رونمایی از دسر انجیر فراسودمند "#سگاس"
در نشست روئسای پارک های علم و فناوری سراسر کشور با حضور وزیر علوم تحقیقات و فناوری با موضوع دستاوردهای شرکت های فناور و دانش بنیان در مقابله با شیوع ویروس کرونا
@Samareh_Tayebe
دریافت امتیاز ۸ سطح فن آوری در سامانه ارزیابی فن آوری ایران
#شیرینی_های_بدون_افزودنی_شیمیایی
@Samareh_Tayebe
شرکت اقتصاد دانش بنیان ثمره ی طیبه افتخار دارد با سه محصول دانش بنیان و کاملا تخصصی علمیِ
دسر انجیر فراسودمند(سُگاس)
آش فراسودمند
و ضدعفونی کننده فراسودمند( سِرکافون)
در میدان مبارزه با کرونا حضور داشته باشد.
در همینجا از تمام مدیران بهداشت کشور همچنین مدیران و کادر زحمتکش بیمارستان ها میخواهیم ما را در کنار خود ببینند.
@Samareh_Tayebe
انتشار و چاپ مقالهISI در مجله تخصصی قلب و عروق
(cardiovascular & hematological disorders-drug targets,2013)
با عنوان اثرات کاسنی وحشی بر روی گلوکز خون، چربی های خون و فشار اکسیداتیو در موش های دیابتی شده به وسیله ی استرپتوزوسین
Effects of Cichorium Intybus Linn on Blood Glucose, Lipid Constituents and Selected Oxidative stress arameters in Streptozotocin-Induced Diabetic Rats
#رزومه
@Samareh_Tayebe
"کتاب بازگشت سبک زندگی به رنگ خدا "
این کتاب به بیان راهکارهای سبک زندگی اسلامی ایرانی و امنیت غذایی خانواده و جامعه برای ایجاد و حفظ سلامت جسمی، روحی و عاطفی بر اساس پزشکی نوین، کتب مرجع طب سنتی و نیز از منظر قرآن کریم و معصومین علیهم السلام می پردازد.
#رزومه
@Samareh_Tayebe
رونمایی از "سگاس فراسودمند "
در افتتاحیه نخستین مرکز نوآوری صنعت غذا با حضور معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری
#سُگاس #دسر_انجیر_فراسودمند
@Samareh_Tayebe
یکی از بخش های تخصصی شرکت اقتصاد دانش بنیان ثمره طیبه بخش صنایع غذایی است که با نماد و علامت تجاری تولیدی فالوذج و زیر گروه های آن از جمله شیرینی طبیعی فالوذج بحمدالله در حال تولید انواع محصولات غذایی فراسودمند و فراورده های رژیمی برای بیماران خاص از جمله شیرینی فراسودمند بر پایه آرد تیره استخراجی از گندم کامل است
#فالوذج #حلال_طیب
@Samareh_Tayebe
🔍مقایسه ارزش غذایی آرد نول با آرد گندم کامل و خواص فیزیکوشیمیایی و فارماکولوژیک آرد گندم کامل
توضیح : آرد کامل و آرد های تیره اسید بیشتری نسبت به آردهای روشن دارند زیرا حاوی پوسته بیشتر و جوانه هستند و علاوه بر آن غنی از فسفات و چربی اند به همین دلیل فعالیت انزیمی آنها بیشتر بوده در نتیجه بعلت زیاد بودن فعالیت انزیمی مدت زمان نگهداری بسیار کوتاه تر شده و نباید بیش از ۸ روز نگهداری شود.
چنانچه میزان گلوتن و پروتین بیش از حد متعادل یعنی بالاتر از ۱۰ باشد سبب کاهش خواص رئولوژیکی خمیر و مانع از تشکیل شبكه گلوتنی و کاهش تولید گاز کربن دی اکساید شده در نتیجه میزان تخلخل و حجم محصول نهایی بشدت پایین می آید و محصولی بی کیفیت با بافتی سفت و سخت ایجاد می شود.
@Samareh_Tayebe
"سگاس فراسودمند "
👌اولین غذای - دارویی فراسودمند و رژیمی
#سگاس #دسر_انجیر_فراسودمند
#آتش_به_اختیاریم
@Samareh_Tayebe
📖 کتب مرجع پزشکی مورد استفاده در بخش تحقیق و توسعه شرکت اقتصاد دانش بنیان ثمره طیبه
#اقتصاد_دانش_بنیان
@Samareh_Tayebe
🍇🍇🍇عصاره سرکافون🌹🌹🌹
👌اولین اسید استیک گیاهی رقیق شده با عصاره تقطیری گل سرخ
👌اولین محلول ضدعفونی کننده خوراکی
👌بدون هیچگونه عوارض ریوی و پوستی
#سرکافون
#آتش_به_اختیاریم
@Samareh_Tayebe
دو مولفه اساسی این واحد فناور تاکید بر بند دوم و هفتم سیاست های کلی اقتصاد مقاومتی است یعنی علوم دانش بنیان و امنیت غذایی درمانی کشور
#اقتصاد_مقاومتی
#امنیت_غذایی
@Samareh_Tayebe
💠 یکی از اساسی ترین ارکان تولید تخصصی و بومی وجود آموزشگاه های تخصصی و مهارت محور است.
💠 آموزشگاه تخصصی فنی و حرفه ای آزاد ثمره طیبه(فالوذج) با بیش از ۱۰۰ حرفه از سال ۱۳۹۷ تاسیس و در حال فعالیت است.
💠 در تصویر به برخی از رشته ها و حرفه های این آموزشگاه در سال ۱۳۹۸ اشاره شده است.
تلفن تماس: ۳۳۵۵۳۳۵۵-۰۲۵
#آموزشگاه
@Samareh_Tayebe
⭕️ فراسودمند چیست؟
واژه "غذاي فراسودمند "براي اولین بار در ژاپن، درسال ،1980براي محصولات غذایی غنی شده با ترکیبات ویژه اي که داراي اثرات فیزیولوژیکی سودمند بودندمطرح شد
در سال 1991 وزارت بهداشت ژاپن قوانینی را براي تصویب یک گروه از مواد غذایی خاص به نام فوشو(FOSHU)با ادعاي ایجاد سلامتی براي این نوع تا به امروز، تعاریف متعددي از ساده تا پیچیده براي غذاهاي فراسودمند پیشنهاد شده است از جمله: غذاهایی که ممکن است از مواد غذایی معرفی کردفواید سلامتی را فراتر از پایه تغذیه اي فراهم کنند، غذاهایی که در ظاهر شبیه به غذاي معمولی هستند و به عنوان بخشی از یک رژیم غذایی نرمال مصرف می شوند اما براي انجام نقش هاي فیزیولوژیکی تغییر یافته اند که فراتر از فراهم آوردن نیازهاي تغذیه اي ساده است نمونه هایی از این تعاریف هستند
کمیسیون اروپایی علوم غذایی فراسودمند (FUFOSE)و انستیتو علوم حیاتی بین المللی اروپا (ILSI)غذاهاي فراسودمند را به شرح زیر تعریف کرده اند:
یک محصول غذایی می تواند فراسودمند در نظر گرفته شود اگر علاوه بر نقش تغذیه اي غذا، اثرات مفیدي بر روي عملکرد یک یا چند ارگانیسم انسان داشته باشد ودر نتیجه شرایط جسمی و روانی را بهبود ببخشد و یا خطر ابتلا به بیماریها را کاهش دهند. مقدار مصرف و شکل غذاي فراسودمند می بایست به طوري باشد که به طور معمول براي اهداف رژیم غذایی انتظار می رود بنابراین، نمی تواند به شکل قرص یا کپسول باشد و باید در ظاهر شبیه غذاي معمولی باشد البته برخالف تعریف
دوم ، از سال 2001محصول فوشو (FOSHU)در ژاپن به شکل کپسول و قرص هم عرضه شده است، اگر چه بخش عمده اي ازمحصولات هنوز هم در اشکال متعارف می باشند
بسیاري ازغذاهاي فراسودمند به وسیله ترکیب کردن غذا با داروهاي گیاهی فراهم شده اند. در برخی از کشورها محصولات گیاهی سنتی به طور گسترده اي به عنوان دارو در مکمل هاي رژیمی و غذاهاي فراسودمند به منظور ارتقاء سطح سلامت مورد استفاده قرار می گیرند.
بر اساس مطالعات اپیدمیولوژیک و آزمایشات بالینی اثرات بهبود سلامت دستگاه گوارش، حفاظت سلامت بخشی غذاهاي فراسودمند شامل: کاهش خطر ابتلا به سرطان، بهبود سلامت قلب تقویت سیستم ایمنی بدن
از سلامت دستگاه ادراري، اثرات ضد التهابی، کاهش فشار خون، حفاظت از چشم ، فعالیت ضد باکتري و ضد ویروسی، کاهش پوکی استخوان و اثرات ضدچاقی می باشد.
#غذای_فراسودمند
@Samareh_Tayebe
🔰نخستین مرکز نوآوری صنعت غذایی
رونمایی از اختراع و فناوری
"شیرینی فراسودمند فاقد هرگونه ماده افزودنی شیمیایی" در افتتاحیه نخستین مرکز نوآوری صنعت غذا با حضور معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری جناب آقای دکتر ستاری
#شیرینی_فراسودمند
@Samareh_Tayebe
🔍مقایسه ارزش غذایی آرد نول با آرد گندم کامل🌾 و خواص فیزیک وشیمیایی و فارماکولوژیک آرد گندم کامل🌾
💥توضیح : آرد کامل و آرد های تیره اسید بیشتری نسبت به آردهای روشن دارند زیرا حاوی پوسته بیشتر و جوانه🌱 هستند و علاوه بر آن غنی از فسفات و چربی اند به همین دلیل فعالیت انزیمی آنها بیشتر بوده در نتیجه بعلت زیاد بودن فعالیت انزیمی مدت زمان⌚️ نگهداری بسیار کوتاه تر شده و نباید بیش از ۸ روز نگهداری شود.
🔹چنانچه میزان گلوتن و پروتئین بیش از حد متعادل یعنی بالاتر از ۱۰ باشد سبب کاهش خواص رئولوژیکی خمیر و مانع از تشکیل شبكه گلوتنی و کاهش تولید گاز کربن دی اکساید شده در نتیجه میزان تخلخل و حجم محصول نهایی بشدت پایین می آید و محصولی بی کیفیت با بافتی سفت و سخت ایجاد می شود.
#خواص_آرد_گندم
@Samareh_Tayebe