🍮#دسر_خوشمزه_ترکی_کازان_دیبی
🥛مواد لازم
یک لیتر شیر
یک لیوان خامه
یک لیوان شکر
دو ق س آرد برنج
سه ق س نشاسته ذرت
دو ق آرد سفید
وانیل یک دوم ق چ
🥣تمام مواد بجز وانیل رو مخلوط روی حرارت ملایم مدام هم میزنیم تا به غلظت فرنی برسه و جوش بزنه و مواد از خامی در بیاد وانیل رو افزوده دو جوش خورد شعله رو خاموش میکنیم
سپس کف ظرف نچسبی دو ق س کره مالیده و روش و دو سه ق س شکر پاشیده و کمی روی حرارت قرار میدیم تا شکر و کره ذوب بشن لازم نیست کاراملی بشن
از مایه مون روی کره و شکر ریخته و روی حرارت ملایم قرار میدیم تا شکر کاراملی و به اصطلاح ته دیگه بشه
بهتره شعله پخش کن بذارید
در این مدت هم آب اضافی موادمون تبخیر میشه و سفت میشه
اجازه بدید به دمای محیط برسه در یخچال قرار داده تا سرد بشه خودش و بگیره بتونید راحت برش گردونید
با پودر دارچین تزئین کنید.
▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬
🍰͜͡❥••[ @SampleChef 👩🍳
#هویج_پلو
برنج 2 پیمانه
هویج 2عدد
رب 2قاشق غذاخوری
سینه مرغ 2 عددیاگوشت چرخ کرده 300 گرم
نمک و فلفل وادویه ودارچین به مقدار لازم
۱- مرغ را به همراه پیاز و مقداری آب بپزید و بعد از پختن آنرا ریش ریش کنید.
۲- هویج را پوست کنده و رنده درشت کنید ،داخل ماهیتابه کمی روغن بریزید و هویج رنده شده را در آن تفت بدهید. زعفران آب کرده را هم در این مرحله اضافه کنید.
۳- مرغ ریش ریش شده رو اضافه کنیدورب بزنیدوتفت بدیدتا رنگ رب باز بشه ونمک وفلفل ودارچین و ادویه پلویی بزنید ، و برنج روآب کش کنیدومواد رو لا بلای برنج بریزید و اجازه دهید دم بکشه و در ظرف مورد نظرسرو کنید
↙️
▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬
🍰͜͡❥••[ @SampleChef 👩🍳
سس تارتار
خیار شور: رنده شده
آب لیموی تازه
سس مایونز
پیازچه:
تخممرغ آبپز: یک عدد رنده شده
سیر: یک حبه رنده
جعفری: ريزهردشده
نمک و فلفل به میزان لازم
همه باهم مخلوط كنيد و کنار میگو پفکی یا مرغ سوخاری میل کنید
↙️
▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬
🍰͜͡❥••[ @SampleChef 👩🍳
#سالاد_پیازچه
اون چیزی که متفاوت کرده طعمش رو پیازچه وبرگ پیازچه و برگ گشنیز خرد شده داخل سالاد هست.که عطر وطعم بینظیری به سالاد میده.
من سیب زمینی آب پز،هویج آب پز،ذرت،نخود فرنگی،پیازچه،برگ گشنیز رو مخلوط کردم.سس (من ماست یونانی به همراه کمی سس مایونز)با نمک وکمی آبلیمو مخلوط کردم وبه سالاد اضافه کردم.حتما حتما داخل یخچال استراحت بدید.تا عطر پیازچه وگشنیز به خورد مواد سالاد بره
↙️
▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬
🍰͜͡❥••[ @SampleChef 👩🍳
#ترفند #ایده
برای تازه نگه داشتن نان، یک شب کامل
یک ساقه کرفس را همراه با نان در کیسه ی پلاستیکی قراردهید تا نان رطوبت و طعم تازه خود راحفظ کند.
👇
👩🏻🍳
▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬
🍰͜͡❥••[ @SampleChef 👩🍳
#خانه_داری
برای اینکه از باقی ماندن بوی ماهی سرخ کرده تا چند روز پس از پختنش در آشپزخانه جلوگیری کنید،🍃👇
قبل از سرخ کردنش به روغن آن کمی کره بادام زمینی اضافه کنید.
👇
▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬
🍰͜͡❥••[ @SampleChef 👩🍳
#ذرت_مکزیکی
قارچ خرد شده
کنسرو ذرت
سس مایونز
آبلیمو
پنیرپیتزا
سس خردل(ملایم)قابلِ حذف هست
کره ادویه؛نمک.فلفل سیاه .آویشن.گلپر(پودر سیر به دلخواه که من دوست ندارم و استفاده نکردم )
قارچ هارو خرد کنید و داخل تابه (بدون روغن)با کمی ابلیمو تفت بدید که تغییر رنگ ندن .
داخل ظرف دیگه ،ذرت هارو کمی تفت بدید تا آبش کاملا کشیده بشه ،بعد قارچ هارو بهش اضافه کنید و کمی کره
خوب هم بزنید ،(بهتره کمی بپزه)
ادویه هارو اضافه کنید ،بعد سس مایونز و خردل و در آخر پنیر پیتزا رو بریزید و خوب هم بزنید و زیرشو خاموش کنیدمقدار قارچ و ذرت و به دلخواه خودتون تناسب بندی کنید
↙️
▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬
🍰͜͡❥••[ @SampleChef 👩🍳
#کمپوت_سیب 🍏🍎
سیب ۵ ۶ عدد (سیب های من کوچیک بودن)
شکر ۵ قاشق غذاخوری
گلاب نصف لیوان
آب ۱.۵ لیوان
زعفران
ابلیمو یک قاشق مرباخوری
وانیل کمی
سیب هارو پوست کنده و هسته هاشو بیرون آوردم و خرد کردم .
گلاب ، اب ، شکر ، زعفران ، ابلیمو را توی قابلمه ریختم و روی شعله گاز قرار دادم تا شکر خوب حل شود و بجوشد بعد سیب هارو اضافه و حدود ۱۵ دقیقه گذاشتم تا بپزد بیشتر نزارید چون سیب ها له می شود.
از حرارت برداشتم و وقتی سرد شد در یخچال قرار دادم
عالیه حتما درس کنید😋
☘👩🍳
▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬
🍰͜͡❥••[ @SampleChef 👩🍳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ساندویچ ژامبون و تخم مرغ...🌯🧀🍳
یه صبحونه یا عصرونه یا ناهار یا شام خیلی خوشمزه😋
☘👩🍳
▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬
🍰͜͡❥••[ @SampleChef 👩🍳
6.36M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👩🍳#خمیر_همه_کاره👩🍳
🍪🥜
▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬
🍰͜͡❥••[ @SampleChef 👩🍳
7.16M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 #فیلم_کتلت_گوشت
✍ کامل با تمام نکات
↙️
▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬
🍰͜͡❥••[ @SampleChef 👩🍳