25.78M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
عدس پلو اینقدر قرتی دیده بودین ؟😍😃اونم با فیله مرغ زعفرانی
مواد لازم :۳ پیمانه برنج ،۱ پیمانه عدس،۷۰۰ گرم فیله مرغ،۱ عدد پیاز بزرگ خلالی شده ،۱ عدد لیمو ترش ،کمی روغن زیتون،ادویه ها( ادویه مرغ ، نمک ، فلفل سیاه و پاپریکا) ،زعفران دم کرده ،و ادویه پلویی
▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬
🍰͜͡❥••[ @SampleChef 👩🍳
5.41M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#پودینگ_ترکی
عمرا اگه خورده باشی اینو😌😌
کازان دیبی😍😍😋😋
شیر ۲لیوان
شکر ۲قاشق غذاخوری
آرد ۲قاشق غ
نشاسته ذرت۲ق غ
وانیل
زرده تخم مرغ
یک قاشق کره
همه این مواد راداخل یه ظرف قراربدیدوباحرارت ملایم هم بزنیدتا به قوام بیاد وبعد یه قاشق کره رو اضافه کنید و بذارید کنار
داخل یه ظرف نچسب یک چهارمپیمانه شکر رو بذارید کاراملی شه وبعد مقداری از پودینگ روبریزید ومخلوط کنید چند دقیقا صبر کنید ومابقی رو اصافه کنید وققط ۸دقیقه روی حرارت باشه شعله روخاموش کنید وتا دوساعت دست نزنید تا خودشو بگیره
وبعد رول کنید طعمش محشره 😍😋🤌🏼
▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬
🍰͜͡❥••[ @SampleChef 👩🍳
5.29M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
چجوری کیک رو طرحدار کرد؟
#دیزاین_کیک
▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬
🍰͜͡❥••[ @SampleChef 👩🍳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کیک پرتقالی 🥧🍊
🔸️ آرد ۲ پ
🔸️ تخم مرغ 4
🔸️ شکر ۱ پ
🔸️ آب پرتقال یک پ
🔸️ روغن دو سوم پ
🔸️ بکینگ پودر دو ق چ
🔸️ وانیل یک ق چ
🔸️ رنده پوست نارنجی پرتقال یک ق چ
🔸️ پودر کاکائو نصف ق چ
🍊 فر رو با دمای ۱۸۰ درجه فر گازی و ۱۷۰ فر برقی گرم کنید.
تخم مرغ و شکر و وانیل و رنده پوست پرتقال رو با همزن برقی حدود ۷ دقیقه هم بزنید تا حجیم و کشدار و رنگش روشن بشه.
بعد آب پرتقال و روغن رو اضافه کنید و در حد مخلوط شدن هم بزنید .
در آخر مخلوط آرد و بکینگ پودر رو الک و اضافه و مخلوط کنید در حد مخلوط شدن نه بیشتر ..
یک سوم پیمانه از مایه کیک رو توی یک کاسه بریزید ، پودر کاکائو رو بهش اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست بشه ( دو تا قاشق غ شیر بهش اضافه کنید تا مایه کاکائویی مثل من ته نشین نشه توی کیکتون 🫢). بعد درون قیف یکبار مصرف بریزید.
قالب مستطیلی پیرکس یا هر قالبی که سایزش تقریبا ۳۰ در ۲۰ رو کاغذ روغنی بندازین . اگر هم گرد استفاده کردین ۲۲ یا ۲۳ سانت باشه.
مایه ی کیک رو درون قالب بریزید ، مواد کاکائویی رو طبق ویدئو روی کیک بریزید و با سیخ چوبی بهش شکل بدین .
قالب رو در فر به مدت ۴۰ دقیقه قرار بدین تا روی کیک طلایی و پخته بشه
▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬
🍰͜͡❥••[ @SampleChef 👩🍳
6.68M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
۱۰ روز ۱۰ صبحانه با تخم مرغ🥚
این قسمت: رپ تخم مرغ
این صبحونه خوبیش اینه که میتونی با خودت ببری بیرون و دانشگاه و سرکار و کثیف کاری هم نداره! از طرفی انواع سبزیجات هم میتونی داخل بریزی و حتی بجای پنیر پیتزا از هر پنیر صبحانه ای که دوست داره کنار تخم مرغ استفاده کنی! خلاصه که هم خوشگله هم خوشمزه هم مقوی🙌
چیا میخواد؟ (برای دو نفر)
کره ۲۰ گرم
۴ عدد تخم مرغ
نمک ۱ ق چ
فلفل به مقدار لازم
فلفل پرک به مقدار لازم
فلفل دلمه ای ۱/۴
هویج رنده شده ۲ ق غ
نان تورتیلا یا لواش
پنیر پیتزا یا پنیر صبحانه
اسلایس گوجه
*حواست باشه ترکیب تخم مرغ رو که ریختی یکمی که خودش رو گرفت نون رو قرار بدید که بهش بچسبه
همین دیگه😍
امیدوارم درست کنی و دوسش داشته باشی🙌😘
▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬
🍰͜͡❥••[ @SampleChef 👩🍳
13.8M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
عصاره قلم برای پوست، مفاصل و استخوانها مثل معجزهست و به خورشها و آشها لعاب و طعم عمیقتر و لذیذتر میده😋😍
مواد لازم
قلم گوساله یا شتر ۱ عدد(گوسفند هم میشه ولی خب تعداد بیشتر)
پیاز ۲ عدد
سیر ۴ حبه
هویج ۱عدد
برگ بو (ضروری) ۵ عدد
چوب دارچین ۱ عدد
زردچوبه ۱ ق چ
بعد از جوشیدن و کفگیری قلم بذارید با حرارت کم و ریزجوش یک شب کامل عصاره قلمها خارج بشه(تقریبا ۲۰ساعت) بعد روغنش رو میتونید جدا کنید(دلیل اینکه روغن جدا کردم اینه که شاید نخوام بعضی غذاهام چرب بشن یا از چربی قلم برای تفت دادن پیاز در اول کار استفاده کنم ) بعد استخوانها جدا میشن و آب قلم صاف میشه، به هرچیزی که داخل صافی مونده همه غضروف و مغزهای استخوان هارو اضافه میکنیم و میکس میکنیم و اگر خواستیم دوباره صاف میکنیم و به اب قلم اضافه میکنیم و بعد داخل ظرف میریزیم میگذاریم یخچال تا ۲ ۳ ساعت ژله ای بشه، بعدم برش میزنیم و داخل یه ظرف مسطح فریز میکنیم و بعد که منجمد شدن برمیذاریم و داخل زیپ کیپ قرار میدیم و داخل فریزر میگذاریم❤️
▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬
🍰͜͡❥••[ @SampleChef 👩🍳
7.85M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#شامی چند مدل پخته میشه که من اینمدلی بیشتر دوست دارم😊
گوشت چرخ کرده ۳۰۰گرم
پیاز دوعدد متوسط رنده شده
ارد سوخاری دو قاشق
زردچوبه یک ق چ خ
فلفل سیاه یک ق چ
نمک به مقدار لازم
گوجه فرنگی ۴عدد متوسط
رب یکقاشق غ خ
می تونید به مواد شامی جعفری خرد شده تازه بریزید که چون بچه ها دوست ندارن من حذف کردم😊
میتونید بجای اب نارنج از ابغوره یا ایلیمو استفاده کنید ولی اب نارنج یه چیز دیگه است😁
من کمی روغن زیتون بکر اوخر پخت به شامی اضافه میکنم چون خیلی خوشمزه تر میشه.
▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬
🍰͜͡❥••[ @SampleChef 👩🍳
20.46M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
•پیراشکی🍩•
~❤️مواد لازم :
نمک ۱ ق چ
شکر ۳ ق غ
مخمر ۱ ق چ
تخم مرغ ۱ عدد
آرد ۲/۵ پیمانه
آب ¾ لیوان
کره ۴۰ گرم
▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬
🍰͜͡❥••[ @SampleChef 👩🍳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
۲۲ بهمن ماهی
تولدت مبارک 🎂