🔴 اینگونه میشود کمر تحریم را شکست
"دست ما کوتاه و خرما در نخیل" نباشیم!
🔘 محیط پیرامونی ایران مملو از فرصت های اقتصادی است که تحریم ها نمی تواند تاثیری چندان زیادی بر خط تجاری ایران با همسایگان داشته باشد. لذا ایران می تواند به راحتی بخش عمده از ارز مورد نیاز کشور را از طریق داد و ستد با کشورهای همجوار تامین کند؛ به شرطی که نگاه به کشورهای همجوار از منظر اقتصادی یک اولویت اساسی باشد.
به عنوان مثال تنها قطر با ۲ و نیم میلیون جمعیت که یک کشور ذره ای در همسایگی ایران است دارای یک بازار ۶ میلیارد دلاری است. با اینکه محاصره اقتصادی قطر یک فرصت طلایی اقتصادی در اختیار ایران گذاشته است اما متاسفانه می بینیم که این فرصت اقتصادی هنوز که هنوز است حال در اثر غفلت یا هر دلیل دیگری، مورد توجه جدی مسئولان قرار نگرفته است.
در حالی که قطر تا مرز دریایی ایران در بوشهر ۱۸۵ کیلومتر فاصله دارد، اما کشورمان در یک سال گذشته بیشتر از ۳۰۰ میلیون دلار به این کشور صادرات نداشته است.
این را مقایسه کنید با ترکیه که با وجود صدها کیلومتر فاصله با قطر، لیکن صادرات کالایش صدها برابر ایران بوده است. جالب است این صادرات چه زمینی و چه هوایی از طریق خاک و جاده ها و فرودگاه های ایران صورت می گیرد!! به عنوان یک مثال ساده در نخستین روزهای آغاز محاصره اقتصادی قطر در حالی که ایران طی آن چند روز فقط ۴ پرواز صادراتی به قطر انجام داد، ترکیه بیش از ۱۰۵ پرواز صادراتی داشت!
به قول معروف جاده و اتوبان های چند بانده از ایران و ترانزیت کالا به قطر از ترکیه!! ما هم فقط از سهم ترانزيت عبور ترکيه از خاک ايران منتفع شدیم!
در مورد سایر کشورها هم اوضاع تا حدود زیادی اینگونه است. ترکیه با اینکه یکی از عوامل اصلی گسترش بحران و جنگ در سوریه بود و بیشترین خسارت را برای سوری ها به بار آورد، ولی بازارهای سوریه هنوز هم مملو از کالاهای ترک است! عراق نیز به همین منوال!
ضروری است مسئولین تجاری کشور در بخش خصوصی و دولتی در شرایط فعلی برای ایجاد روابط تجاری پایدار و همچنین گسترش حجم تجارت بین ایران و کشورهای همسایه، به صورت جدی تر عمل نمایند. ترکیه بشدت در حال بلعیدن فرصت های اقتصادی در محیط پیرامونی ایران است! مصداق این ضرب المثل نباشیم که "دست ما کوتاه و خرما در نخیل"
#خوشایند
💠 با ثائر تحلیلگر شوید
🆔 @saeer_ir
🔻فومنی در نامهای به روحانی:
آقای رئیسجمهور با مردم صادق باشید
🔻دبیر کل حزب مردمی #اصلاحات:
🔹آقای روحانی شما حتی نتوانستید بر کابینه خود مسلط شوید و هر یک از وزیران شما شاهکارهای دیگر در اقتصاد، ارتباطات داخلی و خارجه، رفاه، صنعت، نفت و ... خلق کردند.
🔹همگان را به وجد آوردید که این موضوع باعث حضور پرشور پیر و جوان و بسیاری از تفکرات موافق و حتی مخالف در زمان انتخابات بود که با علاقه به شما رأی اعتماد دادند تا شما سکاندار دولتی منسجم و مقتدر برای احقاق این خواسته های به حق ملت بزرگ ایران باشید.
🔹شما توانستید با وعده های خود و جلب اعتماد مردم و بخصوص جوانان در مسند قدرت و ریاست جمهوری ایران تکیه زنید.
🔹آقای روحانی خودتان بهتر میدانید که با سوءمدیریتتان چه بلایی بر سر این کشور آوردید و نقطه عطف شاهکار شما بلافاصله با شروع دور دوم ریاست شما آغاز شد که فروپاشی ارزش پول ملی و یک سوم شدن ارزش دارایی مردم از بزرگترین دستاورهای دولت شما بود.
🔹سخنگوی شما که با اعتماد به نفس واقعیات را وارونه بیان میکند و معاون شما هم در حد صدور یک بیانبه بی اثر فتوا میدهد.
🚫 #ثائر رسانه محرمانه ها
🆔 @saeer_ir
🔻پس از اغتشاشات دیماه 96 برخی از چهرههای یک جریان سیاسی خاص، فضای تندتری را علیه نظام جمهوری اسلامی ایران تعقیب میکنند.
🔻اگرچه اغتشاشات دیماه به لحاظ مقیاس، یک رخداد کوچک و بیاهمیت بود و مطالبات طرح شده در آن نیز عمدتا سیاسی و غیر اقتصادی بود اما چهرههای اشاره شده، تقریباً روزی نیست که از اشارههای شداد و غلاظ به این حادثه غافل بمانند و درباره ابعاد آن صحبت نکنند.
🔻جالب آنکه بیتالغزل تمام گفتههای این افراد پیرامون اغتشاشات دیماه 96 نیز یک چیز بیشتر نیست و آن اینکه این اغتشاشات پیش لرزه یک اتفاق بزرگ بود و مجددا تکرار میشود.
🔻تاکنون در این زمینه علاوه بر فرد مورد نظر، سعید حجاریان، محمدرضا تاجیک، بهزاد نبوی و چند تن دیگر صراحتاً تأکید کردهاند که اغتشاشات دیماه 96 تکرار خواهد شد.
🔻این در حالی است که با اطلاعات بدست آمده از مقامات و نهادهای کشور، محرز شده است که 60 درصد حاضران در اغتشاشات دیماه شاغل بودهاند، 70 درصد شعارهای آنها سیاسی بوده است و هیچیک از آنان نیز جزو فقرای جامعه نبودهاند.
🔹پس این اصرارها بر تکرار اغتشاشات با شدّت بیشتر! برای چیست؟!...اما این تنها سؤالی نیست که باید به آن پاسخ داد... این سلسله یک قطعه خطرناک دیگر هم در دنباله خود دارد.
🔻مرد مرموزی که به #خیابان_میلیونی پیشنهاد میدهد برویم سراغ اصل نظام!
یک نفر از این جمع به تازگی و در مقاطع مختلف صحبتهایی عجیب و در عین حال مرتبط را اظهار کردهاست!
🔻فرد اشاره شده، چندی قبل طی اظهاراتی در یک مرکز دولتی، از چیزی به نام #اصلاحات_سخت نام برده و تأکید کرده بود که زمان زیادی برای این کار وجود ندارد.
🔻این فرد در صحبتهای خود همچنین از این میگفت که این اصلاحات را بایستی با روش #مسالمتآمیز انجام داد و البته ما (اصلاحطلبان) تجربه «حرکت میلیونی مسالمتآمیز در خیابان» را هم داشتهایم!
🔻شخص مذکور، مدتی بعدتر در اظهاراتی دیگر نیز تأکید کرد که سیاستورزی معمولی دیگر در ایران جواب نمیدهد!!!
🔻او، البته در لابهلای اشارههای خود به سیاستورزی نامتعارف، از #تجمع_خیابانی هم نام برد....نکته کلیدی دیگری که توجه بیشتری را به خود جلب میکند گام سوم فرد مورد اشاره ماست...
🔔 آخرین گفتههای او یا شاید هم مهمترین بخش از گفتههایش برمیگردد به سخنانی که چند روز قبل منتشر شد... او پس از اشاره به حضور میلیونی مردم در خیابان و تأکید بر اینکه عمل متعارف در فضای فعلی سیاست ایران، دیگر پاسخگو نیست؛ در اظهارات اخیر خود اما از این گفت که اصلاحات باید معطوف به چیزی باشد که ایجادکننده مشکلاتی است که ما میخواهیم آنها را اصلاح کنیم.
🔻این فرد که در فتنه سال 88 نیز دستگیر نشده، صراحتاً گفته بود باید به جای مبارزه با معلولها به سمت #علت_اصلی برویم.
🔻اشاره او به سمت علتالعلل همه چیزهایی بود که #جریان_خاص به آنها اعتراض دارد. از حصر گرفته تا نظارت استصوابی و حضور ایران در محور مقاومت و مخالفت نظام با مذاکره موشکی.
🔻اما نکته اینجاست که به هر دلیلی اظهارات او و توالی آنها، آنطور که باید شنیده نشده است... تأکید میشود مهمتر از نام و نشان این فرد، محتوای گفتههایش است که باید مورد توجه مخاطبان محترم باشد؛ محتوایی که متأسفانه عزمی راسخ برای پژواک بخشی به آنها نیز دیده میشود.
🔻عزمی از مرکز بررسیهای استراتژیک ریاستجمهوری گرفته تا برخی روزنامههای اصلاحطلب و تا تکرار کلیدواژهها در صحبتهای همطیفان فرد اشاره شده.
این ماجرا ابعاد دیگری هم دارد...و آن مربوط به تقلّای ستاد اصلاحات است برای مدیریت اعتراضات خیابانی (که خود موجد آن بودهاند) و #پادگانی کردن کشور! و دراین زمینه باید به اعتراض جریان خاص اشاره کرد از عبارت #مینگذاری فضای سیاست کشور برای گریز از این مهلکه استفاده کردند وارد رسانههایشان مدام خواستار دلیل و سند بودند...
🔹اکنون سؤال اینجاست که آیا از نظر محافل جریان خاص، گفتههای کسانی چون #علیرضا_علویتبار که - در این تحلیل تعمدا سعی شده چندان به نام او اهمیت ندهیم - به حضور میلیونی در خیابان، بیفایده بودن عمل متعارف سیاسی و تمرکز بر علتالعلل مشکلات (که همه میدانیم کیست و کجاست؟) اشاره دارد؛ دلیل و سند محسوب میشود یا خیر؟!
🔸گفتنی است، با استناد به همین شواهد، برخی محافل تحلیلی کشور طی سالیان گذشته، وقوع اغتشاشات دیماه 96 را پیشبینی کرده بودند. آنها حتی خبر داده بودند این اغتشاشات، ظاهری اقتصادی اما محتوایی سیاسی دارد؛ و البته این قصه ابعاد دیگری هم دارد که به وقتش خواهیم گفت... انشاءالله
🆔 @saeer_ir
♻️🔰بیوگرافی استاد پورآقایی
متولد استان چهارمحال و بختیاری،شهرستان لردگان.
📚شرح فعالیت ها:
✔️حافظ کل قرآن کریم
✔️کارشناس صدا و سیما
✔️کارشناس مسائل فرهنگی
✔️پژوهشگر مطالعات کلامی و شبهات
✔️تسلط نسبی به زبان عربی و انگلیسی
✔️طلبه سطح دوم(پایه نهم)
✔️نویسنده مقالات مختلف و دو کتاب در حال ویرایش(۱_دموکراسی و مردم سالاری دینی در نهج البلاغه ۲_گناه و اثرات مختلف اجتماعی)
✔️حضور در دانشگاه ها و هئیت های مذهبی در استان ها و شهرستان های مختلف و ایراد سخنرانی های سیاسی_اجتماعی و فرهنگی_مذهبی.
حجت الاسلام داود پورآقایی روحانی منتقد،انقلابی و مبلغ توانمندی است که بصورت خیلی جدی و صریح به عملکرد دولت،مجلس،قوه قضائیه و همه ارگان های حکومتی انتقاد می کند و همواره به دنبال مطرح کردن آرمان های انقلاب و مردم است.
ایشان معتقدند که انقلاب اسلامی نقطه پایان کار نبوده و نباید این فکر در مسئولین ارشد حکومتی بوجود بیاید که وظیفه ما فقط انقلاب کردن بود و نباید با سهل انگاری و سست عنصری به اصل انقلاب و خون شهداء پشت کرد،بلکه با قطع و یقین باید گفت که انقلاب اسلامی نقطه آغازین راه است برای اسلامی زیستن و قرآنی و علوی عمل کردن...
از دغدغه های اصلی ایشان می توان به مسئله اقتصاد و معیشت مردم و البته به بحث فرهنگی و اجتماعی اشاره کرد که متاسفانه رنگ و بوی اسلامی و علوی خود را از دست داده و جوانان و مردم را نسبت به اسلام و قرآن بدبین کرده است که انقلابی شدن حوزه های علمیه و جامعه روحانیت(انقلاب مطالعاتی و انقلاب عملیاتی) تنها راه برون رفت از این گرداب تحیر و قرار گرفتن در مسیر انقلاب و امام است.
✅قرارگاه سایبری ثائر(مجمع رسمی استاد پورآقایی) در پیام رسان های مختلف و از آنجایی که دغدغه رهبر انقلاب اسلامی،همواره حمایت از فکر و تکنولوژی داخلی است،لذا این قرارگاه که متشکل از جوانان انقلابی است،فعالیت خود را در تلگرام به کلی متوقف کرده و اهم فعالیت خود را متوجه پیام رسان داخلی #ایتا کرده است.
💠 کانال ایتا:
@saeer_ir
💠 صفحه اینستاگرام:
instagram.com/saeer_ir
💠 صفحه آپارات:
aparat.com/saeer.ir
aparat.com/doodera
💠♻️راه های ارتباطی جهت دعوت از استاد:
💠 آی دی ادمین:
@mm_Shariat
@active_saer
💠شماره تماس:
09353238230
09224149904
💠شماره تماس استاد(در صورت ضرورت):
09135125159
❗️از آمریکا چه خبر⁉️
➖ قدرت برتر اقتصادی جهان
➖ بزرگ ترین تاجر و جیب بُر بین المللی (از جمله دوشیدن عربستان و کشورهای ثروتمند عربی و ...)
✅ کشوری که نه تحریم بوده و نه 8 سال جنگ خانمان برانداز بر او تحمیل شده و نه عقب ماندگی های تاریخی داشته
👌و انتظار میرود با این اوصاف، تمام مردمش در رفاه کامل باشند
❗️اما به گزارش CNN پنجاه میلیون خانواده آمریکایی (نیمی از جمعیت آمریکا) پول کافی برای تهیه غذا و اجاره خانه را ندارند. (منبع: cnnmon.ie/2LP0l5B )
🔻بلی، عده ای خیال می کنند همه ی مشکلات در ایران است اما
⁉️تا کنون شنیده اید در آمریکا یکی از مسئولان ارشد یا حتی فرزندانشان راهی زندان شده یا حتی فقط به دادگاه کشیده شده باشند ( در ایران: مهدی هاشمی، رحیمی، مشایی، بقایی، برادر روحانی، برادر جهانگیری و ...)
⚫️ جنبش وال استریت که برای اعتراض به تبعیض گسترده طبقاتی بود با شدت توسط پلیس آمریکا سرکوب می شود تا به همه نشان دهد، در آمریکا هم با آن مجسمه آزادی معروفش، اجازه اعتراض گسترده وجود ندارد
❌پلیسان آمریکایی که به مردم رهگذر مشکوک می شوند و با گلوله زندگی را از آنها می گیرند، یکی پس از دیگری در دادگاه تبرئه می شوند..
🔷اما در ایران رئیس پلیس پایتخت به خاطر ورود نامناسب به ماجرای کوی دانشگاه سال 78 مجرم شناخته و عزل می شود ...
♨️اوباما با شعار "تغییر" وارد عرصه رقابت می شود و رای می آورد تا به همه ثابت شود که اکثر مردم آمریکا به دنبال تغییر وضع موجود هستند
♨️ بعد از اوباما، ترامپ با حمله شدید به ساختارهای حکومتی و انتقاد شدید از وضعیت اسف بار آمریکا رای می آورد تا به همه ثابت شود که وعده های اوباما شعاری بیش نبوده و مردم به شدت از اوضاع عصبانی اند
⚠️در بعضی از خیابان های آمریکا صحنه هایی را می بینی که در هیچ یک از خیابان های ایرانی که 40 سال تحریم بوده، وجود ندارد
👈مردم بسیاری که در شهرهای بزرگ آمریکا در کنار خیابان های فرعی چادر زده و در آن زندگی می کنند!!!
💢و واقعیت های عجیب دیگری که ما از آن بی خبریم و مجال پرداختن به آن نیست
👌فراموش نکیند که این ها واقعیت های کشوری است که مدعی اصلی حقوق بشر و قدرت برتر اقتصادی دنیاست و نه جنگ 8 ساله داشته و نه تحریم
👇ببینید :
▫️ https://www.tasnimnews.com/fa/news/1394/09/02/924369/از-معضلات-زندگی-مردم-در-آمریکا-چه-می-دانید
▫️ https://www.mashreghnews.ir/news/844619/فیلم-مستندی-از-سطح-زندگی-مردم-آمریکا
▫️ https://www.fardanews.com/fa/news/206256/آنهایی-که-گمان-می-کنند-آمریکا-کشور-رفاه-است-این-مطلب-را-بخوانند
🆔 @saeer_ir
🔴فوری
شهادت ۱۱ بسیجی در درگیری با گروههای معاند
فرماندار مریوان:
🔹در درگیری مسلحانه در مرزهای شهرستان مریوان بین گروههای تروریستی و معاند با نیروهای نظامی کشورمان، ۱۱ نفر شهید شدند.
🔹تعدادی از شهدا بسیجی و تعدادی هم رسمی سپاه هستند.
🔹گفته میشود سه نفر از شهدا قروهای هستند، هنوز هیچ گروهی مسؤولیت حمله به این پایگاه را بر عهده نگرفته است. /فارس
✍همزمان با ایجاد اختلال در بازار و جنگ رسانه در بستر تلگرام و دیگر شبکه های اجتماعی ، شاهد هجوم شبکه های تروریستی به مرزها برای ایجاد خرابکاری و ترور هستیم
🔴 اخبار فوری در #ثائر
http://eitaa.com/joinchat/1936064512C636eb45667
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ایشون اقای احمد عراقچی هستند معاون ارزی بانک مرکزی و کسی که این روزها باید پاسخگو باشد ولی سکوت کرده
یک نسبت خیلی خیلی دوری هم با جناب عباس آقای عراقچی دارند😉
🆔 @saeer_ir
هدایت شده از استیکر و عکس پروفایل ثامن
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎬حتما ببینید
🔥💥نقشه دشمن برا #مداحان و #بچه_مذهبیها.👇👇👇
حواستون باشه که دارن کار میکنن تمام دغدغه شما بشه چیزای سطحی و ناچیز...
http://eitaa.com/joinchat/1936064512C636eb45667
🔴 مادر مهربان یا قاتل بی رحم
🔺برای رمزگشایی از چهره #پرعاطفه فینال جام جهانی، مروری کوتاه به تاریخ بالکان ضروری است...
🔹یوگوسلاوی یعنی اسلاو جنوبی، اتحادیهای از اقوام اسلاو در بالکان، در قرون وسطی حکومت تحت حمایت رم داشتند، حدود ۴۰۰ سال در اشغال عثمانی بودند، بعد هم تحت نفوذ امپراطوری اتریش مجارستان، با جنگ اول پادشاهی مستقل شدند و بعد از جنگ دوم جمهوری فدرال، در دهه ۹۰ هم با جنگ داخلی تجزیه شدند
🔹قوم قدرتمند در یوگوسلاوی صربها بودند، به خاطر دخالتهای اتریش یک ملیگرای صرب ولیعهد را ترور کرد و جرقه جنگ اول را زد، جنگی که عثمانی را تجزیه کرد، باعث انقلاب علیه تزارهای روسیه شد، آلمانها را محدود کرد، و اتریش مجارستان را فروپاشید، چکسلواکی و یوگوسلاوی ثمره این فروپاشی بودند...
🔹در نبردهای پارتیزانی جنگ دوم کمونیستها از سلطنتطلبها برتری گرفتند، فرمانده کمونیستها یک #کروات بود: تیتو، که پادشاهی را ملغی و جمهوری فدرال یوگوسلاوی را تأسیس کرد، تیتو از شوروی مستقل بود، وقتی با استالین به اختلاف خورد جنبش عدم تعهد را (همراه با ناصر و نهرو و سوکارناو) ایجاد کرد...
#تا وقتی #تیتو زنده بود جمهوریهای یوگوسلاوی متحد بودند، دهه نود دوران فروپاشی کمونیستها بود (شوروی، چکسلواکی و یوگوسلاوی)، اول کرواتها جدا شدند بعد بوسنی اعلام استقلال کرد، احساسات ملی در #صربها بالا گرفت و خشمشان متوجه مسلمانهای بوسنی شد... بدین ترتیب #کرواسی هم برای توسعهمرزی وارد جنگ شد...
🔹دررداقع این فقط صربها نبودند که مردم بوسنی را #قتل_عام کردند، کرواتها هم به کشتار و تجاوز و آواره کردن مسلمانها دست زدند، از طرفی کمکها به بوسنی زیاد نبود، نتیجه جنگ بیش از صدهزار کشته چندین هزار تجاوز و بیش از ۲ میلیون آواره بود؛ بالاخره جنگ با دخالت دیرهنگام ناتو تمام شد و یوگوسلاوی به ۷ کشور تبدیل شد.
🔻اکنون زن کرواتی را که با چهرهای لطیف، آغوش گشودهاش برای اعضای تیم ملی فرانسه و کرواسی باز شد، بهتر خواهیم شناخت!
🔹 #کولیندا_گرابار_کیتاروویچ، پیش از آنکه رئیس جمهور کرواسی شود، سالها معاون دبیرکل #ناتو بوده است؛ یعنب بزرگترین پیمان نظامی جهان...
🔹پس از بازی فینال جام جهانی فوتبال، تصاویر رئیس جمهور کرواسی که کشورش پس از باخت در فینال، نایب قهرمان جام محسوب میشود، به شدت همه جا پر شد. این جذابیت زیاد به زن بودن او مرتبط میشد و غربگرایان ایرانی کوشیدند از این زن و آغوش گشودهاش برای همه اعضای تیم ملی کرواسی، اینجا در ایران چهرهای لطیف و مهربان بسازند. چهرهای که رئیس جمهور کرواسی هم علاقه داشت از او ساخته شود و غربگرایان ایرانی به کمکش شتافتند!
🔹روزنامه شهروند، تیتر یک با عکس بزرگی از این زن زده که «تحسین جهانی برای بانوی شطرنجی» و آفتاب یزد با عکس بزرگی از او تیتر زده که «پدیده جام جهانی»
🔹زهرا احمدی پور، معاون سابق رئیس جمهور روحانی هم برای عقب نماندن از قافله تحسین و تمجید توئیت زده که "رئیس جمهور کرواسی مثل یک مادر با عشق، تمام بازیکنان خودش و تیم حریف را بغل کرد و آخرین رئیسی بود که برایش چتر آوردند. کاش دنیا رهبران زن بیشتری داشت"
🔹حتی علی مطهری که قدیمها بر مسائل فرهنگی اسلام حساسیت زیادی داشت، در یک نظر کارشناسی! گفت: این آغوش رئیس جمهور کرواسی جنسی نبوده و مادرانه است!
🔸از همین رو این پیام زیر توئیت احمدیپور جالب توجه است: «اطلاع دارید که این خانم یک سرهنگ ارتشی و نفر دوم ناتو بوده؟ مادرانههای ایشان را برای کودکان و جوانان افغانستان و عراق و لیبی و سوریه میشود برای ما هم توضیح بدهید؟»
🔻این سرهنگ خانم تلاش کرد چهرهای مهربان از خود به نمایش بگذارد و به نظر میرسد حداقل در میان غربگرایان ایران شدیداً موفق بوده است و آنها مقهور خنده و آغوش او شدند و روی خشن این سرهنگ ناتو را کلاً سانسور کردند.
📛 #پشت_پرده ویژه نامه کانال ثائر
http://eitaa.com/joinchat/1936064512C636eb45667