eitaa logo
سرآشپـ🍔ـز نمـونـه👩‍🍳🇵🇸
59.5هزار دنبال‌کننده
36.4هزار عکس
69.4هزار ویدیو
171 فایل
آموزش انواع غذاهای دلچسب و لذیذ +عکس+کلیپ+متن 👩‍🍳 برای #صبحانه 😍 برای #نهار😍 برای #عصرانه😍 برای #شام😍 ‌👩‍🍳 آموزش انواع کیک و شیرینی ، و دسر خوشمزه+کلیپ ‌کپی❌ ‌ تبلیغات‌ ارزان با بازدهی عالی :👇🏻 https://eitaa.com/joinchat/1735000081Ce431fec0ab
مشاهده در ایتا
دانلود
▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬ 🍰͜͡❥••[ @SampleChef 👩‍🍳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
لازانیا😍😋 اگه عاشق لازانیایی و وقت نداری این آموزشو تا اخر ببین😍 به یک عدد پیاز نگینی و تفت داده شده ۳۰۰ گرم گوشت چرخ کرده اضافه کنید. ادویه ها (یک ق چ نمک، نصف ق چ پودر سیر ،نصف ق چ پودر آویشن، نصف ق چ فلفل سیاه، نصف ق چ پاپریکا و یک قاشق چایخوری ادویه لازانیا) نصف پیمانه قارچ و مقداری فلفل دلمه رنگی بریزید. وقتی خوب تفت خوردند، یک ق غ رب رو اضافه کنید. یک‌بسته لازانیارو خرد و یکم زیر روش کنید تا مواد روی ماکارانی ها هم باشه. تا روی لازانیا آب جوش بریزید و بذارید بپزه و آبش جمع بشه. در آخر یک پیمانه پنیر پیتزا و مقداری اویشن بریزید و اجازه بدید پنیر آب بشه. طعمش بی نظیره حتما امتحان کنید🤍 نوش جان ▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬ 🍰͜͡❥••[ @SampleChef 👩‍🍳
7.71M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
😍😋 ✅️اگه خورش تند شد کمی آبلیموی تازه به خورش اضافه کن. ✅️اگه شور شد یه سیب زمینی رو پوست بگیرید و داخل خورش بریزید تا ده دقیقه بجوشه. ✅️اگه خورش روغن پس نداد کافیه چندتا تکه یخ داخل خورش بریزید تا به خورش شوک بده و روغن پس بده. ✅️اگه روغن زیادی روی خورش بود کافیه چندتکه یخ داخل ملاقه بزارید روی خورش بزارید تا روغن اضافه رو به خودش بگیره معجون قرمه سبزی👇👇 دو ق غ رب انار یک ق غ آب نارنج یک ق غ آبلیمو نصف ق چ فلفل سیاه نصف ق چ نمک نصف ق غ رب گوجه با یک لیوان آب مخلوط کنید و یک ساعت آخر به خورش اضافه کنیداین میزان معجون برای حدود ۶نفر خورش مناسبه برحسب اندازه ی خورش میتونید مواد رو نصف یا دو برابر کنید. ▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬ 🍰͜͡❥••[ @SampleChef 👩‍🍳
6.19M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
•شیرینی لطیفه🧁• مزه بهشت میده این شیرینی🤤 ▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬ 🍰͜͡❥••[ @SampleChef 👩‍🍳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فیله گوشت گاو 500 گرم ✅ فلفل بلغاری گوجه فرنگی بادمجان شوید سیر خامه ترش نمک / ادویه 1. فیله گوشت گاو را برش دهید و کمی بکوبید . فلفل دلمه ای و گوجه فرنگی را به صورت نواری برش دهید. بادمجان را تمیز کرده و همچنین برش می دهیم. 2. شوید و سیر را ریز خرد کنید ، با خامه ترش مزه دار کنید ، نمک ، ادویه ها را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید. هر تکه گوشت را با مواد بپوشانید ، سبزیجات را بریزید و به آرامی رول کنید. 3. یک ماهیتابه را بریزید ، ۱ آب اضافه کنید و حدود یک ساعت با حرارت ملایم بپزید. رول های خوشمزه و دلچسب آماده هستند ▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬ 🍰͜͡❥••[ @SampleChef 👩‍🍳
6.6M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
تزئین سالاد چهل تیکه😍😋 مواد لازم: کاهو🥬 خیار🥒 گوجه فرنگی 🍅 ذرت🌽 هویج🥕 کلم بنفش💜 کلم سفید 🤍 نخود فرنگی 🫛 پیازچه🌱 ▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬ 🍰͜͡❥••[ @SampleChef 👩‍🍳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
▫️۱ عدد تخم مرغ ▫️۲ قاشق غذا خوری شکر ▫️۱ لیوان شیر ▫️۱ پاکت وانیل(۵ گرم یا کمی وانیل ایرانی ) ▫️نصف پاکت بکینگ پودر(۵ گرم ) ▫️۱.۵ لیوان ارد ▫️۱ قاشق غذاخوری کاکائو 🔸تخم مرغ و شکر را هم بزنید. شیر، وانیل و بکینگ پودر را اضافه کرده و دوباره هم بزنید. آرد را هم اضافه کرده و هم بزنید. یک استکان از خمیر را کنار بذارید و بقیه رو در ماهیتابه بریزید و پخش کنید. خمیری که جدا کردید رو با کاکائو مخلوط کنید و درست وسط خمیر داخل ماهیتابه بریزید و مثل فیلم به کمک کارد فرم بدید و سپس در ماهیتابه را ببندید. ور حرارت کم بپزید. وقتی حباب زد پشت و رو کنید تا طرف دیگه هم بپزد و طلایی بشه ▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬ 🍰͜͡❥••[ @SampleChef 👩‍🍳
9.88M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
برای ۳ نفر تکه های مرغ (هم می تونید از ران و هم از سینه مرغ استفاده کنید) پیاز ۱ عدد آرد سفید ۱ ق غ فلفل دلمه ۱ عدد رب گوجه فرنگی ۱ ق غ پونه یا نعنا خشک ۱ ق م چاشنی های آلس پایس من از ران مرغ استفاده کردم و گوشت مرغ رو تکه تکه خرد کردم ، البته سینه مرغ خیلی راحت خرد میشه ولی چون من ران مرغ رو دوست دارم ازش استفاده کردم . توی تابه کمی روغن ریختم و قطعات مرغ رو توش تفت دادم . تکه های مرغ رو از تابه بیرون اوردم . داخل تابه یه پیاز رو نگینی خرد کردم و تفت دادم. فلفل دلمه رو هم نگینی خرد کردم و تفت دادم . بهشون رب گوجه، و کمی نعنا خشک اضافه کردم و کمی تفت دادم من از ترکیب دو تا چاشنی استفاده کردم، چاشنی شاندیزی و چاشنی زعفرانی که بسیار خوشمزه می کنه این غذا رو . یه مقدار آب ریختم و گذاشتم جوشید، بعد تکه های مرغ رو بهش اضافه کردم. گذاشتم روی حرارت ملایم تا خوب بپزه و قوام بیاد، حدود یک، یک و نیم ساعتی روی گاز موند . و بعد آماده است. پ.ن : به دلیل استفاده از چاشنی ها دیگه نیازی به هیچ نمک و اویه ای نمی باشد ▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬ 🍰͜͡❥••[ @SampleChef 👩‍🍳
8.82M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👩‍🍳👩‍🍳 مواد لازم آرد برنج یه قاشق غذاخوری شیر سه لیوان نشاسته ذرت یک قاشق غذاخوری شکر سه قاشق غذاخوری پودر هل نوک قاشق چایخوری گلاب یک سوم لیوان ▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬ 🍰͜͡❥••[ @SampleChef 👩‍🍳