7.74M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#شکلات_برفی
▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬
🍰͜͡❥••[ @SampleChef 👩🍳
8.53M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#ذرت
▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬
🍰͜͡❥••[ @SampleChef 👩🍳
7.3M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#سالاد_اندونزی
▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬
🍰͜͡❥••[ @SampleChef 👩🍳
6.94M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#سالاد_تبوله
(سالاد لبنانی)
1 عدد کاهو رومی
1عدد خیار
4 عدد پیازچه
جعفری تازه خرد شده
4 عدد گوجه فرنگی
نعنا تازه
1/2 لیمو خرد شده با پوست
روغن زیتون
بلغور گندم ( در روغن سرخ کنید تا طلایی رنگ شود سپس آب لیموی تازه و رب گوجه فرنگی را اضافه کرده و تفت دهید)،(از کینوا هم میتونید استفاده کنید)
نمک و فلفل طبق ذائقه
ابتدا بلغور را داخل یک کاسه می ریزیم و روی آن ۱ قاشق غذاخوری زیتون می ریزیم و خوب مخلوط می کنیم تا روغن کاملا بخورد بلغورها برود و بعد آب جوش روی آن می ریزیم و درب کاسه را با پلاستیک سلفون می پوشانیم تا به مدت ۱۵ دقیقه همین طور بماند
▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬
🍰͜͡❥••[ @SampleChef 👩🍳
8.91M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#لقمه_قارچ_پنیر
✅مواد لازم :
خمیر پیراشکی ۵۰۰ گرم
قارچ ۲۵۰گرم
پیاز ۱ عدد
پنیر چدار یا پیتزا ۱۰۰ گرم
تخممرغ ۱ عدد
نمک و فلفل
روغن به مقدار کافی
شوید خرد شده مقداری
✅طرز تهیه :
✅قارچ ها را خرد کرده تفت میدیم.زمانی که آبش کشیده شد پیاز خرد شده رو اضافه میکنیم و نمک و فلفل میزنیم(ادویه دلخواهتونو اضافه کنید)و کاملا تفت میدیم.
✅بعد باید بذاریم سرد بشه
✅بعد از سرد شدن پنیر رنده شده و شوید خرد شده رو اضافه کنید و مخلوط کنید .
✅خمیر باید دو قسمت بشه و هر قسمت بعد از پهن شدن روی سطح آرد پاشی شده به چهار قسمت تقسیم بشه .
✅طبق ویدیو ار مواد داخل خمیر گذاشته و بپیچید و روی خمیرها را تخممرغ زده شده بمالید.
✅داخل فر از قبل گرمشده با حرارت ۲۰۰ و به مدت ۲۰ دقیقه
▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬
🍰͜͡❥••[ @SampleChef 👩🍳
8.03M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#دسر
▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬
🍰͜͡❥••[ @SampleChef 👩🍳
9.25M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#ترشی_گل_کلم_و_هویج
گل کلم ۱/۵کیلو
سرکه ۴ تا ۵ لیوان
هویج نیم کیلو
موسیر ۱۵عدد
فلفل سبز ۳تا ۴عدد
نمک ۲ ق غ
زردچوبه، سیاهدانه،پودر گلپر، تخم گشنیز فلفل قرمز هر کدوم ۱ ق غ
✅از همون اول میشه از ترشی استفاده کرد بستگی به خودتون داره که دوست داشته باشید گل کلم و هویج نرم باشه یا سفت
✅ به جای موسیر می تونید از سیر استفاده کنید
✅ چونکه سرکه رو داغ داغی روی مواد می ریزید پس بهتر ظرف ترشی ما از جنس شیشه باشه
✅ مواد ترشی باید کاملا خشک باشه وگرنه ترشی کپک میزنه
✅ میزان ریختن سرکه بستگی به اندازه شیشه ای داره که انتخاب میکنید
▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬
🍰͜͡❥••[ @SampleChef 👩🍳
5.41M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#پرک_لیمو
▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬
🍰͜͡❥••[ @SampleChef 👩🍳
5.8M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#عصاره_قلم
▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬
🍰͜͡❥••[ @SampleChef 👩🍳