فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍁سلام
🍃صبحتون
🍁پراز خیر و برکت
🍃امروزتون شاد
🍁امروزتون بخیر و نیکی
🍃حال دلتون خوب
🍁وجودتون سبز و سلامت
🍃زندگیتون غرق در خوشبختی
🍁روزتون پراز انرژی مثبت
🍃چهارشنبه تون پراز خیر و شادی
5.35M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کلیپ_آموزشی شکلات پاییزی🍁🍁
برای درست کردن این شکلات ها شکلات سفید بنماری کنید بدون هیچ افزودنی
با قلم مو شکلات رو روی برگ تمیز بمالید و اجازه بدین سفت بشه بعد آروم و با احتیاط از برگ جدا کنید و با رنگ پودری رنگهای زیبای پاییزی رو بهش بزنید و برای دیزاین کیک،کاپ کیک،دسر،ژله و....استفاده کنید🙂
پ ن:از رنگ ژله ای معمولی هم میتونید استفاد کنید چون نمیخوایم خود شکلات رو رنگ کنیم پس نیازی نیست حتما از رنگ های مخصوص شکلات استفاده بشه
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬
🍰͜͡❥••[ @SampleChef 👩🍳
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#فیلم_خمیر_پیتزا😍😍
.✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬
🍰͜͡❥••[ @SampleChef 👩🍳
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
.
#کتلت_هویج_دلمه
یک عدد هویج بزرگ...
یک عدد فلفل دلمه ای قرمز رنگ...
(نکات مربوط ب فلفل دلمه ای در پست قبل توضیح دادم)
یک عدد پیاز بنفش بزرگ...(از میاز سعید و زرد هم میتونید استفاده کنید ولی پیاز بنفش ته مزه ی شیرینی میده )
سه حبه سیر....
یک ق غ کنجد سفید...
چند پر گشنیز....
سبصد گرم گوشت چرخ شده(نصف گوسفند نصف گوساله)...
و داخل غذا ساز ریخته و میکس میکنیم در حدی ک خمیری شکل بشه...
بعد با دو تا سیب زمینی متوسط پخته شده رنده شده مخلوط میکنیم...
نمک و فلفل ها و دارچین و زردچوبه اضافه میکنیم...
دو عدد تخم مرغ متوسط هم اضافه میکنیم و مخلوط میکنیم...
و یک ساعت در یخچال قرار میدهیم و بعد سرخ میکنیم...
بسیار خوشمزه و ترد...
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬
🍰͜͡❥••[ @SampleChef 👩🍳
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ترشی_مخلوط 😋
🥕🌶🥒🥦🥕🌶🥒
.✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬
🍰͜͡❥••[ @SampleChef 👩🍳
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
5.44M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آموزش دسر کدو حلوایی🥧
.✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬
🍰͜͡❥••[ @SampleChef 👩🍳
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
#دسر_موکا 😍😍
مواد لازم:
شیر 2 لیوان
شکلات نستله 80گرم
شکر 50 گرم
خامه صبحانه 1 پاکت
پودر قهوه 1 قاشق سوپخوری
پودر ژلاتین 2 ق سوپخوری
آب سرد 1/2 لیوان(برای حل کردن ژلاتین)
طرز تهیه:
خامه رو تو ظرف میریزیم و روی بخار کتری قرار میدیم تا یکم روون بشه، شکلات و شکر رو اضافه می کنیم و هم میزنیم تا کاملا یه دست بشن.شیر و پودر قهوه رو اضافه و مخلوط میکنیم.
پودر ژلاتین رو 1/2پیمانه آب سرد مخلوط و به روش بن ماری حل میکنیم.در آخر به مخلوط خامه و شکلات اضافه میکنیم،تو قالب میریزیم به مدت 4ساعت تو یخچال میذاریم تا کاملا بسته بشه.
▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬
🍰͜͡❥••[ @SampleChef 👩🍳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩🏻🍳#چیزکیک_لیوانی 🧑🏻🍳
بیسکویت پتی بور : دو بسته
کره آب شده : ۱۰۰ گرم
پودر ژلاتین : دو قاشق غذاخوری
آب جوش : نصف لیوان
پنیر خامه ای کم نمک: ۲۰۰ گرم
خامه صبحانه : ۲۰۰ گرم
کرم کنجد شکلاتی با تکه های فندق رامونا : دو قاشق غذاخوری
کرم کنجد شکلاتی رامونا : دو قاشق غذاخوری
کرم کنجد شکلاتی تکه ای پسته رامونا : دو قاشق غذاخوری
شکلات تخته ای، پودر پسته، بیسکویت، سس شکلاتی برای تزئین : به مقدار لازم
▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬
🍰͜͡❥••[ @SampleChef 👩🍳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خوشمزه و آسون😍
مواد اولیه:
سیب زمینی ۴_۵ عدد
گوشت چرخ شده ۳۰۰ گرم
پیاز کوچک ۱ عدد
ادویه و نمک به میزان لازم
رب گوجه ۱ ق غذاخوری
آب یک لیوان
سیب زمینی ها را مانند ویدیو برش بزنید و در روغن داغ همه طرف آن را به طور یکنواخت سرخ کنید.
مایه ی داخل سیب زمینیها شامل گوشت چرخ شده، پیاز رنده شده و ادویه و نمک هست که داخل سیب زمینیها میریزیم، سس گوجه ی روی آن هم شامل آب و رب گوجه و ادویه و نمک میباشد.
در فر با دمای ۱۸۰ درجه تا زمانیکه گوشت پخته شود بگذارید😍😍
▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬
🍰͜͡❥••[ @SampleChef 👩🍳