eitaa logo
سرآشپـ🍔ـز نمـونـه👩‍🍳🇵🇸
59.6هزار دنبال‌کننده
36.5هزار عکس
69.4هزار ویدیو
171 فایل
آموزش انواع غذاهای دلچسب و لذیذ +عکس+کلیپ+متن 👩‍🍳 برای #صبحانه 😍 برای #نهار😍 برای #عصرانه😍 برای #شام😍 ‌👩‍🍳 آموزش انواع کیک و شیرینی ، و دسر خوشمزه+کلیپ ‌کپی❌ ‌ تبلیغات‌ ارزان با بازدهی عالی :👇🏻 https://eitaa.com/joinchat/1735000081Ce431fec0ab
مشاهده در ایتا
دانلود
ته چین ▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬ 🍰͜͡❥••[ @SampleChef 👩‍🍳
▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬ 🍰͜͡❥••[ @SampleChef 👩‍🍳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
طرز تهیه بستنی سنتی خانگی: شیر پر چرب ۲ لیوان شکر ۲/۳ لیوان(از نصف لیوان کمی بیشتر) ثعلب یک قاشق غذاخوری سر صاف زعفران دم‌کرده غلیظ یک قاشق غذاخوری گلاب دو قاشق غذاخوری خامه صبحانه مقداری خلال پسته مقداری ابتدا شیر رو میزاریم روی حرارت تا ریز بجوشه وقتی به جوش اومد شکر و ثعلب را که با هم مخلوط کردیم در چند مرحله به شیر اضافه میکنیم و به محض غلیظ شدن خاموش میکنم و گلاب و زعفرون رو بهش اصافه میکنیم و داخل ظرف پر از یخ میذاریم تا از دما بیوفته و کمی هم میزنیم تا این خنک شه هر چقدر دوست دارید خامه رو من نصف پاکت داشتم که با چنگال رقیق میکنیم و داخل سینی ای که پلاستیک گذاشتیم پخش میکنیم و هر دو رو میذاریم فریزر. ظرف بستنی رو هر ۴۵ دقیقه میاریم بیرون هم میزنیم دوباره میذاریم فریزر تا سه مرحله که تو مرحله ی سوم خامه رو هم میاریم خرد میکنیم و با خلال پسته به بستنی اضافه میکنیم و هم میزنیم و ۲۴ ساعت میزاریم فریزر بمونه ولی ما چون طاقت نداشتیم بعد ۶ ساعت خوردیم😋🙈😍نوش جونتون❤️ نکته: لطفا بستنی دستساز فعلا از بیرون نگیرید لطفا پاستوریزه هارو هم کاملا جلدشون رو بشورید.. ▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬ 🍰͜͡❥••[ @SampleChef 👩‍🍳
"گلابي داغ كاراملي"😍😍 چهار عدد گلابي را نصف كنيد می تونید از کمپوت گلابی استفاده کنید هسته‌هايش را در بياوريد، سپس آنها را در سيني چرب‌شده فر بچينيد. در يك قابلمه كوچك دو سوم پيمانه آب و يك‌چهارم پيمانه عسل را مخلوط كنيد و براي سه دقيقه بجوشانيد، سپس آن را روي گلابي‌ها بريزيد. در مرحله بعد روي آنها دارچين، پودر ميخك، پودر هل و شكر بپاشيد و اجازه دهيد در دماي 200 درجه سانتي‌گراد براي 45 تا 55 دقيقه بپزند. گلابي‌هاي داغ را همراه خامه يا بستني سرو كنيد. ▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬ 🍰͜͡❥••[ @SampleChef 👩‍🍳
تزیین کیک خونگی 🍰 یه ایده راحت و زیبا با توت فرنگی برای تزیین کیک های خونگی فقط کافیه روی کیک رو خامه بزنید و توت فرنگی رو طبق شکل دیزاین کنید 🍓🍓 ▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬ 🍰͜͡❥••[ @SampleChef 👩‍🍳
9.92M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#دسر_یخچالی برای درست کردن این دسر خوشمزه نیاز داریم به: ۳لیوان شیر ۳قاشق نشاسته ۹قاشق شکر وانیل گلاب زعفرون بیسکوییت پتی پور موز اول نشاسته وشکر و شیرو باهم مخلوط میکنیم تا نشاسته کاملا حل بشه،نشاسته که حل شد میزاریمش روی حرارت و مدام هم میزنیم تا بوی خامی نشاسته کاملا گرفته بشه و ته نگیره ازش غافل بشید ته گرفته😅حدود نیمساعت بعد وانیل رو بریزید وبه هم زدن ادامه بدید یه کم که غلیظ شد گلاب رو بریزید ویرب بعد از روی حرارت برش دارید و تو ظرفای مورد نظرتون بریزید ، من کف فنجونو ی کمی چرب کردم نصف فنجونمو تقریبا مواد سفید ریختم بیسکوییت و موز روش گذاشتم بقیه موادمو زعفرونی کردمو روشون ریختم تو یخچال بزارید تاخودشو بگیره و بعد نوش جون کنید. ▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬ 🍰͜͡❥••[ @SampleChef 👩‍🍳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دسر شیک ۱. خامه ترش نصف لیوان ۲. شیر ۱ لیوان ۳. شیر غلیظ شده ۳/۴ لیوان ۴. عصاره وانیل ۲ قاشق چ خ ۵. ژلاتین ۴۰ گرم ۶. ژله قرمز (هر طعمی که دوست دارین) ۱ عدد ۷. رنگ پودری ۲ قاشق چ خ ۱. ابتدا ژلاتین رو به روش بن ماری ذوب کنید... ۲. خامه ترش و شیر و شیر غلیظ شده و عصاره وانیل و ژلاتین ذوب شده را رو در مخلوط کن بریزین و یک دقیقه مخلوطشون کنید سپس در قالب چرب شده بریزید و ۲ ساعت در یخچال قرار بدین. ۳. بعد از دوساعت ژله قرمز رو طبق دستوری که روی پاکتش داره درست کنید و دوقاشق رنگ پودری رو بهش اضاف کنید و مخلوط کنید سپس ژله رو از یخچال بیرون بیارین و ژله قرمز رو مطابق با فیلم دور ژله بریزین به طوری که ژله سفید روی ژله قرمز معلق بشه دوباره ۲ ساعت در یخچال قرار بدین ▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬ 🍰͜͡❥••[ @SampleChef 👩‍🍳
🍝 😋 ▫️پاستا پنه ۲۰۰گرم ▫️قارچ ورقه شده ۳۰۰گرم ▫️مرغ سینه یا فیله خورد شده۲۰۰گرم ▫️خامه یک پاکت صورتی ▫️شیر۲۰۰گرم ▫️پودر سیر ونمک وفلفل سیاه ▫️سیر یک حبه ▫️پنیرپارمزان اول مرغ خورد شده رو با ادویه ها مخلوط میکنیم وروغن میریزیم و کامل مرغ رو تفت میدیم بعد ک کامل پخت بهش قارچ رو اضافه میکنیم وحرارتو زیاد میکنیم بعدش سیر له شده وبعدش شیر وخامه ودر آخر پاستا از قبل کامل پخته وآبکش شده وبعدش پنیر پارمزان رو همه موادو مخلوط کرده ومیذاریم پنج دیقه رو حرارت بمونه زیاد نذارید سفت شه چون بعد از سرد شدن سفت میشه ↙️ ▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬ 🍰͜͡❥••[ @SampleChef 👩‍🍳
5.44M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 ✍ کامل با تمام نکات ↙️ ▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬ 🍰͜͡❥••[ @SampleChef 👩‍🍳