#شایعات_پهلوی #شایعه #پاسخ_به_شبهات_اقتصادی #پهلوی_گرایی
💠 محمدرضاشاه با اقتدار توانست نفت را چهار برابر گران کند. مسالهای که به افزایش درآمد ایران و ناراحتی غرب از او انجامید. در نتیجه، غربیها از او کینه به دل گرفته و با شکل دادن به انقلاب از او انتقام گرفتند.👌
🖋 پاسخها:
1️⃣ واقعا کنیم که یک کشور به تنهایی میتواند نفت دنیا را گران کند؟ اوپک و عربستان، امارات و قطر و خریداران نفت هیچ نقشی در تعیین #قیمت_نفت نداشتند؟
2️⃣ اگر شاه بصورت مستقل و علیه غربیها #نفت را گران کرد، چرا غربیها ایران را تحریم نکرده و یا شکایت نکردند. چرا لااقل از عربستان و دیگر کشورهای دارای نفت نخواستند که نفت ایران را جبران کنند؟ اتفاقا غربیها همکاری خود با شاه را بیشتر کردند!
3️⃣چطور استقلال شاه در گران کردن نفت را باورکنیم در حالیکه با یک سوال اساسی مواجه هستیم: شاه در نهضت مردمی ملی شدن صنعت نفت در کجا ایستاده بود؟ طرف مردم یا سازمان سیای آمریکا❓حالا چطور یهویی مستقل شد❗️
4️⃣ پاسخ معما ایناست👇
گران شدن نفت تنها در راستای اجرای دکترین دوستونی نیکسون رئیس جمهور آمریکا بود. این دکترین میگفت آمریکا باید بهجای حضور مستقیم نظامیهایش در کشورهای مختلف و تحمیل هزینههای نظامی بر آمریکا، به کشورهای پیرو خودش سلاح بفروشد تا آنها خودشان محافظ منافع آمریکا باشند. بدین منظور باید قیمت نفت را افزایش داده و از درآمد آن، هزینه سلاح ها تامین شود.
🔰بر اساس دکترین #نیکسون، قیمت نفت یکباره چند برابر شد و طبیعی بود که آمریکاییها نخواهند بصورت آشکار از گران شدن نفت حمایت کنند چون این گرانی نفت فشار شدیدی روی برخی کشورها نظیر ژاپن، چین، هند و نیز اروپا وارد کرد و در واقع علاوه بر تامین هزینه سلاح هایی آمریکایی، رقبای آمریکا را هم زمین گیر کرد.
💤 آمریکاییها به شاه اجازه دادند تا حرفهای تبلیغاتی و ضد غربی بزند تا شریکان آمریکا خیال نکنند که خود آمریکا مقصرگرانی نفت و ضربه شدید به اقتصاد این کشورهاست اما در عمل شاه حتی حق اعتراض نداشت که چطور اف16 را که طبق قرارداد 5/6میلیون دلار خریده بود، حالا 18میلیون دلار حساب میکنند❗️(خاطرات اسدالله علم،ج6،ص236)
5️⃣ حالا همه این پاسخ ها به کنار، آمریکا اگر بخاطر نفت میخواست از شاه انتقام بگیرد، چرا همان زمان نگرفت و گذاشت تا سال 57❗️چطور ممکن است که انقلاب اسلامی آنهم پس از4-5سال، واکنش تنبیهی غرب در برابر شاه باشد؟ اتفاقا دو سال قبل از انقلاب، قیمت نفت کاهش یافت و بهانه ظاهری غرب هم از دست شان خارج شد❗️
📎مستقل دانستن شاه، تنها از دست شبکه بهایی و وابسته منوتو ساخته است والا اندک اطلاعی از دست نشاندگی شاه درکودتای 28مرداد، خیانت تجزیه بحرین بدستور انگلیس و تحمیل کاپیتولاسیون آمریکایی، هیچ شکی در عمق وابستگی شاه به غرب باقی نمی گذارند. شاهی که تجزیه بحرین را «خیانت به منافع ملی» می دانست (خاطرات اسدالله علم دوشنبه 22 مرداد1348) اما پس از اجرای امر اربابانش به شاه بحرین تبریک گفت❗️
🖋بی سواد نباشیم و نگذاریم منوتوی انگلیسی برایمان تاریخ بنویسد.
🆔 @darseenghelab
🆔 @schoolofeconomics
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📌ای غیرتمندان عالم! ای غیرتمندان عرب؛ به پا خیزید و این ننگ را از صحنه کشور شیعی و اسلامی عراق بزدائید...
📌تفتیش بدنی زنان ایران؛ آرزویی که غربزده ها دارند😡
💠 توماس رکس آمریکایی در مقاله ای در نشریه فارین پالیسی نوشت: ۵ نفر از تفنگداران آمریکایی در شهرک «الحدیثه» واقع در غرب عراق، به یک دختر ۱۵ ساله عراقی تجاوز کردند و سپس او و همه افراد خانوادهاش را نیز قتلعام کردند. همچنین ماجرای استیون گرین و دوستانش در سال ۲۰۰۶، در منطقه محمودیه عراق که با ورود به خانه، ابتدا پدر، مادر و خواهر ۵ ساله عبیر الجنابی را کشتند و سپس به این دختر ۱۴ ساله عراقی، تجاوز کردند. آنها پس از تجاوز جسد عبیر الجنابی را آتش زدند.
🖋شک نکنید که آمریکایی ها با کینه ای که از ایران دارند اگر بتوانند سپاه را حذف کنند، دهها برابر این جنایات را در ایران رقم خواهند زد.
🆔 @darseenghelab
🆔 @schoolofeconomics
🔴 پناه میبرم به خدا از بستن دهان منتقدین...
🔴 واقعا غربزدگی و لیبرالیسم، چطور روش میشه باز هم در این کشور علم بشه؟! اگر من و توی عاقل این مطالب را به مردم برسانیم، امید هست که مردم کمتر فراموش کنند دیکتاتوری عجیب روشنفکران و غربزدهها و لیبرالها را...
⭕️ برنامههای مردمی و متعهد جهان آرا، عصرانه و ثریا دیگر «زنده» نخواهند بود!! تحت فشارهای آشنایان به عملیات روانی و کلیدداران دروغ!
🔹 برنامههای تلویزیونی «جهان آرا»، «عصرانه» و «ثریا» ، سه برنامه تلویزیونی گفت و گو محور در شبکههای افق و یک سیما بودند که بهصورت زنده و در قالب گفت وگوهایی صریح و چالشی به مسائل روز جامعه میپرداختند.
🔹 حالا طبق تصمیمگیری جدید، بناست این سه برنامه از حالت زنده خارج شوند و پس از ضبط استودیویی و بازبینی(همون سانسور) به روی آنتن بروند.
پ.ن: تفکر منحط و متبخترانه روشنفکران و غربزدگان بیعرضه باید از از این کشور برچیده شود. قطعا اینها بارها و بارها در طول تاریخ ایران اثبات کردهاند که برای حمایت از کدخدای بیآبرویشان، حاضرند مخالفین خود را از دم تیغ بگذرانند و فشار مضاعف اقتصادی و روحی به مردم بیاورند و منافع ملت را پایمال کنند. مردم در انتخابات مجلس و دولت بعدی به این کدخداپرستان رأی ندهید تا از شرّ وجودشان مردم راحت شوند. زمان رضاشاه هم همین غربزدگان #مردم را به صلابه کشیدند و منافع ملت را به #سرمایهداران_غربی فروختند.
🆔 @schoolofeconomics
12.09M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔘 از وقتی که حاج قاسم رفت، تو محبوب دلها شدی، گویا دستان تو جان امید این مردم را گرم کرده است... سردار ممنون که به روستای ما آمدی... ما تو و موشکهایی که به قلب دشمن زدی را دوست داریم...
@ponezs
@schoolofeconomics
🔴بررسی روند قیمت رسمی و آزاد دلار از 1357 تا امروز:
دولت روحانی چندصدبرابر جنگ تحمیلی به کشور خسارت وارد کرده است؛ بقیه دولتها هم خسارت وارد کردند، اما دولت روحانی رکوردار است تاکنون!
#من_بلد_نیستم
پ.ن: باید تفکر امثال روحانی از این کشور جمع شود/باید اقتصاد داخلی قوی شود.
#باید_قوی_شویم
@BDON_SANSOR
@SchoolofEconomics
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💢وقتی شهر #مسیحی نشین بیجی توسّط همرزمان #حاج_قاسم_سلیمانی آزاد می شود یک زن مسیحی روی دیوار #کلیسا نوشت: مریم مقدس راحت بخواب که دیگر مسیح به #صلیب کشیده نمیشود چون فرزندان #حضرت_زهرا(س) رسیدند. لینک آپارات: 🔻🔻🔻
aparat.com/v/Dx9YB
@Debate
@SchoolofEconomics
💥👈آیا #تجارت_کثیف_دارو بین برخی #پزشکان و #شرکتهای_دارویی ایرانی نهادینه شده است؟!
👌💧پرداخت مشوقهای نقدی و غیرنقدی از سوی شرکتهای دارویی در حالی بین برخی پزشکان و این شرکتها در کشورمان رایج شده که دفتر بازرسی عمومی وزارت بهداشت آمریکا، دریافت حتی هدایای کوچکی مانند خودکار و لیوان تبلیغاتی توسط پزشکان آمریکایی را نیز ممنوع کرده است! متن کامل گزارش تسنیم را در لینک زیر بخوانید:
https://tn.ai/2184490
@SchoolofEconomics
👆👆👆ادامه مطلب قبلی...
✅اگرچه اخیراً رئیس سازمان غذا و دارو، از انتشار آمارنامه دارویی سال 97 و 6ماهه نخست سال 98 در آیندهای نزدیک خبر داده است اما تأخیر در انتشار آمارنامه دارویی یا منظم نبودن زمان انتشار آن، باعث عدم شفافیت در بازار دارویی کشور میشود و در چنین وضعیتی، شرکتهای تأمینکننده دارو سرمایههای ملی و شخصی را به خطر میاندازند و این امر منجر به تولید یا واردات غیرمنطقی دارو میشود؛
✅البته باید توجه داشت که تولید منطقی دارو در کشور، بهمعنای تولید انحصاری دارو توسط چند شرکت خاص و محدود نیست؛ بلکه به این معناست که شرکتهای تأمینکننده دارو باید بر اساس نیاز واقعی بازار و مصرفکنندگان و ظرفیتهای صادراتی کشور، به تأمین دارو بپردازند.
@SchoolofEconomics
👆👆👆ادامه مطلب قبلی...
👈💥 دولت حسن روحانی با طرح سرمایهدارانه «سلامت» به اختلاف طبقاتی و زیادهخواهی برخی پزشکان دامن زد و اکنون ادامه ماجرا...
👆👌دولت باید با زیادهخواهی #طبقه_اشراف دنیاخواه از #پزشکان، مبارزه قاطعی کند و این ننگ را از دامن #جامعه_پزشکی کشور بزداید...
🔶🔸"تور سفرهای خارجی" اهدایی #شرکتهای_دارویی مشوق برخی پزشکان برای #تجویز_داروهای_خاص!
🔷🔹اعطای جوایز مختلف به پزشکان مانند "تور سفرهای خارجی" در قبال تجویز داروی یک شرکت خاص، پرداخت مشوقهای نقدی، اهدای رایگان دارو به داروخانهها و پزشکان از جمله مراودات ناسالمی است که در حال حاضر شرکتهای دارویی در کشورمان در پیش گرفتهاند!
✅اهدایی شرکتهای دارویی مشوق برخی پزشکان برای تجویز داروهای خاص!
❇️به گزارش خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران پویا؛ چندی پیش دکتر ایرج حریرچی، معاونکل وزارت بهداشت با اذعان صریح به این مطلب که "ظرفیت تولید دارو در کشور، چهار برابر ظرفیت مصرف آن است" تأکید کرده بود: "گاه میبینیم که یک نوع دارو، توسط چندین شرکت داخلی تولید میشود بنابراین باید بازارهای صادراتی برای محصولات تولیدی ایران را پیدا و تقویت کنیم."
❎تولید یک نوع دارو توسط چندین شرکت دارویی، بدون در نظر گرفتن بازارهای مناسب برای صادرات آنها، نوعی رقابت ناسالم و معکوس بین شرکتهای تأمین دارو بهوجود میآورد؛ در چنین رقابت مخربی، شرکتهای دارویی بهجای آنکه بهفکر ارتقای سلامت بیمار و کیفیت داروی تولیدی خود باشند، صرفاً به اعطای مشوقهای مالی غیرمنطقی به داروخانهها و پزشکان جهت فروش داروهای خود متوسل میشوند.
✳️ مراودات آشکار مالی شرکتهای دارویی با پزشکان متخصص!
♻️پرداخت مشوقهای نقدی، اهدای رایگان دارو به داروخانهها و پزشکان و اعطای جوایز مختلف به پزشکان مانند تور سفرهای خارجی در قبال تجویز داروی یک شرکت خاص، نمونههایی از اقدامات شرکتهای تأمینکننده دارو است که متأسفانه در حال حاضر بهغلط، تحت عنوان "مارکتینگ" بین پزشکان و شرکتهای تأمینکننده دارو جا افتاده و رسمیت یافته است!
✳️در حالی که استانداردهای مارکتینگ دارو در کشورهای پیشرفته جهان، از آنچه در کشور ما بین پزشکان و شرکتهای دارویی مرسوم شده است، فاصله بسیاری دارد؛ برای مثال انجمن پزشکان کانادا، با وضع قوانینی بر این مسئله تأکید میکند که "هدف اولیه در تقابل حرفهای بین پزشکان و صنایع، باید گسترش و بهبود سلامت کاناداییان باشد، نه بهبود وضع مالی پزشکان و صنایع دارویی."
✅از لحاظ علمی و اخلاقی نیز پزشکان باید خصوصیات دارو (کیفیت و عوارض جانبی آن)، نحوه پوششدهی دارو توسط بیمهها و شرایط اجتماعی و اقتصادی بیمار را برای تجویز دارو مد نظر قرار دهند اما در وضعیتی که یک نوع دارو توسط چندین شرکت دارویی تأمین و تولید میشود، برخی پزشکان، صرفاً به تجویز داروهایی روی میآورند که شرکتهای دارویی تأمینکننده آنها، مشوقهای مالی و غیرمادی بهتری برای آنها در نظر گرفته باشند!!
✳️در واقع در شرایط امروز نظام سلامت کشورمان در حوزه تولید و واردات دارو، سود اصلی تولید و واردات بیرویه دارو در کشور، به جیب پزشکانی میرود که بدون توجه به مسائل اخلاقی و علمی، به برقراری چنین تعاملات مالی با شرکتهای تأمینکننده دارو میپردازند.
❇️احمد حمزه؛ عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی، درباره تعاملات مالی بین پزشکان و شرکتهای دارویی به تسنیم میگوید: "چنین اقدامی، تخلف محسوب میشود!"
✅وی در پاسخ به این سؤال که چه تدابیری برای برخورد با این تخلف اندیشیده شده است، تصریح کرد: اطلاع دقیقی از نحوه برخورد با این نوع تخلفات ندارم اما معتقدم ضعف عملکردی در دستگاههای نظارتی میتواند از علل این تعاملات مالی باشد.
❎تشدید مناسبات رانتی بین پزشکان و شرکتهای دارویی با عدمانتشار آمارنامه دارویی
✅یکی از راههای جلوگیری از این روابط کثیف بین پزشکان و شرکتهای تأمینکننده دارو که جان و سلامت بیماران کشورمان را با خطر جدی مواجه کرده است، افزایش شفافیت بازار دارویی و ارتقای نظارت سازمان غذا و دارو بر میزان تولید دارو در کشور است.
✳️یکی از وظایف مهم سازمان غذا و دارو مخصوصاً در شرایطی که کشور با مشکلاتی نظیر تحریم دارو مواجه است، تعیین میزان نیاز کشور به داروست که این میزان نیاز، از طریق تدوین و تهیه "آمارنامه دارویی" در کشور محقق میشود؛ در آمارنامه دارویی، میزان و نوع داروهای تولید و واردشده، شرکتهای تأمینکننده دارو و قیمت آن مشخص میشود و ارائه چنین اطلاعاتی سبب میشود شرکتها بر اساس نیاز واقعی بازار، به تولید یا واردات دارو اقدام کنند و دامنه جولان برخی شرکتها برای گرفتن مجوز تولید یا واردات مازاد دارو بهبهانههای مختلف، محدودتر شود...
@schoolofeconomics
جناب اقای #آذری_جهرمی! وزیر محترم #ارتباطات و فناوری اطلاعات
سلام علیکم
بنده انسان بدبینی نیستم و توطئه آمیز هم به مساله نگاه نمیکنم اما واقعا برایم سوال است چرا دقیقا در همان شبی که خبر ممنوعیت پخش زنده برنامه #جهان_آرا اعلام شد، صفحه اینستاگرام این برنامه با وجود نزدیک به ۱۰۰ هزار مخاطب یکباره مسدود شد؟
نظر شما به عنوان یک کارشناس در این حوزه چیست؟ آیا "بعضی حرفها" درست است؟
ضمنا سوال دیگری نیز دارم و آن این که حضرتعالی که درباره بسیاری از موضوعات غیر مرتبط با تخصص و جایگاه تان فعالیت رسانه ای داشته اید و مثلا با کیمیا علیزاده هم جلسه میگذاشتید و عکس میگرفتید، چرا امروز به عنوان کسی که مسئولیت و جایگاه تان حوزه ارتباطات است، نسبت به قلع و قمع صفحات جبهه انقلاب در اینستاگرام ساکت هستید و حتی یک توییت هم در این باره نزده اید؟
آیا این مساله برای شما به عنوان وزیر ارتباطات بی اهمیت است؟ یا ارتباطی با جایگاه شما ندارد؟ یا قرار است از این اتفاق صبح جمعه بعدی باخبر شوید؟
با احترام؛ امیرحسین ثابتی
@Sabeti
@SchoolofEconomics
10.75M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔸فتاح رئیس بنیاد مستضعفان:
استقرار #هاشمی_رفسنجانی در #کاخ_مرمر درست نبود/ با جر و بحث کاخ را تخلیه کردیم
کاخ مرمر تبدیل به موزه می شود...
🔹پرویز فتاح در برنامه نگاه یک گفت: استقرار آقای هاشمی رفسنجانی به عنوان دبیر مجمع تشخیص در کاخ مرمر درست نبود.
🔹 بعد از فوت او کاخ را به سختی و با جر و بحث تخلیه کردیم. این تخلیه از مواردی بود که نمیدانستیم شکایتمان را پیش چه کسی ببریم! در نهایت بیت رهبری حمایت کردند و کاخ تخلیه شد. کاخ را تبدیل به موزه میکنیم.
@SchoolofEconomics