eitaa logo
سرآشپـ🍔ـز نمـونـه👩‍🍳🇵🇸
59.7هزار دنبال‌کننده
36.5هزار عکس
69.3هزار ویدیو
171 فایل
آموزش انواع غذاهای دلچسب و لذیذ +عکس+کلیپ+متن 👩‍🍳 برای #صبحانه 😍 برای #نهار😍 برای #عصرانه😍 برای #شام😍 ‌👩‍🍳 آموزش انواع کیک و شیرینی ، و دسر خوشمزه+کلیپ ‌کپی❌ ‌ تبلیغات‌ ارزان با بازدهی عالی :👇🏻 https://eitaa.com/joinchat/1735000081Ce431fec0ab
مشاهده در ایتا
دانلود
هدایت شده از تبلیغات گسترده VIP
❌شهیدی که گوشت بدنش رو خوردند!!!😱 به طرز وحشتناکی سر از بدنش جدا کردن❌🔞 تیکه تیکه کردن بدن این شهید عزیز 🤫😱🔞 وقتی اسیرش کردن تا میتونستن زدن و به اردوگاه بردند و اعتراف میگرفتن تا این که احمد رو بردند.................ادامه مطلب زیر ۱۵ سال نیاد❌🔞 داستان کاملا ترسناک📵🚷 👇برای ادامه کانال پایین👇 https://eitaa.com/joinchat/985137253C626c65009c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
; مقدار لازم آلبالو ؛1/5 کیلو شکر ؛ 5 ملاقه سوپ خوری سر خالی مقدار آب ؛3پیمانه (بستگی به کوچیک و بزرگی شیشه س) برای هر یک پیمانه آب یک و نیم ملاقه شکر البته برای آلبالو این مقدار لازمه برای میوه های دیگه یه ملاقه س یکی اینکه کم و زیادی شکر بستگی به ذائقه ی خودتون داره طرزتهیه ؛اول دم آلبالو ها رو کنده و شسته و آبکش کرده تا خشک بشه و شیشه ها رو خوب پر کنید و شربت رو با آب سرد درست کنید تا شکرش خوب حل شد رو آلبالو ها تو شیشه بریزید تا لبه پر کنید و در فلزیشو محکم ببندید حالا تو قابلمه ی بزرگ که مناسب باشه شیشه ها رو بزارید و تا لبه پر کنید بهتره که آب از رو در شیشه ها هم بگذره و شعله رو روشن کنید تا این جوش بخوره هر وقت جوش خورد خاموش کنید و همنجور رهاش کرده تا آبش خنک بشه و شیشه ها رو بیرون آورده و دوباره درش رو با کمک دستمال نم ، فشار بدین تا مطمئن شوید که هوا نمیخوره ▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬ 🍰͜͡❥••[ @SampleChef 👩‍🍳
▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬ 🍰͜͡❥••[ @SampleChef 👩‍🍳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یک کیلوبادمجان سرخ شده که باکمی اب وپیازداغ ونمک وفلفل ویک قرص عصاره گوشت پخته شده+۳ق کشک و۲ق نعناداغ میکوبیم ودرظرف میریزیم با پیازداغ سیرداغ نعناداغ گردو وکشک تزئین میکنیم ▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬ 🍰͜͡❥••[ @SampleChef 👩‍🍳
هدایت شده از گسترده مارال
این کانال دختراس😻🤞🏾 دوست داری همه بهت بگن گیسوکمند🍓😍💦 از بین بردن جوش ها در سه روز🤨🍑 لب هاتو پروتز و دماغت رو عروسکی کن💃🏻👃💋🦋 💃🏻🌸••@BANOIE_ZIBA ••🌸💃🏻 💃🏻🌸•• @BANOIE_ZIBA ••🌸💃🏻 💃🏻🌸•• @BANOIE_ZIBA••🌸💃🏻 💃🏻🌸••@BANOIE_ZIBA ••🌸💃🏻 بیا خودتو کن🤞🏿♥️😳
هدایت شده از 💚 تبلیغات آیه گرافی🍁
سفید کردن زیر بغل در یک دقیقه با عسل 😍 واقعا محشره ... فیلمشو ببینی از تعجب میکنی😱😃 طرز تهیه سفیدکننده طبیعی دندان در خانه 🔥💦 بیا زود یاد بگیر بشو ملکه زیبایی😍 ❤️@BANOIE_ZIBA❤️ ❤️@BANOIE_ZIBA❤️ ❤️@BANOIE_ZIBA❤️ ❤️@BANOIE_ZIBA❤️ ❤️@BANOIE_ZIBA❤️ چند مدل بلوری کردن 👆
🥗سالاد لوبیا لیما ( لوبیای عروس ) ❇️مواد لازم کاهو: ۱ بوته‌ی کوچک سیب‌زمینی پخته: ۲ عدد کوچک ژامبون: ۳ ورق لوبیا لیما یا لوبیا عروس : ۲ پیمانه خیارشور: ۱ پیمانه پیازچه: ۱۰ شاخه تخم‌مرغ پخته: ۲ عدد سس مایونز: ۲ قاشق غذاخوری سس فرانسوی: ۲ قاشق غذاخوری آب لیمو ترش: به مقدار کافی نمک، فلفل سیاه و پودر آویشن: به مقدار کافی ❇️ طرز تهیه 1. ابتدا کاهو و پیازچه را خرد کنید و کنار بگذارید. 2. خیارشورها، تخم‌مرغ و سیب‌زمینی را نگینی خرد کنید. 3. ژامبون دلخواه خود را به صورت نگینی خرد کنید. 4. لوبیای عروس که از قبل پخته‌اید را به همراه تمام مواد خرد شده داخل یک ظرف سالاد بزرگ بریزید و مخلوط کنید. 5. سس‌ مایونز، سس فرانسوی، آب لیمو ترش و ادویه‌ها را به سالاد اضافه کنید و خوب مخلوط کنید. 6. سالاد را به مدت ۱ ساعت داخل یخچال فرار دهید تا خنک شود و طعم‌ مواد به خورد هم برود. ▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬ 🍰͜͡❥••[ @SampleChef 👩‍🍳
☑️خواص لوبیا لیما 1. لوبیا لیما حاوی فیبر است که به هضم کمک می کند. این لوبیا برای حفظ سطح قند خون و پایین آوردن کلسترول نیز مناسب است. 2. لوبیا لیما دارای سطح بالای منیزیم است و خطر بیماری قلبی عروقی را کاهش می دهد. 3. لوبیا لیما منبع عالی مولیبدن است که یک ترکیب معدنی برای سوزاندن سولفیت ها است. بنابراین لوبیا لیما به از بین رفتن حساسیت سولفیت کمک می کند. 4. لوبیا لیما منبع خوبی از انرژی است. 5. لوبیا لیما محتوای آهن را اضافه می کند. 6. لوبیا لیما بدون چربی است و کالری بسیار کمی دارد. بنابراین یک ماده غذایی مفید برای افرادی است که به دنبال کاهش وزن هستند. ▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬ 🍰͜͡❥••[ @SampleChef 👩‍🍳
🍵سوپ کاهو 🥬مواد لازم: کره 50 گرم شیر 1/5 پیمانه آب مرغ 6 پیمانه آبلیمو مقداری آرد سفید 4 قاشق سوپخوری نمک و فلفل به میزان لازم روغن مایع 2 قاشق سوپخوری کاهو یک عدد متوسط 🥬مراحل تهیه : کره و روغن مایع را در قابلمه ریخته با حرارت ملایم می گذاریم آب شود. آرد را اضافه کرده و مرتب هم می زنیم. آب مرغ را اضافه کرده و کاهو را در سبزی خرد کن یا با چاقو خیلی ریز خرد کرده به مواد فوق اضافه می کنیم.روی حرارت ملایم حدود ۱۵ دقیقه می گذاریم بپزد. سپس شیر را افزوده هم می زنیم تا آب مقداری کم شود. جوش که آمد سوپ حاضر است!این سوپ نوعی سوپ فنجانی ست اما شکل سرو بستگی به سلیقه دارد. آبلیمو را هنگام سرو اضافه می کنیم. روی سوپ را می توانیم با جعفری، دانه های انگور و یا خامه تزئین کنیم.اگر آب مرغ در دسترس نداشتیم می توانیم آب خالی بریزیم اما به یاد داشته باشیم در آخر دو تکه گالینا بلانکا اضافه کنیم.زمان پختن کاهوها بستگی به پرهای کاهو دارد. هر چه تر و تازه تر باشد زمان کمتری می برد! ▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬ 🍰͜͡❥••[ @SampleChef 👩‍🍳
هدایت شده از تبلیغات گسترده VIP
✅ مشاوره شاگرد استاد خیر اندیش و پخش عمده و جزئی بهترین محصولات طبیعی 🌺 🌺👈 اولین خرید😍 🌺👈 عکسهای مناطق بِکری که هستن و عسل برداشت میشه 🐝 🖼 🌺👈 مشاوره مزاجی توسط شاگرد استاد 🧔🏻 ✅ ✅ و عکس ها و ها و سفارش دهندگان🌺 🔰 به فروشگاه بزرگ خوش آمدید👇🌺 🌱 https://eitaa.com/joinchat/3591503872C0429e0f0de