eitaa logo
سرآشپـ🍔ـز نمـونـه👩‍🍳🇵🇸
59.6هزار دنبال‌کننده
36.5هزار عکس
69.4هزار ویدیو
171 فایل
آموزش انواع غذاهای دلچسب و لذیذ +عکس+کلیپ+متن 👩‍🍳 برای #صبحانه 😍 برای #نهار😍 برای #عصرانه😍 برای #شام😍 ‌👩‍🍳 آموزش انواع کیک و شیرینی ، و دسر خوشمزه+کلیپ ‌کپی❌ ‌ تبلیغات‌ ارزان با بازدهی عالی :👇🏻 https://eitaa.com/joinchat/1735000081Ce431fec0ab
مشاهده در ایتا
دانلود
6.4M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
فرق شربت آب لیمو ولیمو ناد اینه شربت آب لیمو با اب ساده درست میشه لیموناد مخلوط آب ساده واب گاز دار اگر آب گاز دار در دسترس ندارید با همون آب ویخ ساده وبقیه مراحل پیش برید.میشه شربت آب لیموی خودمون خیلی هم گوراااا 😋 ابتدا شربتشو آماده کنید دوسوم آب رو بزارید رو گاز تا بجوش بیاد جوش که اومد یک لیوان شکر بریزید شعله رو کم کنید تا شکر کم کم حل بشه وشربت قوام بیاد یک دوم قاشق چایخوری نمک بزنید برای متعادل کردن اختیاریه دوست ندارید نزنید. یکبار امتحان کنید عااالیه زیاد نزنید که شربت شور بشه . شربت که قوام اومد بزارید یخچال تا سرد سرد بشه آب لیموی تازه رو بگیرید من به روش سنتی عمل کردم واسه عزیزانی که هیچ وسیله ای در دسترس ندارن قاشق بهترین وسیله س🙂 در لیوان مورد نظر نصف آب سرد نصف آب گاز دار چند تکه یخ ومقداری از شربت که درست کردیم واب لیموی تازه بریزید. هم بزنید خنک وگورار نووووش جان کنید برای تزیین میتونید از چند ورق لیمو وچند برگ نعنا استفاده کنید‌. 🥦 آشپزے با عشق ▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬ 🍰͜͡❥••[ @SampleChef 👩‍🍳
16.26M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
خیلی راحت خامه ی صبحانه رو فرم بده که بتونی واسه تزیین کیک و خامه کشی استفاده کنی با همین چند نکته ای که توی کلیپ گفتم و اون تایمی که باید درون فریزر قرار بدید راحت میتونید خامه رو فرم بدید. چیا لازم داریم🤗 ✅خامه صبحانه یک عدد ✅پودر نشاسته ذرت یک قاشق غذاخوری ✅پودر قند دو قاشق غذاخوری نکته❌حتما ظرفتون یا شیشه ای باشه یا استیل برای فرم دادن وقتی از فریزر بیرون میارید حتما با قاشق اطراف ظرف رو تمیز کنید 🥦 آشپزے با عشق ▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬ 🍰͜͡❥••[ @SampleChef 👩‍🍳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یه کوکو خوشمزه😋 سینه مرغ پخته شده. ۱ عدد آلو ، نصف لیوان ( بستگی به خودتون داره) یه عدد پیاز بزرگ (باید پیاز داغ بشه) نمک و فلفل و زردچوبه. ،به مقدار لازم تخم مرغ ۲_۳ عدد 🥦 آشپزے با عشق ▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬ 🍰͜͡❥••[ @SampleChef 👩‍🍳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
‌ خلاقیت در آشپزی ایده جالب آشپزی 🍳 ▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬ 🍰͜͡❥••[ @SampleChef 👩‍🍳
18.24M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ساندویچ فوری🫔🌯 سیبزمینی نگینی و سرخ میکنیم از تابه میگیریم و پیاز و دلمه نگینی شده رو تفت میدیم تو همون روغن ، بعد مرغ نگینی شده و میریزیم وقتی مغز پخت شد ، قارچ و کمی جعفری بهش اضافه میکنیم و خوب تفت میدیم ، در آخر هم سیبزمینی سرخ شده رو بهش اضافه و کمی ادویه جات و آبلیمو ،و مواد و کف ماهی تابه پهن میکنیم. و پنیر پیتزارو روش میریزیم تا با شعله ملایم پنج دقیقه پنیر آب بشه 🥦 آشپزے با عشق ▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬ 🍰͜͡❥••[ @SampleChef 👩‍🍳
18.84M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
فرنی موزی🍨🍨🍨 شیر ۲ لیوان شکر نصف لیوان آرد شیرینی ،۲ ق غ سر پر گلاب. دو ق غ وانیل نوک ق چ موز یک عدد بزرگ 🥦 آشپزے با عشق ▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬ 🍰͜͡❥••[ @SampleChef 👩‍🍳
‌ غذا سرخ میکنی روغن روی گازت میپاشه؟ 😖 اگر اندکی نمک به داخل تابه بریزید از پاشیدن و پخش شدن روغن به اطراف جلوگیری به عمل خواهد آمد.😉 💕 ▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬ 🍰͜͡❥••[ @SampleChef 👩‍🍳
🍨🍍 ▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬ 🍰͜͡❥••[ @SampleChef 👩‍🍳 ژله آناناس 1 بسته آب جوش 1 پیمانه شیر نصف پیمانه پودر ژلاتین 1 ق غ وانیل نوک ق چ بستنی وانیلی دو و نیم پیمانه خامه صبحانه 200 گرم آناناس به مقدار لازم ⬇️
ابتدا بستنی رو داخل ظرف میریزیم و حدود نیم ساعت میذاریم کنار تا کاملا نرم بشه و بعد بهش خامه اضافه میکنیم و هم میزنیم و بعد ژله اناناس رو داخل یک لیوان اب جوش حل میکنیم و روی بخار اب میذاریم و هم میزنیم تا کاملا شفاف بشه و بعد میذاریم کنار تا خنک بشه . وقتی خنک شد ژله رو ب بستنی و خامه اضافه میکنیم و هم میزنیم تا یکدست بشه . پودر ژلاتین رو داخل شیر به روش بنماری حل میکنیم و وقتی کمی خنک شد ب موادمون اضافه میکنیم و وانیل رو هم اضافه میکنیم و هم میزنیم و در آخر آناناس خرد شده رو اضافه میکنیم . قالب رو خیلیییی کم چرب میکنیم و مواد رو داخل قالب میریزیم و داخل یخچال ب مدت 7 ساعت قرار میدیم. ▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬ 🍰͜͡❥••[ @SampleChef 👩‍🍳
طرز تهیه: در یک ظرف، 2/5 پیمانه آب و پودر ژله رو مخلوط کرده و روی حرارت ملایم قرار میدیم تا کاملا حل بشه.بعد سیب های پوست گرفته رو داخل ظرف میزاریم و اجازه میدیم حداقل نیم ساعت با شعله ملایم بجوشه تا سیب ها کاملا نرم بشه و تقریبا به رنگ دلخواه برسه. بعد از پخت اجازه بدید که سیب ها یک ساعت درون همان ظرف، بیرون از یخچال بمونه تا رنگ ژله جذب سیب بشه. مقدار آب باید به اندازه ای باشه که سیب ها درون ظرف شناور باشن تا کاملا پخته و همه ی قسمتها به طور یکنواخت رنگ بگیره. ▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬ 🍰͜͡❥••[ @SampleChef 👩‍🍳
🍧🍎 ▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬ 🍰͜͡❥••[ @SampleChef 👩‍🍳 برای درست کردن این کمپوت های خوشگل و رنگی به چند تا سیب و پودر ژله به رنگهای مختلف نیاز داریم ⬇️
🍝🍧 🔸مقدار کمی ژله روکف قالب میریزیم و میگذاریم تا نیم بند شود. 🔸آجیل روی آن گذاشته و یک قاشق ژله روی آن ریخته و دوباره در یخچال میگذاریم و سپس بقیه ژله را درون قالب میریزیم. ▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬ 🍰͜͡❥••[ @SampleChef 👩‍🍳