#کماج
مواد لازم:
آرد برنج 1 لیوان دسته دار فرانسوی
آرد گندم یا آرد سفید یک قاشق غذاخوری
بکینگ پودر:یک قاشق چایخوری
تخم مرغ 2عدد
شکرنصف لیوان
شیر یک چهارم لیوان
ماست: دوقاشق غذاخوری
گلاب:یک چهارم لیوان
پودرهل مقداری
پودرنارگیل:دوقاشق چایخوری
زعفرون:دوقاشق چایخوری
طرز تهیه:
آردبرنج و آرد گندم و بکینگ پودر و ترکیب و الک کنید،ماست و اضافه و ترکیب کنیدو بعد تخم مرغ و یه مقداربزنید تا ازلختگی دربیاد و به ترکیب آرد اضافه کنید،و خوب ترکیب کنید، بعد شیر و شکر و گلاب و هل وزعفرون اضافه کن و ترکیب کن.کف تابه یه مقدارکم روغن بریز و بزار داغ شه و بعد از مواد بریز داخل تابه و درتابه رو بزار همراه دم کنی. یه طرف ک درست شد برگردون طرف دیگ هم طلایی شه.(حدود40دقیقه زمان برد)
▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬
🍰͜͡❥••[ @SampleChef 👩🍳
#مافین_پنیر_زیتون
آرد ۱و۱/۴ پیمانه
روغن زیتون ۳ ق غ
پکینگ پودر ۱ ق م
تخم مرغ ۳عدد
ماست ۱ پیمانه
سرکه ۱ ق م
زیتون حلقه ایی ۱/۴پیمانه
فلفل دلمه ایی رنگی ۱/۴ پیمانه
پنیر فتا خورد شده ۱پیمانه
نمک وفلفل وآویشن و تخم آفتابگردان به میزان لازم
تخم مرغ وماست وروغن زیتون و نمک وفلفل وآویشن و سرکه رو با هم زن میزنیم .آرد رو الک کرده وبا پکینگ پودر مخلوط کرده وکم کم به مواد بالا اضافه میکنیم .
حالا پنیر مکعبی کوچک خورد شده و زیتون سیاه حلقه ایی وفلفل دلمه ایی رنگی ریز خورد شده رو به خمیر بالا اضافه میکنیم وهم میزنیم.
قالبهای مافین رو چرب کرده واز خمیر به اندازه یک نارنگی در هر قالب می ریزیم و روی خمیر رو با فلفل دلمه ایی وزیتون حلقه شده و تخم آفتابگردان تزیین میکنیم ودر فر از قبل روشن شده به مدت ۲۰ دقیقه قرار میدیم وبعد ۵ دقیقه هم گریل رو روشن میکنیم تا روش هم طلایی بشه و بعد از فر درمیاریم ونوش جان
▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬
🍰͜͡❥••[ @SampleChef 👩🍳
سوپ شیر
جو پرک یک لیوان
هویج رنده شده یک عدد
شیر پرچرب ۲ لیوان
مرغ پخته و ریش شده یک لیوان
نمک و فلفل و ادویه به مقدار لازم
اول یک پیاز رو کوچولو تفت میدیم جو پرک و هویج رنده شده را اضافه میکنیم سه لیوان اب هم میریزیم، وقتی کامل پخته شد و اب اضافی نداشت سینه مرغ پخته شده و شیر را اضافه کرده و به همراه نمک و فلفل نیم ساعت میذاریم تا جا بیفته
▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬
🍰͜͡❥••[ @SampleChef 👩🍳
5.26M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#بستنی
▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬
🍰͜͡❥••[ @SampleChef 👩🍳
#توپك_سيب_زمينى
سيب زمينى
پنير دلخواه (گودا، موزرلا، پستو، ...)
آرد سوخارى
زرده تخم مرغ
ادويجات دلخواه (نمك، فلفل، زردچوبه، پودر سير و...)
٥ عدد سيب زميني رو آب پز ميكنيم و بعد از اينكه كاملاً خنك شد رنده ميكنيم. ١ زرده تخم مرغ و ادويجات اضافه ميكنيم وخوب ورز ميديم. اگه مايع سيبزمينى چسبناك بود خيلى كم روغن ميريزيم.
از مايه سيب زمينى به اندازه گردو برميداريم و توش پنير ميزاريم ، توپكى ميكنيم و تو آرد سوخارى ميغلطونيم.
توپك هارو ١ الى ٢ ساعت ميزاريم يخچال بعد تو روغن بصورت غوطه ور سرخشون ميكنيم.
سيب زمينى رو حتماً بعد از خنك شدن بايد رنده كرد.
قبل از سرخ كردن حتماً بايد ١ الى ٢ ساعت تو يخچال بمونه كه وقت سرخ كردن وا نره.
با حرارت بالا بايد سرخ بشه چون همه موادش پخته
▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬
🍰͜͡❥••[ @SampleChef 👩🍳
5.34M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
غذا ده دقیقه ای برای روزهای خونه تکونی
موادلازم::::
کالباس،پپرونی،پنیر ورقه ای
نان ساندویچ،تخم مرغ،کره،رب
فلفل شیرین
دوستان کلیپ واضح هست واحتیاج به توضیح نداره،امیدوارم که درست کنیدولذت ببرید
▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬
🍰͜͡❥••[ @SampleChef 👩🍳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#سیب زمینی #تهدیگ
مواد لازم
3 سیب زمینی متوسط
2 تخم مرغ
فلفل قرمز
فلفل سیاه و سفید
نمک روی سیب زمینی
پنیر چدار
طرز تهیه:
سیب زمینی را رنده کرده آبش رو بگیرین تخم مرغ رواضافه کنید هم بزنید حالا نوبت ادویه جات هست.خوب مخلوط کنید در تابه سرخ کنید طرف دیگه روبرگردونید وپنیر پیتزا بریزید اجازه بدین خوب سرخ شه،وپنیرپیتزا آب شه.
نوش جان🌹
▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬
🍰͜͡❥••[ @SampleChef 👩🍳
#کوکی_با_مغز_کیک_کاکائویی
مواد لازم برای خمیر:
200 گرم کره همدمای محیط
1 استکان روغن
1 عدد تخم مرغ
1 لیوان پودر قند
1 ق غ سرکه
5 گرم وانیل
4.5 تا 5 لیوان آرد
مواد لازم برای فیلینگ:
مقداری کیک کاکائویی ساده (شما می توانید از کیک خانگی یا کیک های کوچک آماده در سوپر مارکت استفاده کنید)
2 ق غ انجیر خرد شده
3 ق غ گردوی چرخ کرده
1 استکان شیر : این مقدار شیر باید کم کم و به اندازه لازم به فیلینگ اضافه شود
طرز تهیه:
ابتدا مواد لازم برای خمیر را مخلوط کنید. آرد را در انتها و کم کم اضافه کنید تا یک خمیر لطیف داشته باشید.
سپس برای فیلینگ, مقداری کیک کاکائویی را با دست پودر کنید. گردو و انجیر را به آن اضافه کنید, سپس شیر را کم کم افزوده و در همان حال ورز بدهید تا یکدست شود. مقداری از خمیر اصلی را کف دست خود باز کنید. از فیلینگ به اندازه یک گردو برداشته, وسط خمیر قرار دهید, مجددا یک لایه از خمیر اصلی روی آن بگذارید و اطراف آن را با دست ببندید. آهسته روی آن فشار بدهید تا کمی پرس شود. روی آن به دلخواه با چاقو طرح بیاندازید. کوکی ها را روی سینی فرکه با کاغذ روغنی پوشانده اید بچینید و در فر گرم شده با دمای 175 درجه بپزید تا زمانی که رنگ کوکی ها طلایی روشن شود (کوکی ها نباید خیلی برشته شوند).
▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬
🍰͜͡❥••[ @SampleChef 👩🍳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
-بستنی
-#ice_cream
-gelato
-아이스크림
▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬
🍰͜͡❥••[ @SampleChef 👩🍳