eitaa logo
سرآشپـ🍔ـز نمـونـه👩‍🍳🇵🇸
59.6هزار دنبال‌کننده
36.5هزار عکس
69.3هزار ویدیو
171 فایل
آموزش انواع غذاهای دلچسب و لذیذ +عکس+کلیپ+متن 👩‍🍳 برای #صبحانه 😍 برای #نهار😍 برای #عصرانه😍 برای #شام😍 ‌👩‍🍳 آموزش انواع کیک و شیرینی ، و دسر خوشمزه+کلیپ ‌کپی❌ ‌ تبلیغات‌ ارزان با بازدهی عالی :👇🏻 https://eitaa.com/joinchat/1735000081Ce431fec0ab
مشاهده در ایتا
دانلود
🥦 😋 🔸کلم بروکلی رو آب پز یا بخار پز میکنیم تو غذاساز خورد میکنیم ، گردو نگینی پیازداغ و نمک و فلفل و تخم مرغ میزنیم و با کمی روغن سرخ میکنیم نکته:اگر میخواهید بروکلی کاملا سبز بشه آب رو جوش بیارید بروکلی رو ببرید داخلش کمی ک جوش زد بریزید تو آب سرد و ابکش کنید ▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬ 🍰͜͡❥••[ @SampleChef 👩‍🍳
سرآشپـ🍔ـز نمـونـه👩‍🍳🇵🇸
#مرغ_کره_ای_باسبزیجات ▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬ 🍰͜͡❥••[ @SampleChef 👩‍🍳
مرغ کره ای با سبزیجات 🧀🍗 تصور کنید روز شلوغی را پشت سر گذاشته‌اید و به یک غذای خوش‌طعم، ساده و البته شیک نیاز دارید. 🌿✨ این دستور غذای رول مرغ با پنیر موزارلا دقیقا همان چیزی است که برای یک وعده خانوادگی یا مهمانی مناسب است. عطر رزماری 🌱، شیرینی لطیف شکر قهوه‌ای 🍯 و کشسانی پنیر موزارلا 🧀، همه با هم ترکیب می‌شوند تا یک طعم بی‌نظیر را خلق کنن 😍 مواد لازم: •سینه مرغ: ۳ عدد 🍗 •پیاز: ۲ عدد (خلالی خرد شده) 🧅 •گوجه فرنگی: ۳ عدد (حلقه‌ای خرد شده) 🍅 •روغن زیتون: ۲ قاشق غذاخوری 🫒 •سس سویا: ۲ قاشق غذاخوری 🥢 •شکر قهوه‌ای: ۱ قاشق مرباخوری 🍯 •رزماری: ۱ قاشق چای‌خوری 🌱 •پونه خشک: ۱ قاشق چای‌خوری 🍃 •نمک و فلفل سیاه: به مقدار لازم 🧂 •سیر: ۲ حبه (رنده شده) 🧄 •کره: ۵۰ گرم (به قطعات کوچک تقسیم شود) 🧈 •پنیر موزارلا: ۲۰۰ گرم (رنده شده) 🧀 دستور پخت: آماده‌سازی سبزیجات: پیازها 🧅 را خلالی و گوجه‌ها 🍅 را حلقه‌ای خرد کنید. در ظرف مورد نظر، لایه‌ای از پیاز و روی آن گوجه‌های حلقه‌ای را بچینید. تهیه سس ماریناد: در یک کاسه، روغن زیتون 🫒، سس سویا 🥢، شکر قهوه‌ای 🍯، رزماری 🌿، پونه 🍃، نمک، فلفل سیاه 🧂 و سیر 🧄 را خوب مخلوط کنید. مریناد کردن مرغ: سینه‌های مرغ 🍗 را با چاقو برش‌هایی کوچک بزنید (نه به‌طور کامل). آن‌ها را داخل سس آماده‌شده بگذارید و به مدت ۳۰ دقیقه استراحت دهید تا مزه‌دار شوند⏳ ترکیب مواد: مرغ‌ها را از سس خارج کنید و روی لایه‌های پیاز و گوجه قرار دهید. کره 🧈 را به قطعات کوچک تقسیم کرده و داخل برش‌های مرغ بگذارید. اضافه کردن پنیر: پنیر موزارلا 🧀 را به طور یکنواخت روی مرغ‌ها و سبزیجات پخش کنید. پخت: ظرف را در فر از قبل گرم‌شده با دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد به مدت ۳۰ تا ۳۵ دقیقه قرار دهید تا مرغ کاملاً بپزد و پنیر طلایی شود🔥✨ طعمی فراموش‌نشدنی✨🍴 این غذای جذاب و خوشمزه 🧀🍗 نه تنها ظاهری چشم‌نواز دارد، بلکه با عطر و طعم فوق‌العاده‌اش، همه را شگفت‌زده خواهد کرد. 🌟 وقتش رسیده که این شاهکار آشپزی را سرو کنید و از ترکیب طعم‌ها لذت ببرید😋🍴 نوش جان ▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬ 🍰͜͡❥••[ @SampleChef 👩‍🍳
16.47M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ساندویچ مرغ با سس جذاب سینه مرغ یک عدد پیاز یک عدد متوسط قارچ رب گوجه یک ق غ ادویه:نمک فلفل سیاه زردچوبه پودر آویشن پودر سیر(دلخواه) پنیر گودا یا پنیر پیتزا نون ساندویچی 🔴واسش یدونه سینه ی مرغ نیاز دارین که باید نواری نازک برشش بدید توی تابه یدونه پیاز خلالی رو تفت دادم و سبک که شد مرغای تکه شده رو اضافه کردم ربع ساعتی که تفت خورد قارچ ها رو ریختم بعدم ادویه آویشن و پودر سیر و پاپریکا زدم در اخرم یه قاشق رب گوجه و بعدم پنیر رو روی مواد گوشتی گذاشتم و مایه میانی ساندویچ آمادست. واسه سس خوشمزه اش جعفری خرد شده و خیارشور (دو قاشق)رو با سس مایونز (سع قاشق)مخلوط کردم. لای نون هام به ترتیب مواد گوشتی، گوجه و سس گذاشتم و دو طرفشو توی ماهیتابه گریل کردم ☑️از مرغ آبپز و ریش ریش شده هم میتونید استفاده کنید اما مرغ رو مرحله ی اخر اضافه کنید ☑️تو تمام مدت پخت تا قبل از اضافه کردن ادویه ها شعله باید بالا باشه که مرغ خشک نشه و‌قارچا اب نندازن ☑️از پنیر پیتزاهم میتونید استفاده کنید این مواد رو داخل هر نونی میشه گذاشت ▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬ 🍰͜͡❥••[ @SampleChef 👩‍🍳
8.65M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آرد ۱ کیلو پودر قند ۸۰۰ گرم روغن جامد ۴۰۰ گرم زنجبیل ۱۰۰ گرم ✅این میزان مواد حدود ۲ کیلو حلوا میده ۱.آرد رو با حرارت کم تفت میدیم تا جاییکه رنگش نخودی کم رنگ بشه و خامی آرد گرفته بشه ۲.روغن رو اضافه می‌کنیم و مخلوط می‌کنیم ۳.زنجبیل اضافه می‌کنیم و مخلوط می‌کنیم ۴.تابه رو از روی حرارت برمیداریم و پودر قند اضافه می‌کنیم و مخلوط می‌کنیم ۵.مواد رو داخل قالب یا ظرفی میریزیم که بشه پهن کرد ۶.مواد رو پهن می‌کنیم و فشرده می‌کنیم و به شکل و سایزی که دوست داریم برش میدیم ۷.کمی پودر قند میپاچیم و برای ۱۲ تا ۲۴ ساعت میذاریم در دمای خونه استراحت کنه و خودش رو بگیره ۸.بعد از استراحت جدا کرده و در ظرف مورد نظر میچینیم ✅نکات تکمیلی: ۱.میزان زنجبیل برای این میزان آرد از ۷۰ تا ۱۵۰ گرم میتونه متغییر باشه بستگی به ذائقه شما و علاقتون به تندی ۲.آرد هر چقدر با حرارت کمتر و زمان بیشتری تفت بخوره کیفیت حلوا بهتر میشه ۳.حتما از روغن جامد استفاده بشه ۴.از آرد گندم استفاده کنید(من از سنگکی آرد میگیرم) ▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬ 🍰͜͡❥••[ @SampleChef 👩‍🍳
19.77M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
گل سر سبد به این میگن😊 تو جشن و تولد میدرخشه♥️ لقمه گل رز مواد لازم: آرد 450 گرم (با کنترل اضافه کنید ) کره 180 گرم خامه ترش 180 گرم بیکینگ پودر 1 قاشق غذاخوری نمک نصف قاشق غذاخوری مواد پر کردن: گوشت چرخ شده 450-500 گرم پیاز 2 عدد نمک ، فلفل ، پاپریکا برای رومال : (زرده تخم مرغ ، دانه کنجد) ابتدا کره و بیکینگ پودر را به آرد اضافه کنید و با دست مالش بدید تا حالت خرد نان در بیاد سپس خامه را اضافه کنید و ورز بدید تا خمیر جمع شود. خمیر را به 14 قسمت مساوی تقسیم کنید و چونه بگیرید و روش را با سلفون بپوشانید و بزارید کار تا مواد میانی را آماده کنید. مواد میانی را با هم خوب مخلوط کنید. طبق ویدئو هر چونه از خمیر را با کمی آرد باز کنید و یک برش کوتاه بزنید و از مواد میانی بریزید و شکل بديد. در سینی فر بچینید و با با زرده تخم مرغ رومال بزنید و کنجد بپاشید. در فر از قبل گرم شده با دمای 180* به مدت 45_50 دقیقه بپزید. دوست داری خودت درستش کنید یا از بیرون سفارش بگیری؟؟ ▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬ 🍰͜͡❥••[ @SampleChef 👩‍🍳
9.12M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
نگو که تاحالا با شیر امتحانش نکردی؟؟!😲 مگه میشه کسی کاچی این دسر سنتی و مقوی و خوشمزه باعطر هل و گلاب و زعفرون رو دوست نداشته باشه؟؟ اگه بله اینجوری براش درست کن عاشقش میشه😍😋 برای کاچی اینارو👇🏻 لازم داریم شیر ۲/۵ پیمانه زعفران دم کرده به مقدار لازم گلاب ۱/۴ پیمانه هل نیم کوب ۱ قاشق غذاخوری نبات به مقدار لازم( من زیاد شیرین درست نکردم و از ۴ شاخه نبات استفاده کردم) آرد تفت داده ۱/۲ پیمانه کره ۸۰ گرم مغز خردشده دلخواه به مقدار لازم (میتونید مثل من مغز دلخواه رو برای تزیین استفاده کنید یا با کاچی مخلوط و کمی پخته شود) **کاچی بعد از سرد شدن سفت میشود پس به اندازه دلخواه بهش حرارت بدید. **برای کاچی اصلا زیاد آرد رو حرارت نمیدیم فقط در حد رفتن بوی خامی و بعد با کره تفت میدیم تا رنگش تغییر کنه. **برای جا افتادن کاچی حتما با در بسته(یا با دم کنی) و روی حرارت بسیارکم بذارید تا جا بیوفته. ▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬ 🍰͜͡❥••[ @SampleChef 👩‍🍳
21.69M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کوکولوبیاسبز مجلسی تبریز گوشت چرخکرده لوبیاسبز سیب زمینی هویج آرد پیاز زرشک تخم مرغ نمک،فلفل سیاه،زردچوبه گردو ابتداپیازهاروخرد کرده وسرخ میکنیم سپس گوشت چرخ کرده رو به پیازداغ اضافه میکنیم وکامل تفت میدیم تا گوشت خوب تفت بخوره ،دریک تابه جداگانه سیب زمینی روکه از قبل ریز کردیم سرخ میکنیم به همین ترتیب هویج ولوبیاسبزخردشده روهم سرخ میکنیم وبه ظرف دیگه میریزیم همه مواد سرخ شده که کمی خنک شده با تخم مرغ وگردوی خرد شده ونمک فلفل سیاه وزردچوبه وزرشک رو هم میزنیم وداخل تابه که از قبل داغ شده و روغن میریزیم که کامل روغن هم داغ شد مواد کوکو رو اضافه میکنیم تا کامل سرخ بشه . ▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬ 🍰͜͡❥••[ @SampleChef 👩‍🍳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
۶ عدد سیب اسلایس شده نازک ۱۰۰ گرم آرد ۲ عدد تخم مرغ ۲۰ گرم کره ۱۰۰ میلی لیتر شیر(۱۰۰ گرم) ۵۰ گرم شکر آب دو تا لیمو و زست ۱ لیمو ۱ ق م خ بکینگ پودر ۱ ق چ خ وانیل پودر قند برای تزئین اول از همه آب دو تا لیمو و زست یک لیمو رو بگیرید سیب ها رو اسلایس کنید و یک بار داخل آب لیمو هر اسلایس رو بزنید شیر رو با کره روی حرارت بذارید و هم بزنید تا کره ذوب بشه تخم مرغ، شکر ،وانیل و زست لیمو رو با همزن ۵ دقیقه بزن بعد آرد و بکینگ پودر الک شده اضافه کن و در حد مخلوط شدن هم بزن حالا شیر و کره اضافه کن هم بزن تا یکدست بشه، سيب ها رو اضافه کن آروم با همزن دستی هم بزن مایه کیک رو داخل قالبی که چرب کردین بریزید و داخل فر از قبل گرم شده‌ ۱۷۰ درجه به مدت ۴۵ دقیقه بذار تا بپزه و بعد اینکه کمی خنک شد با پودر قند تزئین کن ▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬ 🍰͜͡❥••[ @SampleChef 👩‍🍳
سرآشپـ🍔ـز نمـونـه👩‍🍳🇵🇸
#حلوا_کفگیری_تبریزی ▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬ 🍰͜͡❥••[ @SampleChef 👩‍🍳
حلوا کفگیری یکی از اصیل‌ترین و سنتی‌ترین حلواهای تبریز است که بین مردمان این شهر طرفداران زیادی دارد. آرد سفید قنادی ۴ لیوان پودر قند ۲ لیوان کره ۱۰۰ گرم روغن جامد نصف لیوان گردو ریز خرد شده ۱ لیوان پودر هل ۲ قاشق غذاخوری پودرزنجبیل ۲ قاشق غذاخوری گلاب ۱ قاشق غذاخوری زعفران به مقدار لازم پودر پسته برا تزیین برای درست کردن این حلوای کفگیری زعفرانی خوشمزه ابتدا آرد سفید رو الک کرده را می ریزیم تو تابه به مدت 45 دقیقه روی حرارت خیلی کم تفت می دهیم. توجه کنید حرارت باید خیلی کم باشد و در حدی تفت می دهیم که خامی آرد گرفته شود و رنگ اون زیاد تغییر نکند. بعد تفت خوردن مخلوط آرد ها را از روی حرارت برمی داریم و دوباره الک میکنیم کره و روغن را اضافه می کنیم و این بار به مدت ۱۰دقیقه دیگر تفت می دهیم. سپس تابه را از روی حرارت برمی داریم و صبر می کنیم تا مواد آردی کمی خنک شود.واز حرارت بیفتد. در این فاصله پودر قند زنجبیل هل را مخلوط کرده والک میکنیم. در ادامه بعد از اینکه آرد کمی از داغی افتاد .پودر قند هل زنجبیل را داخل مواد آردی الک می کنیم. اگر پودر قند را الک نکنید داخل حلوا گلوله شکل می شودو با پشت قاشق به خورد مواد می دهیم.وبا دست ورز میدهیم وقتی که پودر قند و هل کاملا به خورد مواد رفت رو به دوقسمت تقسیم میکنیم به یک قسمت گردو ها را اضافه می کنیم. و به یه قسمت زعفران غلیظ که با یک قاشق غذاخوری با گلاب دم کردیم اضافه میکنیم در ضمن اگر می خواهید حلوای دو رنگ داشته باشید این کاررو بکنید. سپس با کمک دستمان حلوا را فشار می دهیم تا منسجم شود و بعد حلوا را کنار تابه جمع می کنیم. بعدش کفگیر را داخل حلوا فرو می کنیم و حلوا را بلند می کنیم سپس بشقاب را روی حلوا برمی گردانیم و بعد حلوا را برمی گردانیم. هم اکنون حلوای دو رنگ زعفرانی ما آماده است بعد با پودر پسته تزیین میکنیم ▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬ 🍰͜͡❥••[ @SampleChef 👩‍🍳