🥧🍴 نکته های طلایی برای پخت کیک بهتر
1_همیشه تمام مواد به دمای محیط رسیده باشد.
2_وزن تقریبی هر تخم مرغ متوسط که در کیک پزی استفاده میشود 60 گرم است.
3_همیشه ارد و بکینگ پودر را 3 بار الک کنید تا عمل هوا دهی به ارد باعث خوب پف کردن کیکتون بشه.
4_باید قبل از شروع به کار قالب مورد نظرتون همیشه اماده باشه که بعد درست کردن مواد کیک بلافاصله در قالب ریخته بشه.
5_همیشه با دو ضربه به قالب حاوی مواد هوای اضافه کیک را خارج کنید..به این ترتیب کیک بیشتر عمل می اید.
6_شکر استفاده شده در کیک و شیرینی پزی در صورت امکان ریز باشد.
🧁🍩🧁🍩🧁🍩
▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬
🍰͜͡❥••[ @SampleChef 👩🍳
🥔🧆#سالاد_سيب_زميني
🥮سيب زميني پخته شده رو رنده كن با٢ق كره خوب مخلوط كن داخل قالب كمربندي جاسازي كن وداخل:
ماست چكيده،مايونز،ذرت،خيارشور،پيازچه،شويد،نخودفرنگي،نمك و فلفل وسير(دلخواه)بزن سرو كن.
▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬
🍰͜͡❥••[ @SampleChef 👩🍳
#نکات
🍴🍴🍴🍴
🫔🍕نکاتی برای داشتن #لازانیا خوشمزه🥘🥘🥘
🔴 قارچ رو توی سس لازانیا بریزید و بپزید که توی فر آب نندازه و سستون شل بشه
🔴 سس سفید رو همگن و غلیظ درست کنید و کاملا روی سطح لازانیا رو باهاش بپوشونید که خشک نشه
🔴 مهمترین نکته هیچ وقت لازانیا رو تازه سرو نکنید ، همیشه از چند ساعت زودتر بپزید و روش رو با سلفون بپوشونید و بذارید کاملا سرد بشه ، بعد موقع سرو کردن گرمش کنید با رعایت این نکته لازانیا بافتش رو حفظ می کنه و از هم نمیپاشه.
🔴 سس سفید رو با تفت دادن آرد سفید و اضافه کردن ذره ذره کره و شیر درست کنید و برای خوشمزه تر شدنش یکم از پنیرتون رو توش بریزید.
▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬
🍰͜͡❥••[ @SampleChef 👩🍳
🥔🥔ایده غذا با #سیب زمینی
🥮سیب زمینی های خام رو توشونو خالی میکنیم ,مواد پیتزا(گوشت چرخ کرده,گوشت ,فلفل دلمه,قارچ,فلفل سیاه,اویشن) سرخ کرده و داخل سیب زمینی هامیریزیم توی ظرف فر میچینیم روشون پنیر پیتزا میریزیم و داخل فر یا ماکروفر میزاریم تا زمانی که سیب زمینی کاملا نرم بشه
البته اگه سیب زمینیها چند دقیقه در اب بجوشد راحتر میشه توش روخالی کرد.
▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬
🍰͜͡❥••[ @SampleChef 👩🍳
🍭🍧#ژله_رنده_ای
🍭🍧#ژله_خرده_شیشه_رنده_ای
🍮🍮برای این ژله اول باید چند رنگ ژله رو این صورت آماده کنید که هر بسته ژله رو با یک و نیم لیوان آبجوش حل کنید و روی بخار کتری بزارید تا کاملا ذرات ژله حل بشه بعد داخل ظرف های جداگانه بزارید ببنده ...بعد یک بسته ژله آلوورا رو با یک و نیم لیوان آبجوش آماده کنید و بزارید کااااملا خنک بشه (چون اگر گرما داشته باشه شیر عسلی رو میبره) بعد یکچهارم لیوان شیر عسلی رو بهش اضافه کنید و مخلوطش کنید. در مرحله بعدی هر کدوم از ژله ها رو با رنده درشت رنده کنید...داخل قالب اصلی رو چرب کرده و ژله های رنگی رنده شده رو باهم مخلوط کنید و توی قالب بریزید و روش ژله آلوورا و شیرعسلی رو اضافه کنید قالب رو یکی دو بار زمین بکوبید که هوا بینش نباشه و بزارید یخچال ببنده.
▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬
🍰͜͡❥••[ @SampleChef 👩🍳
🥮شیزینی پفکی ...روی بخاری
🧁🍪🧁🍪🧁🍪
✨پودر شکر 4 ق غ
✨سفیده تخم مرغ 2 عدد
✨وانیل یک چهارم ق چ
✨آبلیمو یک ق چ
🔆ابتدا سفیده تخم مرغ را در ظرفی ریخته اینقدر هم میزنیم که فرم بگیره.
🔆بعد آبلیمو و وانیل رو اضافه می کنیم.
🔆و در آخر پودر شکر رو اضافه کرده اینقدر هم میزنیم که کاملا فرم بگیره.
🔆مواد را داخل قیف ریخته و با فاصله تو سینی می ریزیم (سینی چرب شده)
🔆حالا شیرینی پفکی رو با فاصله کنار هم شکل میدیم و روش رو با کنجد، پسته یا ترافل یا ... تزئین می کنید.
🔆سینی رو روی بخاری قرار داده و شعله بخاری رو کم می کنیم ، تقریبا یک ساعت و نیم زمان میبره (بسته به دمای بخاری)
🔆اگه روی شوفاژ درست می کنید لازم نیست تو سینی بذارید ، کاغذ رو روی شوفاژ پهن کنید و شیرینی ها رو روش شکل بدین.
✅(روی شوفاژ زمان بیشتری لازمه تا شیرینی ها آماده بشه حدود سه ساعت توجه داشته باشید که شیرینی ها باید کاملا خشک بشه)
پ. ن:این دستور اصلی بود من روی شوفاژ درست کردم اگه خواستید شیرینی رنگی باشه قبل ریختن درون قیف کمی رنگ خوراکی ژله ای اضافه کنید و یک دور با همزن بزنید.
▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬
🍰͜͡❥••[ @SampleChef 👩🍳
هدایت شده از 💚 تبلیغات آیه گرافی🍁
بیا اینجا و با بیوت همه رو نگران کن♡💭
متن های آمیخته به رویای عشق♥️
قفلی میزنی رو بیوهای تک خطیش🔒✨
● eitaa.com/joinchat/4151705613C38e37b861f
● eitaa.com/joinchat/4151705613C38e37b861f
با تکستاش عشقتو برگردون👆💔
🍓بوراتوس توت فرنگی
🍧مواد لازم : 👇
پودر ژلاتین ۲ ق غ سرخالی
یک لیوان شیر ولرم
یک عدد بستنی وانیلی
یک بسته توت فرنگی منجمد
یک بسته پنیر ماسکارپونه که اصلا شوری نداره و مخصوص دسر هست.
🍴🥣دستور تهیه : 👇
پودر ژلاتین رو با نصف شیرمون(نصف لیوان)،به روش بنماری ذوب میکنیم،بعد نصف دیگه ی شیرمون رو با بستنی ترکیب میکنیم،جفت اینارو میزاریم کنار ، توت فرنگی هارو با یکم شکر(من شکر نزدم ، دلبخواهی هست) و یکم آب داخل آبمیوه گیری میکس میکنیم،داخل یه ظرف جداگانه پنیر رو با پوره توت فرنگی میکس میکنیم و با همرن برقی دو دقیقه میزنیم تا یکدست بشه مواد ، بعد مخلوط شیر و بستنی و ژلاتینمون رو اضافه و با سرعت هممیزنیم و با سرعت هم داخل قالب میریزیم ، دقت کنین سرعتتون بالا باش
قالب رو با روغن مایع چرب کنین.
۶ الی ۷ ساعت در یخچال بزارین تا ببنده
.
▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬
🍰͜͡❥••[ @SampleChef 👩🍳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#دسر_شیر
▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬
🍰͜͡❥••[ @SampleChef 👩🍳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#حلوا_سه_آرد
▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬
🍰͜͡❥••[ @SampleChef 👩🍳
هدایت شده از 💚 تبلیغات آیه گرافی🍁
آیا می دانید لب های شما شخصیت شما هستند 💋👄 🔞😳
لب شما شبیه کدام یک از لب های تصویر است⁉️⁉️🤔🤔🤔
https://eitaa.com/joinchat/1120337959C92bdce3894
با لب خود از شخصیت خود پی ببرید😱☝️☝️
از دست نده هرکی از دست بده پشیمون میشه☝️☝️☝️☝️☝️☝️😨😨😨😨🔞
#حلوای_هویج
نیم کیلو هویج رو شسته و میپزیم با آب کم بعد با گوشتکوب برقی یا میکسر له و پوره میکنیم یک و نیم لیوان آرد و تفت میدی در حدی که بوی خامی گرفته بشه و نه تغییر رنگ بعد به ترتیب یه لیوان روغن و سه لیوان شکر من یک و نیم لیوان ریختم و یک لیوان گلاب رو با کمی زعفران به آرد اضافه کرده به همراه پوره هویج بعد مدام هم میزنیم تا حلوا از ظرف جدا بشه کمی که از داغی افتاد تو ظرف میریزیم و بعد هم تزیین بسیار راحت و خوشمزه و خوش قلق حتی برا تجربه اولیا. در مورد شکر به نظرم نهایت دو لیوان بریزید مگر اینکه واقعا بخوایید خیلی دلو بزنه
▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬
🍰͜͡❥••[ @SampleChef 👩🍳