🌯رولت تخم مرغ ژاپنی🌯
🥚مواد لازم🥚
▢6 عدد تخم مرغ
▢1 عدد هویج
▢2 عدد پیازچه
▢به میزان لازم نمک
▢به میزان لازم روغن
🥙دستور تهیه🥕
هویج و پیازچه رو بشورید و خرد کنید.هویج به قطعات ریز خرد بشه تا کاملا بپزه. همچنین قسمت سبز پیازچه رو دور نندازید و استفاده کنید.
تخم مرغ ها رو تو کاسه بشکنید، نمک بزنید و با همزن دستی هم بزنید تا جایی که زرده و سفیده کاملا با هم مخلوط شن. از چنگال هم میتونید استفاده کنید.
حالا هویج و پیازچه رو اضافه کنید و با هم مخلوطشون کنید.
ماهیتابۀ تفلون رو چرب کنید و مایع رو بریزید توش. اندازۀ ماهیتابه به قدری باشه که فقط یه لایۀ نازک از تخم مرغ رو بگیره. وقتی تخم مرغ نیم پز شد، با قاشقتون رولش کنید. بعد اجازه بدید چند لحظه یک طرفش سرخ شه و برش گردونید تا طرف دیگه هم برشته شه.
وقتی رولت سرد شد، برش بزنید و سرو کنید.
▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬
🍰͜͡❥••[ @SampleChef 👩🍳
🥣خوراک قارچ و سبزیجات
🍛🍛مواد لازم🍛🍛
▢1 کیلو قارچ
▢4 یا 5 عدد پیاز
▢1 استکان جعفری (خرد شده)
▢6 یا 7 قاشق غذاخوری روغن زیتون
▢8 عدد گوجه گیلاسی
▢5 قاشق غذاخوری روغن آفتابگردان
▢1 قاشق غذا خوری رب گوجه
▢نمک و فلفل سیاه (به میزان لازم)
▢3/4 استکان آب گرم
▢1/2 قاشق چایخوری پودر فلفل قرمز (پرک شده)
▢1/2 قاشق چایخوری آویشن کوهی
🧅دستور تهیه🧅
قارچ ها را بدون جدا کردن ساقه شون به 4 قسمت مساوی برش زده و در ظرفی با روغن آفتابگردون مخلوط کنین و به مدت 3 الی 4 دقیقه در ماهیتابه تفت بدین.در ماهیتابه رو بذارین تا حدود 15 دقیقه قارچ ها بپزه
در زمان پخت قارچ ها گوجه گیلاسی ها رو از وسط نصف کنین. اگه گوجه فرنگی معمولی دارین، به اندازه های دلخواه خرد کنین. پیاز رو خرد کنین.
حرارت زیر ماهیتابه متوسط باشه تا آب قارچ کاملا جذب بشه.
پیاز خرد شده و روغن زیتون رو اضافه کرده و هم بزنین تا کمی تفت داده بشن. سپس در ماهیتابه رو ببندین. وقتی پیازها نرم شدن، گوجه ها رو اضافه کنین. بعد از چند دقیقه رب رو در نصف لیوان آب حل کرده و به مواد اضافه کنین.
نمک و ادویه ها رو اضافه کنین. جعفری خرد شده بریزین.
▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬
🍰͜͡❥••[ @SampleChef 👩🍳
🍝🥫طرز تهیه کوکوی اسپاگتی با کالباس گوشت
مواد لازم🍘
▢3 عدد تخم مرغ
▢3 پیمانه اسپاگتی پخته
▢2 قاشق سوپخوری پنیر پارمسان رنده شده
▢⅓ پیمانه کالباس گوشت خردشده
▢¼ پیمانه جعفری خردشده
▢به مقدار لازم نمک و فلفل
🥪دستور تهیه🥘🥘
توی یک ظرف مناسب تخممرغها رو بریزید و خوب هم بزنید. مقداری نمک و فلفل هم اضافه کنید و به هم زدن ادامه بدید، اسپاگتی پخته رو داخل کاسه بریزید و با کمک دست اون رو کامل به تخممرغ آغشته کنید. کالباس خردشده و نصف جعفری خردشده رو هم بریزید و به هم زدن مواد ادامه بدید تا مایه کوکوی شما آماده بشه.
تابه نچسب رو روی حرارت قرار بدید تا داغ بشه. نصف پنیر رو داخل تابه بریزید و صبر کنید تا پنیر یکم آب بشه و بعد مخلوط اسپاگتی رو داخل تابه بریزید.
وقتی مخلوط کمی خودش رو گرفت، کوکو رو از تابه خارج کنید و بقیه پنیر رو داخل تابه بریزید و صبر کنید تا آب بشه. حالا کوکو رو از اون طرف داخل تابه قرار بدید تا اون طرفش که هنوز نپخته، بپزه. صبر کنید تا کوکو آماده بشه و بعد تابه رو از روی حرارت بردارید.
کوکو که کمی سرد شد، اون رو داخل ظرف موردنظر بریزید و با باقیمانده جعفری تزیین و سرو کنید.
▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬
🍰͜͡❥••[ @SampleChef 👩🍳
🍵سس تاباسکو
🌶تاباسکو اسم تجاری نوعی سس فلفل تنده. سس تاباسکو توی خیلی از کشورها جزو چاشنیهای بسیار معروفه و توی بیشتر خونهها استفاده میشه.
مواد لازم🥯
▢2 پیمانه سرکه (سفید)
▢450 گرم فلفل قرمز
▢2 قاشق چای خوری نمک
🌽دستور تهیه🌶
فلفلهای قرمز رو خوب شسته و سر اونها رو جدا میکنیم.
اون ها رو توی آبکش ریخته تا آب اضافی گرفته بشه و خشک بشند.
فلفلها و سرکه رو توی یه قابلمه متوسط میریزیم و روی حرارت معمولی گذاشته تا کمی بجوشه.
در حین پخت نمک رو هم آروم آروم به فلفل و سرکه اضافه کرده و اون رو آهسته هم میزنیم.
بعد از 5 دقیقه جوشیدن، حرارت رو خاموش کرده و صبر میکنیم تا مخلوط خوب خنک بشه.
مخلوط رو توی غذاساز ریخته تا به حالت پوره دربیاد.
سس رو توی شیشهای تمیز و خشک ریخته و در یخچال نگهداری میکنیم.
▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬
🍰͜͡❥••[ @SampleChef 👩🍳
🧂ترفند آشپزی🍴
🍝🧆همیشه پاستا را یک دقیقه کمتر از زمان پختی که روی بسته بندی آن نوشته شده بپزید. آن یک دقیقه را هم بگذارید برای زمانی که پاستا با سسش داخل تابه قرار است بپزد.
▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬
🍰͜͡❥••[ @SampleChef 👩🍳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دیزاین زیبای حلوا با قیف و ماسوره👌
💕
▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬
🍰͜͡❥••[ @SampleChef 👩🍳
11.11M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#معجون_بهاری
🍓
▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬
🍰͜͡❥••[ @SampleChef 👩🍳
#فرنى_موزى 🍨 😋
#ويژه_رمضان
يك پيشنهاد خوب براى افطار شما عزيزان😊
🔸 2 لیوان شیر، 2 قاشق غذاخوری آرد برنج و 2 قاشق غذاخوری شکر را در ظرفی بریزید و روی حرارت قرار دهید. مخلوط را مرتب هم زنید تا غلیظ شود. 1 عدد موز را با چنگال له کنید و به مواد اضافه کنید . فرنی را از روی حرارت بردارید و 2 قاشق چای خوری کره را اضافه کنید. فرنی موزی را در ظرف مناسب بریزید و با موز و دارچین تزئین کنید. فرنی موزی برای کودک دلبند شما آماده سرو است.
▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬
🍰͜͡❥••[ @SampleChef 👩🍳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ترشی_فلفل
▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬
🍰͜͡❥••[ @SampleChef 👩🍳
#خورشت_آلبالو
ابتدا برای سه نفر یک یا دو عدد پیاز درشت رو ریز خلال کرده و با مقداری روغن تفت بدید تا طلایی و سبک بشن سپس تکه های مرغ رو به همراه نمک ، فلفل سیاه و دو یا سه قاشق زعفران دم شده اضافه کرده شعله گاز رو کم کنید تا تکه های مرغ طلایی بشن بعد یک لیوان آب جوش اضافه کنید و یک ساعتی زمان بدید تا مرغها پخته بشن
دو لیوان آلبالوی هسته گرفته رو به همراه یک یا دو قاشق آب نارنج یا آبلیمو و دو یا سه قاشق شکر (بنا به ذائقه تون)با نصف لیوان آب تو قابلمه ای بریزید و با شعله ملایم نیم ساعتی بذارید غلیظ بشه و قوام بگیره سپس آب مرغ رو بهش اضافه کنید و تکه های مرغ پخته شده رو تو سس آلبالو بچینید و نیم ساعت دیگه زمان بدید تا مرغها مزه دار بشن و خورش جابیفته و روغن بندازه خورش فوق العاده خوشمزه و ملس شما آماده اس
▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬
🍰͜͡❥••[ @SampleChef 👩🍳
7.11M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👨🍳شیرینی چوروس👩🍳
🍮
▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬
🍰͜͡❥••[ @SampleChef 👩🍳
#بلدرچین_مخصوص 🍗 😋
🔸دو تا پیاز رو خلالی درشت خورد کنید دو تا سه حبه سیر را له کنید یه لیمو ترش رو نصف کنید آب آنرا به همراه دو قاشق غذاخوری روغن زیتون و ادویه ونمک و زعفران مخلوط کنید بلدرچین هارو داخل مواد بزارید و درظرف را ببندید و چند ساعت بزارید یخچال مرینت بشه بعد هم با کمی کره و یا روغن مایع داخل تابه بزارید حرارت کم و در تابه رو ببندید تا کمی اب بندازن و یه طرف که سرخ شد طرف دیگه رو هم همینطور و بعد هم با یه شوید پلو زعفرانی نوش جان کنید
پخت بلدرچین کمه مخصوصا اگر تایم مرینت زیاد باشه
میتونید تو فویل با مواد مرینت بپیچین و بزارید فر تا پخته بشه
▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬
🍰͜͡❥••[ @SampleChef 👩🍳