فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خمیرهزارلا و هزارکاربرد😍
خیلی دوسش دارم چون ترد و پفکیه
▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬
🍰͜͡❥••[ @SampleChef 👩🍳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کسی باورش نمیشه اینو تو ۱۰ دقیقه درست کردی؟!🙃
مواد لازم:
کیک رولت ۳ بسته
موز نصف یک عدد
شکلات برای تزیین
خامه قنادی ۱۵۰ گرم
▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬
🍰͜͡❥••[ @SampleChef 👩🍳
8.91M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
•کله جوش یا کال جوش🍲•
سادس ولی خوشمزه و مقویِ امتحانش کنید😋
▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬
🍰͜͡❥••[ @SampleChef 👩🍳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
•سالاد تن ماهی🌯•
دل همه رو با این سالاد ببر🤩
▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬
🍰͜͡❥••[ @SampleChef 👩🍳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پیتزا پفکی با پنیر و کالباس 🥹
خیلی آسونه🥰
.
مواد لازم:
خمیر آماده ۵۰۰ گرم(یا هزارلا یا خمیر پیتزا،از خمیر دلخواه هم میتونید استفاده کنید )
کالباس یا سوسیس ۱۵۰تا ۲۰۰گرم رنده شده
پنیر پیتزا ۱۵۰تا ۲۰۰ گرم رنده شده
شوید تازه مقداری
مخلوط یک عدد زرده و کمی شیر برای رومال کردن خمیر
طرزتهیه:
ابتداخمیر باید به دمای محیط رسیده باشد.
دو ورق خمیر را روی هم بزارید و با وردنه باز کنید و مواد فیلینگ رنده شده را ریخته و پخش کنید و به صورت رول بپیچید.
رول را به قسمت های مساوی برش بزنید. (بهتره لبه های ناهموار را جدا کنید)
هر رول را اول با دست پهن کنید و با وردنه با دقت پهن کنید تا کالباس به وردنه نچسبد و در سینی فر که کاغذروغنی انداخته شده با فاصله بزارید.
روی خمیر را با زرده و کمی شیر رومال بزنید و در دماي ۱۸۰به مدت ۱۵تا ۲۰دقیقه بپزید تا یک پوسته قهوه ای طلایی ایجاد شود👌🏼نوش جان
▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬
🍰͜͡❥••[ @SampleChef 👩🍳
5.91M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سالاد روسی🥗
ترکیباتش:
سیب زمینی
هویج
کالباس
قارچ
جعفری
خیارشور
ذرت
نخود فرنگی
سس به میزان دلخواه
.
طرز تهیه و درست کردنش هم کلیپ کامل هست
▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬
🍰͜͡❥••[ @SampleChef 👩🍳
ترافل های خوشمزه
۱۰۰ گرم خرمای پیارم، هسته شون رو دربیارین
۱۰۰ گرم فندق تست شده
۱۰۰ گرم نارگیل پرک (میتونید پودر نارگیل “چرب” هم استفاده کنید)
۲۰ گرم پودر کاکائو خام
۳۰ گرم عسل خام یا شیرا افرا
آب یک پرتقال متوسط
۱/۲ ق چ عصاره وانیل
یه نیشگون نمک --پودر کاکائو برای غلتوندن ترافل ها
فندق و نارگیل رو بریزید داخل غذا ساز و اونقدر پالس بزنید تا تبدیل به کره بشه، بعد بقیه مواد رو اضافه کنید و پالس بزنید تا تبدیل به یه مخلوط قابل فرم دادن بشه. مخلوط رو داخل یه کاسه بریزید و با قاشق ازش بردارین و گرد کنید و بذارید رو کاغذ روغنی بعد داخل پودر کاکائو بغلتونید و ۳۰ دقیقه قبل سرو بذارین تو یخچال که خودشونو بگیرن
این ترافل ها رو داخل یخچال میتونید برای یک هفته تو ظرف در دار نگهداری کنید.
▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬
🍰͜͡❥••[ @SampleChef 👩🍳
6.28M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#فیلم_آموزشی
# کشک بادمجان_ رژیمی
▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬
🍰͜͡❥••[ @SampleChef 👩🍳