#اسکاچ_مرغ
طرز تهیه:
گام اول: ابتدا تخم های بلدرچین را آب پز کنید و پس از آن پوست آنها را جدا کنید.
گام دوم: پیاز ها را رنده کنید و آب اضافی آن را بگیرید. سپس مرغ چرخ شده، سیر له شده، سس خردل، سس فلفل، نمک و فلفل سیاه را در ظرفی مناسب با پیازهای رنده شده مخلوط کنید.
گام سوم: ۳ قاشق کنجد را به مخلوط اضافه کنید و هم بزنید.
گام چهارم: مقداری به اندازه یک گردو از مخلوط بردارید و آن را به شکل کروی شکل دهید. سپس یک تخم بلدرچین را به آرامی داخل آن جای دهید و با مایه مرغ دور تخم بلدرچین را کاملا پر کنید.
گام پنجم: اسکاچ ها را درون تابه ای محتوی روغن داغ سرخ نمایید. اسکاچ مرغ شما آماده است. می توانید اسکاچ ها را با گلهایی از هویج تزيين کنید.
امیدوارم از تهیه اسکاچ مرغ با تخم بلدچین لذت برده باشید
▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬
🍰͜͡❥••[ @SampleChef 👩🍳
#فوت_وفن😍🤗
🥥خورش نارگیل🥥
🍲سینه مرغ یا ران مرغ: 1 کیلو
🍲نارگیل: 400 گرم
🍲رب انار: 2 قاشق غذاخوری
🍲سرکه یا آبلیمو: 2 قاشق غذاخوری
🍲پیاز: 2 عدد
🍲آلو بخارا: 100 گرم
🍲چوب دارچین کوچک: 2 عدد
🍲فلفل سیاه: نصف قاشق چایخوری
🍲زردچوبه: 1 قاشق مرباخوری
🍲پودر تخم گشنیز: 1 قاشق چایخوری
🍲پودر زنجبیل: به مقدار کم
🥣طرز تهیه🥣
درتابه ای مناسب مقداری روغن داغ کرده، پیاز ساطوری شده را تفت دهید تا طلایی رنگ شود.
نصف ادویهها را اضافه کرده و کمی تفت دهید.
سینه مرغ را مکعبی درشت خرد کرده و با کمی فلفل سیاه و نمک مزهدار کنید.
نارگیل را چرخ کرده، در تابه نارگیل و مرغ را حدود 6-5 دقیقه تفت دهید.
سپس 3 پیمانه آب اضافه کرده و زمان دهید تا جا بیافتد.
1 ساعت آخر پخت آلو بخارای خیس خورده را اضافه کنید.
در 30 دقیقه آخر رب انار رقیق شده به همراه چاشنی و باقی مانده ادویهها را اضافه کنید.
حال باید زمان دهید تا خورش کاملا جا افتاده و به روغن بیافتد.🍛
▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬
🍰͜͡❥••[ @SampleChef 👩🍳
#فوت_وفن😍🤗
🍲خورش تره رودباری🍲
🥗سبزی (جعفری، گشنیز، شوید و تره): 500 گرم
🥗برگ چغندر یا اسفناج: 500 گرم
🥗لوبیا سبز: 200 گرم
🥗گوجه فرنگی: 3 عدد متوسط
🥗گوجه سبز یا غوره: به مقدار لازم
🥗سیر: 3 تا 4 حبه متوسط
🥗تخم مرغ: 2 تا 3 عدد
🥗نمک، زردچوبه، فلفل سیاه و گلپر: به مقدار لازم
🫕 طرز تهیه ✅
لوبیا سبز را خرد کرده و ته قابلمه بریزید. سبزی خرد شده را به همراه غوره یا گوجه سبز را اضافه کنید.
گوجه فرنگی را پوست گرفته، به دو قسمت برش بزنید.
به همراه یک لیوان آب حدود یک ساعت حرارت دهید.
پس از اینکه مواد به مقدار کافی پخت با گوشت کوب آنها را له کنید.
سیر ساطوری شده را جداگانه با روغن و زردچوبه تفت دهید تا به رنگ عسلی در آید.
سپس تخم مرغ ها اضافه کرده و با هم مخلوط کنید.
مخلوط سبزی را به آن اضافه کرده و هم بزنید.
پس از اینکه آب سبزی به خوبی کشیده شد غذا آماده است.
خورش تره را به همراه برنج کته سرو کنید
▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬
🍰͜͡❥••[ @SampleChef 👩🍳
آموزش این 👇🏽👇🏽😋😋
#ژله_خوشمزه_و_راحت
ژله آلوورا:۱بسته
ژله توت فرنگی:۱بسته
ژله انار:۲بسته
بستنی وانیلی:۲عدد
»ژله آلوورا را با یک لیوان آبجوش حل کنید کنار گذاشته تا خنک شود یک عدد بستنی وانیلی را اضافه کنید و خیلی آروم هم بزنید فقط مخلوط نشود
»قالب مورد نظر را چرب کنید مقداری از ژله آلوورا را داخل قالب ریخته داخل یخچال گذاشته تا ببندد
»ژله توت فرنگی هم مثل ژله آلوورا درست کنید و روی ژله آلوورا بریزید لایه لایه درست کنید وقتی بست از قالب جدا کنید و روی بشقاب چرب قرار. دهید
»ژله انار را با دو لیوان آبجوش حل کنید مقداری از ژله انار را داخل قالب ریخته داخل یخچال گذاشته وقتی مقداری بست (فقط کامل نبند)ژله ای که از قبل آماده شده برعکس روی ژله انار گذاشته باقی ژله انار را ریخته دو ساعت تا سه ساعت در یخچال گذاشته نوش جان
▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬
🍰͜͡❥••[ @SampleChef 👩🍳
7.95M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
یه شیرینی نارگیلی خیلی راحت با مواد اولیه کم .
کلا درست کردن خمیر شیرینی 10 دقیقه هم زمان نمیبره و خیلی سریعه.. .
مواد لازم:
4 عددتخم مرغ
200 گرم شکر
300 گرم پودر نارگیل
کمی نمک
1.4 ق.چ وانیل .
ابتدا در یک کاسه بزرگ تخم مرغ ها را با هم زن برقی هم بزنید و به آن شکر را اضافه کنیدبه مخلوط کمی نمک، وانیل و پودر نارگیا(یا نارگیل رنده شده) اضافه کنید و با قاشق خوب مخلوط کنیدکمی از مواد را بردارید و در دست فشرده کنید و به صورت توپی یا هر شکل دلخواه شکل دهیدشیرینی ها را در سینی فر با فاصله بچینید و سینی را به مدت 20-25 دقیقه در فر از پیش گرم شده در دمای 160 درجه سانتی گراد قرار دهیدنوش جان
▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬
🍰͜͡❥••[ @SampleChef 👩🍳
21.26M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#شیرهای گیاهی
🥦🍄🥒🌶🌽🍅
▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬
🍰͜͡❥••[ @SampleChef 👩🍳
#میگوپلو
ميگوهارو با زعفران و نمك و فلفل سياه تازه و پودر سير و كمي پاپريكا مزه دار كردم و گذاشتم دو ساعت تو يخچال موند.
بعد يه پياز رو خلالي خرد كردم و با يك حبه سير تفت دادم و فلفل دلمه اي هاي رنگي هم خلالي خرد كردم و كمي تفت دادم و ميگوهارو اضافه كردم (شعله حتما زياد باشه كه ميگو ها آب نندازه)
ميگوها نيازي نيست خيلي تفت بخورن چون سفت ميشن و زماني كه ميگوها گرد بشن كافيه و شعله رو خاموش كنيد .
سبزي پلو رو هم جدا بار گذاشتم. ميتونيد ميگوها رو موقع دم گذاشتن برنج لابلاش بريزيد يا مثل من كنار برنج سرو كنيد.
▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬
🍰͜͡❥••[ @SampleChef 👩🍳
#پلو_میگو
من یکی دو ساعت میگو ها رو بعد از شستن(پاک شده بود)با نمک وکمی فلفل مخلو ط کردم وگذاشتم یخچال یعنی چون خودم زیاد دوست ندارم خواستم خوشمزه تر بشه بعد پیاز خرد شده را تفت دادم دوتا حبه سیر هم له کردم وبه پیاز اضافه کردم کمی پیاز سبک شد میگورا هم افزوده وتفت دادم کمی هم گردوخرد شده ونمک وفلفل سیاه ویه کمی زعفرون هم زدم کشمش وزرشک
هم جدا تفت دادم اگر دوست داشتید لابه لای برنج ابکش شده مواد را بریزید ولی من برنج هم جدا دم گذاشتم وموقع سرو غذا مواد را به برنج اضافه کردم به نظرم این مدل بهتر از مدل میگوپفکی بود وخوشمزه بود 🦐🦐
▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬
🍰͜͡❥••[ @SampleChef 👩🍳
28.08M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#اموزش کیک هویج🥕
🥦🍄🥒🌶🌽🍅
▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬
🍰͜͡❥••[ @SampleChef 👩🍳
#شکوفه_های_شکری
مواد لازم
شکر یک فنجان
گلاب یا عرق بهار نارنج 2 تا 3 قاشق غذا خوری
رنگ دلخواه یا زعفران به مقدار لازم
طرز تهیه
گلاب یا عرق بهار نارنج و قاشق قاشق به شکر اضافه میکنیم تا مثل ماسه بشه و بعد رنگ یا زعفران رو اضافه میکنیم روی کاغذ روغنی پهنش میکنیم
و با قالب های ریز و دلخواه اونا رو قالب میزنیم و توی سینی میچینیم مدت یه شب تا صبح بذارین تو همون سینی بمونه تا مثل قند سفت و محکم بشه .
برای دور قندون کار قشنگیه . عطر و بوی بهار نارنج توی این قند ها ماندگار است.
▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬
🍰͜͡❥••[ @SampleChef 👩🍳
9.29M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#فیلم_اموزشی
# سینه مرغ _پنیری
▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬
🍰͜͡❥••[ @SampleChef 👩🍳
8.19M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#فیلم_اموزشی
# شیرینی_ نارگیلی
▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬
🍰͜͡❥••[ @SampleChef 👩🍳