"مهربانم نازنینم"
صبح زيبايت بخير
اى به دل "مهر آفرينم"
صبح زيبايت بخير
در كنار "چاى تلخ"
سفره ى صبحانه ام
"شهد شيرين" ،بهترينم
صبح زيبايت بخیر
﹝ @Jomlax ﹞
14.89M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
تست مرغ تریاکی🥪
🤍چیزایی که لازم داریم:
نون تست
سینه مرغ
پیاز
سیر
سس تریاکی
لیمو تازه
کنجد
کره
🩵ادویه:
( نمک، فلفل، تخم گشنیز، پاپریکا)
▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬
🍰͜͡❥••[ @SampleChef 👩🍳
6.05M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ماكارونى رژيمى با گوشت😍🍝
مواد لازم برای 3-4 نفر:
٢٠٠ گرم پاستا
گوشت چرخ کرده ٢٠٠ گرم
يك عدد پیاز قرمز
دو عدد فلفل (زرد و قرمز)
٨٠ گرم اسفناج
دو حبه سیر
رب گوجه فرنگی يك قاشق غذاخوری
سه چهارم ليوان آب سبزیجات يا آب ساده
شير كمچرب 200 میلی لیتری (حدودا يك ليوان ).
يك قاشق چایخوری پاپریکا
1قاشق چایخوری زردچوبه
دو قاشق غذاخوری روغن زیتون
◾️ پیاز و سیر را پوست بگیرید و نگینی خرد کنید.
◾️فلفل ها را به مکعب های کوچک برش دهید.
◾️ماکارونی را طبق دستورالعمل بسته بپزید.
◾️روغن زیتون را در تابه بزرگی داغ کنید و گوشت چرخ کرده را تفت دهید تا نرم شود.
◾️با پاپریکا ، ادويه ، نمک و فلفل مزه دار کنید.
◾️سپس حبه های پیاز را اضافه کرده و تفت دهید.
◾️حالا حبه های فلفل، سیر و رب گوجه فرنگی را به تابه اضافه کنید و به مدت سه دقیقه تفت دهید.
◾️سپس آب و شير .
◾️روی آن را بپوشانید و به مدت 5 دقیقه روی حرارت ملایم بجوشانید.
◾️حالا اسفناج برگ را اضافه کنید و هم بزنید تا ریز شود
◾️در آخر ماکارونی پخته شده را اضافه کنید، همه چیز را خوب مخلوط کنید، در صورت لزوم مزه دار کنید و سرو کنید.
▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬
🍰͜͡❥••[ @SampleChef 👩🍳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ساعت ها سیر بمون!!
میانوعده ی سالم و آسون و خوشمزه رو برای چند روز درست کن
چالش میانوعده ی سالم و رژیمی داریم🥰
همراهمون باش😍
این مقدار مواد حدود 8 وعده شد ، میتونی به اندازه کالری مصرفیت به قسمت های بزرگتر یا کوچیکتر تقسیم کنی 😍
لایه زیرین:
۱ پیمانه و نصفی جو دوسر
1/2 پیمانه کره بادام زمینی شیرین نشده)
شیره انگور یا عسل 1/4 پیمانه)
لایه شکلاتی:
100 گرم 80% شکلات تلخ
1 قاشق چایخوری روغن نارگیل
۱.جو دوسر و کره بادوم زمینی و شیره انگور را باهم مخلوط کنید
2. شکلات را با روغن نارگیل در مایکروویو ذوب کنید
3. قالب مافین یا هر ظرفی که دارید ، از مخلوط جو دو سر را در ظرف بریزید و آنرا را محکم فشار دهید
4. شکلات تلخ ذوب شده را روی آن بریزید. بگذارید 1 ساعت در فریزر بماند و نوش جان کنید.
5. در یخچال نگهداری شود
▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬
🍰͜͡❥••[ @SampleChef 👩🍳
7.49M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
این شیرینی بار مخصوص امساله❤️😍
آسون و سالم وخوشمزه 🥰😋
#شیرینی بار نوروز
خرما 400 گرم
50 گرم گردو
50 گرم بادام
20 گرم پودر نارگیل
نصف قاشق چایخوری دارچین
1 قاشق غذاخوری ارده یا کره بادام زمینی
1 قاشق غذاخوری آب
برای تزیین:
پسته
تمشکهای خشک شده فریزری
کاکائو
فندق خرد شده
پودر نارگیل
کنجد
ترافل شکلاتی
خرما ها را هسته کنید و با مواد باقی در مخلوط کن یا غذاساز بریزید و مخلوط کنید.
به شکلات ها شکل بدید و در پودر کاکائو و یا پسته و.... آغشته کنید.
شکلات ها را برای چند هفته در یخچال میتونید نگه دارید.
▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬
🍰͜͡❥••[ @SampleChef 👩🍳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ميني كيك شكلاتي فندقي بدون پخت😍🌰
مواد پایه؛
1 فنجان فندق بو داده
1 فنجان خرمای بدون هسته
2 ق غ پودر كاكائو
پر كردن؛
1 فنجان بادام هندی خیس شده
دو ق پودر كاكائو
نصف فنجان عسل يا شيره انگور
1/4 فنجان روغن نارگیل
1ق چ وانیل
1-3 ق غ شیر نارگیل
100 گرم شکلات تلخ، برای ریختن روی آن
فندق، خرما، کاکائو رابه غذاساز اضافه کنید مخلوط كنيدتا مخلوط شروع به چسبیدن کندبتواند بین انگشتانتان به هم بچسبد
یک قاشق غذاخوری پر شده را به قالب های سیلیکونی اضافه کنیدبه صورت یک لایه فشار دهید
تمام مواد پرکننده را جدا از شیر در مخلوط کن بریزیدباحرارت زیاد هم بزنید تایکدست شود،ممکن است لازم باشد چند ق غ شیر اضافه کنیدکاملا یکدست شودفقط هر بار 1 ق غ اضافه کنید
به مدت 1 تا 2 ساعت فریزر قراردهید سفت شود
از قالب های فریزر و سیلیکونی خارج کنید و کیک ها را روی کاغذ روغنی قرار دهید. روی مقداری شکلات تلخ آب شده بریزید و روی آن مقداری فندق خرد شده بریزید. دوباره داخل یخچال بگذارید تا شکلات خودش را بگیرد. سرو کنید و لذت ببرید! در ظرف در بسته در یخچال یا تا 3 ماه در فریزر نگهداری کنید، فقط قبل از سرو از حالت یخ زده اجازه دهید تا آب شود.
▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬
🍰͜͡❥••[ @SampleChef 👩🍳
6.14M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
كيك موز دارچینی فيتنسى 🍂
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
▫️ سه عدد موز بزرگ
▫️تخم مرغ دو عدد
▫️ شصت گرم روغن نارگیل يا روغن كنجد
▫️ عسل يا شيره انگور 60 گرم
▫️ يك قاشق چایخوری اسانس وانیل
▫️آرد ساده ٢٤٠ گرم
▫️ يك قاشق مرباخوري بيكينگ پودر
▫️ دارچین يك قاشق چایخوری
▫️نمک يك چهارم قاشق چایخوری
مواد مياني
▫️ 20 گرم روغن كنجد يا نارگيل،
▫️ دارچین يك قاشق چایخوری
مواد مرطوب را با هم مخلوط کنید سپس مواد خشک را اضافه کنید تا مخلوط شوند. نصف خمیر را در قالب نان آستر شده بریزید. نصف مواد داخلي خود را روي آن بريزيد ، سپس با بقیه مخلوط و دارچين این کار را تکرار کنید. در دمای 180 درجه سانتیگراد به مدت 40 تا 45 دقیقه بپزید (تست خلال دندان را در دمای 40 انجام دهید) سپس برش بزنید و از آن لذت ببرید.
▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬
🍰͜͡❥••[ @SampleChef 👩🍳
11.92M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
بی تعارف میگم طعم و مزه این غذا بینظیره😋🙌🏻 جای شک نمیزاره انقدددد خوشمزست..
با نان سرو میشه و یه غذای خیلی خوشمزست😍👌
#سورمه_کباب
بادمجان ۴ عدد متوسط
گوشت چرخکرده+پیاز آبگرفته+نمک و فلفل(کباب)
فلفل دلمه رنگی من از سه رنگ نارنجی قرمز و زرد استفاده کردم سایز کوچیک(از رنگ سبز استفاده نکنید)
قلفل سبز(اگر مطابق ویدیو داشتین کوچک باشه)
سیر ۲ حبه
پیاز بزرگ ۱ عدد
گوجه
نمک،فلفل،پاپریکا،زردچوبه،پودرسیر و پیاز،یکم کاری
کره
▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬
🍰͜͡❥••[ @SampleChef 👩🍳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سالاد ماکارونی فوق العاده تازه و خوشمزه
-خیار، گوجه گیلاسی، پیاز قرمز کوچک. یک مشت جعفری با کمی نعنای تازه.
-ماکارونی پخته
__تزئین:
-روغن زیتون فرابکر، آبلیمو، سماق، فلفل سیاه و نمک
** پاستا را به مدت 10 دقیقه بپزید سپس آن را صاف کنید. روی آب سرد بریزید تا پاستا به هم نچسبد.
**معمولاً سبزیجات برای سالاد شیرازی به قطعات کوچک بریده می شوند، اما من برش/شکل متفاوتی را انتخاب کرده ام.
*میتوانید آن را بلافاصله سرو کنید یا چند ساعت در یخچال بگذارید، به این ترتیب ماکارونی طعم آبدار پیدا کرده و خوشمزهتر میشود.
▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬
🍰͜͡❥••[ @SampleChef 👩🍳
6.11M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
رول خرمای خوشمزه ✨ 😍😋👌🏾
سه فنجان خرمای نرم خرد شده
يك فنجان گردو خرد شده
يك فنجان بادام خرد شده
بادام هندی خرد شده
يك فنجان تخمه آفتابگردان
يك فنجان دانه کنجد
نصف فنجان پسته خرد شده
يك قاشق چایخوری روغن نارگیل
▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬
🍰͜͡❥••[ @SampleChef 👩🍳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فقط با سه قلم مواد شیرینی سالم عید درست کن!
کره بادام زمینی یک فنجان (۲۵۰گرم)
آرد بادام یک و ۱/۴ فنجان (۱۲۵گرم)
شیره انگور ۱/۳ فنجان (۱۱۵گرم)
همه ی مواد را در کاسه اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شود. ۲ساعت در يخچال استراحت دهید تا غلیظ شود.خمیر کوکی نهایی باید قوام یک خمیر نرم و کمی چسبنده داشته باشد تا به شکل توپ در بیاید.
خمیر را حدود ۲۰ توپ (هر کدام ۲۴ گرم) تقسیم کنید.
توپک ها را روی سینی فر بگذارید و با چنگال آنها را صاف کنید.
۱۰الی ۱۵ دقیقه در فر ۱۸۰ درجه قرار دهید. تا زمانی كه لبه های آن کمی طلایی شود.
▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬
🍰͜͡❥••[ @SampleChef 👩🍳