📷 «محمود رفعت» حقوقدان و وکیل مشهور مصری:
🔸در اولین همکاری بین اسرائیل و امارات، تلآویو دانشمندان یا اساتید دانشگاهی خود را به ابوظبی نفرستاد بلکه لباس خوابهای زنانه فرستاد که توسط یک مدلینگ اسرائیلی در دبی برای آن تبلیغ شد.
🔸تعدادی از مدیران بانکهای اسرائیلی هم به امارات آمدهاند تا این گاو شیرده را بدوشند؛ این است اهداف بزرگ اسرائیل در امارات!/دکتر قاسم روانبخش
@schoolofeconomics
🔆 جایگاه #اقتصاد در #تمدن_نوین_اسلامی با توجه به گام دوم
⭕️ در بیانیه [گام دوم] وقتی مقام معظم رهبری گام اول و دوم انقلاب را تحلیل میکنند، یکی از محورهای اساسی در آن را، بحث اقتصاد قرار دادند. این حاکی از اهمیت اقتصاد در تمدن اسلامی است.
〽️ در نگرش اسلامی اگر شما نتوانید در مسیر تمدنسازی معیشت و نیازهای به حقی را که برای مردم است، تأمین کنید، شاید خیلی از آن آرمانهای فرهنگی، اجتماعی و سیاسی هم تحقق پیدا نکند. به هر حال اقتصاد به عنوان پیشنیاز برای تمدنسازی است.
💢 از طرف دیگر شاید بشود به این نکته اشاره کرد که ما در مسیر تمدنسازی با برخی از دشمنان مواجه هستیم که میخواهند جلوی برآیند تمدنسازی را بگیرند و در این چهل سال که گذشت اینها ترفندهای مختلفی را برای این اقدام خود، از جمله تهاجم فرهنگی و تهاجم سیاسی به ولایت فقیه را به کار بستند. به دنبال ناکارآمدی آنها در این موارد تهاجم اقتصادی را در دستور کار خود قرار دادند که انقلاب ما را از این جهت به زمین بزنند.
🔺 این نشان میدهد که در فرآیند تمدنسازی ما در حوزهی اقتصاد نیز با دشمن مواجه هستیم. ما الان در مخاصمهای که در زمینهی تمدنسازی با غرب داریم، آنها احساس کردند که یکی از پاشنههای آشیل ما، اقتصاد است؛ از آیه رو وقتی در عرصههای فرهنگی و سیاسی نتوانستند به ما ضربه بزنند، تمرکز خود را روی بحث اقتصاد گذاشتند.
🔘 اگر ما یک رویکرد ارزشی اسلام را نگاه کنیم میبینیم این تمدن و مدینهی فاصلهای که ما بهدنبال آن هستیم، انسان در آن جامعه باید به کمال نهایی و حیات طیبه برسد. این در سایهی تقرب الهی و رسیدن انسان به مقام خلیفهاللهی حاصل میشود. با توجه به این که تمدن یک بعد مادی و بعد معنوی دارد، میتوان گفت ابعاد مادی تمدن که با بحث اقتصاد گره میخورد به عنوان پیشنیاز ابعاد معنوی تمدن است.
🔸 حتی بر اساس برخی روایات میتوان گفت بعد مادی، طریقیت برای بعد معنوی دارد. در روایات مختلفی؛ مانند «من لامعاش له معاد له» یا «کاد الفقر ان یکون کفرا» در واقع همین ارتباط بعد مادی و معنوی تمدنسازی را نشان میدهد. اگر فقر اتفاق بیفتد ممکن است شما در عرصهی فرهنگی دچار انحطاط و مشکل شوید.
🎙 گفتوگو با دکتر محمد جواد توکلی، مجله فرهنگ پویا، دفتر پژوهشهای فرهنگی قم.
#اقتصاد_اسلامی
@farhang_puya
@schoolofeconomics
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ببينيد! ببينيد! ببينيد! حرکت عجیب و زیبای خبرنگار عراقی؛ به نیابت از ايرانيها... ببخش آقا ...
#فراق_الأربعین #حب_الحسین_یجمعنا
* 🚩ف.حسن زاده🌸*
@schoolofeconomics
😳💥دکتر رضاسراج: بیسابقهترین ضربه به پول ملی در دولت روحانی!!
♦️ضربهای که دولت روحانی به ارزش پول ملی زده است در طی سی سال گذشته بیسابقه بوده است.
🔺در دولت هاشمی نرخ دلار چهار برابر افزایش یافت. نرخ دلار در بازار آزاد از ۱۲۱ تومان به ۴۷۸ تومان در سال ۱۳۷۶ رسید.
🔺نرخ آزاد دلار در دولت اصلاحات نیز دو برابر شد و ارزش دلار در پایان دولت خاتمی (سال ۱۳۸۴) به قیمت ۹۰۴ تومان رسید.
🔺نرخ دلار در پایان دولت احمدینژاد، با احتساب شدیدترین تحریمها، سه برابر شد و در سال ۱۳۹۲ به ۳۱۰۰ تومان رسید.
😡 در دولت روحانی، علیرغم پیاده سازی نظریه تعامل با آمریکا و امضاء برجام، تاکنون شاهد جهش ده برابری نرخ دلار بودهایم.
🙏 با این شرایط به نظر میرسد علاوه بر لعن و نفرین به آدرس کاخ سفید در واشنگتن دی سی، میبایست نفوذ پذیران، غربگرایان و سادهاندیشان در سعدآباد و پاستور را نیز مورد لعن و نفرین قرار داد.
#نفرین خدا و خلق خدا بر تحمیلکنندگان #برجام
🔸 به مدرسه اقتصاد بپیوندید👇
eitaa.com/joinchat/3142254611C50a304a13b
⭕️ پراید سال ۹۰ هشت میلیون؛ پراید سال ۹۹، صد و چهل و هشت میلیون!
😳 این صد و چهل میلیون اختلاف رو مدیون برجام، مذاکره با آمریکا، اصلاح طلبان، تکرار محمد.خ و ۲۴ میلیون رای به روحانی هستیم...!
@schoolofeconomics
🔴قرارگاه خاتمالانبیاء در اوج تحریم رکورد توتال را شکست...
🔺#دکتر_سعید_محمد فرمانده قرارگاه سازندگی خاتم(ص):
🔹با نزدیک شدن به زمان بهرهبرداری از پروژه NGL غرب کارون، رکورد شرکت توتال در صنعت نفت کشورمان به دست متخصصان قرارگاه سازندگی خاتمالانبیاء (ص) شکسته شد.
🔹شرکت توتال در یکی از پروژههای قبلی خود در جنوب کشور، به رکورد ۳ درصد پیشرفت فیزیکی در ماه رسیده بود و تا سالها، برخی از این موضوع، به عنوان یک اتفاق مهم و نشاندهنده کیفیت و سرعت عمل این شرکت بدعهد اروپایی یاد میکردند.
🔹اما سرعت عمل قرارگاه سازندگی خاتمالانبیاء (ص) سپاه با وجود شدیدترین تحریمهای ظالمانه در یک ابر پروژه نفتی با ۳.۵ درصد پیشرفت فیزیکی ماهانه، رکورد جدیدی در صنعت نفت کشورمان ثبت کرد.
🔹در حال حاضر حدود ۳۲۰۰ متخصص و نیروی کار که عمده آنها از جوانان بومی خوزستان محسوب میشوند، در پروژه NGL کارون مشغول به کار هستند.
@andisheh_moghavemat
@schoolofeconomics
🔻🔺 در دو زمان حس واحدی داشتم؛ نمیدانم چرا؟!
🔶🔹زمانِ بهانهجویی حسن روحانی برای لغو جلسه سران قوا، که کار هشتاد و چند میلیون ایرانی را عقب میانداخت و نظرات کارشناسی اقتصاددانان را به عقب میانداخت و زمانی که حماقتهای شبهعلمیِ یک استاد دانشگاه مدعی ادیان، دانشجوی برتر یهودشناسی با تفکر قرآنی را داشت له میکرد؛ زمانی که او، که مثل برخی کتابهای ترجمهای آن دانشکاه(!) به بهانه #دینشناسی_آکادمیک و #یهودشناسی_دانشگاهی، مزخرفات و خرافات ضددین صهیونیستها را داشت ترویج میکرد و نظریه قرآنی آن دانشجوی مظلوم و باسواد را، به پندار خام خود، زیر پای خود له میکرد... ادعای یهودشناسی داشت، ولی حتی نظریات یهودیان چپ و یهودیان حریدی و حسیدی را هم نمیدانست؛
👈 فقط ادعا و دیگر هیچ! روشنفکرنمایان ایرانی نماد فریب و دروغ آمریکایی و انگلیسی هستند. دوستان طلبه! این شبکه کثیف را در قم و تهران از یک شاخه می بینم و از هر دو به یک اندازه احساس خطر میکنم.
#شبکه #نفوذ_در_قم #دانشگاه_یا_دانشکاه #دین_نوین_جهانی
eitaa.com/joinchat/3142254611C50a304a13b
👈🔶لکم اقتصادکم و لنا اقتصادنا
🔷حسین عباسی فر، پژوهشگر اقتصادی نوشت: کسی که میخواهد طب اسلامی را تخریب کند اول طب اسلامی را در تجویز چند داروی گیاهی تعریف میکند و بعد آن را نقد و نفی میکند. اسم این مغالطه، مغالطه پهلوان پنبه است. طب اسلامی محدودهی گستردهای از داروشناسی و شناخت جسم و روح تا سبک زندگی فردی و اجتماعی را در برمیگیرد. وقتی اینگونه طب اسلامی تعریف شود خواهیم دید که اسلام برای تمام ابعاد این طب حرف دارد. چرا که اسلام در مورد کمالِ جسم و روح و فرد و جامعه نظر دارد.
🔶در مورد موضوع اقتصاد اسلامی هم همین است. وقتی اقتصاد را در نرخ تورم و وام بانکی خلاصه کنیم از اقتصاد اسلامی پهلوان پنبهای ساختیم که خب هر کودکی میتواند نقدش کند. اما اگر پشت هر نظریهی اقتصادی، یک نظریهی عدالت ببینیم که ارزشها و هنجارهای مرتبط با آن نظریه را تعیین کرده است آنوقت خواهیم دید که بحث تضاد عقل و دین نیست؛ بلکه بحث تعارض ادیان است. کاپیتالیسمِ امروز، اقتصادِ [دینِ] نئولیبرالیسم است. دینی که نظریهی عدالت خود را دارد و بر اساس آن در مورد اصول اقتصادی مثل مالکیت و حدود آن، رابطهی دولت و بخش خصوصی، مسالهی ثروت، تولید، کار و رفاه، اقتصاد سیاسی و..."حکم" میدهد. فتوا میدهد. آیه و روایت دارد. پیامبر دارد.
🔷مگر نه این است که مارکسیسم هم دین است؟ چطور این ادیان غیرالهی میتوانند در حوزهی اقتصاد نظر داشته باشند و اسلام نظریهی عدالت نداشته باشد؟ آنهم اسلامی که تمام رسالت انبیاء و اولیاء را اقامه قسط میداند! با نظر کدام عقلا اقامهی قسط کنیم؟ با نظر هایک و اسمیت و جِوُنز و والراس و کینز و فریدمن و ساموئلسون؟ با فلسفهی عدالت رالز؟ یا مارکس و هگل؟
🔶اقتصادِ اسلامی هم بر فلسفهی اسلامی و نظریهی عدالت اسلامی بنا میشود. فقط فرق ما و غربزدهها این است که امام به تبعیت از قرآن به ما یاد داده است در مقابل این ادیان بگوییم: نه شرقی، نه غربی (لَکُم دینُکم) ؛ جمهوری اسلامی (وَ لیَ دین)
☘️ @hamidrezamaghsoodi
#علوی_بروجردی #اقتصاد_اسلامی #لیبرالیسم_اقتصادی #شبکه
#دانشگاه_یا_دانشکاه #علم_اقتصاد #نشست_اساتید
☘️ @schoolofeconomics
👆ادامه از پست قبلی
🔸 بحث در این زمینه مجال موسعتری را میطلبد. در اینجا فقط به این نکته قناعت میکنم که بهجای اینکه با الفاظ بازی کنیم و از اصطلاحات پرابهام علم و عقلانیت سوءاستفاده کنیم تا اغراضی کوتاهمدت و البته بیفایده را تحصیل کنیم، وقت و انرژی خود را صرف مسائل جدیتر و بنیادینتر کنیم. پیشنهاد میکنم بهجای پرداختن به مباحث انتزاعی و دورشدن از واقعیتهای زندگی اجتماعی خودمان، به فکر چارهاندیشی برای حل مشکلات اقتصادی این روزهای مردم با توجه به تجربههای تاریخی و اجتماعی خودمان باشیم.
🔸 بزککردن تئوریهای لیبرالی یا نئولیبرالی و خوراندن آن به اسم «#علم_اقتصاد» و «عقلانیت اقتصادی» بیش از صد سال است که مشکلی از اقتصاد بیمار ما را حل نکرده است؛ این واقعیتی است که منکران حقایق تاریخی و تجارب اجتماعی، نمیخواهند بپذیرند و از این نظر، اتهامی که به خودشان وارد است به سمت دیگران منحرف میکنند!
🆔 @QasdWay
🆔 @schoolofeconomics
📎😔اشک تمساح بانیان وضع موجود برای کاهش 50 درصدی #تولید_مسکن در دولت تدبیر و امید!
💥 روزنامه حامی دولت اعتماد روز گذشته در گزارش اقتصادی خود با عنوان «تصوير ركود ساخت و ساز و كاهش عرضه #مسكن» نوشت: «هرچند كاهش قدرت خريد خانوادهها به خصوص در دو سال اخير و سبقت رشد قيمتهاي مسكن از درآمد افراد، بر كاهش معاملات تاثير داشته اما گزارشهاي مركز آمار نشان ميدهد كه بخش عرضه مسكن نيز در 8 سال گذشته دچار ركود گستردهاي شده است... گزارشها نشان ميدهد در شهرهاي بزرگ و به نسبت توسعه يافته، روند صدور پروانههاي ساخت و ساز افت محسوسي داشته به گونهاي كه طي سالهاي 92 تا 98 در تهران 50، در اصفهان 54 و در كل كشور نيز 50 درصد كاهش داشته است. »... ادامه مطلب👇👇
kayhan.ir/fa/news/200360
@schoolofeconomics
هدایت شده از مدرسه اقتصاد
🔷 گزارش خبرگزاری میزان از فعالیتهای اقتصادی و تجاری و قاچاق و ... در خانواده #راکفلر؛ از #تجارت_سلاح تا #بیوتروریسم، متن کامل:👇
www.mizanonline.com/fa/news/214064/
#اقتصاد_صهیونیستی #شرکت_های_صهیونیستی
☘️ @schoolofeconomics