فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مرغ پرتقالی😍😍
▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬
🍰͜͡❥••[ @SampleChef 👩🍳
6.95M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کوفته بلغور با سیب زمینی😍😍
برای کوفته
۱ فنجان بلغور گندم (۱۵۰ گرم)
۲۰۰ میلی لیتر آب جوش (۱ فنجان)
۳ قاشق غذاخوری آرد سمولینا یا ایرمیک
۳ قاشق غذاخوری آرد
۱ عدد سیب زمینی (آب پز)
۱ عدد تخم مرغ
۱ قاشق مرباخوری رب گوجه فرنگی
نمک، فلفل قرمز
کمی نعنا ، فلفل سیاه
برای سس:
۶ قاشق غذاخوری روغن زیتون
۱.۵ قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی (کمی فلفل به آن اضافه کنید)
۲ عدد گوجهفرنگی بدون پوست رنده ش
۲ حبه سیر
نمک
یک مشت گردو
همچنین :
ماست
نمک
سیر😍
▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬
🍰͜͡❥••[ @SampleChef 👩🍳
10.91M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
غذا فوری 😍😋
▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬
🍰͜͡❥••[ @SampleChef 👩🍳
6.65M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#سوهان_کنجدی😍پارت اول
کنجد نصف لیوان
عسل ۲ قاشق غ
شکر ۶ قاشق غ
▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬
🍰͜͡❥••[ @SampleChef 👩🍳
6.34M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#سوهان_کنجدی😍پارت دوم
کنجد نصف لیوان
عسل ۲ قاشق غ
شکر ۶ قاشق غ
▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬
🍰͜͡❥••[ @SampleChef 👩🍳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#دمپختک_تهرانی😍
برنج ۲ پیمانه
پیاز ۱ عدد متوسط
زردچوبه ۱ ق م
شوید خشک ۲ ق غ
استاک مرغ اعداد
نمک و فلفل و زنجبیل به مقدار لازم
اب جوش بسته به نوع برنج شما حدودا ۳ لیوان
تخم مرغ در صورت تمایل به تعداد نفرات
▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬
🍰͜͡❥••[ @SampleChef 👩🍳
8.52M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
😍کاسرول مرغ😍
مواد اولیه
_سینه ی مرغ یا بوقلمون ۳۰۰ گرم
_سیر رنده شده دو حبه
_تخم مرغ ۳ عدد
_خامه ۳ قاشق غذاخوری
_گوجه دو عدد گوچک
پنیر موتزارلا یا چدار ۲۰۰ گرم
_پاپریکا یک قاشق چایخوری
_آویشن یک قاشق چایخوری
_نمک و فلفل به میزان لازم
در ابتدا مرغ ها را به قطعات کوچک خرد کرده و با کمی روغن زیتون ، نمک ، فلفل و اویشن ، پاپریکا مزه دار کنید و اجازه دهید یک الی دو ساعت در یخچال استراحت کند تا طعم دار شود . سپس ان را گریل کنید یا در روغن تفت داده تا کاملا بپزد . در یک کاسه تخم مرغ ها و خامه و سیر رو کاملا با هم مخلوط کنید.
ظرف فر را چرب کنید و مرغها و مخلوط تخم مرغ و کمی از پنیر را اضافه کنید. سطح آن را کمی ورقه های گوجه قرار دهید و کاملا با پنیر بپوشانید . به مدت ۳۰ دقیقه در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه قرار دهید تا بپزد . نوش جان😍
▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬
🍰͜͡❥••[ @SampleChef 👩🍳
6.62M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#باقلوای_شعیریه😍😍
رشته شعریه 300 گرم (شعریه را از خارجی فروشی یا لوازم قنادی تهیه کنید)
کره 50 گرم
شیر عسلی نصف قوطی یک کمی بیشتر
گردو خرد شده و کمی پسته
زعفران آبکرده غلیظ یک قاشق
پودر نشاسته 2 قاشق بزرگ
کره و نشاسته را 10 دقیقه تفت میدهیم
رشته ها را با دست خرد کرده و شعریه را با کره داخل قابلمه با حرارت ملایم سرخ کنید تا طلایی شود می توانید کمی پودر هل یا دارچین یا زنجبیل به آن اضافه کنید. ولی من زعفران ریختم.بعد حرارت را خاموش کرده میذاریم شعریه سرد بشه شیر عسلی را آرام آرام اضافه کنید و چنگ بزنید تا مواد منسجم شود مواد را روی کیسه به قطر یک سانت پهن کرده و رویش پسته و گردو بریزید و کمی فشار دهید مانند کلیپ رول کنید بعد دو ساعت در فریزر یا 4 ساعت در یخچال گذاشته سپس با کارد اره ای به صورت رفت و برگشت برش بزنید
▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬
🍰͜͡❥••[ @SampleChef 👩🍳
5.4M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#پواچای_شکم_پاره 😍😍
شیر ولرم: 1.5 لیوان
آب ولرم: 1 لیوان چایخوری
خمیر مایه تازه: نصف بسته(۲۱ گرم) معادل 1 قاشق غذاخوری خمیر مایه خشک پودری
شکر: 1 قاشق غذاخوری
نمک: 1 قاشق مرباخوری
روغن: 1 لیوان چایخوری
آرد : مقدار لازم
زرده تخم مرغ برای رومال
گوجه فرنگی
فلفل پنیر صبحانه
برای تهیه خمیر، تمام مواد لازم به جز آرد را در ظرفی عمیق میریزیم و مخلوط میکنیم بعد آرد را آرام و کم کم اضافه میکنیم و ورز میدیم تا یک خمیر کاملا نرم به دست بیادروی خمیررومیپوشونیم و حداقل به مدت 1 ساعت استراحت میدیم بعد از آماده شدن خمیر مجدد ورز میدیم تا هوای داخلش خارج بشه خمیر رو به قسمت هایی به اندازه نارنگی تقسیم میکنیم با دست کمی باز میکنیم مطابق ویدیو برش میزنیم و مواد رو وسط خمیر میذاریم و دو طرف را روی هم میپوشونیم و روی سینی فر که با کاغذ روغنی پوشانده شده قرار میدیم بعد روی سینی را پوشانده و به مدت نیم ساعت دوباره استراحت میدیم.زرده تخم مرغ میمالیم روی پواچا ها اونها رو در فر از قبل گرم شده با دمای 18 درجه تا وقتی سرخ و طلایی بشن، میپذیم
▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬
🍰͜͡❥••[ @SampleChef 👩🍳
9.1M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
چیپس😍😍
آرد ذرت: ۱ لیوان فرانسوی
آرد گندم: نصف لیوان
سبزی معطر خشک(جعفری،شنبلیله،شوید): کلا ۱ قاشق غذاخوری
نمک،زردچوبه،فلفل قرمز: به مقدار لازم
روغن مایع:۳ قاشق غذاخوری
آب: سه چهارم لیوان
نکته❌❌آب رو کم کم اضافه کنید،تا خمیر شکل بگیره،ممکنه از این مقدار کمتر یا بیشتر بشه.
خمیر باید در دمای اتاق نیم ساعت استراحت کنه.
روغن برای سرخ کردن داغ باشه.
موقع پهن کردن خمیر تا جایی که میتونید نازکش کنید،حتی میتونید از وردنه استفاده کنید.
کنار این چیپس سس کچاپ،یا آتشی خیلی میچسبه.
▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬
🍰͜͡❥••[ @SampleChef 👩🍳
هدایت شده از 💚 تبلیغات آیه گرافی🍁
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔸درخواست رسمی نماینده حماس برای کمک به کودکان مظلوم غزه
🔻خالد القدومی نماینده حماس:خسارت های جنگ در 70 سال گذشته بی سابقه بوده است؛جبهه شباب المقاومة برای کمک به مردم مظلوم غزه برنامه های خوبی دارد
🔻وی افزود:از همه خیرین دعوت میکنم که کمک های خود را از طریق مجموعه شباب المقاومة که مورداعتماد ما و همه نهاد ها است به غزه برسانند.
🔹جهت کمک به مردم مظلوم فلسطین و سایر اموراجتماعی کمکهای خود را به شماره کارت زیر👇👇👇
✅
6037997750004344بنام «جبهه جهانی شباب المقاومة»واریز نمایید. 🔸 الجبهة العالمية لشباب المقاومة @sh_almoqawamaa
#کیک_انار😍😍
تخم مرغ دو عدد
آب انار نصف لیوان
ماست یک سوم لیوان
روغن یک سوم لیوان
آرد دو لیوان
نمک یک پنس
نشاسته ی ذرت یک ق غ
بکینگ پودر یک ق م پر
رنگ خوراکی به دلخواه
دانه ی انار مقداری
وانیل نصف ق چ
شکر دو سوم لیوان تا یک لیوان (بنا به ذائقه)
تخم مرغها رو با وانیل با دور کند همزن سه دقیقه بزنین... وقتی رنگشون روشن شد، شکر رو کم کم اضافه کنین و باز هم سه دقیقه بزنین تا حجمش دو برابر بشه. روغن و ماست و آب انار و رنگ خوراکی رو اضافه کنین و مخلوط کنین. همزن رو کنار بذارین و آرد و نشاسته ی ذرت و بکینگ پودر رو که سه بار الک کردین... کم کم به خورد موادتون بدین و بوسیله ی همزن دستی یا لیسه مخلوط کنین...داخل قالبتون که باروغن جدا کننده کاملا چربش کردین بریزین و روی اون رو دونه های انار بپاشین و توی فری که از قبل یک ربع گرم شده. حدود 40 تا 45 دقیقه بپزین.
▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬
🍰͜͡❥••[ @SampleChef 👩🍳