🔷🔹
🔶🔸یکی از مهمترین مراحل خیانت در #جنگ_اقتصادی، بعد از دوران #رکود_عمیق و #رکود_تورمی و اجرای #دکترین_شوک، واگذارایی داراییهای حساس ملی و شرکتهای دولتی چون ایران خودرو و سایپا و سپس بانکها به بیگانگان هست...
💥👌ای غربزدگان بیهویت و مقلدین جاهل ساموئلسون و سگسون و میلتون فریدمن! نسل جوان در ایران امروز بیدار است و نمیگذارد که چنین اتفاقی بیفتد! خیانت به ملت بس است... ما هم شما را به دقت رصد میکنیم...
👌 واقعاً دکتر جبرائیلی در توئیت بالا به چه کسانی هشدار داده است؟
💥 به کانال مدرسه اقتصاد بپیوندید:
eitaa.com/joinchat/3142254611C50a304a13b
📢گمانهزنی دربارۀ نفت و قیمت آن در این ایام
🔸از پشت پردۀ اتفاقات اطلاعات دقیقی در دست نیست، حتی اینکه الان فروش #نفت_ایران چقدر شده هم مشخص نیست. سال گذشته اوضاع متفاوت بود. اولا ترامپ میخواست یکباره صادرات #نفت ایران را به صفر برساند و به #اقتصاد_ایران شوک وارد کند که نتوانست؛ ثانیا آنها هنوز امیدوار بودند که بتوانند ایران را پای میز مذاکره بکشانند که آن هم نشد.
🔸پس از شکست خوردن پروژۀ ناامنسازی و ایجاد جنگ داخلی و دو دستگی در ایران که از سال ۹۶ دنبال میکردند، تقابل آمریکا و ایران با ترور سردار سلیمانی وارد فاز جدیدی شد. تقابل از جنگ سیاسی و اقتصادی به جنگ امنیتی و حتی نظامی رسید یعنی از جنگ نرم به جنگ سخت. اگر ایران تدبیر نمیکرد ممکن بود ابعاد این جنگ خیلی گستردهتر بشود.
🔸الان دو مسئله رو باید در تحلیل وارد کرد: انتخابات ریاست جمهوری آمریکا و دست و پا زدن ترامپ برای موفقنشان دادن کارنامۀ خود بهویژه در مسئله اقتصاد و در پروندۀ ایران (چون اینها مهمترین ادعاهای ترامپ در سخنرانیهای انتخاباتیش بودند). ترامپ با تکیه بر نفت شیل که هنوز معلوم نیست چقدر میتواند تداوم داشته باشد، به بزرگترین صادرکنندۀ نفت تبدیل شده و کانادا هم با احتساب این ذخایر به چهارمین تولیدکنندۀ نفت جهان تبدیل شده. الان شریک نفتی آمریکا شده کانادا!
🔸مسئلۀ دوم، سال آخر دولت روحانی و انفعال بیش از پیش آن ست و این امر، امکان اقدامات جایگزین را از ایران گرفته است. البته از طرف دیگر، بانک مرکزی در این سالها ذخایر ارزی خودش را بهشدت افزایش داده و از این نظر نگرانی زیادی دربارۀ کاهش درآمدهای نفتی در کوتاه مدت وجود ندارد.
🔸قیمت نفت هم که پایین آمده و انگیزۀ صادرات نفتی را برای ما بسیار کاهش داده است. مجموعۀ این عوامل باعث شده است صادرات نفتی ما خیلی کم بشود. اما معلوم نیست چقدر این وضعیت دوام داشته باشد، چون سال ۹۱ هم این اتفاق افتاد و چند ماهی صادرات نفت ما به زیر ۵۰۰هزار بشکه در روز رسید اما فقط چند ماه بود.
🔸 مسئلۀ نفت بیشتر از آنکه به عرضه و تقاضا و فناوری اکتشاف و ذخایر نفتی ارتباط داشته باشد، به مولفههای اقتصادسیاسی ارتباط دارد. ایران اهرمهای فشار زیادی دارد اما ظاهرا فعلا دولت نمیخواهد از آنها استفاده کند.
🆔 @QasdWay
🆔 @SchoolofEconomics
🔴 تلاشهای ضد امنیتی آقای همیشه مشکوک ادامه دارد/ کلانتری: حجتی قبول نمیکرد مشکل آب داریم، سرپرست کنونی قانع شده است!
🔹عیسی کلانتری، رئیس سازمان محیط زیست و معاون رئیس جمهور: "در گذشته وقتی آقای حجتی وزیر جهاد کشاورزی بود، قبول نمیکرد ما مشکل آب داریم. متاسفانه ایشان مشکلی به نام کمبود آب را در کشاورزی قبول نمیکرد، اما حالا وزارت کشاورزی با مدیریت جدیدش کاملا در اینباره قانع شده است. با این مصرف کنونی که در آب داریم نمی توانیم، آب کشور را پایدار نگه داریم"!
‼️اینگونه گذر زمان از نیات و تلاشهای ضد امنیتی مخالفان استقلال کشور و پاس گل دهندگان به صهیونیزم جهانی درونمایی میکنند! #عیسی_کلانتری که از سال ۹۲ تاکنون از هیچ پروپاگاندایی علیه کشاورزی و سیاست حیاتی خودکفایی در تولید محصولات اساسی دریغ نکرده، اینگونه به تلاش برای تغییر رویکرد مثبت وزیر سابق کشاورزی در جهت ارتقای سطح امنیت غذایی کشور اذعان میکند!
‼️#عیسی_کلانتری به جهت فراهم نمودن بستر تبلیغاتی مناسب برای حمله رسانههای ضد انقلاب به سیاستهای حیاتی کشور و عملکرد مبهم در مسند وزارت جهاد کشاورزی به مدت ۱۲ سال لایق پیگیرد قضایی است ولی متاسفانه همچنان بدون هیچ مزاحمی مشغول القای تفکرات غلط و منفعلانه خود در خصوص وضعیت منابع آبی کشور بر ذهن مسئولین کشور است!
‼️از رئیس محترم قوه قضائیه خواستاریم به دلیل هجمه سنگین این فرد معلوم الحال به سیاستهای راهبردی کشور به بهانه مشکلات آبی برخورد مقتضی را به عمل آورده و یا حداقل تذکراتی خطاب وی صادر نماید!
#عیسی_کلانتری #بحران_مدیریت_آب #حجتی #مافیای_تراریخته
✅ @masaf_foods
🆔 @SchoolofEconomics
7.51M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
پیام دانشجوی عراقی دانشگاه شهید بهشتی
دلمان برای ایران تنگ شده ....
باهم کرونا را شکست می دهیم
#حب_الحسین_یجمعنا
@akhbar_vi
@SchoolofEconomics
IranThinktanks.com-magazine9810.2.pdf
5.4M
📚 دومین فصلنامه جامعه اندیشکدههای ایران
🔹 فصلنامه فوق زمستان ۱۳۹۸؛ با مطالبی از ۲۰ اندیشکده کشور منتشر شد و خلاصهای از برترین پژوهش ها و اقدامات اندیشکده ها و موسسات سیاست پژوهی کشور را در اختیار پژوهشگران قرارداده است.
💎 در این شماره مطالبی با موضوعات «حکمرانی»، «#انرژی»، «#اقتصاد»، «سیاست خارجی»، «علم و فناوری» و «#کشاورزی و آب» آمده است، که با توجه به در پیش بودن یازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی، تمرکز ویژهای بر روی موضوع «انتخابات» و «پارلمان» در بخش «حکمرانی» صورت گرفته است.
@darseenghelab
@SchoolofEconomics
🔅#اقتصاد در زبان فارسی همان #کَدآمایی است؛
👈👌در ایران پسا کرونا، جمهوری اسلامی مجبور است که آموزههای کدآمایی را جایگزین دکترینهای شکست خورده #اقتصاد_مدرن یا همان #اکونومی نماید.
@SchoolofEconomics
♨️آشنایی با #صندوق_بینالمللی_پول
(IMF:International Monetary Fund)
💢مدیریت صندوق بینالمللی پول از سپتامبر ۲۰۱۹ بر عهده #کریستالینا_جورجیوا بلغارستانی است.
📛برخی از شرایط تحمیلی و فریبنده دریافت وام:کاهش مالیات بر فعالیتهای تجاری، افزایش سرمایهگذاری خارجی، پذیرش FATF و کاهش قرض دولتی است.
📛 به گفتهٔ جفری ساکس (مشاور جرج سوروس و عامل سازمان سیا در غرب آسیا ) : «صندوق بینالمللی پول ابزاری است که با آن وزارت خزانهداری آمریکا در کشورهای در حال توسعه دخالت میکند.»
🔞 #جفری_ساکس، درسال ۹۸ برای سخنرانی، متاسفانه وارد کشور شده است!!
#وام_استعماری #تروریسم_مالی
@hamdan110
@SchoolofEconomics
💎💎 جشنواره تدریس مجازی💎💎
اقتصادمقاومتیبامحوریت جهش تولید در بحرانکرونا
⏱ زمان ارسال فیلم تدریس:15تا31 فروردین99
📲 فیلمهای تدریس (2 تا 5دقیقه) خود را از طریق شبکههای اجتماعی تلگرام، واتساپ،بله و ایتا به آیدی یا شماره زیر ارسال کنید:
@modaresanadmin 09300861401
@SchoolofEconomics
💥دهنکجی و بیاعتنایی شهرداری و شورای شهر تهران به #فتوای_رهبری
چرا #حناچی و #محسن_هاشمی در ماجرای #تغسیل_فوت_شدگان_کرونا کوتاهی میکنند؟!
اقامه امر شریعت و صیانت از حدود الهی وظیفه همگانی است که علمای اعلام و قاطبه مؤمنین حتی در دوران طاغوت نیز به عنوان یک خط قرمز خللناپذیر به آن توجه داشتهاند.
اکنون چه اتفاقی افتاده که فتوای صریح مقام معظم رهبری و مراجع عظام تقلید مبنی بر ضرورت تغسیل فوت شدگان کرونایی، در امالقرای جهان تشیع، نادیده گرفته شده است؟!
چگونه میتوان پذیرفت در پایتخت جمهوری اسلامی که مشروعیت نظام سیاسیاش به #ولایت_فقیه است و عموم مردم آن بر مدار شریعت حرکت میکنند، #احترام_بدن_مؤمنین حفظ نمیشود و نسبت به تجهیز اموات مؤمنین بر اساس اصول شرعی، اقدام نمیشود؟!
عجیب است که تغسیل اموات کرونایی نه با پروتکلهای سازمان بهداشت جهانی تنافی دارد و نه با دستورالعملهای وزارت بهداشت که در دو مرحله، صریحاً بر مبنای فتوای مقام معظم رهبری، به نحو مکتوب دستور تجهیز اموات به صورت شرعی را ابلاغ نموده است.
آیا #شهرداری_تهران و #شورای_شهر، به دنبال #انتقام_سیاسی است یا #اهانت_به_فقه_شیعه و #هتک_حرمت_اموات_مؤمنین را باید یک اقدام مهندسی شده برای مقابله با #شریعت_شیعی قلمداد کنیم؟!
گفتنی آنکه، پیش از نگارش این متن، روحانیان جهادی بارها اعلان آمادگی کردهاند که تجهیز اموات بر اساس اصول فقهی را به نحو کامل برعهده میگیرند و با این وجود عدم همکاری شهرداری و مدیریت بهشت زهرای تهران، بسیار مشکوک و مرموز مینماید.
آیا حناچی و شخص محسن هاشمی، به فقه شیعه و ولایت فقیه باور ندارند که در تدارک یک امر نه چندان پیچیده، تا این اندازه کوتاهی یا کارشکنی میکنند؟!
از دادستان محترم کل کشور و دادستان تهران هم با صدای بلند درخواست میشود که نسبت به این حرمت شکنی آشکار اقدام عاجل به عمل آورند.
حرمت امام زاده را باید متولی حفظ کند. آیا رواست که در دل پایتخت به فتوای شرعی رهبری معظم اینچنین دهنکجی شود؟!
عدم پیگیری موضوع حتماً با اعتراضاتی از سوی علمای اعلام و قاطبه مؤمنین همراه خواهد شد و طبیعی است که تولید اینگونه حواشی در این موقعیت حساس برخلاف مصالح ملی و حرکت همگانی برای مقابله با ویروس منحوس کروناست.
انشاءالله از این پس، روند پیگیری موضوع که تا کنون به صورت محرمانه و دوستانه در حال انجام بود، به صورت علنی به مردم عزیز ایران اطلاعرسانی خواهد شد.۹۹/۱/۱۵
@rozaneebefarda
@SchoolofEconomics