♻️خبرهای فوقالعادهای از صنایع نظامی ایران در راه است. کاش صنعت خودرو هم دست حزباللهیها بود نه لیبرالهای بیعرضه.
💥در آیندهای نه چندان دور از فرزندان ایران #رزم_ناوهای بسیار #پیشرفته_ای را با این کلاس خواهند ساخت. رزمناوی با ۹۶ سیلوی پرتاب عمودی موشک، چهار توپ دفاع هوایی و نزدیک کمند و دو آشیانه برای حمل بالگرد.... این فریگیت بنام #موج۶ ساخته خواهد شد.
👈 انشاءالله با انتخاب مجلسی مردمی و دلسوز، با زیادتر شدن منابع واقعی مالی وزارت دفاع و سپاه و ارتش (نه اینکه روی کاغذ چیزی نوشته شود و هشتاد درصدش ...)، سرعت رشد تکنولوژی ایران هم چندین برابر خواهد شد...
@schoolofeconomics
«انتها»ی مسیر غربگرایی در ایران «دقیقا» کجاست؟
♦️ جریان غربگرا، به جهت عملی کردن نقشه ها و مطامع «ضدّملّی» خود، ناچار است که خود را هوادار و جانبدار ملّت نشان دهد. یکی از شگردهایی که غربگرایانِ فارسی زبان برای جذب افراد و توده های مردم بکار می گیرند، آن است که انتهای راه و مسیری را که بدان فراخوان می خوانند و مروّج آن هستند، معمولا به صورت بسیار «کلّی» تصویر و بیان می کنند، نه «جزئی»، مصداقی و دقیق.
👌🔹در این شرایط، با توجه به استعداد بالای اشخاص قشری نگر، مجذوب گشتن این افراد به راه و جریان یادشده طبیعتا غیرطبیعی نیست. پیشتر عرض کرده بودم که یک کلام هرچه کلّی تر باشد، ابهام آن نیز بیشتر است.
🔘 راه مقابله چیست؟
یکی از راه های آسان و کم دردسر (یا شاید هم بی دردسر) آن است که با مطالبه گریِ مصرّانه از غربگرایان خواسته شود که انتهای مسیری که آن را آمال خوشبختی مردم و کشور می دانند به طور «جزئی»، دقیق و موشکافانه و بدون هیچ گونه ابهام و مجمل گویی ترسیم کنند؛ «تا سیه روی شود هر که در او غش باشد»!
🔘 اگر این مطالبه را پاسخگو نباشند و زیر بار نروند چه؟
چه بهتر! در این صورت، با یک تیر دو نشان زده می شود. به واسطه ی این سکوت یا طفره رفتن، از یک سو چهره ی حقیقی خود را برملا می کنند و از سوی دیگر، شرایط و امکانی فراهم می شود که بتوان ابتکار عمل را به دست گرفت و حقیقت مطلب را آشکار کرد.
🔘 حقیقت چیست؟
دقیقا یک قرن پیش؛ یعنی در سال ۱۲۹۸ ه.ش (۱۹۱۹ م)، میان «میرزا حسن وثوق الدّوله» (نخست وزیر وقت ایران در زمان سلطنت احمدشاه قاجار) و «پرسی کاکس» (وزیر مختار بریتانیا) معاهده ای منقعد گشت که تاریخ ایران و مورّخان ایرانی، آن را بیشتر با نام «قرارداد ۱۹۱۹» می شناسند.
👌مختصرا آنکه طی این قرارداد ننگین و تطهیرناشدنی، ایران رسما و عملا با دست نخست وزیرش می پذیرد که من بعد مستعمره ای در بین سایر مستعمرات دیگر بریتانیا باشد؛ آنهم به تحت پوشش «تهیه ی وسایل ترقّی و سعادت ایران به حدّ اعلی»!!!
♦️این قرارداد آنقدر فاجعه بار است که حتی احمدشاه نیز با آن مخالفت می کند.
💬 البته اگر متن قرارداد را مطالعه نکرده باشید، محتمل است تصوّر شود که در بیان اصل موضوع اغراقی رخ داده است (جهت مطالعه ی متن کامل قرارداد ۱۹۱۹ رجوع شود به روزنامه ی وطن امروز – ۱۱ بهمن ۹۳ – صفحه ی آخر).
⏪ «فروختن ایران» و «تبدیل کشور به یکی از مستعمرات غرب»! ⏩
این بود/است انتهای راه غربگرایی! نه بیشتر و نه کمتر!
⬛️ آیا براستی غربگرایان امروز، اساسا می توانند در تلاش و کوشش مجدّانه ی خود برای اعطای امتیازات متعدد و گسترده به غرب (به امید گوشه چشمی)، به چیزی فراتر از آنچه وثوق الدّوله ی خائن بدان رسید، برسند؟
@abarshagerd
🔷🔹👈کلیدواژههای زیر در کانال، ذهنتان را بیشتر متمرکز خواهد کرد:
#واگذاری_25_ساله #جزیره_کیش #چین #غربزدگی #روشنفکری_بیمار
@schoolofeconomics
10.09M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💢موشنگرافی: #سلبریتی چگونه بوجود آمد؟ ارتباط بین #تجارت #سود #سینما و #تغییر_سبک_زندگی در #آمریکا.
🆔 @ofogh_tv
🆔 @schoolofeconomics
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔺 اقدام اخیر #دولتیها در #بخشش_مالیاتی برای #سلبریتی_ها سیاسی بوده است چون برخی از سلبریتیها برای اینکه از این دولت حمایت کردند از مردم عذرخواهی کردند. در ابتدا اعلام شد که از پرداخت 50 درصد از #مالیات معافند، بعد گفتند حالا ما تمام آن را بخشیدیم تا بعد بگویند به شما امتیاز دادیم!
🆔 @Ofogh_tv
🆔 @schoolofeconomics
11.59M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔺 الان که #مشکلات_اقتصادی افراد بیشتر شده و در برخی از استانها فقط به اندازه پرداخت حقوق افراد #بودجه اختصاص میدهند. حالا #خطاط یا #نقاش باید مورد حمایت قرار گیرند و از آنها #مالیات گرفته نشود نه از #سلبریتی که در یک فیلم، چند صد میلیون تومان دریافت میکند.
🆔 @ofogh_tv
🆔 @schoolofeconomics
📺 بررسی مواضع اخیر #سلبریتیها و #معافیت_مالیاتی #هنرمندان
▪️ با حضور دکتر سید محمد حسینی؛ وزیر اسبق فرهنگ و ارشاد اسلامی
🌐 مشاهده این فیلم با کیفیت HD در صفحه آپارات شبکه افق:
🔗aparat.com/v/yxwo8?eitaafly
🆔 @jahanaraofoghtv
🆔 @schoolofeconomics
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔰تحلیل استاد #حسن_عباسی درباره قطعی #اینترنت!
🔰اینترنت #ابزاری_نظامی است و مانند آمریکا که مؤسس آن است باید در ایران هم #نظامی تلقی شود.
🔰 چندسال قبل از اسنودن و استون که اعلام کردیم که اینترنت بخشی از #NSA و یک سازمان نظامی و امنیتی است، روشنفکرمآبان بیمار، ما را متهم به #توهم_توطئه کردند!! ولی الان که این مطلب کاملاً اثبات شده است.
🔰 باید #وابستگی ما از طریق #فضای_سایبر به آمریکا، زدوده شود.
💥مدرسه اقتصاد، متظر شماست...
eitaa.com/joinchat/3142254611C50a304a13b
▪️نقد و بررسی #بودجه_99 (3):
▪️بودجه ۲۲ نهاد عمومی کمتر از تنخواه رئیسجمهور
🔻شاید جالب باشد بدانیم علاوهبر بودجه ۳۰۰ میلیارد تومانی نهاد ریاستجمهوری، شخص رئیسجمهور نیز سالانه بودجهای تحتعنوان «نهاد ریاستجمهوری - هزینههای ضروری - کمک به اشخاص حقیقی و حقوقی خصوصی و دولتی» دارد که برای سال آینده مبلغ آن ۶۸ میلیارد و ۹۴ میلیون تومان تعیین شده است.
🔻این بودجه که به «تنخواه» رئیسجمهور مشهور شده، در ۴ سال اخیر سالانه حدود ۷۰ میلیارد تومان بوده است. تنخواه ۶۸ میلیارد تومانی رئیسجمهور در سال آینده در حالی است که مقایسه این مقدار با بودجه تکتک ۳۲ نهاد عمومی نشان میدهد بین این نهادها، بودجه ۱۰ نهاد بیشتر از مقدار تنخواه رئیسجمهور و بودجه ۲۲ نهاد دیگر نیز کمتر از مقدار تنخواه رئیسجمهور است.
@basirat_fa
@schoolofeconomics
www.basirat.ir
6.6M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 بازهم قوه قضائیهی آیتالله #رئیسی به داد تولیدکنندگان رسید.
با دستور دادستان کل کشور، بانک ها از پنج اقدام که منجر به فلجشدن کارهای تولیدی میشود، منع شدهاند.
پ.ن: اگر رئیسی رئیس جمهور بود، چه میشد؟!
@schoolofeconomics
🔻معاون تبلیغ حوزههای علمیه در نخستین "همایش طلاب کارآفرین" در سمنان:
⭕️ بیکاری مورد مذمت اسلام است
➖ پولدادن به فقرایی که میتوانند کار کنند، درست نیست و باید درآمد با #عزت به آنان بدهیم و زمینه برای اشتغالزایی شکل بگیرد.
◽️ باید بیش از هر کاری یک طلبه، #طلبه باشد؛ باید طلبه بود و در حاشیه طلبگی، کارآفرینی کرد.
◽️از سرمایه اجتماعی خود استفاده کنید، نه اینکه خودتان تنها #کارآفرین باشید، ظرفیتها در مردم فراوان است که باید این ظرفیتها را فعال کرد.
hawzahnews.com/news/874874
💥مدرسه اقتصاد، منتظر شماست...
eitaa.com/joinchat/3142254611C50a304a13b
🔸یادداشت مهم: آینده سیاسی و اقتصادی #عراق “برما” یا “با ما” ؟!
ظرفیت عراق برای برخورداری از حمایت آمریکا در ابعاد نظامی و اقتصادی بسیار بالاست و از آن جا که نیاز مبرم عراق به سرمایه گذاریهای خارجی احساس میشود می تواند شریک راهبردی مناسبی برای آمریکا باشد و برای کشوری که همیشه پذیرای دست به نقد کشورهای خاورمیانه بوده است، چه بهتر از این!/ محمدصادق قراویری
مطالعه یادداشت کامل:
iswnews.com/24500
✅ @iswnews
✅ @schoolofeconomics
ضرورت ایجاد مدرسه عالی اصناف با کمک حوزه های علمیه و ....
http://rahtooshe.com/?p=6864
✅ @schoolofeconomics