..
قرنطینه کله گنجشکی چیست؟🐧
قرنطینه ای که کل مردم و کارمندان تا ظهر بر سر کار بوده و بعد از ظهر به قرنطینه میروند را "قرنطینه کله گنجشکی" میگویند! 😂😂
#طنز
@SchoolofEconomics
26.5M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 سوال مهم سیدعلیرضا آلداود در خصوص لایو ت...
⭕️ آیا وزیر ارشاد اجازه میدهد این لایو جنسی و غیر انسانی را فرزندانش ببینند؟
⭕️ وزیر ارشاد این لایو را که ۶۰۰ هزار نفر بیننده داشته و میلیون ها بار بازنشر شده را ببیند و نظرش را بگوید...
⚡️ برخی مسئولین مرتبط با فضای مجازی کشور خطرناکتر و کشندهتر از #کرونا هستند!
💥👈 إنشاءالله قوهٔ قضاییه و نمایندگان انقلابی مجلس، شرّشان را کم کنند...
@jebheh
@SchoolofEconomics
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 استاد پناهیان: نهادینه کردن #رزمایش_همدلی و #مواسات در روزهای اخیر برای #جهش_تولید و #اشتغال. صدقه دادن، به جای خود محفوظ؛ ولی اشتغالآفرینی و افزایش تولید بادوام، مطلوب و نیاز امروز جامعه ماست...
تهدید #کرونا را تبدیل به فرصتی برای ساختن عالم جدیدی در روابط اقتصادی بکنیم.
@Qiam_ir
@SchoolofEconomics
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹کلیپی دیدنی از دلتنگی زائران امام رضا(ع) پشت دربهای بستۀ حرم
🍃🌹🍃🌹🍃
🔰«دکتر حمیدرضا مقصودی»، کارشناس علوم اقتصادی:
🔹در حالی که به نظر میآید چین از ۱۹۸۰ – ۱۹۹۰ به این طرف یک دکترین اقتصادی کاملاً مستقل است، یک ایده جدید در اقتصاد و یک کنش به عبارتی بیسابقه در اقتصاد است، که سابقه آن را نه میشود در نظام اشتراکی کمونیستی شوروی سابق جستجو کرد و نه میشود ایدههایش را به نظام سرمایهداری فعلی ارتباط داد.
@fekrat_net
@SchoolofEconomics
♦️دکترین اقتصادی #چین، یک ایده بیسابقه است.
🔰«دکتر حمیدرضا مقصودی»، کارشناس علوم اقتصادی:
🔹یکعده هستند که کشور چین را جزو بلوک چپ شرق میدانند و جزو بلوک کمونیسم تصور میکنند.
🔹خوب طبیعتاً اینها، اینکه حزب کمونیست چین، حاکمیت امور در چین برعهده دارد را تسری میدهند به اینکه نظریه اداره و حکمرانی چین هم یک نظریهی بهعبارتی چپگرایانه و کمونیستی است.
🔹یک عده هم تصوری که از چین دارند این است که چین دو – سه دهه است که سیاستهای #نئولیبرال را پیشه کرده است، و با پیوستن به نظریه اقتصادی سرمایهداری تلاش کرده که ضمن حفظ ظاهر که کمونیستی است، اما کنشهای اقتصادیاش کنشهای نظام سرمایهداری است و به همین دلیل چین توانست توسعه پیدا کند.
🔹آن دسته اول هم توسعه چین را به سیستم اداری متمرکز چین برمیگردانند. در حالی که به نظر میرسد چین هیچکدام از اینها نیست.
🔹شاید یکی از علل فقر تحلیل درباره چین این است که زبان چینی خوب در ایران دیده نشده؛ زبان چینی حتی در دنیا هم خوب دیده نشده و این یکی از مزیتهای چین است که درباره همه دنیا تحلیل دارد و همه دنیا نسبت به چین تحلیل کمی دارند.
🔹در حالی که به نظر میآید چین از ۱۹۸۰ – ۱۹۹۰ به این طرف یک دکترین اقتصادی کاملاً مستقل است، یک ایده جدید در اقتصاد و یک کنش به عبارتی بیسابقه در اقتصاد است، که سابقه آن را نه میشود در نظام اشتراکی کمونیستی شوروی سابق جستجو کرد و نه میشود ایدههایش را به نظام سرمایهداری فعلی ارتباط داد...متن کامل در لینک زیر:👇👇
🌐 http://fekrat.net/?p=655
@fekrat_net
@SchoolofEconomics
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کلیپ
🔰دکتر مقصودی، کارشناس علوم اقتصادی: در حالی که به نظر میآید چین از ۱۹۸۰ – ۱۹۹۰ به این طرف یک دکترین اقتصادی کاملاً مستقل است، یک ایده جدید در اقتصاد و یک کنش به عبارتی بیسابقه در اقتصاد است، که سابقه آن را نه میشود در نظام اشتراکی کمونیستی شوروی سابق جستجو کرد و نه میشود ایدههایش را به نظام سرمایهداری فعلی ارتباط داد.
@fekrat_net
@SchoolofEconomics
یک روزنامه انگلیسی(Guardian) به کمک یافتههای اخیر یک دانشگاه آمریکایی(Stanford)، عاشقان صداقت غربی و آمریکایی را در جهان، لال کرد!
💥 پژوهشهای اخیر دانشگاه استنفورد نشان میدهد:
شمار مبتلایان کرونا در آمریکا 50 تا 85 برابر بیشتر از آمارهای رسمی است!
🌐 به نقل از گاردین:
https://www.theguardian.com/world/2020/apr/17/antibody-study-suggests-coronavirus-is-far-more-widespread-than-previously-thought#maincontent
@SchoolofEconomics
📢و ما ادراک ما ال «بورس»!
🔸گاهی اوقات تعلقات و ذهنیات حاکم بر ما آنقدر عمیق و خدشهناپذیر مینماید که در صحبتهای دیگران صرفا دنبال کوچکترین اشارهها میگردیم تا آن انگارهها را تأییدشده بدانیم!
🔸حضرت آقا در ۲۸ آبان ۹۸ در دیدار در دیدار جمعی از تولیدکنندگان، کارآفرینان و فعالان اقتصادی بیانات بسیار مهمی دربارۀ تولید و وظیفۀ مردم در آن فرمودند اما از مجموع این بیانات، فقط این جمله در رسانهها شنیده شد: «یک جاهایی در بورس»
🔸خیلیها هم سردست گرفتند که بله، حضرت آقا هم فرمودند در بورس سرمایهگذاری کنید! اما فقط یکبار آن هم در «یک جاهایی از بورس» در بیانات ایشان بود.
🔸 اما درهمان جلسه،ایشان چندین بار از تعاونیها وکسبوکارهای خرد و مردمی و کار جهادی سخن گفتند و بر آن تأکید کردند اما در رسانهها شنیده نشد! چرا؟ مثلابه این جملات در همان سخنرانی دقت کنید:
🔅بنده اعتقاد زیادی به تعاونیها دارم.
🔅تعاونیها بسیار پدیدۀ مطلوبی هستند.
🔅اگر بشود این تعاونیها را شبکهسازی کرد... خیلی برکات دارد؛
🔅این تعاونیها را باید دنبال کنند.
🔅با جدّیّت مسئلۀ تعاونیها را دنبال کنید
🔅این مشکلاتی را که ذکر کردند در مورد تعاونیها، برطرف کنید
🔅درسرمایهگذاریهای مولّد حتماً شرکت کنند، ازجمله درهمین تعاونیها
🔅فرهنگ کارجهادی وهمکاری وتعاون را مردم بین خودشان ترویج کنند.
🔅من خودم چند تجربۀ موفّقِ عینیِ شخصی دارم درقضیّۀ کمکهای مردمی وتعاونهای مردمی برای این جور حوادث.
🔅در بخش نفت و گاز، بخش خصوصی و تعاونی میتوانند حضور همهجانبه داشته باشند.
توخودحدیث مفصل بخوان از این مجمل!
@QasdWay
@SchoolofEconomics
🔑 کلیدی که در ایران بود قفل ها را باز می کند!
✍️ امام خامنه ای بارها و بارها فرمودند کلید حل مشکلات در لوزان و وین نیست، در داخل است.
🔹 حیف که گوش دولت شنوا نبود و ۷ سال فرصت ها از دست رفت و حالا مورد ذیل را ملاحظه کنید:
🚫 اروپا ٩ سال پیش به بهانه #تحریم از فروش تجهیزات تولید نانوالیاف به ایران ممانعت میکند.
👈 فنآور ایرانی به جای تبعیت ازاستراتژی عجز و لابه، برای ساخت اقدام میکند! و حالا ایران جزء معدود کشورهای سازنده دستگاه صنعتی #نانوالیاف است و دربزرگترین کارخانه تولید ماسک کشور ازآن بهره میبرد.
@SchoolofEconomics
🔴فوری/آمار کشته شدگان ناشی از کرونا در قاره اروپا به رقم تکان دهنده 100 هزار تن رسید.
العالم - اروپا
رسانه های جهان روز شنبه شب از رسیدن شمار کشته شدگان ناشی از ویروس کرونای جدید در قاره اروپا به 100 هزار تن خبر دادند.
به نوشته «خبرگزاری فرانسه» تعداد کشته شدگان ناشی از ویروس کرونا از ابتدای شیوع در قاره اروپا به 100 هزار نفر رسید.
این منبع خبری از اسپانیا به عنوان کشور به شدت درگیر با کرونا خبر داد که ممنوعیت تردد در این کشور تا نهم ماه می (دوشنبه 29 اردیبهشت) تمدید شد.
در بین کشورهای اروپایی مواجه با بحران کرونا از حیث شمار مبتلا، ایتالیا در رتبه نخست و اسپانیا در رتبه دوم و فرانسه در رتبه سوم جای دارد.
به نوشته وبگاه مرجع «ولدو میترز» اسپانیا با 191726 ابتلای قطعی به کرونا در رتبه نخست است. پس از این کشور، ایتالیا با 175925 تن و فرانسه با 151793 تن در رتبه های بعدی قرار دارند.
شمار کشته شدگان ناشی از کرونا در این کشورها نیز همچنان بالاست به طوری که فرانسه از این حیث در بین این سه کشور یاد شده در شبانه روز گذشته در جایگاه نخست قرار گرفت. در این کشور 642 تن در 24 ساعت گذشته بابت کرونا جان باختند. این آمار برای اسپانیا 482 نفر بود و در اسپانیا این رقم 41 تن اعلام شد. آلمان، انگلستان و بلژیک در رتبه های بعدی آمار روزانه ابتلا به کرونا و مرگ ناشی از آن قرار دارند.
بلژیک کشوری بود که شنبه با جهش آماری مواجه شد. این کشور اروپایی روز شنبه از افزایش 290 نفری کشته شدگان ناشی از کرونا خبر داد.
با احتساب این آمار، شمار جان باختگان ناشی از کرونا در این کشور به 5453 تن رسیده است. در مجموع نیز 37183 نفر در بلژیک به کرونا مبتلا شده اند.
@SchoolofEconomics
در بحبوحه کرونا سیا در حال سرقت نفت سوریه است
🔹در حالی که دولت سوریه توان خود را برای مقابله با شیوع ویروس کرونا در این کشور قرار داده، سازمان اطلاعات مرکزی آمریکا با کمک مزدوران محلی در حال سرقت نفت سوریه در شرق این کشور است.
@SchoolofEconomics
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#تحلیل_های_پشت_فرمونی
دکتر مقصودی: در شرایط فعلی، باید #نفت بخریم...
@hamidrezamaghsoodi
@SchoolofEconomics
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تصویری دلخراش از زنده به گورکردن جوجهها در دولت حسن! #جوجه_کشی
👈 در این باره، بیسیمچی مدیا نوشت: وقتی واردات ذرت دست یک نفر باشد وضعیت بهتر از این نخواهد بود؛ دستور معدوم سازی جوجه ها توسط انجمن صنفی تولید کنندگان جوجه های یکروزه بوده؛ اما سوال این بود که نمیشد به جای این کار، این زبان بستهها را به صورت رایگان به روستاییان توزیع کرد؟
#بحران_بی_تدبیری_دولت_روحانی
👈 و دکتر مقصودی نوشت: البته در دولت قبل برای جلوگیری از اسراف، توزیع رایگان می کردند و متاسفانه از جانب اصولگرایان و اصلاح طلبان، متهم به عوام فریبی و خرید رأی می شدند.
هزینه یک کار درست را که بالا ببری باید منتظر چنین اعمال شنیعی باشی.
@SchoolofEconomics
📢 آیا زمان بازگشایی #حرم_های_اهل_بیت علیهم السلام فرا نرسیده است؟
🔸از ابتدای شیوع کرونا و با فضای رسانهای ایجادشده، بسیاری از ترددها و تجمعات مردم به صورت داوطلبانه کاهش یافته بود و تعداد بسیار کمی از مردم برای زیارت به حرمها میرفتند و عملا حرمها بسیار خلوت شده بود؛ بااینحال، بهخاطر ترس از ازدحام بیش از اندازه در زمان تحول سال نو، حرمها و حتی مساجد کاملا تعطیل شد.
🔸در ابتدا اینگونه بیان میشد که این تعطیلی صرفا محدود به تعطیلات روزهای ابتدایی نوروز است، اما بعد تا پایان تعطیلات نوروز تمدید شد و پس از آن نیز همچنان این تعطیلی تداوم پیدا کرده است.
🔸اگرچه ما از ابتدا با سیاست تعطیلی مخالف بودیم و به جای آن، #سیاست_ایمن_سازی را پیشنهاد کرده بودیم، اما از این بازگشایی تدریجی و با رعایت پروتکلهای بهداشتی حمایت میکنیم.
🔸با این حال، آنچه این روزها اهمیت دارد، بازگشایی امکان مذهبی و زیارتی است. ظاهرا قرار است این هفته اجازۀ بازگشایی مساجد هم داده شود؛ مساجدی که خلأ جدی آنها هم از لحاظ پرکردن خلأ معنوی جامعه و هم از لحاظ مرکز سازماندهی نیروهای مردمی، احساس میشد.
🔸به نظر میرسد پیشنهاد منطقی، بازگشایی این اماکن تا قبل از شروع ماه رمضان تحت پروتکلهای بهداشتی معین است تا فرصت کافی برای مدیریت تجمعات شبهای قدر وجود داشته باشد.
🔸اگر این اقدام الان صورت نگیرد، فرصت بعدی بازگشایی تا حداقل یک ماه دیگر پیش نخواهد آمد.
@QasdWay
@SchoolofEconomics
🔴اصالت با جیب آقایان است!
دکتر سیدسجاد پادام به #جوجه_کشی اینچنین واکنش نشان داد: همه فعالیت ها براساس منافع آقایان مدیریت میشود نه نظام توزیع عادلانه!
@SchoolofEconomics
📢حمایت از تولید در تاریخ انگلستان
🔸محمدجواد معصومینیا نوشت: صنایع نخی و کتانی هند در اواخر قرن ۱۷ کاراترین و پیشرفتهترین صنعت آن زمان بود که به دلیل نیروی کار ارزان و روحیه قناعت مردمان بیشمار #هند، مهارت و قرنها تجربه در اوج بود.
🔸صنایع نخی و ابریشمی نوزاد انگلستان توان رقابت با چنین صنعتی را نداشتند. اگر بریتانیا اجازه صادرات محصولات پنبهای و ابریشمی هند و کشورهای آسیایی را به انگلستان میداد کارخانهها و کارگاههای ابریشمبافی و پنبه بافی این کشور بهسرعت روبه نابودی میگذاشت زیرا پارچههای نخی و ابریشمی شرقی بسیار باکیفیت و ارزانتر بودند.
🔸#انگلیس که بهخوبی این حقیقت را درک کرده بود در سال ۱۷۰۰ شروع به ایجاد موانعی بر واردات تولیدات نخی باکیفیت هندی کرد. بر اساس نظریه مزیت نسبی در ظاهر به نفع انگلستان بود که پارچههای نخی و ابریشمی از هند وارد کرده و مواد خام یا طلا به هندیها بدهند.
🔸اما بریتانیا همانند صنایع پشمینه بافی ناکارا و کم کیفیت خود در قرون ۱۵ و ۱۶، روند معکوسی را در پیش گرفت و از صنایع نخی ناکارای خود حمایت کرد. صنایعی که تا سالهای ۱۷۸۰ همچنان صنایعی عقبمانده، ناکارا، کوچک بود که جز با حمایت توانایی رقابت با پارچه¬های نخی توری و ارزانقیمت هندی در کیفیت و قیمت نداشتند.
🔸حمایتهای انگلیس از صنایع نخی و ابریشمی و قوانین تحمیلی بر هند این صنعت ریشهدار در هند را از اساس نابود ساخت. با تسلط #بریتانیا و #کمپانی_هند_شرقی و #انحصاری_شدن تجارت هند در دستان این کشور در سال ۱۸۱۳ این صنعت در هند بهطورکلی نابود شد.
@QasdWay
@SchoolofEconomics
🔴 «کرونا» ببر کاغذی غرب را پاره کرد
🖌 #محمد_عبدالهی
🔻 غرب و خصوصا آمریکا سالها با هالیوود و امپراتوری رسانه ای به مردم دنیا قالب کرده بود، بهشت روی زمین است. سرزمین فرصت ها و امکانات و رفاه و آزادی و دموکراسی. ترامپ مدام برای جهانیان و مردم آمریکا لاف میزد که ایالات متحده بهترین و قویترین و مهمترین کشور جهان است؛ با بالاترین و قوی ترین اقتصاد و علم و صنعت و نیروی نظامی.
🔻 اما کرونا همه این چاخان ها و نقاب های دروغین را باطل کرد.
🔹 «قویترین سیستم بهداشتی جهان»: رکورد بیشترین ابتلا و مرگ کرونایی را با بیش از 600 هزار مبتلا و مرگ بیش از 30 هزار نفر ثبت کرده. به نحوی که قبر و قبرستان کم آورده و مردگان را در پارک ها و جزیره ها به صورت دسته جمعی دفن می کنند!
🔹 «قویترین اقتصاد جهان»: در تامین مواد غذایی شهروندان و کادر درمانی خود درمانده و پزشکان و پرستارانش به جای لباس های فضایی پزشکی، کیسه زباله می پوشند! و در عرض دو ماه ابهت هالیوودی اش فرو ریخته است.
🔸 «قویترین صنعت جهان»: چنان به کمبود تجهیزات پزشکی و ماسک و دستگاه تنفس و.. دچار شده که اقدام به راهزنی و دزدی دریایی می کند. تا جایی که «اندریاس گیسل» سناتور آلمانی، اقدام آمریکا را «دزدی دریایی به سبک مدرن» می نامد و خبرگزاری رویتر آن را «تاکتیک غرب وحشی» تعبیر می کند.
🔹 در کشور آزادی و دموکراسی و امنیت و فرهنگ! مثل قحطی زدگان برای خرید غذا و لوازم بهداشتی، هجوم می آورند و مردم رکورد خرید اسلحه در تاریخ آمریکا را شکسته اند. آمریکایی ها تنها در ماه مارس ۲ میلیون قبضه سلاح خریده اند!
🔹 "قویترین قدرت نظامی جهان"که با ناو و چنگ و دندان نشان دادن، حکومتها را به قول خودش ساقط می کرد، ناو ترومن و ناو روزولتش با صدها کرونایی عاجز وسط دریاها رها شده اند و 150 پایگاه نظامی اش در سرتاسر جهان، خود به مرگ افتاده اند. قویترین قدرت نظامی، 27 میلیون نفر از مردمش، بیمه نیستند و از فرط بی پولی حتی برای درمان کرونای خود به بیمارستان مراجعه نمیکنند.
🔸 "قویترین حکمرانی و مدیریت بحران جهان": گیج، بی استراتژی و بیسواد است. رئیس جمهور آن یک روز میگوید کرونا هیچ خطری ندارد مثل من با همه دست بدهید! روز بعد میگوید همه چیز تحت کنترل است و روز بعد: برای مرگ آماده باشید!!
🔹 قویترین قدرت علمی جهان: که ادعا می کرد هیچ مسئله لاینحلی وجود ندارد و ذهن آمریکایی و لیبرال دموکراسی پایان تاریخ است، در مقابله با یک ویروس 100 نانو میکرونی عاجز شده! آن هم ویروسی که بنا به برخی قرائن، خود تولید و شایع کرده اند!
🔹 "قویترین بیخدایان جهان": به زمین افتاده اند. کرونا ثابت کرد مصرف گوشت خوک و شراب، تا چه حد سیستم ایمنی جوامع را تضعیف می کند. ثابت کرد تمدنی که در آن طهارت معنا ندارد، و آب را به اسم تمدن حذف می کند، دستور الهی را نقض می کند، و هر حرام گوشتی را می خورد، بدترین سیستم بهداشتی و سلامتی را برای بشر آورده و از بحران دستمال توالت تا بحران مرگ های هولناک می دود.
🔸 کشور حقوق بشر و حقوق حیوانات و حقوق فلان و بهمان، که برای دم بریدن یک گربه در کشورهای دیگر فریاد و وایلا سر می دادند، کارش به جایی رسیده که به راحتی حق حیات را از سالمندان و بیماران جامعه خود می گیرند و استفاده از دستگاه تنفس مصنوعی برای معلولان و بیماران سرطانی ممنوع شده تا به بیمارانی که زنده ماندنشان برای دولت مهمتر است، برسد! همه برابرند، بعضی برابرترند! همه بشرند، بعضی بشرترند!
🔹 در #اروپا هم اوضاع به همین نحو است. 5+1 که خود را آقای جهان و اوج پیشرفت و نظم و دموکراسی و همه القاب خوشگل می دانند، با کرونا از پای در آمده اند. فرانسه ماسکهای ایتالیا و اسپانیا رو دزدیده. "چک" ماسکهای ایتالیا رو دزدیده. ایتالیا ماسکهای تونس را دزدیده و همینطور جوری دزد به دزد زده که تو گویی جنگل است به جای اروپا.
🔹 ابرقدرت های مدعی اقتصاد و علم و صنعت قدرت بادکنکی شان در حال ترکیدن است. "ریچارد هاس" رئیس یکی از بزرگترین اتاق های فکرشان (اندیشکده شورای روابط خارجی)، خود اعتراف می کند که «دنیایی که پس از کرونا می آید، دنیایی با یک آمریکای افول کرده است.. از نظر بسیاری از آمریکاییها، پاندمی کرونا دیدگاه مضر بودن حضور خارجی را تقویت میکند.. کرونا نشان داد نیرومندترین کشور جهان در عرصه مقابله با بحران و فاجعه از بسیاری کشورها عقبتر است.»
🔻 اما #کرونا نه فقط قدرت غرب، بلکه اندیشه و فرهنگ #لیبرال #سرمایه_داری را به سخره کشید. کرونا آرام آرام بی صدا مثل چوب خدا، نقاب غرب را به پایین کشید و چهره " غرب خشن و ناامن، فردگرا و خودخواه، راهزن و دزد، فقیر و کثیف، غیربهداشتی و غیراخلاقی" و در یک کلام غرب وحشی را به نمایش گذاشت.
@zamanehh
#غرب_شناسی #اقتصاد_لیبرال #لیبرالیسم #شکست_لیبرالیسم
@SchoolofEconomics
#نقل_است_که (قسمت بیست وششم)
#خواب_نما
💥👈دیشب یه خواب دیدم خیلی عجیب بود...🤔
این خواب آنقدر غیره واقعی و عجیب بود که با خودم گفتم: نیازی نیست برای کسی تعریف کنم...
ولی بعد گفتم شاید یک درصد برای یه کسی جالب باشه...
حالا میخوام براتون تعریفش کنم...🙂
👌راستش خواب دیدم وارد یه مرکز خرید شدم و دیدم داخل همه مغازهها یه سری اتاق شیشهای هست که توی هر کدوم یه نفر داره کاراشو میکنه و آدمهای دیگه دارن نگاهش میکنن...🙄
😏وقتی که نزدیکتر رفتم دیدم آدمهای خیره شده به این اتاقها، که البته من هیچکدوم رو نمیشناختم، دارن برای دیدن این آدمها به مغازه دار پول میدن...
بعد از مدتی دیدم دارن از مغازهدار برچسبهایی شبیه به قلب میگیرند و بعضیهاشو روی دیوارهای شیشهای این اتاقها میچسبونند...!!!
😟جلوی یه اتاق کلی آدم بودن و جلوی یه اتاق دیگه تعداد کمتری و خلاصه تعداد بازدیدکنندهها متفاوت بود...
کمی اون طرفتر یه اتاق شیشه ای بود که انگار افرادش آشنا بودن...
وقتی جلوتر رفتم، دیدم کلی از دوستای من اطرافش جمع شدن...!🤔
وقتی نگاهم به داخل اون اتاق شیشهای افتاد، وحشت کردم و از خواب پریدم...😨
این خواب اصلاً نمیتونه واقعی باشه...
👌آخه... داخل اون اتاق شیشه ای
«خودم رو دیدم...!»😳
آره...
مطمئنم...
الآن تو عصر فیسبوک و اینستاگرام این چیزها وجود نداره!...😜🙊
«این خواب اصلاً واقعی نیست...!»/ حامد دانشمندی
@jebheh
@SchoolofEconomics
👌حیرتنامهنویسی در عصر جمهوری اسلامی!
👌نقدی بر انگارههای غیرمستند #رسول_جعفریان
💥واکاوی علل و عوامل دفاع متعصبانه رسول جعفریان از تمدن رو به افول #غرب و هجمه غیرعلمی علیه برخی فعالیت های علمی مانند #طب_ایرانی/اسلامی:
صفحه نخست:
https://eitaa.com/rozaneebefarda/4052
صفحه دوم:
https://eitaa.com/rozaneebefarda/4053
صفحه سوم:
https://eitaa.com/rozaneebefarda/4055
صفحه چهارم:
https://eitaa.com/rozaneebefarda/4056
صفحه پنجم:
https://eitaa.com/rozaneebefarda/4057
صفحه ششم:
https://eitaa.com/rozaneebefarda/4058
نوشته میثم عبداللهی در کانال روزنه.
@SchoolofEconomics
💥👈تلاش های ناکام نفوذی ها برای تطهیر رسانه ملکه #انگلیس
🔷🔹مدتی است یک جریان رسانه ای زاویه دار داخلی که سوابق روشنی در همصدایی با براندازان و رسانه های ضدانقلاب داشته، تلاش می کند به نحوی بسیار پیچیده به #تطهیر #رسانه_کودتاچی #BBC اقدام کند.
🔶🔸پروژه این است که چنین القا شود که خط خبری فعلی رسانه معاند #BBC متأثر از دلارهای نفتی #عربستان است و در واقع متولیان انگلیسی، نسبت به محتوای فعلی این رسانه، نقش راهبردی چندانی ندارند!
🔷🔹توجه به پیشینه سیاه رسانه معاند و کودتاچی بی بی سی نشان می دهد که این رسانه در عالی ترین رتبه از ساختار سیاسی #بریتانیا دارای جایگاه مشخص و مستحکم در ترویج سیاست های خبیثانه انگلیسی هاست و طبیعی است که آنان هرگز در اتاق فکر راهبردی خود اغیار را راه نمی دهند و حجنره خود را به هیچ قیمتی معامله نمی کنند. زیرا تمام هویت و حیثیت آنان به این ساختار وابسته است.
🔶🔸در زمانه ای که واگذاری یک تیم فوتبال به عربها با هزار اما و اگر روبروست، چطور انگلیسی ها حاضر می شوند مهم ترین رسانه بین الملل گرای خود را که همه جهان به عنوان صدای بریتانیا می شناسند به دیگران بفروشند یا موقتا اجاره بدهند!؟
👌این ادعاهای واهی با تکیه بر کدام اسناد معتبر بیان می شود؟
بر فرض محال که دلارهای نفتی عربستان وارد چرخه مالی رسانه معاند bbc شده باشد، و بر فرض محال که خط رسانه ای آنان تغییر یافته باشد، چه تأثیری بر میزان عداوت آنان با مسلمانان و شیعیان و ایرانیان خواهد داشت؟
👈به نظر می رسد یک خط رسانه ای داخلی که سابقه پررنگی در نفوذ در ارکان حاکمیتی، بیوت و محافل مذهبی، جریان های سیاسی و به گفته برخی مطلعین در بعضی نهادهای مؤثر نظام داشته، اینبار تلاش دارد تا با مطرح کردن پاره ای توهمات غیرمستند، خود را منتقد بی بی سی نشان دهد و از این قبل برای خود نان و نام و اعتبار بیشتری دست و پا کند که زمینه نفوذ بیشتر در نهادهای مختلف نظام و خصوصا جریان های اصولگرا خواهد بود.
👌این پروژه با زیرکی تمام طراحی شده و تلاش می کند در عین حال که نان نقد رسانه معاند بی بی سی را می خورد، اصل وفاداری به انگلیسی ها را نیز مراعات کند و بدون بازخوانی پیشینه سیاه این رسانه، اقدامات فعلی و آتی آنان را به حساب عربستان بگذارد و از این حیث، انگلیس را تطهیر کند.
💥واضح است که با شناخت عمیق جریان انقلابی از عمق عملیات روانی دشمن، دنباله های داخلی آنان در فریب نخبگان حزب الله ناموفق خواهند بود اگرچه ممکن است مدیران میانی برخی شبکه های رسانه ملی یا برخی جریان های سیاسی اصولگرا به دلیل فقدان سواد رسانه ای و جریان شناسی، یا ساده لوحی، فریب مارهای خوش خط و خال را بخورند که صدالبته با افشای حقائق و سیلی خوردن از همین نفوذی ها، زودا که از خواب بیدار خواهند شد، اگرچه خواب یا خواب زدگی شان خسارت بار و خطرناک خواهد بود.
@rozaneebefarda
#فرید_م #عطروکرباس #شبکه
@SchoolofEconomics
📢کشاورزی، محور #جهش_تولید
🔸سیدمحمدجواد رضویراد نوشت: به احتمال زیاد سریال حضرت یوسف را دیدهاید. ایشان ازطریق #کشاورزی، اقتصاد کشوری با آن عزمت را چرخاند؛ چطور؟
🔸ایشان زمین هایی که متعلق به فرمانروای مصر بود رو در اختیار کشاورزها قرار داد که گندم بکارند و گندم رو خود حکومت تحویل گرفت و به مردم پخش کرد.
🔸بنده کاری ندارم که در اوضاع قحطی این اتفاق افتاده و حکومت مصر این گندم را بدون پول از کشاورزها تحویل میگرفت (این هم به خاطر استراتژی مقابله با قحطی بود) بنده فقط و فقط با این قسمت کار که زمین های حکومت را به کشاورزها دادند که در آن کشاورزی کنند کار دارم.
🔸الان خدارا شکر در کشوری قرار داریم که چهار فصل است و در هر شهر یک استعداد کشاورزی داریم. کشاورزهایی که زمین دارند که هیچ کارشان مشخص است و کشاورزهایی که زمین هایشان به هر دلیل زمین هایشان از بین رفته دولت با اختصاص دادن زمین هایی که برای خودش است (انفال) اجازه کشت و کار را در این زمین ها بدهد (در اقتصاد اسلامی هم این قسمت هم وجود دارد در زمینی را آباد کند صاحب محصول این زمین است.)
🔸براساس همین قاعده کشاورز صاحب محصول زمین است و دولت موظف است خود محصولات را به تناسب نیاز داخل وشور بخرد و به دست مصرف کننده برساند. و بقیه را یا خودش و یا کشاورز صادر کند.
🔸در مورد زمین هایی که بایر هستند دولت میتواند این امکان را به شرکت های دانش بنیان بدهد که در این گونه زمینها مطالعاتی انجام دهد و در حد توان زمین را درحد زمین زراعی تبدیل کنند و دوباره بدست کشاورز بسپارد.
🔸وزرات جهاد کشاورزی باید گروه هایی تشکیل دهد و به سرتاسر کشور بفرستد و استعدادهای کشاورزی هر منطقه را بررسی کند.
🔸«زمین» یکی از عوامل مهم تولید است که اگر دولت آن را به رایگان دراختیار کشاورزان (و حتی صنعتگران) قرار دهد، میتواند هزینه های تولید را تا حد زیادی کاهش دهد. البته واگذاری زمین باید مشروط به بهرهبرداری و آبادکردن آن باشد و اگر کسی زمینی را گرفت ولی روی آن کار نکرد، دولت باید فورا از او پس بگیرد و به کسی بدهد که توان و انگیزۀ بهرهبرداری از آن را دارد.
🔸با ورود دولت(وزارت جهاد کشاورزی) نتایج زیر حاصل میشود:
۱-حذف دلال و محصولات کشاورزی با قیمتی مناسب به دست مصرف کننده میرسد
۲-تنظیم درست محصولات کشاورزی در داخل کشور
۳- جلوگیری از مصرف بی رویه ی محصولات کشاورزی و خالی شدن کشور از محصولات
👈حرف آخر: مصر، به کمک خدا فقط با یک محصول کشاورزی توانست #اقتصاد خود را بچرخاند.
@QasdWay
@SchoolofEconomics
💥👈 پاتک به #کرونا با #کشاورزی
💥👈بارندگیها و زمینهای که برای #جهش_تولید و #صادرات فراهم شد؛
🔰 تا کی قرار است پول نفت را برای واردات محصولات استراتژیک بدهیم؛ در حالی که می توان این محصولات را در داخل تولید و با صادرات آنها مانند کشورهایی چون هلند و استرالیا درآمد سرشار کسب کرد... متن کامل این گزارش را از دست ندهید:
snn.ir/fa/news/840579/
@SchoolofEconomics
🔰گفتوگوی ویژه با «دکتر حمیدرضا مقصودی» (بخش دوم) 🔻
🔹عامل #چین با ایران هم طبیعتاً حول تعاملات اقتصادی قرار گرفته است و کنترلمان نسبت به نظام تصمیمات سیاسی چین در عرصههای مختلف بینالمللی، عموماً با تعدیل در فضای تجاری صورت گرفته است.
🔹لذا ارتباط تعامل ما با چین اصولاً یک ارتباط غیر سیاسی و ارتباط اقتصادی بوده، این ارتباط اقتصادی را ناظر به منافع ملی خودمان میتوانیم هر زمانی که لازم باشد افزایش یا کاهش دهیم.
@fekrat_net
@SchoolofEconomics
♦️لزوم برقراری تنوع صادراتی با #چین
🔰گفتوگوی ویژه با «دکتر حمیدرضا مقصودی» 🔻(بخش دوم)
🔹سالهاست که جمهوری اسلامی ایران به بهانههای مختلف از سوی نظام #استکبار مورد تحریم قرار گرفته و طی سالیان اخیر، شدت این تحریمها بسیار افزایش یافته و کشورهای اروپایی و سازمانهای جهانی نیز در این روند با ایالات متحده آمریکا همسو و همدست شدهاند.
🔹افزایش تحریمها و عدم امکان تجارت آزاد با کشورهای مختلف جهان باعث شده تا میزان روابط تجاری ما با کشور چین افزایش یابد.
🔹به جهت بررسی نوع ارتباط اقتصادی کشورمان با چین و آسیبشناسی این رابطه، گفتوگوی ویژهای با «دکتر حمیدرضا مقصودی»، کارشناس علوم اقتصادی انجام شده است. در ادامه متن گفتوگو تقدیم میگردد:
🔹نوع ارتباط اقتصادی کشور ما و چین به چه شکل است؟
🔹درباره نحوه ارتباط اقتصادی ما با چین به نکته جالبی اشاره میکنم: مدتهاست که تعداد زیادی از چینیها تصمیم گرفتهاند که در ایران تحصیل کنند.
🔹من با رئیس یکی از دانشگاههایی که مأمور پذیرش دانشجوی خارجی در کشور است بحث میکردم، ایشان میگفتند که ما چند هزار دانشجوی چینی داریم؛ اینها موظفند که بیایند در دانشگاه ما زبان فارسی را یاد بگیرند، و بعد از اینکه زبان فارسی را یاد گرفتند در دانشگاههای دیگر، یک رشته تخصصی را دنبال کنند؛ و نکته خیلی جالبی که میگفتند این بود که چینیهایی که به ایران میآیند، عموماً بلافاصله بعد از اینکه زبان فارسی را یاد میگیرند از ادامه تحصیل منصرف میشوند؛ علتش هم همین است که اینها آمدهاند زبان فارسی را یاد بگیرند، نیامدهاند که تحصیل کنند. چون بلافاصله پس از یادگیری زبان فارسی در سراسر کشورمان برای بازاریابی کالاهای چینی در ایران توزیع میشوند.
🔹این دقیقاً برعکس فرآیندی است که ما ۱۵ – ۲۰ سال پیش داشتیم که تجار ایرانی به چین میرفتند و کالا میآوردند؛ الان رفتهرفته حتی وظیفه انتقال کالا را هم خودشان انجام میدهند.
🔹خوب این مسئله یک عدم تعادل در نسبت تناسب روابط ایران و چین ایجاد کرده، علت اساسی این است که ما در ارتباط صادراتی به چین دولتی عمل کردیم و در ارتباط وارداتی به چین مردمی عمل کردیم؛ یعنی نظام حکمرانی ما عرصه صادرات را واگذار نکرده به مردم و در عرصه واردات از مردم پشتیبانی نکرده است؛ یعنی صادرات متمرکز نفتی به چین داشتیم و ارز حاصل به تعداد واردکننده توزیع میشده و اینها کالا وارد میکردند. یعنی نظام ارتباطی منطقی با چین برقرار نکردیم.
🔹در حالی که ما باید تنوع صادراتی با چین ایجاد کنیم تا بتوانیم تنوع صادراتی را جبران کنیم.🔻ادامه مطلب:
fekrat.net/?p=712
@fekrat_net
@SchoolofEconomics