فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌼ســـلام
💜صبحتون بخیر
🌼امروزتان سرشاراز آرامش
💜مهر و محبت
🌼نشان لبخند خدا
💜در زندگی ست
🌼ان شا الله
💜نگاهش
🌼توجه و لبخندش
💜و برکت بی پایانش
🌼همیشه شامل حالتون بشه
#کمپوت_زردالو
زردآلو 1 کیلوگرم
شکر به مقدار لازم
میتونید به مقدار مساوی با زردالو ها شکر بریزید و یا کمتر
آب 1/5 لیتر
زردالو هارو بشوييد و بنا به سليقه ميتونيد اون هارونصف کرده و هسته هاشونو دربياريد اگر هم دوست نداشتيد ميتونيد اونارو درسته کمپوت کنيدآب و شکر را داخل يک قابلمه ريخته و بزاريد جوش بياد تا شکر کامل حل شود.شيشه هاى مخصوص کمپوت را خوب بشوييد و در يک ظرف ديگر (بهتر است پيرکس باشد )بگذاريد و به مدت 15الى20 دقيقه داخل فر با دماى 100درجه سانتى گراد يا225 درجه فارنهايت قرار بديد تا کاملا استريل شود.شيشه هارو از فر خارج کرده و زردالو هارو داخل آن بريزيد و شربت شکر را روى آن بريزيد .سر شيشه بايد يک تا يک و نيم سانت خالى باشد .درب شيشه ها رو گذاشته ودر قابلمه با آب شير(نه زياد داغ و نه زياد سرد)قرار بدين و بزارين کم کم اب گرم شود و شروع به جوشيدن کند آب بايد تا پايين درب شیشه باشد. 20_15دقیقه بپزد.
🍭
▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬
🍰͜͡❥••[ @SampleChef 👩🍳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😋بنظرم یکی از خوشمزه ترین ترکیبها، ترکیب شکلات و توتفرنگیه👌🏼البته شکلات با موز هم خیلی خوبه.
این ویدیو طرز تهیه تُست نوتلا و توتفرنگیه❤️
▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬
🍰͜͡❥••[ @SampleChef 👩🍳
#کباب_قفقازی 🍢 😋
▫️راسته یا فیله گوساله 300 گرم
▫️سینه مرغ 300 گرم
▫️ماست یا خامه 1/3 لیوان
▫️روغن زیتون 1/6 لیوان
▫️پیاز 2 عدد
▫️فلفل دلمه ای 3 عدد
▫️نمک و فلفل مقدار لازم
🔸ماست، روغن زیتون و فلفل را داخل کاسه ای بریزید و مخلوط کنید.
گوشت گوساله و سینه مرغ را به تکه های درشت و یک اندازه برش بزنید و داخل کاسه ای بریزید، سس ماست را به آن اضافه و خوب مخلوط کنید سپس روی کاسه را بپوشانید و 2 – 4 ساعت داخل یخچال استراحت دهید.
پس از استراحت به صورت یکی در میان گوشت و مرغ را به سیخ بکشید و بین آنها تکه های فلفل دلمه ای و پیاز قرار قرار دهید سپس سیخ ها را روی کباب پز بگذارید و کباب کنید (در طول پخت روی کباب را با کره برس بکشید و نمک بپاشید)، میتوانید داخل فر با حرارت بالا نیز کباب ها را آماده کنید
▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬
🍰͜͡❥••[ @SampleChef 👩🍳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
.
اول بگم که یخ نریزی بهتره چون مزه و عطر نوشیدنی رو کم میکنه، به جاش میوههاتو چند ساعت قبل بذار تو یخچال.
.
پایههای اصلی نوشیدنی:
طالبی زرد (که تو ترهبار بهش ملون هم میگن)
طالبی سبز (همون معمولیها)
سیب
شیر(خیلی کم - در حد نصف فنجون برای کل)
(البته اگه یه مدل طالبی هم باشه اشکالی نداره)
.
واسه لیوان دوم بادم زمینی زدم توش (طالبی - سیب - شیر - بادومزمینی)
.
و لیوان سوم بستنی وانیلی زدم که دیگه «میلک شِیک» صداش کنیم. (طالبی - سیب - شیر - بادومزمینی - بستنی وانیلی)
.
مقدار هاش همه به ذائقه خودت بستگی داره. اما حواست باشه دیگه زیاد بادومزمینی و بستنی نریز که خرابش نکنی.
بزن بر بدن خنک شو و حالش و ببر 💚
ایده بگیرید😍
▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬
🍰͜͡❥••[ @SampleChef 👩🍳
#آش_گندم 🫕 😋
🔸حبوبات که شامل لوبیا چیتی،نخود،لوبیا چشم بلبلی و عدس میشه رو به همراه مقدار کمی برنج از شب قبل خیس میکنیم و چندین بار آبش رو عوض میکنیم.
گندم پوست کنده رو هم جداگانه خیس میکنیم.حجم گندم باید تقریبا نصف حجم حبوبات باشه.
در ظرف بزرگی که گنجایش آش رو داشته باشه پیاز داغ فراوون درست میکنیم و زردچوبه میزنیم و بعد نصف گندم رو به همراه حبوبات و مقدار آب کافی، به پیاز داغ اضافه کرده ،میزاریم تا نیم پز بشه،حالا سبزی آش که باید حجم بیشترش اسفناج باشه به همراه نصف دیگه گندم به آش اضافه میکنیم و زمان کافی میدیم تا آش جابیفته و درپایان نمک و فلفل اضافه میکنیم و شعله رو خاموش میکنیم و با پیاز داغ تزیین میکنیم.
حدودا 6تا8 ساعت زمان برای پخت نیازه تا آش کاملا جابیفته،این آش خوشمزه چاشنی خاصی نداره وبا پیاز داغ تزیین و سرو میشه.
♦️گندم رو در دو مرحله اضافه ميكنيم چون گندم مرحله ي اول بايد كاملا بپزه و له بشه تا آشمون رو لعابدار كنه و گندم دوم بايد فقط بپزه و موقع خوردن زير دندون بياد كه نصف خوشمزگيش به همين دونه هاي گندمه
▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬
🍰͜͡❥••[ @SampleChef 👩🍳
#تهدیگ_کته 🍚 😋
🔸دو قاشق آرد رو با کمی آب مخلوط کردم تا مثل ماست غلیظ بشه بعد کمی زعفرون ونمک وحدودا 1/4 پیمانه روغن مخلوط کنید .
آب کته که بخوردش رفت داخل کاسه ای بریزید واز مواد زعفرونی ته قابلمه بریزید دورش که جوش زد کته روش برگردونید وبزارید تا تهدیگتون حسابی طلایی بشه واز خوردنش لذت ببرید
▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬
🍰͜͡❥••[ @SampleChef 👩🍳
#ران_مرغ_خمیری
رونای بدون پوست رو یه روز تو مخلوط مایونز آبلیمو وپیازوزعفرون خوابوندم.بعد پیازاشو جدا کردم تو تابه حدود نصف لیوان آب ریختم درشو گذاشتم بپزه.تا وقتیکه آبشو کامل بکشه وکمی هم سرخ بشه تو همون #سس خودش.بعد خمیر آماده نون روغنی یعنی یه چانه خمیر آماده که از نونوایی گرفته بودمو روی میزکه کمی آردپاشی کردم با وردنه نازک بازکردم.برشهای دراز نواری دادم. مرغهارو روی یه سر نوارا گذاشتم وباحوصله پیچوندم تافاصله بین نوارا نیوفته.تا ته مرغا اینکارو ادامه دادم.بعد گذاشتم تو سینی فر و روش مخلوط زرده و زعفرون زدم وکنجد وسیاه دانه پاشیدم.توفر تازمانیکه خمیر کمی سرخ بشه پختم. طبقه زیری بزارید تا کم کم سرخ بشه و#خمیر بپزه.من چون خیلی خسته بودم خمیرآماده گرفتم.شما میتونید باخمیر جادویی درست کنید.نوش جان
▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬
🍰͜͡❥••[ @SampleChef 👩🍳