🎙 #مصاحبه با دکتر حسنخانی
♦️تئوریهای ارزی (بخش چهارم)
🔻لینک مطلب:
http://fekrat.net/?p=1274
@fekrat_net
صوت را از پست بعدی دانلود بفرمائید: 👇👇👇
eitaa.com/SchoolofEconomics/3701
بخش چهارم.mp3
8.37M
🎙 #مصاحبه با دکتر حسن حسنخانی
♦️پیشفرضهای تئوریهای ارزی(بخش چهارم)
🔹در کل ادبیات اقتصاد و علم اقتصاد 8، 9 نظریه داریم که راجع به قیمت و تحولات ارز و افزایش و کاهش قیمت ارزش تئوری دادهاند.
🔹در همه این تئوریها، پیش فرضهایی وجود دارد؛ اما این پیش فرضها لحاظ نمیشود.
🔹یکی از این پیش فرضها، جریان آزاد سرمایه است. اینکه سرمایه آزادانه به کشورها قابل ورود و خروج باشد.
🔹در کشور ما 100 درصد این پیش فرض نقض شده است.
🔹اگر کسی بخواهد با یک چمدان #دلار از کشور خارج شود، به هیچ عنوان به او اجازه داده نمیشود.
🔹یکی دیگر از این پیش فرضها، اشتغال کامل است.
🔹یعنی بیکاری باید 5 درصد باشد. در کشوری مثل ایران، اشتغال کامل وجود دارد؟
🔹پیش فرض دیگر، ثابت بودن سرعت گردش پول است. در کشور ما سرعت گردش پول ثابت نیست.
🔹افرادی که اقتصاد خواندهاند یک سری توضیحات میدهند، اما پیش فرضها را نمیگویند؛ عوامالناس هم تکرار میکنند، غافل از اینکه همه تئوریهای ارزی یک سری پیش فرض دارد که اصلاً گفته نمیشود. قسمتهای قبلی:
eitaa.com/SchoolofEconomics/3687
eitaa.com/SchoolofEconomics/3678
eitaa.com/SchoolofEconomics/3677
@fekrat_net
@SchoolofEconomics
🔰نشست بررسي تحولات آمريكا با حضور دكتر فواد ايزدي و دكتر محمدعلي ميرزايي؛ زمان: يكشنبه يكم تير از ساعت 13:30 تا 15
🔷مكان برگزاري حضوري: خيابان امام خميني(ره)، بعد از ميدان 10دي، جامعة المصطفي العالميه
آدرس مجازي: به صورت آنلاين در محيط نرم افزار ادوبي كانكت http://vce.miu.ac.ir/mashhad4
🔶معاونت فرهنگي اجتماعي سياسي حوزه علميه خراسان
@SchoolofEconomics
👈💥بیست هزار نفر، متقاضی شرکت در #طرح_ولایت مؤسسه امام خمینی قم و بسیج دانشجویی هستند. انشاءالله خدای متعال، نعمات عظیم خود از جمله آیهالله مصباح را برای امت اسلامی نگه دارد. به همه #دانشجویان_اقتصاد نیز توصیه میگردد در طرح ولایت مشترک بین مؤسسه امام و بسیج دانشجویی و در صورت نبودن جای کافی در سهمیه دانشگاه خود، در طرح ولایت مردمی مؤسسه امام خمینی شرکت بفرمایند. این طرح زندگی فکری و معنوی شما را بطور اساسی میسازد.
@SchoolofEconomics
📚🔻 یک سایت عالی جهت پژوهش: نورلایب، بستری جهت پژوهش در ۴۵ هزار جلد کتاب علوم اسلامی
🔺🔹مرکز تحقیقات کامپیوتری علوم اسلامی (نور)، با بارگذاری بیش از ۴۵ هزار جلد کتاب، بر روی پایگاه کتابخانه دیجیتال نور (نورلایب) و با ارائه اپلیکیشن اندرویدی این پایگاه، بستری مناسب جهت دسترسی آسان به بانکِ غنی معارف و علوم اسلامی را در همهجا و برای همگان، فراهم کرده است.
hawzahnews.com/news/905878
@SchoolofEconomics
😳 ننگ دلار بیست هزار تومانی برای دولت غربگرا و #لیبرال
👈پاسخ یاسر جبرائیلی به حسامالدین آشنا: با خروج تفکر برجامی از عرصه مدیریت کشور، حتما ارز ارزان میشود!
⚡️وضع امروز دلار، نتیجه تفکر برجامی و مدیریت برجامی، و از تبعات امضای توافق برجام است. راه اصلاح این وضع نیز، خروج از برجام و کنار رفتن تفکر برجامی از عرصه مدیریت کشور است.
✨در اولین گام، باید هشت سال به عقب برگردیم! ✍️ سید یاسر جبرائیلی
@jamaateqom
@SchoolofEconomics
آشوب بی سابقه در #شبکه_رسانه_ای شیطانی آمریکا (قسمت اول)
🔹در بحبوحه بحران همهگیری جهانی کرونا، رئيسجمهور #آمریکا یعنی دونالد ترامپ، بارها در مجامع علنی و در برابر دوربین خبرنگاران، مهمترین رسانه خبرپراکنی ایالات متحده در سطح جهانی یعنی صدای امریکا را تقبیح کرد و علیه آن موضع گرفت. او در یکی از نشستهای خبری خود این رسانه را «نفرتانگیز» خواند زیرا عقیده داشت این رسانه به دلیل پوشش موفقیت دولت خلق چین در مهار کرونا در این کشور، به تقویت پروپاگاندای رسانهای این کشور کمک کرده است. همچنین در مواردی دیگر آن را «مایه شرم»، «صدای اتحاد جماهیر شوروی» و همچنین بیانکننده دیدگاههای حکومتهایی نظیر ایران خواند.
🔸 آماندا بنت (Amanda Bennett) مدیرکل صدای امریکا در بیانیهای رسمی، اتهام تقویت پروپاگاندای چینی را رد کرد و از رویکرد رسانهای صدای امریکا در پوشش واقعیتهای رخداده در سطح جهان دفاع کرد و آن را همان چیزی دانست که باعث شده بود، بیش از دویست میلیون نفر در سطح جهان جزو مخاطبان این رسانه ۴۷ زبانه باشند.
او در عین حال به موارد فراوانی از حملات رسانهای صدای امریکا به چین، روسیه و ایران نیز اشاره کرد اما گویا این خوشخدمتیهای رسانهای در برابر آنچه که باعث میشد ایالات متحده در اوضاع اسفبار کنونی در بحرانهای کرونا و اعتراضات ضد نژادپرستی، ضعیف تلقی شود، کافی دانسته نمیشد و ترامپ را نسبت به عملکرد این شبکه راضی نمیکرد.
🔸تقبیحات و موضعگیریها علیه این رسانه در مناسبتهای پیش رو نیز ادامه یافت تا جایی که مرکز کنترل و پیشگیری از بیماریهای ایالت متحده (CDC) خبرنگاران صدای امریکا را در لیست سیاه خود قرار داد و از پاسخگویی به آنها در برهه پر خبر و حساس کرونا امتناع کرد.
این منع عمدتا در کار خبرنگار مشهور این روزهای صدای امریکا یعنی گرتا ون ساسترن (Greta van Sustern) اثر گذاشت و موجب انعکاس جنجالی آن در سطح رسانههای داخلی ایالات متحده شد.
🔹آماندا بنت، مدیرکل صدای امریکا، در بیانیهای رسمی، این اقدام را موجب تضعیف قدرت پوشش اخبار مربوط به کرونا در سطح جهانی برای تمامی شاخههای زبانی خود دانست و آن را تفبیح کرد.
🔸این کشمکشها کماکان ادامه پیدا کرد تا اینکه دونالد ترامپ صراحتا ابراز امیدواری کرد که با تغییرریاست سازمان رسانههای جهانی ایالات متحده (َUSAGM) اوضاع نابسامان کنونی از منظر دولت او در صدای امریکا تغییر یابد. هرچند او از سال ۲۰۱۸ به دنبال این تغییر بوده است و پس از دو سال، در خلال این ماه موفق به انجام آن شد و در نهایت هیأت مدیره USAGM منحل گردید، گرنت ترنر(Grant Turner)، رئیس پیشین این سازمان، کنار رفت و جای خود را به مایکل پک(Michael Pack) داد.
او مستندساز معروف امریکایی، مالک و رئیس شرکت Manifold Productions Inc. با سابقهای پررنگ در رسانههای امریکایی همچون WorldNet (اکنون بخشی از VOA) میباشد.
رسانههای امریکایی از او با عنوان شریک و متحد استیو بَنن(Steve Bannon)، استراتژیست ارشد و سابق کاخ سفید یاد میکنند. تایید صلاحیت وی در سنا به دلیل فشارهای دموکراتها و همچنین پرونده مالی وی به تاخیر افتاده بود.
🔹نهایتا در مدتی کوتاه پس از انتصاب مایکل پک به ریاست USAGM، آماندا بنت به همراه معاونش سندی سوگاوار(Sandy Sugawara) از سمتهای خود در مدیریت صدای امریکا استعفا داده و در بیانیه خود بدون اشاره به دلیلی خاص، اظهار داشتند که این حق مایکل پک به عنوان ریاست جدید USAGM است تا هر کس را که میخواهد جایگزین آنها کند.
علاوه بر این، لیبی لیو(Libby Liu)، مدیرکل صندوق توسعه فناوری نیز یک روز پیش از آماندا بنت و سندی سوگاوار، استعفا داده بود.
🔸صندوق توسعه فناوری که زیرمجموعه #USAGM میباشد، به توسعه فناوریهای مقابله با محدودیتهای اینترنتی میپردازد و بسیاری از نرمافزارهای شناخته شده تحت عنوان فیلترشکن، توسط آن حمایت شده و میشوند. پیشتر، خانم لیو از جانب یکی از برنامههای بنن(Bannon)، توسط مهمان برنامه به نام هورویتز(Horowitz) متهم شده بود که علیرغم مسئولیتی که در زمینه مقابله با فعالیتهای محدود کننده دولت چین دارد، به آنها در این زمینه کمک کرده است.
@rozaneebefarda
@SchoolofEconomics
آشوب بی سابقه در #شبکه_رسانه_ای شیطانی آمریکا (قسمت دوم)
🔸مرکز USAGM یک سازمان بالادستی است که بر تمامی رسانههای بینالمللی ایالات متحده #آمریکا نظارت و سرپرستی دارد.
این نهادهای رسانههای تماما از بودجه مصوب کنگره و از طریق دولت ایالات متحده تامین مالی میگردند و ۶ نهاد با نامهای صدای امریکا(VOA) به ۴۷ زبان دنیا، اداره پخش کوبا(OCB) با شبکههای تلوزیونی و رادیویی مارتی، شبکههای پخش خاورمیانه (MBN) به زبان عربی، رادیو آسیای آزاد(RFA)، رادیو اروپای آزاد/رادیو آزادی(RFE/RL) و در آخر صندوق توسعه فناوری(OTF) را شامل میشود.
🔸سالانه بودجه عظیمی، بیش از ۷۵۰ میلیون دلار، در اختیار این سازمان قرار دارد. گفته میشود که دو نهاد VOA و OCB به صورت فدرال و باقی به صورت غیرفدرال توسط این سازمان سرپرستی میشود. گفتنی است اعضای هیأت مدیره USAGM ۹ نفر بوده که ۸ نفر از آنها توسط رئیسجمهور و با تایید سنا انتخاب میگردند و نفر ۹ام نیز جایگاه حقوقی دارد و متعلق به وزیر امورخارجه ایالات متحده میباشد. علاوه بر هیأت مدیره، ریاست USAGM نیز مستقیما توسط رئیسجمهور امریکا و با تایید سنا، صورت میگیرد.
🔸صدای امریکا بزرگترین زیرمجموعه این سازمان است که بالاترین سهم بودجهای را نیز به خود اختصاص داده و بیشترین مخاطبان جهانی نیز را در میان دیگر نهادهای زیرمجموعه، در اختیار دارد. صدای امریکا یکی از بزرگترین شبکههای پخش در سراسر دنیا بوده و به عنوان ابزار رسمی حاکمیت ایالات متحده در عرصه رسانه شناخته میشود.
🔸در تبلیغات رسمی و غیر رسمی در ایالات متحده، به صورت کر کنندهای مدام تکرار میشود که علیرغم تامین بودجههای این رسانهها توسط ایالات متحده و علی رغم انتخاب هیأت مدیره و رئیس USAGM و... ، آنها به صورت مستقل عمل میکنند و در این باره نیز قوانینی برای تضمین استقلال آنها تصویب شده است. این تبلیغات همواره بیان میدارد که USAGM و نهادهای تحت سرپرستی و نظارت آن به صورت کاملا مستقل و بدون تاثیرپذیری از جریانات یا واحدهای سیاسی درون امریکا، به کار خود در انعکاس کلیت ایالات متحده خواهند پرداخت و نباید در رسالت خود در تبیین واقعیت(!) تحت هیچ فشاری قرار بگیرند. این افسانهها اکنون و با کارهای ترامپ، بیش از هر زمان دیگری در معرض فروپاشی است.
▪️واقعیت آن است که واکاوی عملیاتهای رسانهای صدای امریکا به صورت خاص و USAGM به صورت عام، نشان میدهد که تحریف واقعیت، بزک کردن ایالات متحده و عملیات روانی علیه نیروهای متخاصم با ایالات متحده، یک حقیقت غیرقابل انکار در کارنامه رسانهای ایالات متحده میباشد. تا پیش از جنجالهای رخ داده توسط ترامپ نیز کارویژه رسانههای بینالمللی این کشور در همین راستا بوده است و همچنان که منشور سازمانی آن ادعا دارد، بیان کننده ذات سیاسی و اخلاقی ایالات متحده میباشد.
🔹امریکاییها همواره نشان دادهاند که قابلیت بسیار زیادی در لفاظی دارند و وقیحانه، دیگران را به خاطر کارهایی سرزنش میکنند که خود در انجام آن در عرصه جهانی پیشتاز هستند.
🔸بنابراین در تحلیل آنچه اکنون بر اوضاع مدیریتی رسانهای ایالات متحده میگذرد باید توجه داشت که ترامپ به دلیل اخلاق خاص خود و همچنین شرایط ویژهای که ایالات متحده اکنون با آن مواجه است، صرفا تعارف را کنار گذاشته است.
🔹 تحریریه #روزنه از مدتها پیش در حال آماده سازی یک بسته ویژه در مورد سازمان اختاپوسی #USAGM و به طور خاص نهاد رسانهای صدای امریکا(ذیل پرونده کرونای سیاسی) میباشد. منتظر باشید.
🔶منابع:
https://www.voanews.com/usa/voa-director-steps-aside-amid-white-house-criticism
https://www.nytimes.com/2020/06/15/us/politics/voice-of-american-resignations.html
https://edition.cnn.com/2020/06/15/media/voice-of-america-top-officials-resign/index.html
https://www.washingtonpost.com/lifestyle/media/top-voice-of-america-editors-resign-amid-strife-with-white-house-arrival-of-new-trump-appointed-director/2020/06/15/5880a684-af1f-11ea-8758-bfd1d045525a_story.html
https://www.wsj.com/articles/voice-of-america-director-resigns-after-clashing-with-trump-administration-11592259031
@rozaneebefarda
@SchoolofEconomics
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 از غربیها فقط باید انتظار خنجر از پشت داشته باشیم
مروری کوتاه از تاریخچه #خیانت_اروپا از قاجار تا #برجام!
#سقوط_غربگرایی
@SchoolofEconomics
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👈سلام به #افول_آمریکا و سلام به #سقوط_غربگرایی در #بزک_کنندگانی چون #صادق_زیباکلام
👌 حمایت کانال مدرسه اقتصاد از کمپین کانال بدون سانسور «پیش به سوی تشکیل #دولت_انقلابی»
@SchoolofEconomics
.
♦️#استعمار یعنی تعطیلی فکر نه به آن معنا که اجازه ندهند شما فکر کنید بلکه به آن معنی که فرصت ندهند شما فکر کنید...
🔸 #استعمار_نو، استعمار رسیدن به جواب بیگانه، قبل از رسیدن به سوال است./ آیتالله حائری شیرازی(ره)
@cyberimamasr
@SchoolofEconomics
#فوری #یمن #پیروزی_جندالله
جزئیات حمله گسترده موشکی و پهپادی انصارالله به مواضع ائتلاف سعودی در عربستان سعودی و مأرب و ریاض، پایتخت عربستان
🔸بنا بر اظهارات منبع میدانی انصارالله شب گذشته تا صبح امروز ریاض، نجران، جیزان، خمیس مشیط و مأرب را هدف حمله قرار داده است.
🔹لیست مناطقی که هدف حمله انصارالله قرار گرفته است به شرح ذیل می باشد:
۱- ریاض فرودگاه ملک خالد و سایر مناطق بیش از ۴ حمله موشکی و پهپادی.
۲- فرودگاه و پایگاههای نظامی ائتلاف سعودی در نجران.
۳- فرودگاه أبها در خمیس مشیط.
۴- فرودگاه و پایگاههای نظامی ائتلاف در جیزان.
۵- پایگاه های تداوین، مقر نیروهای ویژه، الرویک، لبیرق در مأرب.
رسانه های ائتلاف سعودی نیز دقایقی پیش با انتشار خبری غیرقابل اطمینان، از انهدام ۸ فروند پهپاد و ۳ فروند موشک توسط سامانههای پدافندی ائتلاف سعودی خبر دادهاند.الحمدلله جبهه صهیونیسم در حال فروپاشی است از آمریکا تا عربستان...
@SchoolofEconomics
#معرفی_کتاب #تولد_در_توکیو ، قصه جذاب وتأثیرگذار دختری که زندگی در #توکیو را برای رسیدن به حقیقت رها میکند و تن به سفر میدهد... باورش سختاست.
خانم #اتسوکو_هوشینو، دراین کتاب خاطرات این زندگی و تحول را بیان کرده وآقای حامد علی بیگی بسیار زیبا نوشته است. قصه نحوه برخورد خانم #هوشینو با مصرف #کالای_ایرانی را عموما میدانیم:
https://eitaa.com/qiam_ir/1702
.جهت تهیه 👇👇👇👇
https://b2n.ir/Hoshino
و
@ketabestanerazavi
و کتابستان رضوی: 025-37830777
@Qiam_ir
@SchoolofEconomics
🔴اقتصاد دولت روحانی به روایت آمار
🔹رئیس جمهور چندی پیش دولت یازدهم و دوازدهم را دوران گشایش و پیشرفت دانسته بود، این در حالی است که آمارهای رسمی از وضعیت شاخصهای اقتصادی، نه تنها پیشرفت، بلکه ثبات را هم نشان نمیدهد.
🔹مرکز آمار رشد اقتصادی در سال ۹۸ را بدون نفت منفی ۰.۶ درصد و با نفت منفی ۷ درصد گزارش داد.
🔹بعد از انقلاب، چهارمین موج سهمگین تورمی در سال ۹۷ رقم خورد که با توجه به نوسان شدید ارزی نرخ تورم نقطه به نقطه به ۵۰ درصد رسید.
🔹طی ۸ سال اخیر نقدینگی ۶.۴ برابر و پایه پولی به ۴.۱ برابر رسیده است. تازه ترین آمارها نیز از روند افزایشی این دو شاخص خبر میدهد.
🔴مرکز پژوهشهای مجلس اعلام کرد: روند صعودی ضریب جینی و نسبت ۱۰ درصد ثروتمندترین به ۱۰ درصد فقیرترین جمعیت از سال ۹۲ نشان میدهدافزایش قابل توجه نابرابری و شکاف اجتماعی در نتیجه رشد اقتصادی منفی و تورم بالای اقتصاد طی این سالهای بوده است.
@bidariymelat
@SchoolofEconomics
📛تعلل دولت روحانی در تضعیف و حذف دلار
📝حمدان مقدم نوشت: میزان بدهی دولت آمریکا در سالهای اخیر به شدت افزایش یافته . مقدار تقریبی آن به ۲۰تریلیون دلار رسیده و اکنون دولت این کشور بزرگترین بدهکار جهانی است. این مبلغ تقریبا معادل کل تولید ناخالص داخلی این کشور در یک سال است. افزایش سطح تنشهای اقتصادی بین امریکا و اتحادیه اروپا، چین و...باعث تضعیف ارزش این ارز بدون پشتوانه می شود. وابستگی به این ارز پر حاشیه و پر تنش، باعث انتقال تنشها و...به کشورهای متکی به دلار خواهد شد.
🔰راه حلهای پیشنهادی:
✨اطاعت از دستور ولی امر مسلمین در خصوص شکستن آقایی دلار.
✨حذف تدریجی دلار از سطح معاملات ارزی و منع تداول و عرضه وتقاضای داخلی.
✨تنوع سبد ارزی و کاهش ارز های کشورهای تحریم کننده.
✨تقویت پیمان ارزی و مبادلات تجاری بین المللی بر اساس پول ملی دو طرفه.
✨احیاء و تفعیل روابط تجاری بر اساس ارز بین کشورهای هم مرز واحیاء فوری جاده ابریشم.
✨همفکری و نظرخواهی مکتوب و مستند با صاحبنظران اقتصادی در خصوص هر اقدامات تجاری و ارزی.
#حذف_دلار #حذف_سلطه #سیادت_دلار #آقایی_دلار
@hamdan110
@SchoolofEconomics
💥 کار #آمریکا از #افول گذشته و بهجایی رسیده که نشریاتشان چنین بیپرده سقوط آزاد عمو سام (free fall) را بهنمایش میکشند! (سقوط آزاد عمو سام روی جلد مجله آمریکایی دِ ویک)
#افول_آمریکا #فروپاشی_آمریکا #افول_جدی_است
@SchoolofEconomics
📔 نشریه فرهنگ پویا شماره ۴۳ خود را با موضوع بلاها، حکمتها و رسالت ما منتشر کرد.
📥نسخه PDF این نشریه در کانال نشریه فرهنگ پویا در ایتا به آدرس زیر موجود است:👇👇
https://eitaa.com/farhang_puya/6431
@SchoolofEconomics
📚 کتاب اقتصاد مقاومتی در آمریکا روانه بازار شد؛ موضوعات اصلی کتاب:
۱- چگونه آمریکا به یک قدرت اقتصادی تبدیل شد؟
۲- بررسی اجمالی تاریخ اقتصادی ۲۵۰ ساله آمریکا
۳- بررسی زمینههای پیدایش افول اقتصادی آمریکا
👈 👈 👈 خرید در سایت پاتوق کتاب فردا👇👇
https://b2n.ir/USeconomy
@mashgh626
👈 کاش برادر عزیزم اکبر ابدالی، درباره #بورس هم بیشتر تأمل میکردند...
#معرفی_کتاب #اقتصاد_مقاومتی #آمریکا
@SchoolofEconomics
♦️موضوع: قیمتسازی در فضای مجازی؛واقعیت یا مجاز؟
👈عامل اصلی قیمت سازی فقدان مرجع قیمت گذاری و مشکلات جدی در زیرساختهای اقتصادی کشور.
🔹قوه قضائیه باید با عوامل اصلی فساد اقتصادی برخورد کند و به برخورد با معلول ها اکتفا نکند.
🔸عدم وجود زیرساخت احراز هویت از عوامل مهم هرج و مرج فضای مجازی
🔴با حضور #دکتر_جاویدنیا؛برگزار شده یکشنبه ۱۸ خرداد ماه
🔴صوت را از آدرس زیر یا اپلیکیشن #ایران_صدا بشنوید:
👇👇
http://radio.iranseda.ir/epgarchivePart/?VALID=TRUE&ch=29&e=147080649
#فضای_مجازی_انقلابی #اقتصاد_رسانه #اقتصاد_فضای_مجازی
@Dr_Javidnia
@SchoolofEconomics
☘️کانال تحلیل های اقتصادی دکتر حمیدرضا مقصودی نوشت: آنهایی که به نام رهبری، مردم، بسیجیان و طلاب را به #بورس دعوت می کنند مراقب باشند که با چه شدتی در حال مصادره ایشان هستند.
⏪ حداقل تحریفی که اینها در حال انجام دادن آن هستند این است که #نظام_اولویتهای رهبری در اقتصاد را کاملا معکوس جلوه میدهند. تغییر اولویتها خود بزرگترین انحراف است.
⏪ #بازار_سرمایه نه اسلامی است و نه ایرانی و نه نسبتی با #اقتصاد_مقاومتی دارد. بازار سرمایه، در واقع بازار پشتیبان نظام پولی برای گسترش مجال برای #خلق_پول توسط بانکداران است. این بازار، همانند نظام بانکی، سرمایههای خردی که در اقتصاد ایرانی از کارایی بالایی برخوردارند را از میان مردم جمع میکند و در اختیار سرمایهداران کلانی قرار میدهد که نه کارا عمل میکنند و نه آن را در تولید ایرانی استفاده میکنند.
⏪این آخرین تذکر از موضع همدلی است. پس از این در صورت تداوم، فاشتر خواهم نوشت. به هیچ وجه اجازه نمیدهیم آنچه در سیاستهای کلی اصل ۴۴ و در سیاستهای تنظیم جمعیت بر سر مردم آوردند را در اینجا تکرار کنند. هر دوی آن سیاستها، تحمیل کارشناسان لیبرال بر رهبری بود و این هم ....
👈رهبری در زمینه تنظیم جمعیت و در سیاستهای کلی، بارها تأکید کردهاند که در آن دوران، نظر کارشناسان چنین بود...
⏪ من به عنوان یک کارشناس و بخشی از بدنه کارشناسی اقتصاد کشور، با صدای بلند مخالفت خود را با هم سیاستهای کلی اصل ۴۴، هم با سیاستهای تنظیم جمعیت و هم با واگذاریهای #سهام_عدالت و اموال بیتالمال در بازار سرمایه اعلام میکنم و این سیاستها را خلاف مصالح ملی، منافع مردم و مضر به حال انقلاب اسلامی میدانم.
@hamidrezamaghsoodi
#بورس #بورس_بازی #سفته_بازی #بمب_بورسی #تابستان_99
@SchoolofEconomics
❄️ تزاحم بین دو مصلحت ملی: #خودکفایی و #صرفه_اقتصادی❄️
🌸 امام خامنهای:
✅ یک کار اساسی دیگری که در زمینهی اقتصاد لازم است، مسئلهی خودکفایی است. ...
✅ یک فکر جدیدی، یک فکر تازهای در یک بُرههای متأسّفانه وارد شد در دستگاههای تصمیمگیری ما که ما را از خودکفایی دور کرد؛ و آن «صرفهی اقتصادی» بود. گفتند تولید #گندم و خودکفایی گندم صرفهی اقتصادی ندارد؛ صرفهی اقتصادی به این است که گندم را وارد کنیم.
✅ خب، بله معلوم است، ممکن است یک وقت صرفهی اقتصادی در این باشد؛ امّا وقتی جلوی گندمِ شما را گرفتند، جلوی واردات را گرفتند، به شما گندم نفروختند، چه کار میکنید؟ کدام دولت عاقلِ دنیا این کار را میکند؟ گفتند بروید مثلاً زعفران بکارید، گندم را وارد کنید، چون زعفران گرانتر در دنیا فروش میرود؛ صرفهی اقتصادی این است.
💦بیانات در دیدار مسئولان نظام: 1398/2/24
@andishkade_f_h
@SchoolofEconomics
🎙 #مصاحبه با دکتر حسنخانی
♦️مدلهای اقتصادی و بحران های حاصل از آن(بخش پنجم) لینک مطلب:
🌐 http://fekrat.net/?p=1274
@fekrat_net
@SchoolofEconomics
بخش پنجم.mp3
4.24M
📝 #مصاحبه با دکتر حسن حسنخانی
♦️مدلهای اقتصادی و بحران های حاصل از آن (قسمت پنجم)
🔹سه نسل مدل اقتصادی داریم که بحرانهای ارزی اتفاق افتاده در جهان را توضیح میدهند.
🔹اولین نسل از بحرانهای ارزی، بحرانیهایی بود که در منطقه آمریکای لاتین شکل گرفت.
🔹اولین ویژگی، تورم بالا در آن کشورها بود. دومین ویژگیشان بحث کسری بودجه بود.
🔹کسری بودجه، ناشی از کسری تراز تجاری. یعنی واردات داشتند، اما صادرات نداشتند. کشور ما نیز امروز به این مسئله مبتلاست.
🔹نسل دوم بحرانهای ارزی، بحرانهایی است که در کشورهای اروپاییِ سالهای اول دهه 1990 اتفاق افتاد.
🔹مثل کشور #انگلیس؛ در این کشور، نرخ بهره افزایش پیدا کرد.
🔹اگر نرخ سود بانکی در کشور افزایش پیدا کند، هزینه سرمایهگذاری هم بالا میرود.
🔹نوع سوم مدلهای ارزی، مدلهایی هستند که کشورهای جنوب شرق آسیا با آن مواجه شدند؛ کشورهایی مثل مالزی، سنگاپور، تایلند، کره جنوبی و ترکیه.
🔹این کشورها یک دفعه با سیل عظیمی از ورود سرمایه خارجی به شرکتهای مختلف مواجه شدند.
🔹وقتی سرمایه خارجی میآید، سرمایهگذاری میکنند، کارگرانشان را افزایش میدهند، خط تولیدشان را بالا می برند.
🔹اگر به هر دلیلی سرمایهگذارهای خارجی یک دفعه باهم یا در زمانهای کوتاه سرمایهشان را بیرون بکشند، اقتصاد این کشورها دچار شکنندگی میشود.🔻لینک مطلب:
🌐 http://fekrat.net/?p=1274
@fekrat_net
@SchoolofEconomics
بخش ششم.mp3
2.19M
🎙#مصاحبه دکترحسن حسنخانی (بخش ششم)
♦️اقتصاد برجامی
🔹ما از قبل از #برجام تحریم بودیم.
🔹در شرایط تحریم هم رویههای دور زدن تحریم و مشکلاتی وجود داشت.
🔹بانک مرکزیمان هم در دولت قبل تحریم بوده و هرکسی با هر روشی و هر سیاستی میتوانسته این را رفع کند، دستاورد محسوب میشده است.
🔹اما اتفاقی که در برجام افتاد این بود که یک شوک به اقتصادمان وارد شد.
🔹در سال 96 برای کنترل بازار نقد، بیش از 18 میلیارد دلار ارز به بازار نقد تزریق شد.
🔹لذا شرایط اقتصاد ایران قبل و بعد از خروج #آمریکا از برجام، به یک باره دگرگون شد.
🔹بدترین چیز برای یک #اقتصاد شوک است.
🔹شوک باعث میشود کسب و کارها هیچ تصویری از آینده نداشته باشند.
🔹وقتی هم تصوری نداشته باشند، سرمایهگذاریها کاهش پیدا میکند، مصرف ضربه میخورد و تولید آسیب میبیند. قسمت قبلی: 👇👇👇
https://eitaa.com/fekrat_net/1391
🔻لینک مطلب:
http://fekrat.net/?p=1274
@fekrat_net
@SchoolofEconomics
تصویری زیبا از تلاش سوری ها برای مبارزه با دشمنان کشورشان
سربازان ارتش به نبرد تروریست ها در جنگ نظامی می روند و کشاورزان به نبرد بیگانگان و مزدوران شان در جنگ اقتصادی...
@SyrianToPersian
@SchoolofEconomics