eitaa logo
سرآشپـ🍔ـز نمـونـه👩‍🍳🇵🇸
59.6هزار دنبال‌کننده
36.5هزار عکس
69.4هزار ویدیو
171 فایل
آموزش انواع غذاهای دلچسب و لذیذ +عکس+کلیپ+متن 👩‍🍳 برای #صبحانه 😍 برای #نهار😍 برای #عصرانه😍 برای #شام😍 ‌👩‍🍳 آموزش انواع کیک و شیرینی ، و دسر خوشمزه+کلیپ ‌کپی❌ ‌ تبلیغات‌ ارزان با بازدهی عالی :👇🏻 https://eitaa.com/joinchat/1735000081Ce431fec0ab
مشاهده در ایتا
دانلود
6.89M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🧑‍🍳👩‍🍳 پارت دوم آرد برنج ١ لیوان آب ٣ لیوان گلاب ١لیوان روغن مایع نصف لیوان (من از مخلوط روغن حیوانی و کره استفاده کردم) شکر ١لیوان(اگه شیرین تر خواستین تا١/۵لیوان) نشاسته گل ٢قاشق غذاخوری زعفران دم کرده ١قاشق غذاخوری هل مقداری ▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬ 🍰͜͡❥••[ @SampleChef 👩‍🍳
10.9M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
😍😍 آرد سبوس دار : ۴ لیوان (از نانوا سنگکی تهیه کنید) روغن کرمانشاهی یا جامد : ۵ قاشق غذاخوری شیر گرم : ۱ لیوان شکر : سه چهارم لیوان پودر رازیانه : ۲ قاشق غذاخوری زردچوبه : یک و نیم قاشق چای خوری نمک : یک قاشق چای خوری روغن حیوانی یا جامد رو داغ میکنیم و به آرد اضافه تا بقول خودمان پرز آرد بشکنه و بعد با هم مخلوط میکنیم پودر رازیانه ، زردچوبه و نمک رو هم اضافه و با آرد مخلوط میکنیم شیر رو گرم میکنیم شکر یا خاک قند رو بهش اضافه و حل میکنیم و کم کم به آرد اضافه و ورز میدیم تا جایی که خمیر بدست آمده به دست نچسبه و به مدت ۱۵ الی ۲۰ دقیقه ورز میدیم خب حالا خمیر باید حدود ۲ الی ۳ساعت توی هوای محیط استراحت داده بشه توجه داشته باشید باید خمیر هوا نکشه که خشک نشه بعد از استراحت به اندازه یک آلو از خمیر جدا و گوله میکنیم و با صافی‌‌ به شکلی که توی ویدئو مشخصه بهش شکل میدیم بعد از شکل دادن تمام بژی ها روغن رو داغ میکنیم ،شعله روی متوسط‌ و شروع میکنیم به سرخ کردن تا پف کنه وطلایی بشه و نوش جان ▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬ 🍰͜͡❥••[ @SampleChef 👩‍🍳
12.16M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سوپ شیر🍜 مواد لازم : شیر ۱ لیتر هویج ۱ عدد جو پرک ۱ پیمانه مخلوط بلغور گندم و برنج نیم دانه ½ پ سینه مرغ ۱ عدد نمک، فلفل سیاه کمی شوید تازه خامه ۳ ق غ قارچ ۵ عدد ▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬ 🍰͜͡❥••[ @SampleChef 👩‍🍳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸تقدیم به شما خوبان خدا 🍃الهی همیشه شاد باشید 🌸الهى روزتون پر از خير وبركت باشه 🍃الهى هرچه خوبى هست مال شما 🌸آدینه تون بخیر 🍃وزندگیتون بر وفق مراد باشه ﹝@Jomlax
7.22M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
شیرینی پنجره ای آسون😍😍 ▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬ 🍰͜͡❥••[ @SampleChef 👩‍🍳
7.34M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🧑‍🍳🧑‍🍳😍😍 سینه مرغ ۵۰۰ گرم شیر ۱ استکان چایخوری آرد ۱ لیوان سیر رنده شده ۲ حبه سس مایونز ۲ ق غ تخم مرغ ۱ عدد فلفل و ادویه کاری هر کدام ۱ ق چ پُر نمک ۱ ق چ ‌کورن فلیکس یا پودر سوخاری پولکی ۳ لیوان ▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬ 🍰͜͡❥••[ @SampleChef 👩‍🍳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😍 تخم مرغ 6 و یا به تعداد نفرات نمک 1 ق غ فلفل کاپیا خرد شده (فلفل ترکیه ای) 3 عدد گوجه فرنگی گیلاسی ریز خرد شده به دلخواه سوسیس، ذرت، فلفل سبز (من امروز استفاده نکردم) 1 استکان سوجوک رنده شده (از فرآورده های گوشتی شبیه سوسیس) حدود1 استکان اسفناج ریز خرد شده پنیر پیتزا رنده شده، به دلخواه پنیر چدار ابتدا تخم مرغ ها و نمک را 2 دقیقه با همزن برقی هم بزنید. اسفناج ها را اضافه کنید و هم بزنید. کمی روغن داخل ماهیتابه بریزید و گرم کنید. تخم مرغ های زده شده را داخل ماهیتابه بریزید 2 دقیقه با در بسته بپزید سپس گوجه فرنگی و فلفل قرمز خرد شده و سوجوک رنده شده و پنیر پیتزا را اضافه کنید و مجدد در ماهیتابه را بذارید. وقتی پنیر پیتزا آب شد روی املت جعفری خرد شده بپاشید و برش بزنید و سرو کنید. نوش جان ▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬ 🍰͜͡❥••[ @SampleChef 👩‍🍳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
گوجه ----> یک عدد هویج ----> ۲ عدد پیاز ----> ۱ عدد فلفل دلمه‌ای ----> ۱ عدد گشنیز ----> ۱ پیمانه فلفل شمشیری قرمز ----> ۱ عدد فلفل شمشیری سبز ----> ۱ عدد زنجبیل ----> ۲ بند انگشت سیر ----> ۳-۴ حبه چوب دارچین ----> ۱ عدد برگ بو ----> ۲ عدد آب مرغ ----> ۱ لیتر (یا چند تیکه مرغ و ۱ لیتر آب) روغن ----> ۱ پیمانه آرد قنادی یا نشاسته ذرت ----> ۱ پیمانه نمک ----> ۱ ق غ خ فلفل قرمز / پاپریکا ----> ۱ ق غ خ پودر تخم گشنیز ----> ۱ ق غ خ فلفل سیاه ----> ۱ ق غ خ زردچوبه ----> ۱ ق غ خ گراماسالا ----> ۱ ق غ خ پودر زیره ----> ۱ ق غ خ ▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬ 🍰͜͡❥••[ @SampleChef 👩‍🍳
12.3M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
بال و بازو زعفرونی😉😍😍 ▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬ 🍰͜͡❥••[ @SampleChef 👩‍🍳
7.19M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍢 ‌ ‌ ‌مواد لازم🔻 گوشت چرخ کرده : ۳۰۰ گرم جعفری ساطوری شده تازه : ۲ قاشق غذاخوری پودر نان یا سوخاری : ۲ قاشق غذاخوری پیاز : ۱ عدد نمک ،فلفل ،زردچوبه زیره ،پاپریکا سیر : ۱ حبه زنجبیل : ۱/۲ قاشق چایخوری نان پیتا مواد لازم برای سس گوجه🔻 گوجه خرد شده : ۴ عدد رب : ۱ قاشق مرباخوری روغن زیتون سیر : ۱ حبه اورگانو : ۱ قاشق مرباخوری سیر : ۱ حبه مواد لازم برای سس طحینه🔻 ماست موسیر : ۶-۵ قاشق غذاخوری ارده : ۱ قاشق غذاخوری نمک ، فلفل و پودرسیر لیموترش تازه ‌ ▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬ 🍰͜͡❥••[ @SampleChef 👩‍🍳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😍 1 عدد سینه مرغ بزرگ 1 قاشق چایخوری پونه کوهی (می تونید ادویه جات را طبق سلیقه خود اضافه کنید) من به مقدار زیادی کاری و نمک و فلفل اضافه کردم 1 قاشق چایخوری فلفل قرمز 1 قاشق چایخوری فلفل سیاه 1 و نیم قاشق چایخوری نمک 1 حبه سیر مواد سس 1 عدد تخم مرغ 1 بطری ما الشعیر ( یا آب معدنی گازدار ) 1 و نیم قاشق چایخوری نمک 5 قاشق غذاخوری آرد (ترجیحا آرد ذرت) 1 بسته بکینگ پودر روغن برای سرخ کردن توصیه می کنم این دستور رو سیو و حتما امتحان کنید. سینه مرغ را برش بزنید و یک حبه سیری که داشتید رو ریز کنید، ادویه و‌نمکی رو که مقدارش در بالا ذکر شده رو به مرغ اضافه کنید و موارد رو کنار بگذارید ... مواد سس رو خوب با هم ترکیب کنید و مرغ رو بهش اضافه کرده و حداقل برای نیم ساعت در یخچال قرار بدید. در تابه روغن ریخته و‌ مرغ ها رو‌سرخ کنید بعد از پخت با سس کچاپ ، مایونز یا ماست و نعناع سرو و نوش جان کنید ▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬ 🍰͜͡❥••[ @SampleChef 👩‍🍳