فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩🍳#آموزش_گرانولای_خونگی👩🍳
▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬
🍰͜͡❥••[ @SampleChef 👩🍳
7.04M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👩🍳#حلوا_مخصوص👩🍳
▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬
🍰͜͡❥••[ @SampleChef 👩🍳
#تهدیگ با کتف و بال
ابتدا کتف و بال ها رو با آب کم و نمک و زردچوبه و فلفل سیاه و دوحبه سیر و یه تیکه فلفل دلمه ای و یک پیاز درشت خرد کرده میذاریم نیمپز بشه یا کامل بپزه و آبش تبخیر بشه.(من کامل میپزم چون طعمدار میشه)
کف قابلمه اصلی کمی روغن بریزید. و دوقاشق زعفران دم کرده و بجای تهدیگ کتف و بالها رو کف قابلمه میچینیم و برنج آبکش شده یا کته رو کم کم روش میریزیم و و مثل عکس چهارم سطح برنج رو صاف و یکدست و فشرده میکنیم. و دم میذاریم. با حرارت خیلی کم و یک ساعت به بالا تا تهدیگ مون کاملا برشته و طلایی بشه. مواظب باشید خشک نشه
↙️
▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬
🍰͜͡❥••[ @SampleChef 👩🍳
🥘 #ترفند_آشپزی
برای خوشرنگ بودن قیمه
🍅 از همون اول رب گوجه رو خوب با گوشت قیمه ای🍖 خرد شده و پیاز تفت بدید و به جای پودر دارچین یه چوب دارچین بندازید برای عطر قیمه از زعفرون فراوون کمی پودر هل در آخر پخت استفاده کنید
↙️
▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬
🍰͜͡❥••[ @SampleChef 👩🍳
هدایت شده از 💚 تبلیغات آیه گرافی🍁
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
هنوز وقتی مهمون میاد برنج و مرغ میزاری جلوش؟😧
منم اینطوری بودم هر روز مرغ،کته،پلو،
همش فامیل شوهر بهم تیکه مینداخت که تو بلد نیستی آشپزی کنی 😞
بعد مادرم یواشکی که کانال بهم معرفی کرد😃 تو این کانال یاد میگیری چطوری با کمترین وسائل بهترین چیزارو درست کنی 😮😮😮😮😍😍
🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺
https://eitaa.com/joinchat/3334668414C961e16f2d8
🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺
وای زود باش برو توش تا دیر نشده بدووووو🏃♂🏃♂🏃♂🏃♂🏃♂ اینم ادرسش🏃♀🏃♂🏃♀🏃♂🏃♂🏃♀🏃♂🏃♂🏃♀🏃♂
آشپزی تو خونه
8.19M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 #فیلم_باسلوق
✍ کامل با تمام نکات
↙️
▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬
🍰͜͡❥••[ @SampleChef 👩🍳
7.26M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#چیدمان_میز_یلدا
┈••✦
▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬
🍰͜͡❥••[ @SampleChef 👩🍳
#لوبیا_پلو زعفرونی با گوشت چرخ کرده مخصوص کارمند ها که فقط منتظر شدن برای پختن گوشت را ندارند!
دو تا پیاز که خرد و سرخ می شه و بعد زردچوبه روش می زنین
نیم کیلو گوشت چرخ کرده، بعد به پیاز اضافه می شه.
نیم کیلو لوبیا (اول تو آب جوش، پنج دقیقه بجوشه و بعد تو آب یخ بریزین و بعد فقط با گوشت تفتش بدین.
برنج سه پیمانه، بجوشونین و ابکش کنین
رب چهار قاشق، به گوشت می زنین
نمک و فلفل و زعفرون و دارچین هم به گوشت می زنین.
وقتی برنج ابکش شده را توی قابلمه ریختین و مایه گوشت و لوبیا را بهش اضافه کردین، حتما کره را اب کنین، توش کمی اب جوش بریزین و زعفرون توش حل کنین و وقتی برنج شروع به بخار کرد روش بریزین و یک پارچه به جای دمکن روی در قابلمه بزارین.
دم کشید نوش جون کنین.
نکته سلیقه ای: پودر دارچین بای پلو عالی هست ولی رنگ برنج تیره می شه. تو آب برنج چوب دارچین بزارین و پودر را هم به گوشت بزنین، نه به پلو .
↙️
▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬
🍰͜͡❥••[ @SampleChef 👩🍳
6.67M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👩🍳#دسر_شکلاتی👩🍳
🍫🍪
▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬
🍰͜͡❥••[ @SampleChef 👩🍳
#دسر_با_پایه_ی_ژلاتین
و طعم و افزودنیهای مختلف و لایه به لایه
طرزتهیه
از لایه بالا به پایین
کاراامل شیرو ژلاتین
ابتداشیرراگرم کرده چندورقه ژلاتین رابهش اضافه میکنیم وهم میزنیم تاژلاتین حل بشه بعدکارامل رااضافه میکنیم ویه ربع داخل یخچال میزاریم.برای لایه دوم به همون روش شیرژلاتین وبجای کارامل خامه اضافه میکنیم وروی لایه اولی میریزیم ودوباره دریخجال میزاریم بمدت یه ربع دیگه.برای لایه سوم هم به همین روش بازبجای کارامل کاکائومیریزیم و حداقل بمدت 4ساعت دریخچال میزاریم بعدبه دلخواه برش میزنیم وتزیین میکنیم
نکته:1.ازیک ربع بیشتربمونه درهرمرحله لایه هاخوب بهم نمیچسبه
2.به ازای هر لیوان شیر 1 ق غ پودر ژلاتین بکارببرید که البته دسر تقریبا سفتی خواهیم داشت و در واقع از 1 ق م پودر ژلاتین یا 1 ورق ژلاتین استفاده میشود که مسلما دسر لطیف تری خواهیم داشت اما در حالت اول مطمئنید که دسر خواهد بست! یا می توانید از حد وسط یعنی از 1 ق غ سرخالی یا 1.5 ق م استفاده کنید!
▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬
🍰͜͡❥••[ @SampleChef 👩🍳
5.67M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👨🍳#چیزکیک_لیمو👩🍳
۴ تخم مرغ بزرگ،همدمای اتاق(وگرنه ۵ تا متوسط)
۲۵۰ گرم یا یک و یک چهارم پیمانه، شکر
۲۰۰ میلی لیتر روغن مایع
۲۲۰ میلی لیتر شیر ولرم
۴۰۰ گرم آرد
وانیل
یک قاشق غذاخوری تقریبا پر، بیکینگ پودر
آب یک عدد لیمو ترش زرد(بزرگ)
زست یک عدد لیمو
برای فیلینگ پنیری:
۳۰۰ گرم پنیر خامه ای مثل ویلی یا ماسکارپونه یا ترکیبی از هردو
۱۵۰ گرم پنیر کوآرک یا ماسکارپونه
۸۰ میلی لیتر خامه صبحانه
۱۲۰ گرم شکر
۱ زرده تخم مرغ
۲۰ گرم نشاسته ذرت
۱۰ گرم آرد
وانیل
۴ قاشق چایخوری آبلیمو
طبیعی
مقداری زست لیمو
برای سس:
آبلیمو و پودر قند
🍰🍋
▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬
🍰͜͡❥••[ @SampleChef 👩🍳