⭕️ «هاشمی» رئیس شورای مرکزی حزب کارگزاران شد
🔻نشست دور جدید شورای مرکزی حزب کارگزاران برگزار و اعضای هیئت رئیسه شورا انتخاب شدند که «محسن هاشمی» بار دیگر رئیس و «فاطمه سعیدی» و «علی جمالی» نایب رئیس اول و دوم شورای مرکزی این حزب شدند
@rasul313
❇️ حضور سران قوا در میان مردم موافق سیره نبوی و علوی است
🔻حجتالاسلاموالمسلمین حاجعلیاکبری، خطیب نماز جمعه این هفته تهران:
◻️ وجود فاصله و شکاف بین مسئولان و مردم به هر بهانهای که باشد خواست شیاطین است و باید با آن مقابله کرد.
◻️ فضای اداری کشور ما نیازمند تحول است، این تحول در فضای اداری باید در دو بعد کار آمدسازی و مهربان سازی صورت بگیرد؛ حفظ عزت و کرامت مراجعین بسیار مهم است.
◻️ از مجلس انتظار داریم که قوانین ضعیف که باعث به وجود آمدن زنجیره فساد در کشور می شود را اصلاح کند.
◻️ قانوندانهای قانونشکن با تکیه بر همین قوانین فسادها را پیش میبرند.
◻️ تا ۷۰۰ نمازجمعه گاهی در دوران کرونا داشتیم که هیچ تذکری نداشتیم و به خوبی با رعایت پروتکلها برگزار شدند.
@rasul313
🚨 تصاویر واقعی از عملیات حساس سربازان گمنام امام زمان (عجل الله) در وزارت اطلاعات
«شناسایی، رصد، دستگیری»
دیشب ۳ آبان این برنامه از کانال ۲ سیما پخش شد... و در رابطه با زنگنه افشاگری شد... و فردا ۴ آبان روز تولد طاغوت، شاه ملعون با همکاری نفوذی های وزارت نفت، جایگاه های پمپ بنزین هک میشود و فقط قسمت ۳۰۰۰ تومانی آزاد بود برای بنزین زدن... جالب نیست؟ 🔴 امروز بنزین ، فردا ...
👈 هیچ حمله ای از سوی دشمن بدون خیانت و همکاری مزدوران داخلی صورت نمی گیرد.
🔹حمله سایبری امروز به سامانه هوشمند سوخت پمپ #بنزین ها هم از این قاعده مستثنی نیست.
👈دشمنان که تکلیف شان روشن است. باید بدنبال نفوذی های داخل وزارت نفت باشید.
👈آقای #رئیسی ؛ برای موفقیت دولت انقلابی راهی ندارید جز شناسایی و حذف نفوذی هایی که در لایه های مختلف دولت رخنه کرده اند وگرنه هر روز یک بحران برایتان ایجاد خواهند کرد...
➖➖➖➖➖➖➖
⚠️ حملات سایبری به زیر ساخت های سایبری کشور، از نفوذ تا نیتروزئوس
⭕شاید به جرات بتوان گفت دوران دولت حسن روحانی خسارت بار ترین دوران برای کشور در حوزه های مختلف بوده است، از نفوذ تا حملات سایبری و سرقت اطلاعات حساس کشور.
⭕اما نکته ای که کشور را در برابر این حملات آسیب پذیر کرده عقب افتادگی شدید در حوزه بومی سازی زیر ساخت های شبکه ای و تجهیزات حساس و ول بودن فضای سایبر و علی الخصوص رسانه ها ارتباطی و اجتماعی روایت ساز در داخل کشور است.
⭕در حالیکه بیش از ۳۰ کشور دنیا علی الخصوص آمریکا و اتحادیه اروپا سالهاست بر مدار حاکمیت سایبری خود بومی سازی و راه اندازی و تقویت شبکه های زیرساختی مجزا از اینترنت را برای خود برگزیده اند اما متاسفانه ایران به دلیل وجود جریان نفوذ همچنان از تجهیزات و شبکه اینترنت نا امن خارجی در حوزه زیرساخت خود استفاده میکند.
⭕حمله سایبری روز گذشته به سامانه هوشمند سوخت هم یک حمله ترکیبی بود، از نفوذ تا ادامه پروژه نیتروزئوس که سال ۸۸ با استاکس نت مطرح شد و تا امروز هم ادامه دارد.
⭕از عوامل اصلی دیگر که ما را آسیب پذیر کرده به حاشیه راندن سازمان پدافند غیر عامل در دوران حسن روحانی و جایگزینی یک مرکز غیر قانونی در حوزه امنیت سایبری کشور به نام افتا و یک مرکز نیمه تعطیل به عنوان ماهر بوده است که شدیدترین حملات سایبری را در این دوران تجربه کرده ایم.
⭕خوب است دولت اقای رئیسی هر چه سریعتر افراد وابسته به جریان روحانی را از گلوگاه های امنیتی کشور بخصوص در حوزه سایبر تغییر دهد، همچنین مرکز ماهر منحل شده و با یک لایحه به مجلس سازمان پدافند غیر عامل را به عنوان سازمان اصلی و متولی در حوزه های زیرساخت سایبری کشور با اختیارات لازم معرفی کند.
⭕حمله به زیرساخت های حیاتی کشور ها باید پاسخ درخور به کشور حمله کننده هم داشته باشد مانند آمریکا که در سال ۲۰۰۹ مصوب کردند اگر حمله سایبری گسترده به زیرساخت های این کشور شود آنها با حمله اتمی پاسخ می دهند و این یعنی ایران اسلامی هم باید اینگونه بازدارندگی را برای خود تعریف کند.
#سیدعلیرضاآل_داود
[ #زمانه: آنچه یڪ تحلیلگر بایست بداند ]
➖➖➖➖➖➖➖➖➖
🔺اگر تحلیل راهبردے میخوانید
🔻اگر سرخط تحلیلے میخواهید
🆔 | eitaa.com/joinchat/796000260C5d9fc9afdd
🆔 | http://t.me/joinchat/AAAAAEOsJgWAqXvCnsxz-w
🆔 | @zamanehh
#ایتا #تلگرام #سروش #روبیکا
9.56M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#محرمانه_طنز
📍مراسم استقبال از یک مقام نظامی نیست؛ مدیر عامل بانک ملی تشریف فرما شدند.
@secret_file
🔹یکی از آثار مثبت سفرهای استانی رئیسجمهور به مناطق محروم و ارتباط بیواسطه با مردم، از بین بردن همین تشریفات کاذب است!!!
🔻پ ن:
یاد شبهای برره بخیر.. من که خیلی خندیدم، حیفم اومد در این ایام شادی ربیعالاول، شما هم نبینید و نخندید..
👌 #محرمانه کانال حرفهایها
http://eitaa.com/joinchat/361299968Ca15e2013ea
محرمانه را به دیگران هم معرفی کنید
🛑 عدالتخواهی سلسلهمراتبی منهای مردم
جناب آقای حاج علی اکبری رئیس شورای سیاستگذاری ائمه جمعه معتقد است پشت تریبون نماز جمعه نباید از مصادیق فساد و بیعدالتی حرف زد، چرا که نهادها و ارگانهای قضائی، امنیتی، اطلاعاتی و نظارتی مسئول پیگیری فنی و تخصصی مفاسد هستند و ائمه جمعه صلاحیت ورود مصداقی به مفاسد و طرح آن در صحن نمازجمعه را ندارند. در نگاه ایشان یک امام جمعه عدالتخواه باید موارد و مصادیق فساد را به صورت سلسلهمراتبی و از مجرای ساختارهای رسمی حاکمیت و بهدور از چشم مردم پیگیری کند. او معتقد است اکثر ائمه جمعه با این تعریف عدالتخواهند، مگر آنهایی که از تریبون نماز جمعه مستقیما به فساد اشاره میکنند و هدفشان شوآف است.
🔻چند نکته در این زمینه حائز اهمیت است:
١- آنچه از نگاه رئیس شورای سیاستگذاری ائمه جمعه برداشت میشود، بسط عدالت یک وظیفه حاکمیتی است و مردم در آن نقشآفرینی خاصی ندارند و محل اعراب واقع نمیشوند. اگر نماز جمعه را نقطه اتصال رسمی حاکمیت به مردم بدانیم و عدالتگستری را مهمترین کارویژه حکومت اسلامی قلمداد کنیم، نماز جمعه باید زمینهساز «لیقومالناس بالقسط» باشد. باید مردم و افکار عمومی را پای کار فسادستیزی بیاورد. «بأس شدید» بیش از آنکه یک ابزار تنبیهی در دست عدلیه باشد، همان فشار افکار عمومی برای بازدارندگی فساد و تبعیض است. شأن نمازهای جمعه این است که تریبون یکطرفه نبوده و محل بدهوبستان مردم و حکومت در واگذاری مأموریتهای عدالتمحور به یکدیگر باشند. اگر فسادستیزی رسمی سلسلهمراتبی مد نظر باشد، چه نیازی به پیگیری ائمهی جمعه در این سلسلهی عریض و طویل ساختاری است که تحت اشراف سران سهقوه فعالیت میکند.
٢- اگر ائمهی جمعه مردم را از جنبهی عبادی به اخلاقیات دعوت کنند و از منظر سیاسی تنها به تشریح مهمترین وقایع تقویمی و تاریخی هفته بپردازند، چه جذابیتی برای مردم خواهند داشت؟ دردهایی از جنس بیعدالتیهای اجتماعی، محرومیتهای عمیق و طویلالمدت و تبعیضهای سازمانیافته که دغدغهی یومیه مردم است، از کدام تریبون شنیده میشود؟ امر به معروف حاکمان از حنجره کدام خطیب و واعظ فریاد زده میشود؟ در کدام شبستان و مصلا پدرخواندهها و مافیایی که دستگاههای متولی عدالتگستری از برخورد با آنها عاجزند، به دست افکار عمومی سپرده میشوند؟ رئیس نسبتا جوان شورای سیاستگذاری ائمه جمعه انتظار دارند با این نگاه «همه چیز آرام است» جوانان پرشور دغدغهمند عدالتدوست را به نماز جمعه بکشانند؟ مردم وقتی متوجه میشوند که فلان خطیب در مقابل ظلم و فسادی که دامنگیر زندگی آنهاست، به ورطهی احتیاط و محافظهکاری افتاده و آسه میرود و آسه میآید تا گربه شاخش نزند، از او رویگردان میشوند.
٣- به فرمایش صریح امام خامنهای ما در عدالت عقب هستیم. هر کجا ائمه جمعه مردم را محرم دانستند و پشتپردهها را با آنها در میانگذاشته و برای مبارزه با فساد از مردم کمک خواستند، مورد اقبال قرار گرفتند. نمازهای جمعه اول انقلاب این ویژگی بارز را داشتند که انقلابی، جسورانه، عدالتخواهانه، پرشور و مردمپسند بودند. هرکجا نقد درست را مساوی سیاهنمایی ندانستیم و به بهانهی اجتناب از ناامیدی مردم، دردهای آنها را سانسور نکردیم، سایهی عظیم حمایت مردم را پشت حاکمیت احساس و آنها را به عدالت امیدوار کردیم. نماز جمعهی تراز انقلاب اسلامی مردم را از بیتفاوتی نسبت به عملکرد مسئولین و بینقشی در عدالتگستری خارج و آنها را به بزرگترین پشتیبان عدالت در نظام اسلامی مبدل میکند.
✍ زهرا_محسنیفر
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅
⭕️ حاج آقای #علی_اکبری! در زمان شما چند مسئول در نمازجمعه شلاق خوردهاند؟!
🎙 #حجتالاسلام_عالی:
💬 امیرالمومنین وقتی شنید مسئول مالی بازار اهواز اختلاس کرده، به فرماندار اهواز دستور داد او را عزل و در زندان حبس کن؛ در نمازجمعه و جلوی چشم مردم ۳۵ ضربه شلاق به وی بزن و #آبرویش را ببر؛ چون این شخص آبروی نظام دینی را برده.
🔺 پ. ن: حاج آقای #حاج_علی_اکبری! آیا تا به حال پیگیری کردهاید که نمازجمعه محل شلاق خوردن چهار تا مسئول بلند پایه باشد یا از ساحت قدسی نمازجمعه به دور میدانید؟! شاید این دست از موارد را هم تندروی و مصداق دروغ بزرگ میدانید!