هدایت شده از #سهشنبههاے_امامزمانی💚🌷
💚🌷
❣#سلام_امام_زمانم❣
🔅السلام علیکَ حین تُصَلّی و تَقْنُت...
قد کشیده ایم
به اعتبار تشعشع مهربان تو
زنده ایم به برکت حیات بخش تو
دلخوشیم به یمن نگاه امیدبخش تو
همچون گل های آفتابگردان،
روی دل های منتظر و بیقرار ما؛
به هرسویی که یادونام توست میچرخد...
ما با تو زنده ایم...
🌤أللَّھُـمَ ؏َـجِّـلْ لِوَلیِڪَ ألْـفَـرَج🌤
#صبحانتظار
#صبح_مهدوی
#سه_شنبه_های_مهدوی
#اللهم_عجل_لولیڪ_الفرج
#سهشنبههاے_امامزمانی🌷
#سه_شنبه_های_امام_زمانی💚
💚💚💚🌷🌷🌷
#کشک_بادمجان
معمولا کشک بادمجون به روشها و سلیقه های مختلف درست میشه من اینجوری درست میکنم
بادمجان ها رو به تکه های نسبتا ریز خورد میکنم و کمی نمک و آب روش میریزم تا تلخیش گرفته بشه بعد شسته و کنار می ذارم تا آبش کشیده بشه و سپس چند ق روغن زیتون توی یک تابه درب دار میریزم و همه بادمجون ها رو یکجا توی تابه میریزم و در ظرف رو میبندم و حرارت رو ملایم میکنم تا به آرامی سرخ و نرم بشه درآمد حین سرخ شدن چند بار هم میزنم و با پشت قاشق کمی له میکنم بعد از پختن و سرخ شدن بادمجون دو عدد پیاز درشت رو خلال و سرخ میکنم مقداری از پیاز رو برای تزیین نگه میدارم و مابقی رو با چند حبه سیر ریز خورد شده و یک ق نعنا و کمی زرد چوبه و در صورت تمایل کمی فلفل قرمز تفت میدم و بادمجان ها رو اضافه میکنم و کشک رو با آب رقیق میکنم و به مواد اضافه میکنم و یک ربع بهش زمان میدم تا با حرارت ملایم جا بیفته و بعد با پیاز داغ و نعنا داغ و کشک و گردو خورد شده فراوون تزیین و سرو میکنم
▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬
🍰͜͡❥••[ @SampleChef 👩🍳
#کیک_لیمو_و_نارگيل
مواد لازم
تخممرغ سه عدد
شكر يك و نيم پيمانه
شير يك پيمانه
كره ذوب شده و روغن و پودر نارگیل از هر کدام نصف پيمانه
بيكينگ پودر دو قاشق چايخوري
وانيل 1/4 قاشق چايخوري
پودر بادام دو قاشق سوپخوري
آرد شش قاشق غذاخوري سر پر
ليموترش يك عدد
طرز تهيه
تخممرغ و شكر را خوب زده تا حجيم شود. سپس روغن، كره و شير را ريخته و هم بزنيد. پس از اين مرحله پوست ليمو را رنده كرده و همراه با پودر بادام و پودر نارگيل به مواد اضافه كرده و دوباره هم بزنيد. آرد و بيكينگ پودر را الك كرده و آرام آرام با وانيل به مواد كيك اضافه كرده و دوباره هم بزنيد. حالا ديگر زماني است كه ميتوان آب ليمو را اضافه كرد و خوب مخلوط كنيد و در قالب چرب شده بريزيد، سپس 35 الي 45 دقيقه در فر با حرارت 180 درجه سانتيگراد قرار دهيد. بعد از خنك شدن كيك، آن را با خامه فرم گرفته، ليمو و پودر نارگيل تزيين كنيد.
▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬
🍰͜͡❥••[ @SampleChef 👩🍳
سس کچاپ خونگی
آب یک لیوان
رب گوجه نصف لیوان
سرکه یک سوم لیوان
شکر یا شیره یک چهارم لیوان
آرد نشاسته ذرت یک قاشق غذاخوری پر
پودر سیر یک قاشق مرباخوری
پودر پیاز یک قاشق مرباخوری(قابل حذف)
نمک و فلفل سیاه و قرمز به مقدار لازم
.
ابتدا نشاسته رو با آب سرد مخلوط میکنیم وقتی حل شد روی حرارت میذاریم و مدام هم میزنیم تا خودش رو بگیره و لعاب پیداکنه. بعد رب گوجه رو میریزیم و هم.میزنیم. بعد ادویه ها و بقیه موادمدام هم میزنیم تا خوب مخلوط بشه حدودا پنج دقیقه. بعد میذاریم کنار تا خنک بشه. و داخل ظرف دربسته در یخچال نگه دارین
▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬
🍰͜͡❥••[ @SampleChef 👩🍳
11.71M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
حالاکیا پیرایشکی دوست دارن؟دستابالا🙌
اونم پیراشکی مغزدار😋
خوب اگرمی خوایید درستش کنید اول سیو کنید وبعد هم تا اخر ویدئو روببینید🤗
مواد لازم :
یک لیوان شیرولرم
یک ق غ خوری خمیرمایه
یک ق شکر
دوعدد تخم مرغ
۷۵گرم کره اب شده
وانیل نوک ق چ خوری،چهارق غ خوری شکر
آردهم تقریبا ۴ونیم لیوان ولی یادتون باشه کم کم اضافه کنید ممکنه کمتر استفاده بشه...
حالا مراحلش روهم تو ویدئو ببینید🤗
▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬
🍰͜͡❥••[ @SampleChef 👩🍳
#شیرینی_با_روغن_مایع
روغن مایع: نصف پیمانه
وانیل: نوک ق
پودر کاکایو: دو ق غ
ارد :یک پیمانه سرپر
پودر قند: نصف پیمانه ( جایگزین شکر نمیشه میتونید شکر رو آسیاب کنید )
تو ظرفی روغن مایع+ پودر کاکائو و با قاشق مخلوط کنید بعد وانیل و ارد و پودر قند رو روش الک کنید و با قاشق هم بزنید تا مخلوط بشه بعد کف تابه کاغذ روغنی بزارید رو روی شعله، شعله پخش کن یه ق کوچیک از شیرینی بردارید و تو دست گرد کنید و مثل عکس با چاقو روش شیار بندازین و کمی پودر پسته روش برای تزیین بریزید همه رو که کف تابه چیدین لاستیک دور تابه رو دربیارید و سرش رو بزارید و بزارید رو حرارت متوسط رو به کم بعد یک ربع تا بیست دقیقه آماده اس اگر توی فر خواستید بزارید دمای ۱۶۰ درجه باید بزارید همین زمان برای چک کردن کافیه با یه چاقو شیرینی رو از جاش حرکت بدید راحت جابه جا شد آماده اس
▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬
🍰͜͡❥••[ @SampleChef 👩🍳
5.85M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#بورک_پنیری_گوشتی
▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬
🍰͜͡❥••[ @SampleChef 👩🍳
11.71M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
حالاکیا پیرایشکی دوست دارن؟دستابالا🙌
اونم پیراشکی مغزدار😋
خوب اگرمی خوایید درستش کنید اول سیو کنید وبعد هم تا اخر ویدئو روببینید🤗
مواد لازم :
یک لیوان شیرولرم
یک ق غ خوری خمیرمایه
یک ق شکر
دوعدد تخم مرغ
۷۵گرم کره اب شده
وانیل نوک ق چ خوری،چهارق غ خوری شکر
آردهم تقریبا ۴ونیم لیوان ولی یادتون باشه کم کم اضافه کنید ممکنه کمتر استفاده بشه...
حالا مراحلش روهم تو ویدئو ببینید🤗
▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬
🍰͜͡❥••[ @SampleChef 👩🍳
6.78M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#پیراشکی_مغزدار
پارت2
▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬
🍰͜͡❥••[ @SampleChef 👩🍳
7.13M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#بورفی_هندی💗💗💗💗😍
کره : 1/4 پیمانه. شیر : 3/4 پیمانه. شکر : 1/2 پیمانه. پودر شیر خشک : 2 و 1/2 پیمانه. پودر دارچین : 1/4 ق چ گپودر هل : 1/2 ق چ. کنجد و گردو : مقداری برای تزئین👈حرارت تا اخر پخت روی متوسط باشه.👈از آرد بجای شیر خشک میتونید استفاده کنید مزه #حلوا میگیره👈میتونید نصف پودر نارگیل نصف پودر شیر خشک استفاده کنید .👈اگر توی قالب بزرگ بریزید میتونید بعد از بسته شدن برش بزنید .در اون صورت باید مغز هارو روی #بورفی بریزید
فوروارد کن برای سرآشپزاش😘😘
▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬
🍰͜͡❥••[ @SampleChef 👩🍳
7.69M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#نخود_پلو😍😍
▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬
🍰͜͡❥••[ @SampleChef 👩🍳