15.12M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
‹🖤🕊›
بادلمگفتم؛حرمباشدبراےِاربعین؛
منچگونہتاڪنمباایندلِواماندهام؟!
#استوری
#اربعینحسینی
سلام و درود بر شما
روزتون بخیر و نیکی
براتون بهترین ها
را آرزو می کنم
همان بهترین هایی که
فقط خـدا میداند و بس
زندگیتون پر از نگـاه
پـر مهر و محبت خـدا
چهارشنبه تون شاد و زیبا
در کنار دوستان و عزیزان
﹝@Jomlax ﹞
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
«🖤🕊»
اربعینآمددلمراغمگرفت
بهرزینبعالمیماتمگرفت
سوزاهلآسمانآیدبهگوش
نالهصاحبزمانآیدبهگوش...
🖤¦↫#استوری
🕊¦↫#اربعـینحسیـنۍ
﹝@Jomlax ﹞
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آموزش سالاد تخم مرغ
موادلازم:
تخم مرغ آبپز
کمی ساقه کرفس خورد شده
کمی پیازچه
سس مایونز
نمک
میتونیدازخیارشور خردنگینی شده هم به دلخواه استفاده کنید.
▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬
🍰͜͡❥••[ @SampleChef 👩🍳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
.
. سلام دوستان عزیزم
طرز بلانچ کردن قارچ
برای نگهداری قارچ به مدت طولانی، اول آن را در ابعاد مورد نیاز برش داده و می شوییم. سپس ظرف (قابلمه) محتوی آب را بر روی اجاق قرار می دهیم و پس از جوشیدن کمی آبلیمو و نمک به آن اضافه می کنیم.
قارچ های شسته شده را که آبکش کرده ایم درون ظرف در حال جوشیدن می ریزیم و کمی آنرا هم می زنیم تا زیر و روی آن بطور یکنواخت پخته شود.
پس از یه تا پنج دقیقه قارچ ها را آبکش نموده و درون آب سردی که از قبل تهیه کرده ایم می ریزیم و پس از سرد شدن مجددا آن را آبکش نموده و درون فریزر قرار می دهیم.
بسته بندی میکنیم و داخل فریزر میزاریم 👌
.
با تفت دادن قارچ با آبلیمو و روغن هم خوبه ولی به نظر من این مدلی خیلی بهتره 😊
▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬
🍰͜͡❥••[ @SampleChef 👩🍳