🍴🍵#آش_کلم_برگ_و_هویج
🫕نصف پیمانه برنج دانه گرد + نصف پیمانه بلغور گندم و پیاز داغ رو بهمراه 1/4 پیمانه عدس خام و 2 پیمانه کلم برگ خرد شده، 1 پیمانه هویج حبه قندی خرد شده، نمک، فلفل تند و چند حبه سیر له شده، آب قلم میپزیم تا برنج کاملا شکفته بشه بعد 1 پیمانه نخود و لوبیای پخته شده اضافه میکنیم و سبزی آش: تره، جعفری، اسفناج، گشنیز، ترخون و کمی هم شوید 20 دقیقه بعد آمادست ً
و با کشک، نعناع داغ، پیاز داغ و در صورت تمایل سیر داغ سرو میکنیم 🍵
البته توی این آش معمولا از سیب زمینی های خیلی ریز هم استفاده میکنن که کاملا با پوست شسته میشه و از ابتدای پخت با مواد دیگه ریخته میشه🫕
▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬
🍰͜͡❥••[ @SampleChef 👩🍳
🍴🍮#ژله_ماست🍨
🥠ژله .....2 بسته
🥠ماست......3/4 پیمانه
🍮🍡طرز تهیه:🍡🍮
ابتدا یک بسته ژله را با یک پیمانه آب جوش بن ماری می کنیم تا تمام ذرات ژله حل شود.بعد یک لیوان آب سرد اضافه می کنیم.نیمی از ژله را داخل قالب ریخته داخل یخچال می گذاریم تا سفت شود.یک بسته ژله دیگر را با 3/4 پیمانه آب جوش مخلوط کرده تا ذرات آن آب شود.بعد از سرد شدن 3/4 پیمانه ماست شیرین به ژله اضافه می کنیم.روی ژله بسته شده می ریزیم.داخل یخچال می زاریم .مابقی ژله ساده را روی ژله و ماست می ریزیم.البته می توانیم 2 قاشق خامه هم به ژله و ماست اضافه کنیم.
▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬
🍰͜͡❥••[ @SampleChef 👩🍳
#چیکن_بالز_پنیری
🧆🫔همون توپک مرغ خودمونه که قرتی شده😉
گوشت چرخ کرده مرغ(مخلوط رانو سینه) ۵۰۰ گرم
سیب زمینی آبپز ۲عدد متوسط
پیاز ۱عدد متوسط
پنیر پیتزا تکه ای به مقدار لازم
نمک. فلفل. پودر سیر. پود پیاز. آویشن. پاپریکا
آرد سوخاری
سیب زمینی سرخ کرده. نان تست. پنیر گودا. پنیر چدار. پنیر بلوچیز. گوجه گیلاسی. زیتون برای تزئین
پیاز را با گوشت مرغ داخل ۱.۲.۳ میکس کرده و با ادویجات خوب مخلوط می کنیم و ۲ساعت داخل یخچال قرار می دهیم تا طعم مواد به خورد هم بره ( البته برای من یک روز کامل موند چون قرار بود شام شب قبل باشه که نشد که بشه😉😁) بعد از مواد به اندازه گردوی بزرگ برداشته و یک تکه پنیر داخلش گذاشته و خوب گردش می کنیم. داخل آرد سوخاری غلطانده مجدد یک ساعت داخل یخچال میزاریم و بعد در روغن غوطه ور(داخل تابه کوچک صرفا جهت صرفه جویی در روغن) سرخشون می کنیم.
نوش جان😋
▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬
🍰͜͡❥••[ @SampleChef 👩🍳
🥧#کیک_اتریشی🥧
🥮موادلازم:
کره 85 گرم
شکر 170 گرم
تخم مرغ 1 عدد
شیر 100 میلی لیتر
آرد 170 گرم
بکینگ پودر 1 قاشق چایخوری
🥮مواد میانی:
شکر قهوه ای 85 گرم
آرد 30 گرم
بکینگ پودر 1/4 قاشق چایخوری
دارچین 1 قاشق چایخوری
کره ذوب شده 30 گرم
گردو خردشده 60 گرم
🍴🧁طرزتهيه🧁🍴
تمام مواد کیک را با هم مخلوط کرده و با همزن به مدت 7 دقیقه هم بزنید تا خوب مخلوط شوند.نیمی از مواد کیک را در قالب مربع 20 سانتی چرب و کاغذ انداخته ریخته ونیمی از مواد میانی را که با هم مخلوط کرده اید روی مواد کیک پخش کنید.سپس باقی مواد کیک را روی آن ریخته و دوباره روی کیک را با مواد میانی پر کیند.کیک رادر فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد به مدت 50 دقیقه قرار دهید.
▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬
🍰͜͡❥••[ @SampleChef 👩🍳
8.26M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ترفندو خلاقیت با میوه ها
🍊🍎🍐🍓🍍🥝🍉
ازاین تزیینات برای شب یلدا ومهمانی هاتون بهره ببرید😋
▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬
🍰͜͡❥••[ @SampleChef 👩🍳
🥜🌰#ژله_آجیلی🌰🥜
🥣مواد لازم:
🥢فندق بادام پسته گردو و ژله آلوئه ورا . ژله رنگ دلخواه
🍴🥣طرز تهیه:🥣🍴
۱.ژله رنگ دلخواه رو طبق دستور روی پاکتش درست میکنیم.
۲.حالا مقداری از ژله رو در قالب میریزیم و در یخچال قرار میدیم تا کمی ژله ببنده بعد آجیلها را میچینیم و کمی از بسته ژله آلوورا را روی آن ریخته در یخچال قرار میدهیم تا ببندد بعد بقیه ی ژله رو اضافه می کنیم
▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬
🍰͜͡❥••[ @SampleChef 👩🍳
#ژله_یلدایی🍭
#ژله_گل_با_طرح_هندوانه🍉
🍭برای این ژله ی زیبا ابتدا یک بسته ژله هندوانه را با یک لیوان آب جوش حل کرده و یک لیوان بستنی اضافه میکنیم برای خوشرنگتر شدنش چند قطره رنگ خوراکی قرمز اضافه میکنیم
سپس یک سوم قالب رو پر کرده و در یخچال میگذاریم تا ژله بسته شود
برای لایه ی دوم ژله ی آلوورا رو با بستنی ب همان ترتیب بالا آماده کرده و روی لایه ی اول ک خودش رو گرفته میریزیم و دوباره در یخچال قرار داده تا بسته شود
لایه ی سوم و آخر هم مجددا ژله ی آلوورا با بستنی رو آماده کرده و چند قطره رنگ خوراکی سبز اضافه میکنیم و میریزیم توی قالب تا پر بشه
در یخچال گذاشته تا کاملا بسته شود و در ظرف مورد نظربرگردانید #ایده_یلدایی🍉
▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬
🍰͜͡❥••[ @SampleChef 👩🍳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
-کیک و نان توت فرنگی 🍓
-strawberry #cake
-strawberry bread
▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬
🍰͜͡❥••[ @SampleChef 👩🍳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
-سالمون🐟
-#salmon
▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬
🍰͜͡❥••[ @SampleChef 👩🍳
🍮#چیز_کیک_پشمک
🥢مواد لازم : بیسکوییت سبوسدار 200 گرم
کره 100 گرم
پنیر خامه ای 200 گرم
خامه 200 میلی لیتر
شکلات سفید 100 گرم
وانیل یک چهارم قاشق چایخوری
آب 3 قاشق سوپخوری
پودر ژلاتین 1 قاشق سوپخوری
شیر 2 قاشق سوپخوری
🎂مواد لازم رویه :
پشمک 1 بسته
پسته و توت فرنگی
🧁🍰طرز تهیه 🍰🧁
بیسکوییت را پودر کرده و با کره ذوب مخلوط کنید و کف قالب کمربندی 20 سانتی پرس کنید .
آب و ژلاتین را به روش بن ماری حل کنید . خامه , پنیر خامه ای , وانیل را هم زده سپس شکلات ذوب شده را افزوده مخلوط کنید . شیر را گرم کرده و همراه ژلاتین ذوب شده به مواد اضافه کنید و هم بزنید . مواد را روی بیسکوییت ریخته و 2 ساعت دریخچال قرار دهید سپس روی آنرا را پشمک و پسته و توت فرنگی تزیین کنید.
▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬
🍰͜͡❥••[ @SampleChef 👩🍳