در آن مشارکت دارند. ایران هم در لیست این۱۸۰ کشور است"
🔸 3 مهر 1399، جهانپور گفت https://b2n.ir/s75914 که با دستور نمکی، وزیر وقت، این قرارداد امضا شده. طرف ایرانی امضا کننده، محمدرضا شانه ساز، رییس وقت سازمان غذا و دارو بود (راستی، طرف مقابل وی در امضای کوواکس که بود؟)
🔹اواخر مهر ماه همان سال، با اعلام خبر آقای محمدی، مدیرکل دارو مواد تحت کنترل سازمان غذا و دارو در خصوص کوواکس،https://b2n.ir/g65917 توجهات بسیاری به این قرارداد جلب شد. محمدی گفت که 160 کشور دنیا به این برنامه پیوستهاند. جالب آنکه وی به عنوان مقام مسوول بهداشت گفت که نمیداند ایران، پولی به کوواکس داده یا نه!
او همچنین گفت: "وزارت بهداشت نامه پیوستن به برنامه توزیع عادلانه واکسن کرونا (کوواکس) را امضا کرده و به طور رسمی عضو این برنامه جهانی شده"
❌ آیا اساساً پیوستن به چنین معاهداتی، جزو اختیارات وزارت بهداشت است؟❌
🔸دی ماه 1399، علیرضا رییسی سخنگوی وقت ستاد ملی مبارزه با کرونا گفت https://b2n.ir/z08685 : مهمترین راه پیگیری و تهیه واکسن، کوواکس است که ۷۰ کشور در آن جمع شدهاند.
🔹 رییسی البته، سخنانی متاقض با حرفهای همکارانش، لاری و محمدی گفت. امری که در طول دورهء کرونا، در وزارت بهداشت بسیار رایج بوده و همچنان ادامه دارد! بالاخره کوواکس متشکل از 70 کشور است یا 160 یا 180؟ خبرهای متناقض دیگر، در این خصوص زیاد است که امکان بررسی شان در اینجا نیست.
‼️دی ماه 99، بعد از 4 ماه از پیوستن ایران به کوواکس، شیخی نمایندهء مجلس گفت https://b2n.ir/t81727 :
ابعاد معاهدهء کوواکس باید در مجلس بررسی شود، چون موضوع خرید واکسن، بحثی حاکمیتی است"! این امر چقدر واقع شد؟
نکتهء جالب آنکه اینجا نمایندهء مجلس اعلام کرده که از طریق رسانهها از این موضوع با خبر شده!
❗️و در واقع، کوواکس هرگز در مجلس بررسی نشد، کاری که عملاً خلاف قانون اساسی (اصل 77 و 125) است!
‼️وزارت بهداشت، دراقدامی کاملاً خلاف قانون اساسی، سرخود، به این معاهده پیوست و اولین محمولهء کوواکس را، با واردات 700 هزار دوز آسترازنکا-آکسفورد به ایران، در شباهنگام 16 فروردین 1400، دریافت کرد https://b2n.ir/m42820
⭕️خبر این واردات، اولین بار در توییتر! از زبان جهانپور، مسوول وقت بهداشت منتشر شد. جدیدترین محمولهء کوواکس نیز چند روز پیش به ایران آمد و قرار است محموله های بعدی آن نیز، به تدریج وارد شود! https://b2n.ir/f34289
🔥اکنون، ثمرهء این اقدام کاملاً خلاف قانون وزارت بهداشت در جان و رگ میلیونها ایرانی، جریان دارد و خدا می داند که چه فجایعی را برای آیندهء کشور و مردم، رقم خواهد زد!
🔺نوشتهء فوق، مقدمه بود، اصل ماجرا و قسمتهای جالب و حساس داستان، باقی است این که وزارت بهداشت جمهوری اسلامی ایران به عقد قرارداد با چه کسی اقدام کرده است؟ چه مقدار پول و تحت چه شرایطی برای این واکسنها پرداخت شده؟
از همهء شما عزیزان دعوت می کنم، نوشتههای بعدی را که حاوی نکات تأسف بار و دردناکی در این خصوص است و به زودی منتشر میشود، بخوانید!
پایان بخش اول/
🆔@CoronaDeception
هدایت شده از تا 2030
❌ایران و کوواکس بخش دوم❌
🔸در نوشتهء قبلی، اطلاعاتی کلی از کوواکس و با توجه به اخبار داخلی داده شد
🔹اکنون، ردپای این معاهده در منابع خارجی بررسی می شود:
🔺کوواکس، در تیرماه 99 اعلام موجودیت کرد https://b2n.ir/p32476
🔺هدف کوواکس به گفتهء مسوولانش این هست: https://b2n.ir/619941
_ واکسن دهی به حداقل 20% جمعیت هر کشور
_ مدیریت فعال و تنوع انواع واکسن ها
_ ارائهء واکسن برای مصرف، به محض آماده سازی
_ پایان دهی مرحلهء حاد پاندمی
_ بازسازی اقتصاد (این بند، خیلی مهمه؛ یعنی داستان کوواکس، پس از واکسیناسیون، همچنان ادامه دارد. این بازسازی با چه ساز و کاری خواهد بود؟ نمیدانم!)
🔺فرانسه، نخستین کشوری بود که به کوواکس، واکسن اهدا کرد. واکسنهای اهدایی فرانسه از جنس آکسفورد_آسترازنکا بودند. https://b2n.ir/x26355 انگلستان هم متعهد شده که در مجموع 548 میلیون پوند انگلیس، به کوواکس کمک کنه و نکتهء جالب این هست که 96% واکسنهای اهدایی انگلستان به کوواکس هم از نوع آسترازنکا-آکسفورد هستند https://b2n.ir/w76256
❗️(ورود واکسن انگلیسی ممنوع!)❗️
⁉️دلیل این حاتم بخشیها چیست؟
📂در اینجا مروری می کنم، بر یکی از مقالات نیوریورک تایمز: " امضای قراردادهای معاملات محرمانهء واکسن، توسط دولتهای مختلف در دنیا" که در ژانویهء گذشته چاپ شده و بسیار شایان توجه است https://b2n.ir/u22367
🔺دولتها، قراردادهای محرمانهء معاملات واکسن را امضا می کنند. قراردادهای چندمیلیارد دلاری که هیچ مسوولیتی را متوجه واکسن سازها نمیکند. زمان تحویل و قیمت را، واکسن سازها تعیین میکنند و دولتها متعهد میشوند که بخش اعظم این قراردادها، عمومی و برملا نشوند. یکی از شرایط کلیدی قراردادهای واکسن، قیمت هر دوز می باشد که اغلب در نسخه های عمومی قراردادهای دولتی، مورد دستکاری و تجدید نظر قرار میگیرد (این جمله خیلی مهمه! بعداً به مصداقش میرسیم.)
اصرار بر محرمانه بودن قیمتها باعث می شود که سازندگان دارو، در مذاکره با دولتی که نمی داند سایر کشورها، چه هزینه ای را پرداخته اند، دست برتر را داشته باشند. گرچه دولتها، این بند را پذیرفته اند، اما به هر حال، برخی از اخبار، نشت کرده است، مثلاً اتحادیهء اروپا برای هر دوز واسکن آسترازنکا، 2.19$ پرداخته، در حالی که این رقم برای آفریقای جنوبی، 5.25$ است. (این قیمت برای ایران، طبق اخبار منقول https://b2n.ir/m44582 4$ است که البته توضیحاتش رو بعداً خواهم داد.)
و نکته ای که در این مقاله در خصوص کوواکس، شایان اهمیت است، این جمله است:
🔺«کوواکس اصرار دارد که کشورها، تمام مسئولیت مربوط به واکسن ها را به عنوان بخشی از قراردادهای خود بپذیرند.» لذا کاملاً واضح و مشخص هست که هر بلایی که به واسطهء واکسنهای وارداتی کوواکس، بر سر مردم بیاید، به هیچ روی قابل دادخواهی نیست، چون کشور خریدار، خود مسوولیت آن را پذیرفته.
❓و سوال اینجاست که اساساً ایران، در برابر عوارض واکسن، چه تضمینی به مردم دریافت کنندهء آن می دهد؟ یک سؤال بی جواب!
پایان بخش دوم/
🆔@CoronaDeception
هدایت شده از تا 2030
🔺ایران و کوواکس🔺
بخش آخر
✅میرسیم به اصل ماجرا، یعنی: قرارداد کشورمان با کوواکس!
🔹نمایندهء WHO در ایران، شهریور ماه امسال گفت که ایران تنها کشوری است که هزینه واکسنهای خریداری شده از کوواکس ( ۱۶.۸ میلیون دز) را کامل پرداخته است https://b2n.ir/w26967 ما همیشه شاگرد اولیم!
❓میدانید نکتهء جالب ماجرا چیست؟ رییس برنامهء تحویل واکسن اتحادیهء آفریقا در تابستان گفت: کوواکس، شکست نخورده، اما در حال شکست است! (به خاطر بروز دلتا و نیز عدم تامین واکسن ها به میزان وعده داده شده) اوایل جولای 2021، اسناد محرمانهء کوواکس نشان داد که 22 کشور، که برخی از آنهامرگ و میر شدید داشتند، به طور کامل یا تقریبی، از کوواکس، خارج شده اند (نیویورک تایمزhttps://b2n.ir/a66917)
❗️ما البته، همچنان استوار، حضور داریم! مرگ و میر واکسنیمان که هم که به گفتهء وزیر عیناللهی صفر است! https://b2n.ir/p42993
📂مطابق سند سازمان بهداشت جهانی، کوواکس به نمایندگی از کشورهای مشارکت کننده، با سازندگان واکسن قرارداد می بندد تا دسترسی آنها، به مقدار مشخصی از واکسن را در زمان معین و با قیمت مشخص، تضمین کند. هزینهء هر دوز، بسته به واکسن و شرکت سازنده، متفاوت است و این خود کوواکس است که با شرکتها بر سر قیمت واکسن چانه زنی می کندو در نهایت با توافق دو طرف (سازنده و کوواکس)، قیمت نهایی تعیین میشود (لذا کشور خریدار، هیچ حقی برای تعیین قیمت واکسن ندارد، فقط باید پول را بپردازد! https://b2n.ir/d66160 )
❗️به گفتهء آقای اردکانیان، وزیر نیروی دولت قبل (ارتباط وزارت نیرو با بهداشت و واکسن چیست؟) ایران125 میلیون $، برای کوواکس پرداخته است. با توجه به خرید 16.8 میلیون دوز واکسن، رقم پرداختی برای هر دوز، حدود 7.44$ بوده است. امیدوارم از بخش دوم، 2 نکته رو به خاطر داشته باشید، اول: نرخ واکسن آسترازنکای کوواکس، که 4$ اعلام شده و با شواهد بالا، نمی خواند. دوم اشاره کردم که به تصریح نیویورک تایمز، یکی از شرایط کلیدی قراردادهای واکسن، قیمت هر دوز می باشد که اغلب در نسخه های عمومی قراردادهای دولتی، مورد دستکاری و تجدید نظر قرار میگیرد! به نظر میرسد، رقم واقعی پرداختی به کوواکس، غیرشفاف است!
📄این سند 21 صفحهای: https://b2n.ir/a39461، به توضیح جزییات قرارداد کواکس با کشورهایی که خود، هزینهء خرید واکسن را می دهند (مثل ایران) میپردازد، و در آن، ضوابط و جزییات قرارداد کوواکس، توضیح داده شده.
⭕️مجال بررسی تمام آن نیست، اما برخی قسمتهای بسیار مهم قرارداد کوواکس، به شرح ذیل است:
کشورها در صورت امکان، باید تحت قوانین ملی، موارد ذیل را تضمین کنند:
❌عدم دخالت در انتقال واکسنها و تجهیزات پزشکی لازم برای تجویز واکسن از تولیدکنندگان به کشورهای متقاضی واکسن
❌مشارکت در نظارت ملی، مطالعات تأثیر واکسن، دادههای ایمنی و دادههای آزمایشگاهی COVID-19 و SARS-COV-2، به بانکهای اطلاعات جهانی از قبیل بانک دادههای رصدخانهء بهداشت جهانی WHO و یا سایر سیستم ها. (متوجه موضوع شدید؟ آقایان، برای پایش اثر واکسن ها هم تعهد داده اند، و تمام اطلاعات را به طرف قراردادشان، مخابره می کنند!)
❌کشورهای مشارکت کننده در کوواکس، مسوول توزیع، جابجایی و استفاده از واکسنها در داخل جغرافیای خود هستند و هرگونه مسوولیتی در باب استفاده و توزیع، برعهدهء خودشان است
❌مدیریت کوواکس، با GAVI است و کشورها، باید قرارداد خرید را با GAVI امضا نمایند. دفتر اداری کوواکس، یکی از واحدهای مستقر در داخل GAVI است. GAVI چیست؟
❌گاوی GAVI، "اتحاد جهانی برای واکسن و ایمنسازی"هست. یک سازمان مشارکتی بین المللی نیمه خصوصی-دولتی، که هدفش افزایش دسترسی به واکسیناسیون در کشورهای فقیر است و 2 بخش خصوصی و غیرخصوصی دارد. بخش غیرخصوصی آن شامل کشورهای در حال توسعه و دولتهای اهدا کننده، سازمان بهداشت جهانی، یونیسف، بانک جهانی و بخش صنعتی واکسن در کشورهای صنعتی و در حال توسعه و نیز سازمانهای تحقیقاتی و فنی است.
❌بخش خصوصی آن، همان بنیاد بیل و ملیندا گیتس است اساساً این بنیاد، در سال 2000، با تلاش خود بیل گیتس بنا شد و مقرش در ژنو سوییس هست https://b2n.ir/r86101
🔥متوجه شدید که طرف قرارداد ایران، در معاهدهء کوواکس کیست؟ بیل گیتس!
واقعاً نباید به مسوولان وزارت بهداشت، دستمریزاد گفت؟ خسته نباشید جانانه چطور؟ چی بهشون بگیم، حق مطلب ادا می شود؟
پایان/
🆔@CoronaDeception
هدایت شده از مینا فروزش
15M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
♥️⃟🌾༺⃟
🎥 کاشت ناخن و عوارض وحشتناک آن!!
⭕️ در این ویدئو به جنایتی که برخی خانمها به ازای زیبایی، در حق خود روا میدارند اشاره میشود.!
👈 دوستان لطفا این کلیپ را در همه گروهها و کانال هائی که عضو هستید، ارسال کنید تا دختران و بانوان متوجه عوارض جسمی و بهداشتی و همچنین مشکلات شرعی کاشت ناخن بشوند.
╰⊱❤️⊱╮ღ꧁🌸꧂ღ╭⊱❤️≺
🍃🌺🍃 @mina_foroozesh