#تاکو_مکزیکی
#تاکو_مرغ
مواد لازم👇
سینه حدود ۵۰۰گرم
فلفل دلمه ایی رنگی قرمز وزرد از هر کدوم نصف
سرکه ۲ ق غ
نمک وفلفل وپاپریکا و پودر زیره وپودر سیر وپودر زنجبیل به میزان لازم
روغن زیتون به میزان لازم
نان ترتیلا ویا پیتا ۲۰عدد
برای سس آکاوادو 👇
آوواکادو ۱ عدد
آبلیمو ۱ ق غ
خامه ۱ ق غ
نمک وفلفل
.طرر تهیه 👇
سینه مرغ رو به مکعبی ریز برش میزنیم وبا نمک وفلفل وسرکه وروغن زیتون وپاپریکا وپودر سیر وپودر زنجبیل وزیره مرینت میکنیم وچند ساعت در یخچال استراحت میدیم .
بعد استراحت تیکه های مرغ رو در تابه ایی تفت میدیم وبعد فلفل دلمه ایی قرمز وزرد از هر کردوم نصف یک عدد رو ریز خورد کرده وبه همراه پیاز ریز خورد شده تفت میدیم .
قالب کام کیک رو برعکسی میکنیم ونان ترتیلا رو به روش گرد کوچک برش می زنیم ومابین قالب کاپ کیک ها قرار میدیم تا به صورت انحنا دربیاد ودر فر تا زمانی که نان اون حالت انحنا رو بگیر درمیاریم .
از مواد مرغ در داخل این نانها قرار میدیم و روش پنیر پیتزا می ریزیم و دوباره داخل فر میزاریم تا وقتی پنیر آب وطلایی بشه در این مرحله باید گریل رو روشن کنیم .
▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬
🍰͜͡❥••[ @SampleChef 👩🍳
9.31M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👩🍳#توپی_انرژی👩🍳
مواد لازم
۱ پیمانه جودوسر پرک
۱/۲ پیمانه بادام خام
۱/۳ پیمانه مغز کدو تنبل
۵ عدد خرما
🥜🍢
▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬
🍰͜͡❥••[ @SampleChef 👩🍳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
- پاستا خامه ای ، سوسیس و توپ پنیری 🍝
- CREAM #PASTA & #SAUSAGES & #CHEESE_BALLS
▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬
🍰͜͡❥••[ @SampleChef 👩🍳
#سینابون_دارچین
مواد لازم خمیر سینابون👇
آردسه ونیم پیمانه
شیرولرم یک پیمانه
تخم مرغ۱عدد
مایه خمیر۱ ق غ
شکر۱/۲پیمانه
کره ۵۰گرم
پکینگ پودر ۱ ق چ
موادمیانی سینابون👇
پودردارچین ۲ ق غ
پودرکاکائو ۲ ق غ
شکرقهوه ایی ۱پیمانه
کره برای آغشته کردن روی خمیر
موادبرای روی نان سینابون👇
شیرعسل۱/۲قوطی
خامه۲ق غ
پنیرخامه۱ق غ
.طرزتهیه:
شیر ولرم وتخم مرغ وشکر وخمیر مایع وکره آب شده روباهم خوب مخلوط کرده وآرد الک شده بهمراه پکینگ پودر رو به موادبالا اضافه وخوب ورز میدیم ممکنه به آرد کمتری احتیاج داشته باشیم تاوقتی ارد می زنیم که خمیر به دست نچسبه بعد از ورز دادن کاسه ایی رو چرب وخمیر روگرد ودرکاسه میزاریم وروی کاسه رو با پارچه تمیزی می پوشانیم و یک ساعت ونیم درجای نسبتا گرمی استراحت میدیم بعد از استراحت سطحمون رو آرد پاشی کرد وخمیر رو باوردنه باز میکنیم وبا کره آغشته میکنیم پودردارچین وپودرکاکائو وشکر قهوه ایی رو باهم مخلو میکنیم وروی خمیر آغشته به کره میپاشیم ودر سینی فر با درجه حرار۱۸۰به مدت ۲۰الی۲۵دقیقه میزاریم .
بعد از درآوردن میزاریم خنک بشه وبعد شیر عسل وخامه پنیرخامه روباهمزن مخلوط ومواد روی نان میریزیم و سرو میکنیم
▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬
🍰͜͡❥••[ @SampleChef 👩🍳
7.72M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
"بادمجان سوخاری"
بادمجان شیرین و بدون تخم
تخم مرغ 2 عدد
پودر سوخارے و ادویه هاے دلخواه
روغن سرخ ڪردنی
بادمجان هارو خوب بشورین از وسط برش بدین
ساقه ے تهشو جدا نڪنین
مثل شڪل برش هاے خلالے بدین
اگرم دوست داشته باشین میتونین خلال هارو از ساقه جدا ڪنین
حالا لابه لاے بادمجانها نمک بپاشین و بزارین نیم ساعت بمونه تا زهرآبش گرفته شه
بعد از نیم ساعت ڪه موند خوب زهرآبشو پس داد بشورینش تا نمڪاش بره
تو یه قابلمه بزارین آب جوش بیاد
وقتے آب جوش اومد بادمجونارو بندازین تو آب چند دقیقه قل بزنه و نیم پز شه
در حد چند دقیقه ڪافیه حواستون باشه ڪه له نشه با چنگال امتحانش ڪنین
درحدے ڪه ڪمے نرم باشه ڪافیه
زود از آب جوش خارج ڪنین و زیر آب سرد آبڪشش ڪنین بزارین آبش بره
تخم مرغهارو تو یه ڪاسه بشڪنین و خوب هم بزنین تا از لختے دربیاد
تو یه ظرف دیگه پودر سوخارے و ادویه هارو مخلوط ڪنین
تو قابلمه نچسب روغن بریزین و با حرارت ملایم بزارین داغ شه
حالا بادمجونا ڪه خوب از حرارت افتادن بزنین تو تخم مرغ و بلافاصله تو پودر سوخارے بغلطونین و داخل روغن با حرارت ملایم سرخ ڪنین
▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬
🍰͜͡❥••[ @SampleChef 👩🍳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🥒تزيين #مبوه
▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬
🍰͜͡❥••[ @SampleChef 👩🍳
🥩گوشت را قبل از پخت از فریزر بیرون بیاورید
🥓به عنوان مثال اگر می خواهید یک استیک بپزید، آن را از یخچال بیرون بیاورید و بگذارید تا قبل از پخت روی اجاق گاز، در دمای اتاق قرار گیرد.در بسیاری از اوقات مردم گوشت فریزر بیرون می آورند و آن را مستقیما درون تابه گذاشته و شروع به پخت آن می کنند، با این اوصاف توقع دارند غذایشان هم طعمی بی نظیرداشته باشد، حقیقت این است که با این کار هیچوقت نمی توانید آن طعمی که باید را از غذایتان بچشید.
▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬
🍰͜͡❥••[ @SampleChef 👩🍳
🍜خوراک سبزیجات چینی:
▫️برنج 1 پیمانه
▫️کلم بروکلی 200 گرم
▫️کرفس 2 ساقه
▫️پیاز 1 عدد
▫️فلفل دلمه ای 1 عدد
▫️کدو سبز 1 عدد
▫️نخود فرنگی 100 گرم
▫️سویا سس 2/1 پیمانه
▫️شکر 1 قاشق غذاخوری
▫️پودر نشاسته ذرت 1 قاشق غذاخوری
▫️گشنیز تازه خرد شده 2 قاشق غذاخوری
▫️لیمو ترش تازه 1 عدد
🍜مراحل تهیه : ابتدا برنج را آبکش کرده کنار می گذاریم. کلم بروکلی را گل گل کرده کرفس را همراه با پیاز ، کدو سبز و فلفل دلمه ای باریک بصورت خلال خرد کرده در ماهیتابه با روغن یا روغن زیتون کمی تفت می دهیم حدود 4 تا 5 دقیقه به اندازه ای که سیزیجات سبک شود.بعد نخود فرنگی را کمی نیم پز می کنیم همراه با برنج آبکش شده به سبزیجات اضافه می کنیم، در ظرفی از سویا سس و شکر و آب لیمو ترش و پودر نشاسته حل می کنیم تا کاملا رقیق شود و به غذا اضافه می کنیم که غلظت پیدا کند.در آخر گشنیز تازه را خرد می کنیم به خوراک اضافه می کنیم حدود 1 دقیقه و بعد سرو می کنیم.
▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬
🍰͜͡❥••[ @SampleChef 👩🍳
🥣زعتر چیست؟
▫️زعتر ادویه مقوی است که افزایش گردش خون را بالا برده و سرشار از مواد مغذی است.پودر زعتر ترکیبی از: سماق، دانه کنجد ، آویشن، مرزنجوش است.زنان این ادویه را در عراق و آفریقا با ترکیبات مخصوص به خودشان تهیه می کنند و طرز تهیه آن را به هیچکس آموزش نمی دهند.ممکن است شما در زعتر طعم زیره، تخم گشنیز و رازیانه را هم حس کنید .در عربی به مخلوط آن با روغن زیتون، زیت و زعتر گفته می شود.گاهی در ترکیبات این ادویه معطر به جای آویشن از مرزنجوش یا پونه کوهی استفاده می شود.
▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬
🍰͜͡❥••[ @SampleChef 👩🍳
🍗خوراک مرغ و کنگر فرنگی
🔸مواد لازم:
450 گرم کنگر فرنگی ، خشک شده و خرد شده
سه چهارم فنجان پنیر پارمسان رنده شده
سه چهارم فنجان سس مایونز
یک قاشق چای خوری فلفل قرمز
چهار عدد سینه مرغ بدون استخوان
🔸طرز تهیه:ابتدا فر را روی دمای 175 درجه سانتی گراد برابر با 350 درجه فارنهایت قرار میدهیم.کنگر فرنگی، پنیر پارمسان، سس مایونز، و فلفل را در یک کاسه متوسط ریخته و مخلوط میکنیم سپس سینه مرغ را درون ظرف پخت قرار میدهیم و با مخلوط کنگر آن را میپوشانیم و دورن فر قرار میدهیم و اجازه میدهیم تا 30 دقیقه درون فر پخته شود و رنگ گوشت صورتی شود.به همین سادگی غذای جدید شما آماده سرو شده است. از خوردن آن لذت ببرید.
▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬
🍰͜͡❥••[ @SampleChef 👩🍳
🍗با چه روغنی مرغ را سرخ کنیم؟
🧈کره یا روغن آفتابگردان می تواند گزینه خوبی باشد. استفاده از روغن زیتون برای این کار مناسب نیست، چون ممکن است آن را بسوزاند. و اما کره، کره همان رنگ طلایی دلخواه تان را به ران و سینه مرغ شما می دهد.یک روش خوب برای سرخ شدن بهتر سینه مرغ این است که آن را با بیفتک کوب، بکوبید. با انجام این کار، به دو چیز می رسیم. اول اینکه گوشت کوبیده شده، ترد تر می شود و دوم اینکه کوبیدن و نرم کردن (که می توانید با ته قابلمه ای که گرم نشده است نیز این کار را انجام دهید) به سینه ها شکلی شبیه بادبان مانند می دهد که منجر به پخت سریع تر شده و سطح بیشتری برای طلایی شدن ایجاد می شود.
▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬
🍰͜͡❥••[ @SampleChef 👩🍳
هدایت شده از گسترده مارال
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دسر میخای بزن رو دسرا😯👇
🍮🍡🍮🍡🍮🍡🍮🍡🍮
کیک میخای بزن رو کیکا😳😀👇
🍰🎂🍰🎂🍰🎂🍰🎂🍰🎂
شکلات آسون میخای🤓😛بازم بزن روشکلاتا🤫👇
🍫🍬🍫🍬🍫🍬🍫🍬🍫🍬
نیاین پشیمون میشین💯💯💯💯
#آموزش #کیک #دسـرهـای خوشمزه😋🍰
🍭https://eitaa.com/joinchat/1067581573Cda8dfddeac
فقط شـیـکـمـوهـا بیان😝🤪👆
#بزرگترین_کانال_کیک_و_دسر_در_ایتا
💮ظرفیت محدوده پیوی لینک نمیدما💮