eitaa logo
سرآشپـ🍔ـز نمـونـه👩‍🍳🇵🇸
59.7هزار دنبال‌کننده
36.5هزار عکس
69.3هزار ویدیو
171 فایل
آموزش انواع غذاهای دلچسب و لذیذ +عکس+کلیپ+متن 👩‍🍳 برای #صبحانه 😍 برای #نهار😍 برای #عصرانه😍 برای #شام😍 ‌👩‍🍳 آموزش انواع کیک و شیرینی ، و دسر خوشمزه+کلیپ ‌کپی❌ ‌ تبلیغات‌ ارزان با بازدهی عالی :👇🏻 https://eitaa.com/joinchat/1735000081Ce431fec0ab
مشاهده در ایتا
دانلود
5.88M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کوکوی_مرغ 😍😍😍😍 مواد لازم فیله_مرغ 400 گرم تخم مرغ 1 عدد خامه ترش 1 قاشق غذاخوری(یا ماست یونانی پرچرب) شوید _ 2تا3 شاخه سیر -1 حبه آرد -1 قاشق غذاخوری پنیر موتزارلا- 50 گرم روغن برای سرخ کردن نمک - به میزان لازم طرز تهیه : فیله ها روبه شکل مکعب خرد خرد کنید به فیله، خامه ترش، شوید خرد شده، سیر، نمک، پنیر و آرد اضافه کنید. همه مواد را خوب با هم مخلوط کنید. در تابه روغن را ریخته وبزارید داغ شودو از مواد یک قاشق غذا خوری برداشته ودر تابه ریخته وسرخ کنید. 1/5تا2 دقیقه بزارید تا ۲ طرف کوکو سرخ و طلایی شود / ▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬ 🍰͜͡❥••[ @SampleChef 👩‍🍳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥 🍓 آموزش کیک وانیلی تگرال🍓 😋 بفرست واسه همه ی خانومای کدبانو😘 ▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬ 🍰͜͡❥••[ @SampleChef 👩‍🍳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥 🍓 آموزش قیمه بادمجان🍓 😋 بفرست واسه همه ی خانومای کدبانو😘 ▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬ 🍰͜͡❥••[ @SampleChef 👩‍🍳
برای درست کردن فسنجون با گوشت قلقلی، اول گردو رو چرخ می‌کنم، پیاز رو تفت می‌دم و وقتی که طلایی شد، گردو رو اضافه می‌کنم و به مدت کوتاهی همراه با پیاز تفت می‌دم. ادویه‌ها رو که شامل نمک و فلفل و زردچوبه است اضافه می‌کنم، در آخر آب ریخته و بعد از جوش اومدن با حرارت ملایم 3 تا 4 ساعت می‌پزم. وقتی مایع کرم رنگ شد، در این مرحله رب انار رو اضافه می‌کنم و اجازه می‌دم رنگ بندازه. در آخر کوفته قلقلی‌های آماده شده رو به این مایه اضافه می‌کنم و دوباره با حرارت ملایم می‌ذارم بپزه. کوفته قلقلی‌ها هم که گوشت چرخ کرده مخلوط رو با پیاز و نمک و فلفل کاملا ورز می‌دم و بعد قلقلی کرده و توی روغن سرخ می‌کنم. فسنجون رو با پلوی زعفرونی سرو می‌کنم ▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬ 🍰͜͡❥••[ @SampleChef 👩‍🍳
سینه مرغ چرخ کرده کره آرد سوخاری پیاز و سیر رنده شده نمک، فلفل و زردچوبه هویج پخته زعفران دم کرده سبزی خشک مثل ترخون اول پیاز، سیر، ادویه ها و زعفرون رو به سینه مرغ چرخ شده اضافه میکنیم و خوب ورز میدیم. یه نایلون پهن میکنیم و روش آرد سوخاری میپاشیم و بعد خمیر رو با وردنه پهن میکنیم و جعفری خرد شده میپاشیم و دوتا هویج سالم یه سمت مواد میچینیم و بعد آروم با کمک نایلون میپیچیم و رول میکنیم. توی ماهیتابه روغن میریزیم و رولت رو داخلش قرار میدیم تا آروم سرخ بشه سس: برای سس یه پیاز رو سرخ میکنیم و بهش هویج و فلفل دلمه اضافه میکنیم و تفت میدیم، بعد رب گوجه فرنگی اضافه میکنیم و یکم آب جوش و میذاریم غلیظ بشه. و در آخر رولت رو داخل سس میذاریم تا نیم ساعت خیلی آروم رو شعله ملایم بپزه ▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬ 🍰͜͡❥••[ @SampleChef 👩‍🍳
گوشت رو که من از ماهیچه استفاده کردم رو میذاریم با پیاز برگ بو هل دارچین فلفل سیاه و زردچوبه و نمک خوب بپزه. رشته فرنگی یا همون رشته سوپ رو خرد میکنیم و با روغن تفت میدیم تا رنگش تیره بشه. بعد چند قاشق محلول زعفران روش میریزیم. برنج رو بصورت ابکش درست میکنیم دستور اصلی رشته رو بعد از ابکش کردن برنج لابلای پلو میدن ولی بنظرم اگه کمی هم با برنج بجوشه و بعد ابکش کنیم بهتر میپزه. حالا برنج رو که با رشته مخلوط شده رو لابلاش پیاز داغ و ادویه پلویی میپاشیم و میذاریم دم بکشه. گوشت رو از آبش جدا کرده و با ادویه سرخ میکنیم. پیاز داغ هم با کشمش درست میکنیم برای روی بریانی.مغز بادام هندی و پسته هم با کمی گلاب خیس میکنیم با روغن کمی تفت میدیم و محلول زعفران اضافه میکنیم. حالا پلو رو میکشیم گوشت رو روی پلو گذاشته و با پیازداغ و کشمش و مغزها تزئین میکنیم.از لپه هم برای این پلو میشه استفاده کرد ▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬ 🍰͜͡❥••[ @SampleChef 👩‍🍳
یک کیلو آرد نانوایی رو دوبار الک کردم بعد یک ق م زردچوبه و یک قاشق مربا خوری نمک و یک ق غ سر خالی پودر رازیانه و یک ق چ بکینگ پودر به آرد اضافه کردم و بعد نصف یک کاسه استیل روغن حیوانی کرمانشاهی که توی دمای محیط گذاشتم آب بشه رو ریختم روی آرد و خوب با دست با هم ورز دادم بعد نیم کیلو شیر رو با سه چهارم کاسه استیل شکر و چهار قاشق زعفران غلیظ دم کرده گذاشتم روی شعله گاز تا کاملا شیر حل بشه بعد از اینکه خنک شد کم کم شیر رو به آرد اضافه کردم و با دست قسمت قسمت ورز دادم تا جایی که خمیر یک دستی به دست اومد و به دستم نچسبید بعد یک ربع که کاملا ورزش دادم یه نایلن فریزر کشیدم روش و نیم ساعت گذاشتم استراحت کنه،بعد یک گلوله از خمیر به اندازه یک گردو برداشتم و داخل یک آبکش برنج شکل دادم و بعد داخل یه قابلمه نچسب یا یه ماهیتابه روغن فراوان ریختم و گذاشتم کاملا داغ بشه و سرخ کنید ▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬ 🍰͜͡❥••[ @SampleChef 👩‍🍳
باقلای سبز پوست گرفته 250 گرم فیله مرغ پخته ریش ریش شده 3 عدد تخم مرغ 3 عدد شوید خشک 1 ق س یا تازه خرد شده 2 ق س سیب زمینی رنده شده و پیاز رنده شده از هر کدام 1 عدد متوسط که آبش را خوب میگیریم. آرد گندم 1 ق س زعفران مقداری نمک و فلفل و زردچوبه به مقدار لازم باقلای سبز را پوست گرفته دو لپه کرده و میپزیم یا بخار پز یا با آب بعد میریزیم در آبکش تا خنک و خشک بشود. اگر از باقالی خشک استفاده میکنید قبل از پختن دوازده ساعت خیسش کنید و در هر صورت بدون نمک بپزید. 2 عدد از تخم مرغ ها را با آرد مخلوط کنید تا آرد در آن حل شود.بقیه تخم مرغ را هم اضافه کنید. شوید، باقلا، مرغ ریش ریش، سیب زمینی و پیاز، نمک، فلفل و زردچوبه و زعفران را روی مخلوط تخم مرغ و آرد ریخته خوب مخلوط میکنیم.روغن در تابه ریخته کمی که داغ شد مخلوط را در تابه میریزیم و سطح آن را صاف میکنیم.برای سمت اول در ماهیتابه را میگذاریم .وقتی برگرداندیم دیگر نیازی به گذاشتن در تابه نیست. دو طرف باید کاملا سرخ بشود ▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬ 🍰͜͡❥••[ @SampleChef 👩‍🍳
7.18M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کوفته خوشمزه😋 ▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬ 🍰͜͡❥••[ @SampleChef 👩‍🍳