7.13M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#آموزش پنکیک با پتی بور😍
▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬
🍰͜͡❥••[ @SampleChef 👩🍳
#فوت_وفن😍🤗
#کمپیر
سیب زمینی
سوسیس
کالباس
ذرت
قارچ
فلفل دلمه ای
پنیر پیتزا
سیب زمینی رو آب پز کنید و با کره و ذره ای شیر و نمک و فلفل پوره کنید, با کمی پنیر پیتزا مخلوط کنید و یه لایه نازک کف پیرکس بریزید و صاف کنید,روش یه لایه پنیر دوباره بریزید و بعد دوباره لایه ای از پوره.حالا بقیه موادتونو که من همشونو یه تفت از قبل دادم روش پهن کنید و بعد دوباره پنیر😀😅بره تو فر صدوهشتاد درجه تا پنیر باز و طلایی شه. البته اصل کمپیر میدونید که توی سیب زمینی درسته آماده میشه. اینم یه ورژنشه دیگه که من توی یه سایت ترکی دیدم و رو عکس تگ کردم.درست کنید,میل کنید و لذت ببرید😋
چیلی قارچ و کرم پودینگ شکلاتی رو که قولش رو داده بودم حتما تو پستهای بعدی میزارم,یادم نرفته☺
▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬
🍰͜͡❥••[ @SampleChef 👩🍳
#فوت_وفن😍🤗
🍵طرز تهیه کویی خورش یک غذای گیلانی که با خرما، عدس،و کدو حلوایی و گردو تهیه میشه
مواد لازم🥘
عدس
خرما
کدو حلوایی
گردو
طرز تهیه کویی خورش🧆
ابتدا کدو را پوست گرفته، به قطعات ریز خرد نموده و با مقداری آب میپزند.
عدس را نیزقبلاً آبپز کرده و به همراه کدوی پخته، با هاون یا گوشت کوب میکوبند تا کاملاً له شود.
سپس گردوی سابیده شده را به همراه زردچوبه و روغن به مواد اضافه نموده و تفت میدهیم
سر آخر نیز خرما را از هسته جدا کرده، به مواد ذکر شده اضافه میکنند
▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬
🍰͜͡❥••[ @SampleChef 👩🍳
#فون_وفن😍🤗
#سیب_زمینی_پنیری 🥔 😋
🔸سیب زمینی های سایز کوچیک گزینه مناسب تری هستن، سیب زمینی هارو کاملا بشورین و همراه نمک حدود ۴۰ دقیقه آبپز کنین، سپس هر کدوم رو به چهار قسمت تقسیم کنین (با پوست و یا بدون پوست) و روشون روغن زیتون (من نریختم) ، نمک و فلفل سیاه بریزید و در آخر پنیر پیتزا و داخل فر و ماکروویو ویا تابه نچسب روی حرارت گاز ، بذارید و اجازه بدید پنیر آب و طلایی بشه و تموم
▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬
🍰͜͡❥••[ @SampleChef 👩🍳
5.6M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#دسر_کیک_ژله_ای
تخم مرغ 4 عدد
شکر 150 گرم
روغن مایع 1 پیمانه
ارد 300 گرم
پودر ژله یک بسته
نمک یک پنسه
بکینگ پودر یک ق م
اب یا اب میوه هم طعم با ژله دوسوم پیمانه
تخم مرغها رو با شکر حسابی مخلوط میکنیم، سپس روغن مایع را اضافه و درحد مخلوط شدن هم میزنیم.
مواد خشک را که شامل آرد، پودر ژله، نمک، بکینگ پودر است را باهم مخلوط کرده و به همراه ابمیوه به مواد فوق اضافه کرده و مواد را با لیسک مخلوط میکنیم.
مواد را داخل قالب ریخته، در فر ازقبل گرم شده 180 به مدت 45 دقیقه میپزیم
من از ژله انار استفاده کردم.
▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬
🍰͜͡❥••[ @SampleChef 👩🍳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
طرزتهیه تهدیگ مجلسی
.
▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬
🍰͜͡❥••[ @SampleChef 👩🍳
5.58M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#پيراشكي_كوردن_بلو
#کلیپ
4 عدد سينه مرغ
نمك و فلفل و پودر سير و پودر پياز مقداري
پنير ورقه اي سويسي 2 بسته
ژامبون مرغ 400 گرم
خمير حدود 1 كيلو
خردل انگليسي يا همون سس خردل كاله تخم مرغ همزده يك عدد
سينه مرغ رو مواد ميزنيم و بعد ميكوبيم تا پهن بشه ولي زياد نكوبيد كه گوشت پاره نشه بعد خوب صافش كنيد و ورقه هاي پنير و ژامبون رو بينش بزاريد و بعد بپيچيد داخل بلاستيك رل كنيد و داخل يخچال بزاريد تا فرم بگيره بعد خمير رو پهن ميكنيم و رل مرغ رو بينش بزاريد طبق تجربه من از داخل و بيرون خمير رو شيار بديد از داخل براي اينكه مرغ بهش بچسبه و از رو براي اينكه خوشگل بشه و ادويه به خوردش بره من علاوه بر تخم مرغ سير له شده و جعفري هم روش ميزنم و نمك و فلفل طعم بهتري ميگيره شما كف سيني فر رو كاغذ روغني بندازيد و با درجه كم داخل فر قرار بديد تا مغز پخت بشه من ١١٠ درجه سانتي گراد ميزارم و از طبقه ي پايين فر با فاصله ي بيشتري قرار ميدم بعد از پختن شعله ي بالاي فر را روشن كنيد تا طلايي بشه
براي خمير هم ميتونيد از خمير اماده نون فانتزي و يا خمير جادويي استفاده كنيد.
▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬
🍰͜͡❥••[ @SampleChef 👩🍳
5.28M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#شیرینی_مربایی 😍
آرد شیرینی پزی ٢٨۵ گرم
نمک ١/۴ ق چ
کره نرم شده(یا روغن قنادی) ١۶٠ گرم
شکر ۶۵ گرم
تخم مرغ کامل ١ عدد
زرده تخممرغ ١ عدد
وانیل ١/٢ ق چ
هل ١/۴ ق چ
زعفران غلیظ ١/٨ ق چ
▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬
🍰͜͡❥••[ @SampleChef 👩🍳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#مرغ_مجلسی
مواد مورد نیاز برای 1 یا 1 و نیم سینه مرغ
2 آب گازدار
تخم مرغ
4 قاشق غذاخوری آرد
1قاشق نمک
فلفل سیاه و قرمز
نمک
اول از همه ، مرغها رو برش میدین ، یک کاسه را برداشته و آب گازدار به آن اضافه می کنید. به مدت 15/20 دقیقه در یخچال بگذارید. سپس برای سس. تخم مرغ ها ، ادویه جات نمک آرد و نصف آب گازدا را اضافه کرده و هم بزنید. مرغ ها را به این سس اضافه کنید و بگذارید تا استراحت کنید. سپس در اونارو سرخ کنید ا۱لا توی فر نزارید
امیدوارم درست کنید و لذت ببرید خانواده خوشتون بیاد
نوووش جاااان
▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬
🍰͜͡❥••[ @SampleChef 👩🍳
#فوت_وفن😍🤗
#ترش_واش 🥘 😋
🔸بادمجونا رو با اب نمکخیس کنید و بعد از یک ساعت آبکشی کرده ، سرخ کنید و کنار بذارید.
تکه های مرغ رو سرخ کنید و کنار بذارید
یه دونه پیاز تفت بدید فلفل زرچوبه و سه حب سیر له یا رنده شده رو اضافه کنید و تفت بدید. یک ق رب آلوچه( اگه نداشتید رب انار یا رب گوجه) برزید و تفت بدید و مرغ ها رو اضافه کنید.
۲۰۰ گرم سبزی ( ترش واش_گشنیز _نعناع_چوچاق_خالواش_چغندر) خرد و سرخ رو هم اضافهکنید. دو لیوان اب بریزید و بذارید با حرارت ملایم بپزه و خورشت جا بیفته. اواسط پخت نمک یادتون نره.
ده دقیقه آخر آبغوره با آب نارنج بریزید و تمام.
بادمجون و گوجه سرخ شده رو ده دقیقه آخر به #خورشت اضافهکنید یا موقع سرو کنار خورشت بذارید.
اگر سبزی شمالی در دسترس نبود ، نعناع و گشنیز کافیه و هر سبزی معطر دیگهای که دوست داشتید اضافه کنید
▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬
🍰͜͡❥••[ @SampleChef 👩🍳