eitaa logo
سرآشپـ🍔ـز نمـونـه👩‍🍳🇵🇸
59.6هزار دنبال‌کننده
36.5هزار عکس
69.4هزار ویدیو
171 فایل
آموزش انواع غذاهای دلچسب و لذیذ +عکس+کلیپ+متن 👩‍🍳 برای #صبحانه 😍 برای #نهار😍 برای #عصرانه😍 برای #شام😍 ‌👩‍🍳 آموزش انواع کیک و شیرینی ، و دسر خوشمزه+کلیپ ‌کپی❌ ‌ تبلیغات‌ ارزان با بازدهی عالی :👇🏻 https://eitaa.com/joinchat/1735000081Ce431fec0ab
مشاهده در ایتا
دانلود
6.41M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
یکی از بهترین روش‌های پخت ماهی همین روشه پیاز رو رنده کن وابشو جداکن به آب پیاز نمک فلفل سیاه وپودر سیر اضافه کن خوب هم بزم به ماهی اضافه کن سلفون بکش وچند ساعت بذار توی یخچال ظرف تفلون رو روی حرارت بذار روغن اضافه کن داغ که شد ماهی رو بذار ودوسه دقیقه صبر کن حالا برش گردون پوستش راحت جدامیشه روش زعفران نمک وفلفل سیاه بریز وبرش گردون پوست طرف دیگه شو جدا کن دوباره زعفران نمک وفلفل سیاه بریز صبر کن یک طرفش که سرخ شد برگردون ‌طرف دیگه شم سرخ کن ▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬ 🍰͜͡❥••[ @SampleChef 👩‍🍳
12.92M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
درستش نکن به نظرم🤭😁 چون دیوونه ی طعمش میشی همش میخوای درست کنی🥰 خییلی مجلسی و همه پسنده شیر ۶ لیوان🥛 شیر عسلی یک قوطی🥛🍯 خامه ۲۰۰ گرم ژلاتین ۴ ساشه (۴ قاشق غذاخوری) ‌بستنی وانیلی یک لیوان🍨 موز پوره شده دو عدد🍌 گلاب سه قاشق غذاخوری پسته خرد شده به مقدار لازم زعفرون غلیظ دم شده این دسر چون خودش به اندازه ی کافی چربی داره نیازی به چرب شدن نداره قالب حداقل ۶ ساعت داخل یخچال بمونه تا خودشو بگیره ، بعد کناره هاشو با چاقو از قالب جدا کنید با دستتون به سمت مرکز قالب بکشید بعدش به راحتی جدا میشه🥰 اگه دیدید شیرینی اش کمه بهش چند قاشق میتونید شکر اضافه کنید من با پودر پسته و گل سرخ تزیینش کردم حتمااا امتحانش کنین ▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬ 🍰͜͡❥••[ @SampleChef 👩‍🍳
13.9M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کوفته ناردونی گوشت چرخ کرده ۲۵۰ گرم گردو اسیاب شده ۸۰_۱۰۰ گرم پیاز رنده شده و اب گرفته شده ۱ عدد آرد نخودچی یا پودر سوخاری ۲ ق غذاخوری رب انار ۲ ق غذاخوری جعفری و گشنیز و نعناع کلا ۲ ق غذاخوری من نعناع خشک اضافه کردم کمی نمک و فلفل به مقدار لازم زردچوبه و پاپریکا و سماق هرکدوم ۱ ق چ سس: پیاز ۱ عدد گردو ریز خرد شده ۳ ق غ رب گوجه ۱ ق غ رب انار ۲ ق غ نمک و فلفل زعفرون اب انار ۲ لیوان در صورت نیاز ۱ لیوان اب هم اضافه کنید ❌حتما برای کوفته اب پیاز رو بگیرین و حسابی ورز بدین تا منسجم بشه و یک ساعت داخل یخچال استراحت بدین و بعد داخل دستتون گردش کنین و تو مخلوط روغن و کره همه طرفشو سرخ کنین ❌میزان ترش بودن و ملس بودنش رو میتونین با رب انار ترش و شیرین به سلیقه خودتون اندازه کنین ❌بعد درست کردن سس ۳ دقیقه زمان بدین سس کمی غلیظ بشه و بعد کوفته های سرخ شده رو اضافه کنین اما ۱۰ دقیقه اول در تابه رو نذارین تا کوفته ها وا نرن ❌بعد از ۱۰ دقیقه در تابه رو بذارین و زمان بدین تا سس غلیظ بشه و به خورد کوفته ها بره ❌موقع سرو دونه انار اضافه کنید و به دلخواه خلال پسته ▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬ 🍰͜͡❥••[ @SampleChef 👩‍🍳
19.13M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
این کیک مثل ابر میمونه و تو دهن آب میشه🤌🫠 حتما درستش کن که حسابی جذاب و خوشمزه اس😍 کیک وانیلی😋 تخم مرغ ۴ عدد شکر یک‌ لیوان روغن نصف لیوان شیر نصف لیوان آرد ۲۰۰ گرم (دو لیوان سرخالی) وانیل نوک چاقو بکینگ پودر یک ق چ زرده و سفیده رو جدا میکنیم سفیده رو کمی میزنیم تا حجم بگیره یک سوم از شکر رسپی رو به صورت بارانی بهش اضافه میکنیم و احازه میدیم کامل حجم بگیره و وقتی ظرفو سر و‌ ته کردیم از ظرف نریزه بعد از ظرف خارج کرده و‌میزاریم داخل یخچال حالا زرده باقیمانده شکر و وانیل رو خوب میزنیم تا کرم رنگ و کش دار شه (دورگیری بین هم زدن یادتون نره) زرده ها که کرم رنگ شد شیر و روغن رو اضافه میکنیم و ۳۰ ثانیه میزنیم و بعد همزنو میزاریم کنار آرد و بکینگ پودر که سه بار الک کردیمو توی دو مرحله به مواد اضافه میکنیم خوب مخلوط میکنیم با همزن دستی مرحله بعدی نوبت سفیده هاس که توی دو الی سه مرحله اضافه میکنین به مواد و خوب با لیسک ترکیب میکنیم حتما به آرامی مواد رو تا بزنید روی هم تا پف مواد نخوابه🙂 موادو میریزیم داخل قالب چرب شده و‌میره داخل فر از قبل گرم شده به مدت ۴۰ دقیقه با حرارت ۱۸۰ درجه. ▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬ 🍰͜͡❥••[ @SampleChef 👩‍🍳
20.21M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کتلت دال عدس دال عدس (عدس قرمز) ۱ پیمانه سیبزمینی بزرگ ۱ عدد هویج بزرگ ۱ عدد پیاز ۱ عدد سیر ۲ حبه جعفری ۴۰ گرم نمک، فلفل سیاه، پاپریکا، پودر زیره، زردچوبه، پودر تخم گشنیز آرد ۲ ق غ خ تخم مرغ ۱ عدد دال عدس رو با آب داغ میذاریم ۱ ساعت خیس بخوره. سیبزمینی و هویج رو رنده کرده و آبشونو میگیریم، حالا پیاز رو رنده میکنیم و آب اونم میگیریم. توی یه تابه به اندازه ۱ ق غ خ روغن ریخته و اول پیازمونو تفت میدیم و سپس بهش سیبزمینی و هویج رو اضافه کرده و تفت میدیم تا کاملا ترم بشن و نیم پز بشن، سپس میذاریم کنار تا خنک بشن. حالا دال عدس رو از صافی رد میکنیم و به همراه سیر و جعفری توی غذاساز میریزیم و خوب میکس میکنیم تا پوره بشه. حالا توی یه کاسه تمامی مواد رو میریزیم به همراه ادویه ها و آرد و تخم مرغ و خوب ورز میدیم و سپس توی دست شکل میدیم و توی روغن با حرارت ملایم سرخ میکنیم تا مغز پخت بشن. با لیموی تازه و کاهو و گوجه سرو کنید که عالی میشه. ▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬ 🍰͜͡❥••[ @SampleChef 👩‍🍳
29.11M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
هم بعنوان پیش غذا هم غذای اصلی🤗 میتونید سرو کنید مقدار موادش بستگی ب سلیقه خودتون داره هویج کدو بادمجان رو با روغن کم سرخ کنید من برا هرکدوم یک قاشق روغن ریختم لوبیا سبز باید قبلش بپزید و بعد سرخ کنید اگه روغن زیاد بود رو حوله بزارید روغن اضافه ش بره بعد بهش مرغ پخته خرد شده رو اضافه و ترکیب کنید برای سس مقداری ماست موسیر و ۲قاشق روغن زیتون رو به همراه نمک فلفل و دو حبه سیر ریز خرد شده رو ترکیب و به مواد اضافه کنید و ترکیب کنید سس ب خوردش بره توی ظرف ریخته و با هر چی دوست داشتید تزین کنید من با سیب زمینی چیپسی هویج چیپسی و پیاز سرخ شده و جعفری تزین کردم سیب زمینی رو با رنده ریز خلالی خرد کنید و بشورید بعد نیم ساعت داخل ابسرد ریخته بعد ابکش کنید تا ابش بره با دستمال خوب خشکش کنید و تو روغن داغ کم کم سرخ کنید چون ریز خرد شده سریع سرخ میشه خیلی سرخ نکنید تا رنگش تیره نشه توی ابکش بزارید روغن اضافه ش بره سعی کنید تا خنک شدنش روی هم انباشه نکنید برا هویج هم خلالی کنید و با مقدار کم تو روغن سرخ کنید بعد سرخ شدن رو هم جم نشه ک نرم نشن بعد برا هر تزینی دوست داشتید میتونید استفاده کنید ▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬ 🍰͜͡❥••[ @SampleChef 👩‍🍳
6.91M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
موادلازم: ۳عدد تخم مرغ 1فنجان شکر پوست پرتقال رنده شده نصف لیوان روغن 1فنجان آب پرتقال 250 گرم آرد 1قاشق بکینگ پودر مواد بالا را خوب مخلوط کنید و درون قالب چرب شده بزارید و در فر ۲۰۰ درجه به مدت 40 دقیقه قرار دهید بعد که کیک پخته شد آن را با سیخ چوبی سوراخ کنید و آب پرتقال و شکر را مخلوط کنید و روی آن بریزید 🎂✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ ✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦ ▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬ 🍰͜͡❥••[ @SampleChef 👩‍🍳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
با این روش به راحتی ممیشه کنسرو ذرت رو توی خونه درست کرد👌 مواد 7 ذرت 1 قاشق چایخوری نمک 1 قاشق چایخوری شکر آب 6 شیشه 450 میلی لیتری طرز تهیه: 1. ذرت ها را ابتدا با چاقو سپس با دست باز کنید 2. یک قابلمه بزرگ برداشته و آب را اضافه می کنیم تا روی آن را بپوشاند و بپزد. 3. بعد از پخته شدن دانه های ذرت، آنها را در شیشه ها تقسیم می کنیم 4. نمک و شکر را اضافه کرده، آب جوش را بریزید، هوا را با چاقو خارج کرده، دوباره آب جوش اضافه کرده، درب آن را محکم ببندید، روی آن را وارونه بپوشانید و بگذارید 1 شب بماند. 5. بعد از 1 روز در جای خنک و دور از آفتاب نگهداری میکنی ذرت 🎂✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ ✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦ ▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬ 🍰͜͡❥••[ @SampleChef 👩‍🍳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
0 کیا توپک سیب زمینی دوست دارن😍😍 سیب زمینی تخم مرغ پودر سوخاری سس گوجه یک ق غ ارد دو ق غ نمک یک ق غ شیر دوق غ 🎂✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ ✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦ ▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬ 🍰͜͡❥••[ @SampleChef 👩‍🍳
9.46M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
0 سالاد مرغ مواد لازم: کاهو🥬 هویج🥕 خیارشور🥒 شوید تازه یا خشک🌿 ذرت 🌽 مرغ 🍗 مواد سس: سس مایونز ۴ ق غ خ🥛 لیمو یک عدد🍋 نمک، فلفل، پولبیبر 🌶🧂 اگر‌شوید تازه استفاده میکنید ۳ قاشق غذاخوری اگر‌شوقد خشک استفاده میکنید یک قاشق عذاخوری کافیه. اندازه مواد کاملا دلخواه هست. 🎂✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ ✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦ ▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬ 🍰͜͡❥••[ @SampleChef 👩‍🍳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎂✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ ✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦ ▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬ 🍰͜͡❥••[ @SampleChef 👩‍🍳
7.28M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
☝️☝️ 🍆🍆🍆🍆🍆🍆 مواد لازم: بادمجون خام رنده شده گوشت چرخ شده دو عدد تخم مرغ نمک و فلفل و ادویه پیاز رنده شده و سبزیجات معطر خورد شده 🎂✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ ✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦ ▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬ 🍰͜͡❥••[ @SampleChef 👩‍🍳