17.15M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
شاورما مرغ اصل لبنان با سس سیر
چیزایی که لازم داریم:
برای مزه دار کردن مرغ👇🏾
۱ کیلو رون یا سینه مرغ بدون استخوان
۲ ق.غ ماست چکیده
۲ق.غ روغن زیتون
۱ ق.چ رف گوجه فرنگی
زست (رنده پوست لیمو)+اب لیمو
نمک وفلفل سیاه وقرمز
۱/۲ ق.چ زیره سیاه
۱ ق.چ پودر سیر
۱ ق.چ پودر پیاز
۱/۲ ق.چ دارچین
۱/۲ ق.چ زردچوبه
۱ق.چ پاپریکا
واسه سس سیر👇🏾
۲ق.غ مایونز
۲ق.غ ماست چکیده
۲ حبه سیر رنده شده
اب نصف لیمو ترش
نمک وفلفل سیاه و زیره
🍅🥬🥒
با هر تاپینگ ونونی هم کهدوس دارین ساندویچش کنید،من با نون پیتا و گوجه وخیار شور وکاهو درستش کنید
♨️دمای فر ۲۰۰ درجه به مدت ۴۰ دقیقه
💯بعد از ۲۰ دقیقه چند لایه از شاورما رو برش بزنید ودوباره بزارید
▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬
🍰͜͡❥••[ @SampleChef 👩🍳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
۸ آذر ماهی
تولدت مبارک 🎂
﹝ @Jomlax ﹞
☀️طراوت و پاڪی ﺻﺒﺢ
🌼ﺩﺭهوای ﺯﻣﯿﻦ پراڪنده ﺍﺳﺖ
☀️خدایا عزیزانــم را
🌼ﺳﺮﺷـار ﺍﺯ ﺍﯾﻦ ﻃﺮﺍﻭﺕ ڪن
☀️و قلبشان را با نـور خـود
🌼روشـن و روزشـان را
☀️سرشـار از شـادی ونشاط گردان
🌼سـلام صبحتون بـخیر و شـادی
﹝ @Jomlax ﹞
20.45M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#فیلم_آموزشی
# نان شکم پر ترد و عالی😋
▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬
🍰͜͡❥••[ @SampleChef 👩🍳
✅ میگو پلو 😋
اول از همه میگو ها رو با زعفران، نمک، فلفل سیاه، پاپریکا، ادویه ماهی، و پودر سیر مزه دار کردم به مدت ۱ ساعت بهش استراحت دادم.
سپس توی یه تابه ۱ عدد پیاز درشت رو تفت دادم خوب که طلایی شد و کرانچی مانند شد بهش ۲ ق غ خ زعفران دم شده زدم و یکدست که شد زیرشو خاموش کردم
توی یه تابه دیگه مقداری روغن ریختم و میگو های مزه دار شده رو ریختم و خوب تفت دادم و دوباره بهش زعفران زدم و خوب سرخ که شدن با پیاز های سرخ شده مخلوط کردم و بهش زرشک اضافه کرده و یه تفت خیلی کم که خورد زیرشو خاموش کردم.
سپس برنج آبکش شده رو دم کردم و بعد از دم گرفتن توی دیس ریختم و روشو از مواد حاظر شده و برنج زعفرانی و جعفری خورد شده ریختم و سرو شد.
#میگو_پلو
▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬
🍰͜͡❥••[ @SampleChef 👩🍳
✅ کاپ کیک گیلاس 😋
✍مواد لازم :
تخم مرغ 3 عدد.
آرد 2 و نیم لیوان.
شکر 1 و نیم لیوان.
شیر 1/3 لیوان.
ماست 1/3 لیوان.
روغن مایع 1/2 لیوان.
وانیل نصف قاشق چایخوری.
بیکینگ پودر 1 قاشق غذاخوری.
گیلاس ا و نیم لیوان.
🍜طرز تهیه :
ابتدا هسته ی گیلاس ها رو جدا کرده و از قسمت عرض برش دهید.
تخم مرغ ها، شکر و وانیل را در کاسه ی همزن ریخته و حسابی مخلوط کنید تا کاملا سفید و کشدار شود به مدت 5 دقیقه.
حالا به ترتیب شیر، ماست و روغن را اضافه و خوب مخلوط کنید.
آرد را با بیکینگ پودر سه بار الک کنید و در سه مرحله به مواد بیفزایید و با لیسک به صورت دورانی مخلوط کنید تا مواد با هم یکدست شوند. سپس داخل کپسول ها را پر کنید. ابتدا یک لایه از مواد داخل هر کپسول بریزید، سپس یک لایه گیلاس خرد شده، دوباره یک لایه مواد و بعد یک لایه گیلاس، تا سه مرحله این کار را تکرار کنید تا دوم سوم کپسول ها از مواد پر شوند. بعد همه ی کپسول ها را در سینی فر بچینید و به مدت 40 دقیقه قرار دهید تا آماده شوند.
در فر از قبل گرم شده با حرارت 180 درجه.
با این مقدار مواد حدود 20 عدد کاپ کیک خواهید داشت.
#کاپ_کیک_گیلاس
▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬
🍰͜͡❥••[ @SampleChef 👩🍳
✅ بورانی اسفناج با گردو 😋
گردو هارا خرد کنید و ان ها را به ماست و سیر رنده شده و بقیه مواد اضافه کنید و هم بزنید.
بعضی ها در بورانی برای این که ان را از حالت ساده خارج کنند، از پیاز داغ و نعنا داغ استفاده می کنند که فقط کافیست انها را در مرحله ی نهایی اماده کردن بورانی در ظرف اضافه کنید.
#بورانی_اسفناج
▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬
🍰͜͡❥••[ @SampleChef 👩🍳