eitaa logo
سرآشپـ🍔ـز نمـونـه👩‍🍳🇵🇸
59.7هزار دنبال‌کننده
36.5هزار عکس
69.3هزار ویدیو
171 فایل
آموزش انواع غذاهای دلچسب و لذیذ +عکس+کلیپ+متن 👩‍🍳 برای #صبحانه 😍 برای #نهار😍 برای #عصرانه😍 برای #شام😍 ‌👩‍🍳 آموزش انواع کیک و شیرینی ، و دسر خوشمزه+کلیپ ‌کپی❌ ‌ تبلیغات‌ ارزان با بازدهی عالی :👇🏻 https://eitaa.com/joinchat/1735000081Ce431fec0ab
مشاهده در ایتا
دانلود
34.41M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
چیکن برگر : 👩🏻‍🍳 مخلوط ران و سینه مرغ ۵۰۰ گرم 🍗 پیاز متوسط ۱ عدد 🧅 فلفل دلمه رنگی ۲ ق غ 🫑 سیر ۲ حبه کوچیک 🧄 پودر نون باگت یا پودر سوخاری ریز۴ ق غ 🥖 کره 🧈 جعفری ساتوری ۲ ق غ ☘️ پنیر خانه ای ۵۰ تا ۱۰۰ گرم 🧀 روغن زیتون 🫒 سس خردل ، باربیکیو ، چیلی تای ، مایونز 🥣 ادویه ها ( نمک ، فلفل ، پودر سیر و پیاز مقدار کم ، پودر تخم گشنیز نوک ق چ ، پودر انبه ، زرد چوبه )🧂 🍔 سعی کنید مرغا نیمه یخ زده باشه این باعث میشه موقع چرخ شدن بافت خمیری و بهتری پیدا کنه چیکن برگرتون 👌🏻😋 🍔حتما به موادتون توی فریزر ۱ ساعت استراحت بدید بعد از قالب زدن ⏱️ 🍔هرطرف چیکن برگر هارو ۵/۶ دقیقه با حرارت متوسط روبه بالا گریل کنید کافیه سریع میپزه ( البته این سلیقه ایه ▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬ 🍰͜͡❥••[ @SampleChef 👩‍🍳
7.63M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کیک شکلات گردویی بدون همزن💜 یه سری نکته هارو تو ا.ستوری میگم🌸 ۴عدد تخم مرغ آرد قنادی۲لیوان دسته دار فرانسوی با ۴ق غ شکر۱لیوان دسته دار فرانسوی پر پودرکاکائونصف لیوان گردو به مقدار لازم شیر۱لیوان روغن نصف لیوان به علاوه ۳ق غ وانیل۱ق چ بکینگ پودر۱ق چ نکته مهم:براای اینکه گردوها ته نشین نشه با ارد مخلوطش کنید دمای فر برقی۱۷۰درجه دمای تستر۱۷۰درجه دمای فر گازی۱۸۰درجه مدت زمان۵۰ ▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬ 🍰͜͡❥••[ @SampleChef 👩‍🍳
20.62M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
حتما درست کن پشیمون نمیشی 🤌🏻 روانی تاتلیسی ۴ عدد تخم‌مرغ ۱ لیوان ماست سون ۱ لیوان آرد ایرمیک p ۱ لیوان آرد ا لیوان شکر نصف لیوان روغن مایع سه چهارم لیوان گردو خرد شده وانیل ۱ ق چ هل ۱ ق م بکینگ پودر ۱ ق غ یا یه پاکت (ترکیه) مواد لازم برای شهد : شکر یک و نیم لیوان آب جوش سه چهارم لیوان دو سه تا دونه هل شکر و آب رو‌ میزاریم رو‌حرارت تا شکر حل شه شکر که کاملا حل شد حدود ۱ دقیقه میزاریم جوش بزنه بعد شعله رو‌خاموش میکنیم و میزاریم‌کنار تا سرد شه نکته ۱ :اندازه ظرف ۲۰ در ۲۰ یا ۲۰ در ۳۰ باشه نکته ۲ :بعد اضافه کردن مخلوط آردها و بکینگ پودر زیاد هم نزنین فقط در حد مخلوط شدن نکته ۳: کیک که از داغی افتاد شربت سرد شده رو روی کیک گرم بریزین نکته ۴:به جای آرد ایرمیک میتونین از آرد سمولینا استفاده کنین فرقشون‌فقط اینه که ایرمیک سبوس نداره و خالصه نکته ۵:دو سه دقیقه آخر گریل رو روشن کنید تا سطح کیکمون هم خوش رنگ تر شه 😍 ▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬ 🍰͜͡❥••[ @SampleChef 👩‍🍳
سرآشپـ🍔ـز نمـونـه👩‍🍳🇵🇸
#لوز_بادام ▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬ 🍰͜͡❥••[ @SampleChef 👩‍🍳
بادام شیر عسلی به روش ساده تر و بدون نیاز به فر مواد لازم پودر بادام ۱/۵ لیوان پودر قند (نثار) ۲/۳ لیوان شکلات سفید بن ماری شده نصف لیوان شیر عسلی نصف لیوان زعفران دم کرده غلیظ به مقدار لازم پودر پسته به مقدار لازم بادام خام رو با آب گرم خیس کردم بعد دو سه ساعت پوستشون به راحتی کنده میشن داخل یه سینی تو دمای محیط گذاشتم تا خشک شن بعد میکسشون کردم پودر بادام و پودر قند الک شده رو داخل ظرفی ریختم و با قاشق کاملا مخلوط کردم شکلات سفید رو به روش بن ماری کاملا ذوب کردم وقتی خنک شدبه مخلوط پودر بادام و پودر قند اضافه و به خوبی هم زدم تا به خورد هم برن بعد نوبت اضافه کردن شیر عسلی هست همه رو یکجا اضافه نکنید اول دو قاشق اضافه کنید و مواد رو مخلوط کنید و اگه نیاز بود بازم اضافه کنید تا در نهایت مواد به حالت خمیری برسه و به دستتون نچسبه اگه موادتون شل شد میتونید پودر بادام اضافه کنید و اگه موادتون سفت بود شیر عسلی اضافه کنید خمیر سفید رو به سه قسمت مساوی تقسیم کردم به یه قسمتش پودر پسته به قسمت دیگه یه قاشق زعفران دم کرده غلیظ اضافه و مخلوط کردم توجه کنید که باید مواد رو سریع مخلوط و یکدست کنید،بیش از حد مواد رو مخلوط نکنید چون خمیر به روغن میفته و حتما سعی کنید زعفران دم کرده شما غلیظ باشه تا با همون یک قاشق طعم و رنگ دلخواه رو به شما بده و مجبور به اضافه کردن مایع بیشتری نباشید چون خمیر شل میشه و اگه این اتفاق افتاد و خمیر شما شل شد باید کمی پودر بادام اضافه کنید تا به حالت اول برگرده وقتی خمیر ۳ رنگمون آماده شد هر کدوم رو داخل کیسه فریزر قرار دادم و نیم ساعت داخل یخچال استراحت دادم برای شکل دادن خمیر من از مولد گل رز استفاده کردم که عکسشو تو قسمت هایلایت ها قرار میدم شما میتونید از قالب های سیلیکونی کوچیک با هر طرحی که دوست دارید استفاده کنید بعد از استراحت خمیر داخل یخچال، مقداری از هر دو رنگ بردارین و داخل مولد قرار بدین کمک دست کاملا صاف و فشرده کنید وبعدبه راحتی ازقالب جدا کنید. ▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬ 🍰͜͡❥••[ @SampleChef 👩‍🍳
7.78M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
نیازی به همزن نداره سریع هم درست میشه 🤌🏻 مواد لازم : کره نرم شده ۱۵۰ گرم تخم مرغ :۱ عدد کامل ۱ عدد سفیده گردوی پودر شده :۱ لیوان آرد ایرمیک یا سمولینا :نصف لیوان پودر قند ۵ ق غ وانیل یه پاکت ترکیه آرد الک شده حدود ۲/۵ الی ۳ لیوان بکینگ پودر ۱ بسته ترکیه دکتر اوتکر مواد لازم برای شربت: ۲ لیوان شکر ۱/۵ لیوان آب کمی جوهر لیمو برای شکرک نزدن اول شربت رو آماده میکنیم شکر و آب رو میزاریم رو حرارت تا شکر حل شه وقتی شکر حل شد حدود ۴ دقیقه میزاریم تا بجوشه و‌ میزاریم کنار تا خنک شه برای تهیه خمیر : همه مواد رو به ترتیب طبق ویدئو باهم مخلوط میکنیم تا خمیری به دست بیاد نرم و لطیف به اندازه یه کوچولو بزرگ‌تر از گردو برمیداریم گرد میکنیم و روی سینی فر میچینیم با زرده تخم مرغ رومال میکنیم و گردو رو وسطش میزاریم میره داخل فر از قبل گرم شده دمای ۱۷۰ حدود ۲۵ الی ۳۰ دقیقه و درنهایت شربت خنک رو روی شیرینی های داغ میریزیم و اجازه میدیم شهد به خورد شیرینی بره ▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬ 🍰͜͡❥••[ @SampleChef 👩‍🍳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کمتر از ۷۰ کالری و ۳ گرم پروتئین 🍪 جایگزین عالی برای شکر سفید کیفیت عالی و تهیه شده از خرمای مرغوب حالا بریم سراغ این کوکی دوست داشتنی - ۲ عدد تخم مرغ - ۲ قاشق غ شکر خرما - کمی وانیل - ۱ قاشق غ کره بادام زمینی - ۳ قاشق غ آردجودوسر - ۱ قاشق چ بیکینگ پودر -۱۵ گرم شکلات تلخ خرد شده یا چیپسی توی فر ۱۷۰ بمدت ۱۰ دقیقه عالی میشه فقط حتما به رسپی و مدت زمان پخت توجه کنین و بذارین کوکی سرد بشه بعد از کاغذ روغنی جدا کنین کل رسپی ۴۱۰ کالری و ۳ گرم پروتئین داره و یه میانوعده‌ی عالیه 🍪 ▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬ 🍰͜͡❥••[ @SampleChef 👩‍🍳
11.92M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
فوری و خوشمزه ..🍔 یکبار امتحان کن عاشقش میشی.. گوشت چرخ شده ۳۰۰ گرم نون همبرگر ۳ عدد پیاز دو عدد متوسط پنیر پیتزا مقداری ادویه (نمک،فلفل سفید ،پاپریکا ) برای درست کردن همبرگر پیاز و رنده کن آبش و کامل بگیر گوشت و اضافه کن ادویه بزن و سرخشون کن حالا چهارطرف نون و پنیر بریز و بزار گریل شه بعد همبرگر و وسطش بزار خیلی ترد و خوشمزه میشه میتونید با خیارشورو ‌گوجه میل کنید ▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬ 🍰͜͡❥••[ @SampleChef 👩‍🍳