🥧#کیک_اتریشی🥧
🥮موادلازم:
کره 85 گرم
شکر 170 گرم
تخم مرغ 1 عدد
شیر 100 میلی لیتر
آرد 170 گرم
بکینگ پودر 1 قاشق چایخوری
🥮مواد میانی:
شکر قهوه ای 85 گرم
آرد 30 گرم
بکینگ پودر 1/4 قاشق چایخوری
دارچین 1 قاشق چایخوری
کره ذوب شده 30 گرم
گردو خردشده 60 گرم
🍴🧁طرزتهيه🧁🍴
تمام مواد کیک را با هم مخلوط کرده و با همزن به مدت 7 دقیقه هم بزنید تا خوب مخلوط شوند.نیمی از مواد کیک را در قالب مربع 20 سانتی چرب و کاغذ انداخته ریخته ونیمی از مواد میانی را که با هم مخلوط کرده اید روی مواد کیک پخش کنید.سپس باقی مواد کیک را روی آن ریخته و دوباره روی کیک را با مواد میانی پر کیند.کیک رادر فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد به مدت 50 دقیقه قرار دهید.
▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬
🍰͜͡❥••[ @SampleChef 👩🍳
8.26M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ترفندو خلاقیت با میوه ها
🍊🍎🍐🍓🍍🥝🍉
ازاین تزیینات برای شب یلدا ومهمانی هاتون بهره ببرید😋
▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬
🍰͜͡❥••[ @SampleChef 👩🍳
🥜🌰#ژله_آجیلی🌰🥜
🥣مواد لازم:
🥢فندق بادام پسته گردو و ژله آلوئه ورا . ژله رنگ دلخواه
🍴🥣طرز تهیه:🥣🍴
۱.ژله رنگ دلخواه رو طبق دستور روی پاکتش درست میکنیم.
۲.حالا مقداری از ژله رو در قالب میریزیم و در یخچال قرار میدیم تا کمی ژله ببنده بعد آجیلها را میچینیم و کمی از بسته ژله آلوورا را روی آن ریخته در یخچال قرار میدهیم تا ببندد بعد بقیه ی ژله رو اضافه می کنیم
▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬
🍰͜͡❥••[ @SampleChef 👩🍳
#ژله_یلدایی🍭
#ژله_گل_با_طرح_هندوانه🍉
🍭برای این ژله ی زیبا ابتدا یک بسته ژله هندوانه را با یک لیوان آب جوش حل کرده و یک لیوان بستنی اضافه میکنیم برای خوشرنگتر شدنش چند قطره رنگ خوراکی قرمز اضافه میکنیم
سپس یک سوم قالب رو پر کرده و در یخچال میگذاریم تا ژله بسته شود
برای لایه ی دوم ژله ی آلوورا رو با بستنی ب همان ترتیب بالا آماده کرده و روی لایه ی اول ک خودش رو گرفته میریزیم و دوباره در یخچال قرار داده تا بسته شود
لایه ی سوم و آخر هم مجددا ژله ی آلوورا با بستنی رو آماده کرده و چند قطره رنگ خوراکی سبز اضافه میکنیم و میریزیم توی قالب تا پر بشه
در یخچال گذاشته تا کاملا بسته شود و در ظرف مورد نظربرگردانید #ایده_یلدایی🍉
▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬
🍰͜͡❥••[ @SampleChef 👩🍳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
-کیک و نان توت فرنگی 🍓
-strawberry #cake
-strawberry bread
▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬
🍰͜͡❥••[ @SampleChef 👩🍳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
-سالمون🐟
-#salmon
▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬
🍰͜͡❥••[ @SampleChef 👩🍳
🍮#چیز_کیک_پشمک
🥢مواد لازم : بیسکوییت سبوسدار 200 گرم
کره 100 گرم
پنیر خامه ای 200 گرم
خامه 200 میلی لیتر
شکلات سفید 100 گرم
وانیل یک چهارم قاشق چایخوری
آب 3 قاشق سوپخوری
پودر ژلاتین 1 قاشق سوپخوری
شیر 2 قاشق سوپخوری
🎂مواد لازم رویه :
پشمک 1 بسته
پسته و توت فرنگی
🧁🍰طرز تهیه 🍰🧁
بیسکوییت را پودر کرده و با کره ذوب مخلوط کنید و کف قالب کمربندی 20 سانتی پرس کنید .
آب و ژلاتین را به روش بن ماری حل کنید . خامه , پنیر خامه ای , وانیل را هم زده سپس شکلات ذوب شده را افزوده مخلوط کنید . شیر را گرم کرده و همراه ژلاتین ذوب شده به مواد اضافه کنید و هم بزنید . مواد را روی بیسکوییت ریخته و 2 ساعت دریخچال قرار دهید سپس روی آنرا را پشمک و پسته و توت فرنگی تزیین کنید.
▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬
🍰͜͡❥••[ @SampleChef 👩🍳
#بوفی
نصف پیمانه برنج پخته شده،یک پیمانه سینه ی مرغ پخته،یک سوم پیمانه پنیر خامه ای،یک قاشق سس مایونز،جعفری،نمک،فلفل،زردچوبه به میزان لازم:
همه ی مواد را داخل غذاساز ریخته و وقتی پوره ای شد توپک درست میکنیم.توپک ها را داخل تخم مرغ و پودر سوخاری غلت میدیم و سرخ میکنیم.
▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬
🍰͜͡❥••[ @SampleChef 👩🍳
#فیله_ماهی
فیله ماهی قزل الا( سالمون): 4 تیکه
روغن زیتون: 1/4 پیمانه
سیر رنده شده: دوحبه
آب لیمو ترش تازه: 2 عدد
رنده پوست لیمو : 2 قاشق چایخوری
پودر تخم گشنیز: 1/2 قاشق چایخوری، ریحون یا جعفری خشک : 1 قاشق غذاخوری، نمک، فلفل: به مقدار لازم
تیکه های ماهی را شسته خشک می کنیم
در ظرفی کنار هم چیده تا روی هم قرار نگیرد.
در کاسه ای روغن زیتون، آب لیمو، پوست لیمو، ریحون یا جعفری خشک، سیر رنده شده،نمک، فلفل، پودر تخم گشنیز را با هم مخلوط کنید و روی ماهی ها ریخته، به مدت نیم ساعت تا مرینیت شود.
تابه گریل را روی حرارت متوسط گذاشته کمی با کره یا روغن زیتون چرب می کنیم سپس ماهی ها را از طرف پوست داخل تابه گذاشته و هر طرف ماهی را به مدت ٣ دقیقه گریل می کنیم
▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬
🍰͜͡❥••[ @SampleChef 👩🍳
9.21M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کوکوی_تره_فرنگی
۸ الی ۱۰ عدد تره فرنگی یا پیازچه
۳ عدد تخم مرغ
۱ لیوان ماست
نصف لیوان روغن
۱ کاسه پنیر لبنه
۱ لیوان آرد ذرت
۱ لیوان آرد سفید
۱ ق چ بکینگ پودر
نمک و فلفل سیاه و قرمز
▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬
🍰͜͡❥••[ @SampleChef 👩🍳