#پیتزا_گوجه_و_گردو
📝مواد لازم:
گوجه فرنگی ۳ عدد
گردو ۱۰۰ گرم
زیتون به تعداد لازم
آرد گندم ۵۰۰ گرم
روغن زیتون ۱ استکان
رب گوجه فرنگی ۱ ق . غ
پودر سیر ۱ ق .غ
مایه خمیر ۱ ق . م
سرکه خرما ۳ ق .غ
شکر. ۱ ق . م
آب گرم. ۳۰۰ میلی لیتر
پنیر پیتزا. به مقدار لازم
طرز تهیه :🍅
1️⃣ابتدا گوجه فرنگی ها را خرد کرده به همراه رب گوجه فرنگی،پودر سیر،سرکه خرما،گردو و پنیر فتا داخل غذا ساز مخلوط و یکدست می کنیم.
2️⃣مایه حاصل شده را به همراه مقداری روغن زیتون داخل تابه چدنی سرخ کرده تا غلیظ شود.
3️⃣مایه خمیر را به همراه مقداری شکر به آب ولرم اضافه کرده و مخلوط می کنیم ، باقی مانده روغن زیتون را به آرد اضافه و سپس آب ولرم را اضافه و مخلوط کی کنیم تا خمیر یکدست شود.
4️⃣خمیر را به مدت ۳۰ دقیقه در دمای محیط گذاشته تا عمل آید،بعد خمیر را روی ظرف مورد نظر پهن کرده و مایه غلیظ شده را روی خمیر پهن می کنیم .و در آخر پنیر پیتزا و زیتون ها را می ریزیم و داخل فر در دمای ۱۸۰ درجه و مدت زمان ۴۰ دقیقه قرار می دهیم،بعد از ۴۰ دقیقه پیتزای ما آماده است،نوش جان😍
▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬
🍰͜͡❥••[ @SampleChef 👩🍳
#ترفند_شيرينى_پزى🧁
اگر كيك ميپزيد و كيك تون بخوبى پف نميكنه حتما موارد زير رو چك كنيد👇🏻
🔸تنظیم بودن دمای فر
حتما باید مواد کیک به دمای محیط برسه
🔸بکینگ پودر کهنه نباشه
🔸ارد و بکینگ پودر دو بار الک بشه
🔸اندازه ی قالب نسبت به مایه کیک کوچک یا بزرگ نباشه
🔸موقع اضافه کردن آرد فقط در حد مخلوط شدن باید هم زده بشه
▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬
🍰͜͡❥••[ @SampleChef 👩🍳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸سرسبزترين
💖بـهار تقديم تـو بـاد
🌸آوای خـوش
💖هزار تقديم تـو بـاد
🌸گويند لحظه
💖ايست روئيدن عـشق
🌸 آن لحظه
💖هزار بار تقديم تـو بـاد
🌸 پیشاپیش نوروز مبارک 🌸
5.68M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#دسر_سمولینا
مواد لازم:👇
شیر 1 لیتر
1 لیوان شکر
9 قاشق غذاخوری سمولینا(ایرمیک)
1 ق چ سرخالی وانیل
▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬
🍰͜͡❥••[ @SampleChef 👩🍳
#چروس 🥨 😋
▫️تخم مرغ ۱ الی ۲ عدد
▫️آرد یک. پیمانه
▫️شکر ۱/۴ پیمانه
▫️آب ۱پیمانه
▫️کره ۳۰گرم
▫️وانیل ۱/۴ ق.چ
🔸ابتدا شیر وآب و کره رو بذارید روی گاز تا کره آب شه به محض اینکه یکی دو تا جوش ریز زد شعله را خاموش کرده (نباید کامل بجوشه)آرد رو یک دفعه بریزید و هم بزنید تا حالت خمیری شود بعد وقتی سرد شد وانیل ویک دونه تخم مرغ را بریزید و با همزن بزنید اگه خیلی سفت بود یک تخم مرغ دیگه هم بزنید اگه نه که لازم نیست بعد وقتی با همزن زدید و کامل مخلوط شد داخل قیف ریخته و با ماسوره شکوفه مواد رو داخل روغن داغ ریخته و سرخ کنید و بعد در مخلوط دارچین و شکر بغلتونید
📤فوروارد یادتون نره 🍔👇
▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬
🍰͜͡❥••[ @SampleChef 👩🍳