eitaa logo
سرآشپـ🍔ـز نمـونـه👩‍🍳🇵🇸
59.7هزار دنبال‌کننده
36.5هزار عکس
69.3هزار ویدیو
171 فایل
آموزش انواع غذاهای دلچسب و لذیذ +عکس+کلیپ+متن 👩‍🍳 برای #صبحانه 😍 برای #نهار😍 برای #عصرانه😍 برای #شام😍 ‌👩‍🍳 آموزش انواع کیک و شیرینی ، و دسر خوشمزه+کلیپ ‌کپی❌ ‌ تبلیغات‌ ارزان با بازدهی عالی :👇🏻 https://eitaa.com/joinchat/1735000081Ce431fec0ab
مشاهده در ایتا
دانلود
✋🥰ســــــــــلام 🌸🍃صبح زیبای بهاریتون بخیرو شـادی 🌸🍃سه شنبه تون پرازموفقیت وآرامـش 🌸🍃روزتـون پـر از بـهترین ها ﹝@Jomlax
6.6M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
تزئین سالاد چهل تیکه😍😋 مواد لازم: کاهو🥬 خیار🥒 گوجه فرنگی 🍅 ذرت🌽 هویج🥕 کلم بنفش💜 کلم سفید 🤍 نخود فرنگی 🫛 پیازچه🌱 🎂✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ ✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦ ▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬ 🍰͜͡❥••[ @SampleChef 👩‍🍳
13.93M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ارد برنج مرغوب :نیم کیلو پودر قند الک شده باحریر 230 گرم زرده تخم مرغ :دو عدد روغن جامد :250 گرم پودر هل :یک قاشق سوپخوری گلاب اقاشق غذاخوری سرخالی . ابتدا پودر قند و روغن رو با هم مخلوط کنید یا با دست یا با همزن کمی بزنید تا سبک بشه بعد زرده و پودر هل بزنید در آخر آرد برنج رو اضافه کنیداگه خمیر پودر و خشک شدنگران نشین حالا یا ورز بدید حسابی یا از چرخ گوشت دوباریاسه بار رد کنیدتاخمیری بمابده که قابل انعطاف باشه برنجی خمیرش رواز دو ساعت تا۲۴ ساعت میشه استراحت داد من خودم دوساعت استراحت دادم حالا به هر مدلی خواستید دربیارید و روش پودر خرفه یاخلال پسته بپاشید من خمیرروبادست گردکردم ومهرشیرینی برنجی زدم میتونید اگرم نداشتین بایک ماسوره اینکارروانجام بدین و در فر با دمای ۱۷۰ به مدت تقریبی بیست دقیقه قرار بدید بعدش با یه چاقو چک کنید اگر راحت جا به جا شد آماده س نکته:گلاب نبایدزیاد بریزین چون باعث خشک شدن شیرینی میشه من بانصف دستوردرست کردم حتماحتما آردبرنج وپودرشکرروازالک حریریاروسری حریر ردکنید 🎂✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ ✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦ ▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬ 🍰͜͡❥••[ @SampleChef 👩‍🍳
6.41M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کباب تابه‌ای قدیمی بازاری😍😋 🎂✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ ✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦ ▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬ 🍰͜͡❥••[ @SampleChef 👩‍🍳
7.48M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
لقمه_نان😍😋 ۵۰ گرم کره ذوب شده ۱ فنجان چایخوری آب ولرم ۱ فنجان چایخوری شیر ولرم ۱ ق غ شکر ۱ ق چ نمک ۱ ق چ پودر خمیر فوری ۱ عدد تخم مرغ ۴ الی ۵ لیوان آرد سفید آب ولرم و شیر ولرم و شکر و نمک و پودر خمیر فوری و تخم مرغ و آرد سفید الک‌ شده رو با هم مخلوط کنین، حدود ده دقیقه ورز بدین و روش رو بپوشانید و در جای گرم ۱ ساعت استراحت بدین، سپس پهن کنید و برش بزنید و بپیچونید و حدود ده دقیقه دیگه هم استراحت بدین و در روغن داغ سرخ کنین.🎂✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ ✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦ ▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬ 🍰͜͡❥••[ @SampleChef 👩‍🍳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کیک بیسکوییت😋😍 🎂✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ ✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦ ▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬ 🍰͜͡❥••[ @SampleChef 👩‍🍳
هدایت شده از #سه‌شنبه‌هاے_امام‌زمانی💚🌷
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💚🌷 آنچه امام زمان (عج) در مورد اوضاع ایران به میرزای نائینی فرمودند : در جنگ جهانی اول، دو میهمان ناخوانده، از چپ و راست، به ایران ریختند. اوضاع ایران در آن تاریخ، خیلی متشنج بود. اصلا کشوری شده بود بی‌صاحب. از یک طرف روس‌ها ریختند، تصاحب کردند؛ از یک طرف، دیگران. یک وضع عجیبی و مردم ایران، مضطرب، منقلب وهیچ تکیه‌گاهی نداشتند. مرحوم میرزای نائینی، رحمه الله، از این پیشامد ناهنجار، به ساحت مقدس امیرالمؤمنین، و سایر ائمه‌ی طاهرین شکایت زیادی می‌کرد مخصوصا، به پیشگاه مبارک امام زمان، علیه السلام، یک‌روز، همین طوری که متوسل شده بود، بر او مکاشفه‌ای شد. حضرت را زیارت کرد دید، حضرت ایستاده‌اند. یک دیوار مرتفعی، سر به آسمان کشیده است. حضرت به میرزا اشاره کرد که نگاه کن نگاه کردند، دیدند یک دیواری است [مرتفع] و این دیوار کج شده… و عن‌قریب است که می‌افتد! به یک مویی بند است… در قاعده، دیوار نیم متر کج است؛ در رأس، دیوار، سه متر کج است… و با انگشتشان به میرزا اشاره می‌کردند که: نگاه کن! نگاه کردند، دیدند انگشت حضرت به طرف دیوار است… . فرمودند: این دیوار، ایران است. کج می‌شود؛ اما ما با انگشتمان نگه‌اش داشته‌ایم و نمی‌گذاریم خراب بشود. این‌جا، شیعه‌خانه‌ی ماست. کج می‌شود؛ اما نمی‌گذاریم خراب شود! برگرفته از کتاب احیاگر حوزه خراسان (ص ۱۷۴-۱۷۵) و آن هم از گفتار آیت الله حاج شیخ محمود حلبی، سخنرانی مسجد جامع اصفهان، ۱۳۹۲ق، گفتار ۱۰. خدا صاحب اصلی مارو برسونند. 🌷 💚 💚💚💚🌷🌷🌷
11.41M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
خمیر هزار لای شورینی سس کچاپ واسه مواد میانی میتونید به سلیقه و ذائقه ی خودتون از گوشت چرخ شده یا مرغ یا سوسیس و کالباس استفاده کنید زرده تخم مرغ جهت رومال داخل فر با دمای۱۶۰حدود۲۰دقیقه…مدام چک کنید یه دست پف کنه و نسوزه😅 ▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬ 🍰͜͡❥••[ @SampleChef 👩‍🍳
6.59M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
شیر ۱۵۰ گرم(اگه ترازو نداری به فیلم دقت کن) کره ۷۵ گرم شکر ۱۷۰ گرم (یه پیمانه سرخالی) آرد ۲۰۰ گرم (دو پیمانه سرخالی) تخم مرغ ۳ عدد بکینگ پودر یه قاشق مرباخوری قالب ۲۰ سانت دمای ۱۷۵ درجه فر گازی ۱۶۰ فر برقی و سولاردوم ۱۵۰ توستر نکته خیلی خاصی نداره فقط فیلم رو با دقت ببینید همه چیزو گفتم. ▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬ 🍰͜͡❥••[ @SampleChef 👩‍🍳
7.06M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
2 عدد پیاز فلفل دلمه ای 1 عدد گشنیز تازه 1 قاشق غذاخوری حریره سیر 1 قاشق غذاخوری حریره فلفل 2 قاشق غذاخوری آب لیمو نمک، فلفل، زنجبیل له شده، پاپریکا، گشنیز خشک، لیمو (1/2 قاشق چایخوری) 2 کیلو سینه مرغ چرخ کرده 1 عدد تخم مرغ سوخاری 2 قاشق غذاخوری خوب مخلوط کنید و بگذارید 2 ساعت است راحت کنه. به شکل دایره های کوچک در آورید و به مدت 10-12 دقیقه روی حرارت متوسط ​​سرخ کنید و کنار بگذارید. وقتی همه چیز سرخ شد، ذغال داغ را به روغن اضافه کنید و اجازه دهید کباب طعم آن را بگیرد - به مدت 15 دقیقه محکم بپوشانید. با سس ماست سرو کنید و نوش جان کنید. ▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬ 🍰͜͡❥••[ @SampleChef 👩‍🍳