از اینکه با محبت😍 خطاپوش ☺
و بی توقع همراهید ممنونم عزیزان❤
دوستتون دارم هااااااوارتا 🙆♀️
پست داریم باقلوا😋
چیزکیکِ باقلوا😋
.
موادِ لازم برایِ شربت:
آب 1 پیمانه(240 میلی لیتر)
شکر 1 پیمانه(200 گرم)
عسل 1/4 پیمانه(85 گرم)
گلاب 4 ق س
هل و چوبِ دارچین به مقدار لازم
اولین کاری که باید انجام بدین، درست کردنِ شربته. مطابقِ فیلم شربت رو آماده کنین، کمی که غلیظ شد(فقط کمی) از رویِ حرارت بردارید و اجازه بدید تا کاملا سرد بشه
.
موادِ لازمِ باقلوا:
خمیر باقلوا(فیلو-phyllo) 1 بسته
کره مذابِ خنک شده 200 گرم
گردویِ خرد شده 2 پیمانه
پسته خرد شده(پودر پسته درشت) 2 پیمانه
شکر 3/4 پیمانه
پودرِ دارچین 1-2 ق چ
موادِ لازم قسمتِ پنیری:
پنیرخامه ای 2 پیمانه(450 گرم)
شکر 3/4 پیمانه(150 گرم)
تخم مرغ کامل 1 عدد
زرده تخم مرغ 1 عدد
اسانسِ وانیل 1/2 ق چ
شیر 1/4 پیمانه(60میلی لیتر)
آرد سفید 1/4 پیمانه(35 گرم)
.
سایزِ قالب:
کمربندی به قطرِ 23-25 سانتی متر یا پیرکس مستطیلی دیواره بلند بزرگ 25 در 35
.
برایِ راحتیِ شما مراحلش رو این پایین براتون مینویسم👇🏻
4 لایه خمیر باقلوا
👈🏻مقداری از مخلوطِ مغزها
👈🏻4لایه خمیر باقلوا
👈🏻مقداری از مخلوطِ مغزها
👈🏻 1-2 لایه خمیرِ باقلوا
👈🏻 موادِ پنیری
👈🏻 مخلوطِ مغزها
👈🏻 چند لایه خمیر برایِ پوشاندنِ سطح چیزکیک
.
⏰دما برایِ فر های برقی و سولاردوم 165 درجه باشه، مدت زمانِ پخت کاملا به فرِ شما بستگی داره، معمولا بعد از 70 دقیقه میپزه
.
❌نکته بسیااار مهممم: بعد از پختنِ چیزکیکِ باقلوا، اجازه بدید کمی از دما بیفته و برایِ حداقل 4 ساعت وحداکثر 12 ساعت داخلِ یخچال قرار بدین و بعد بُرش بزنین، اگر داغ داغ برش بزنین، مواد پنیری هنوز کامل نبسته و کمی شُل هست❌
تا پنج روز در یخچال قابل نگهداری هست
▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬
🍰͜͡❥••[ @SampleChef 👩🍳
.
#کوکی_اسمارتیزی
مواد لازم:
نصف پیمانه کره نرم شده
نصف پیمانه شکر قهوه ای
یک چهارم پیمانه پودر قند
نصف پیمانه کرم فندق (طرز تهیه در آخر دستور)
1 عدد تخم مرغ
1 بسته وانیل (10 گرم)
1 بسته بیکینگ پودر (10 گرم )
نمک یه پنس
نصف فنجان چای خوری شکلات چیپسی
1 قاشق چایخوری نشاسته
آرد به میزان لازم. (تا وقتیکه مواد اردو جذب کنه ارد میریزیم)
طرز تهیه:
توی یه کاسه بزرگ کره ی به دمای محیط رسیده، کرم فندق و شکر قهوه ای و پودر قند رو میریزیم ، و با میکسر مخلوطش میکنیم وقتی قوام پیدا کرد یه تخم مرغ بکینگ پودر و وانیلو میریزیم و باز هم میزنیم نشاسته رو به مخلوط اضافه میکنیم (قبلش اونو در کمی اب حل کنید) بعد نمک و اردو اضافه میکنیم و ورز میدیم وقتی که خمیرمون اماده شد شکلاتا رو بهش اضافه میکنیم و باز ورز میدیم بعد به اندازه ی یه گردو از خمیر برمیداریم گرد میکنیم و توی سینی فر میزاریم و اسمارتیزا رو روش میریزیم و کمی فشار میدیم تا کوکی شکل بگیره بعد به مدت رب ساعت توی فر ازقبل گرم شده در دمای 160 درجه میزاریم بپزه.کوکیا رو که از فر دراوردین بزارین خوب خنک بشن بعد سرو کنین.
▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬
🍰͜͡❥••[ @SampleChef 👩🍳
#خوشمزه_میز
کیک مرغ، کشک بادمجان، سالاد ماکارونی، دسر شکلاتی، ژله
.
.من برای درست کردن #سالاد ماکارونی در حجم 👈 1 بسته ماکارونی فرمی 👈300 گرم #کالباس یا 1عدد سینه مرغ پخته شده، 100 گرم نخود سبز و 100 گرم #ذرت، 300 گرم خیارشور، کمی کلم سفید، 200 گرم هویچ پخته شده نگینی خرد شده و تا جایی که میتونم بهش سس مایونز میزنم👈+نمک و فلفل
.#کشک_بادمجان
بادمجان ها رو بعد از پوست گیری و خرد کردن تو آب نمک بخوابونید تا تلخیشون گرفته بشه، بعد اونا رو سرخ میکنم، بعد کمی آب به اون اضافه کرده تا کامل بپزن، بعد از کشیدن آب، به اون پیاز داغ و سیر له شده اضافه میکنم و بادمجانها رو له میکنم ، و میزارم تا کامل به روغن بیفته، اگه دوست داشتید میتونید تو این مرحله گردو هم اضافه کنید ، مدام هم بزنید تا ته نگیره، بعد بهش کشک اضافه میکنم و میزارم کمی جا بیفته. آخر سر با کشک و نعناع و پیاز داغ و گردو و زعفران تزیین میکنم.
.
▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬
🍰͜͡❥••[ @SampleChef 👩🍳
#سمبوسه_پیتزایی 🥓 😋
🔸 سوسیس کالباس و فلفل دلمه ای و قارچ تفت داده شده و رب و ادویه و پودر فلفل و نمک هست که من یه سیب زمینی کوچیک و نگینیِ ریز خرد کردم و سرخ کردم و بهش اضافه کردم.اینو هم میتونید مثل من تو نون لواش درست کنید هم تو نون یوفکا.و اینکه اگه بخواید موادش پیتزایی نباشه میتونید با مواد ماکارونی پر کنید
یه نون لواش مستطیلی و ٤ قسمت کردم و مواد و ابتدای نون گذاشتم و پنیر پیتزا هم روش ریختم و ابتدا این طرف اون طرف نون و دو سانت به داخل تا زدم و بعد رول کردم و سرخ کردم.بعد از سرخ حتما بذارید روی دستمال کاغذی تا روغن اضافیش گرفته بشه بعد میل کنید.اگه بخواید تو فر بذارید باید زرده تخم مرغ و روش رومال کنید و به دلخواه کنجد بزنید و بذارید تو فر
▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬
🍰͜͡❥••[ @SampleChef 👩🍳
#فسنجون 🥘 😋
▫️گردو آسیاب شده برای هر نفر 2 ق غذاخوری
▫️پیاز 1 عدد متوسط
▫️کره 50 گرم
▫️آلو 3 تا 4 عدد
▫️گوشت چرخ کرده 300 گرم
▫️رب انار 3 تا 4 ق غ خوری
▫️شکر 1 ق غ خوری
▫️زعفران دم کرده غلیظ نصف استکان
▫️نمک فلفل زرد چوبه ب مقدار لازم
🔸ابتدا پیاز رو رنده میکنیم و داخل کره تفت میدیم گردو آسیاب شده رو بهش اضافه کرده خوب تفت میدیم نمک فلفل زرد چوبه میزنیم اگه دوست داشتید کمی گردو رو تفت بدین (من دوست ندارم گردو تفت بخوره ) بعد رب انار و شکر و زعفرون رو اضافه میکنیم دو لیوان آب ریخته وقتی ک آبش جوش اومد گوشت چرخ کرده ک ب همراه 1 عدد پیازمتوسط ک آبشو خوب گرفتیم و نمک فلفل و زرد چوبه بهش زدیم و خوب ورز دادیم و ب صورت گردی های کوچک در اوردیم و در کمی روغن تفت دادیم رو ب خورشت در حال جوش اضافه میکنیم و ب مقدار کافی زمان میدیم ک بپزه و جا بیافته اگه دوست دارید روغن بندازه اواخر پخت بهش چند تا تیکه یخ اضافه کنید و نیم ساعت آخر چند عدد آلو خورشتی در صورت تمایل استفاده کنید
▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬
🍰͜͡❥••[ @SampleChef 👩🍳
#تجربه_کدبانوها
"#قورمه_گوشت
#نگهداری_گوشت
اگه توی فریزتون جا ندارید برای نگهداری گوشت قربونی
که البته با این اوضاع فریزرامون
این روش مامانمه
هر سال که قربونی میبرن مقداری گوشت رو سرخ میکنن
و کنسرو بی نهایت خوشمزه میشه
دنبه گوسفند رو ریز خرد کنید و بریزید توی قابلمه و روی حرارت
گوشت رو به اندازه های دلخواه خرد کنید و بریزید توش
تا دنبه ها آب بشن هعی هم بزنید
بعد که بوی گوشت در اومد خاموش کنید توی شیشه های مورد نظرتو بریزید و کامل پر کنید
و سر و ته بزارید توی آب تا دماش بیفته
حتما درب شیشه هاتون فلزی باشه
۶ماه با این روش میتونید از گوشت هاتون بیرون از فریزر نگهداری کنید
شما از چه روش هایی استفاده میکیند زیر این پست بگید همه استفاده کنن
🥦🍄🥒🌶🌽🍅
▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬
🍰͜͡❥••[ @SampleChef 👩🍳
کوکو لوبیا سبز 🍀🍀🍀
🧈 لوبیاهای قیطونی رو ریز خردمیکنیم. یه پیاز روتف میدیم لوبیا رواضافه میکنیم بهمراه کمی زردچوبه وقتی لوبیا کامل تف خورد درظرف رومیزاریم روشعله کم تابخارکنه ونیم پزشه. اگرلوبیا باریک ونازک نباشه تواین مرحله خوب نمیپزه وباید حتما آب پزش کنین.
🍸.آب روجوش میارم کمی نمک میریزم سیب زمینی وهویج خام نگینی خرد شده روبه آب ونمک اضافه میکنم. صبرمیکنیم همین که آب دوباره به جوش اومد سبزیجات روآبکش میکنیم وفورا داخل آب سرد قرارمیدیم. .
🍵تخم مرغ روبا نمک وفلفل وزردچوبه وپودرزیره ونوک قاشق زعفرون ویکم پودرنون خوب میزنیم وبعد سبزیجات نیم پز وخنک شده روبهش اضافه میکنیم وتوتابه سرخ میکنیم.
▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬
🍰͜͡❥••[ @SampleChef 👩🍳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌾دوشنبه تون شاد و عالی
🌸امروزتون خوش و خرم
🌾دلاتون مملو از عشق
🌸روزتون قشنگ
🌾دلتون آرام
🌸لبتون خندون
🌾و هزارآرزوی زیبا
🌸برایتان از خداوند خواستارم
#خمیرجادویی 🍞
مواد لازم
آرد 3 لیوان
خمیر مایه 3 قاشق چایخوری
تخم مرغ 1 عدد
شیر یا آب 1 لیوان
روغن 6 قاشق غذاخوری
نمک 1 قاشق چایخوری
شکر 4 قاشق چایخوری ..
طرز تهیه
1- خمیر مایه ، شیر ولرم ( شیر گرمی که دست را نسوزاند ) و 1 قاشق چایخوری شکر را داخل کاسه ای بریزید و مخلوط کنید سپس 5 – 10 دقیقه کناری قرار دهید تا خمیر مایه عمل کند ( کف کند ).
2- تخم مرغ ، باقی مانده شکر ، روغن و نمک را داخل کاسه دیگری بریزید و مخلوط کنید تا یکدست شوند ، خمیر مایه را با چند قاشق آرد را مخلوط کنید و به مواد تخم مرغی اضافه کنید ، کمی هم بزنید تا مواد ترکیب شوند سپس باقی مانده آرد را اضافه کنید.
. 3- پس از مخلوط کردن مواد را با دست ترکیب کنید تا خمیر جمع شود ، روی سطح کار ارد بپاشید و خمیر را روی سطح کار قرار دهید ، خمیر را 10 دقیقه ورز دهید ( مکرر روی سطح کار بکوبید و باز کنید ) ، آنقدر ورز دهید تا خمیر نرم و لطیفی بدست بیاید. .
.
4- داخل کاسه ای را چرب کنید و خمیر را داخل کاسه قرار دهید ، روی خمیر را بپوشانید و در جای گرمی 1 ساعت استراحت دهید تا حجم خمیر 2 برابر شود ، پس از آماده شدن پف خمیر را با فشار دست بگیرید.
5- این خمیر بسیار خوش دست بوده و کار با آن بسیار راحت و ماندگاری خوبی دارد و میتوانید تا چند روز در یخچال و داخل کیسه فریزر بسته بندی و نگهداری اش کنید. .
.
6- نکته :این خمیر بسیار ترد و سبک است و مناسب برای انواع غذاها ، پیراشکی ، کلوچه ،نان صبحانه ، نان شکم پر ، پیتزا و … است ، حتی میتوانید آن را در روغن سرخ کنید ، این خمیر جادویی خمیری همه کاره است 😍
🥦🍄🥒🌶🌽🍅
▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬
🍰͜͡❥••[ @SampleChef 👩🍳