8.15M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
┅────💞────┅
🌻✅حضورتون باعث افتخار ماست 👇👇
@SeAramesh
🌺🌸🌺
🔴اطلاعیه مهم پیام رسان ایتا
🔹 همانگونه که پیشتر اطلاعرسانی شده است، سلسله عملیاتهای ارتقا و نصب تجهیزات جدید شبکه با هدف افزایش تابآوری خدمات و حفظ پایداری ارتباط کاربران از چندین ماه قبل آغاز شده و همچنان طبق برنامهریزی ادامه دارد. در همین راستا تاکنون بسیاری از زیرساختهای نرمافزاری و سختافزاری بروز و تجهیزات جدید نصب شدهاند
🔹اختلال چند ساعتهای که روز گذشته بوجود آمد نیز به دلیل ایراد در یکی از همین تجهیزات بوجود آمد و برای اطمینان از عدم تکرار چنین مشکلاتی طبق تصمیم واحد فنی، فاز بعدی عملیات ارتقا و نصب تجهیز جدید، امروز اجرا میشود
🔹 لذا به اطلاع میرساند ارتباط کاربران از ساعت ۱۷ تا ۱۹ امروز با اختلال یا قطعی مواجه خواهد بود. پیشاپیش بابت این موضوع از کاربران عزیز پوزش میطلبیم.
✅┅────💞────┅
🌻✅حضورتون باعث افتخار ماست 👇👇
@SeAramesh
🌺🌸🌺
10.8M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎞️ایوان نجف عجب صفایی...❤️
🎤با نوای:#حسن_عطایی
📝سـبــک:#شور
بـــــر دشــــمــــن مـــرتـــضــــی عــــلـ¹¹⁰ــی لـــعـــنـــتــــ...¹¹⁰❤️🩹🫀⛓
┅────💞────┅
🌻✅حضورتون باعث افتخار ماست 👇👇
@SeAramesh
🌺🌸🌺
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💠 رمضان می رود.....
❣🕊┅────💞────┅
🌻✅حضورتون باعث افتخار ماست 👇👇
@SeAramesh
🌺🌸🌺
مارا به دوستاتون معرفی کنید👇
💞💫@seAramesh💫💞
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مارا به دوستاتون معرفی کنید👇
💞💫@seAramesh💫💞
1. تعریف صدقه:
صدقه آن است که انسان مقداری از اموال خود را به نیّت تقرب به خدا و رضایت الهی به شخصی ببخشد.
صدقه از جمله عقود است؛ یعنی به دو طرف نیاز دارد تا کامل باشد. یکی از طرفین شخص صدقه دهنده است که با اختیار خود و برای رضای الهی مقداری از اموال خود را به کسی میبخشد؛ طرف دوم هم گیرنده صدقه است که مال را از صدقه دهنده قبول میکند؛ پس اگر شخص دوم صدقه را قبول نکند، صدقه انجام نپذیرفته است.
از سوی دیگر صدقه دادن از عقدهای لازم است یعنی نمیشود آن را بهم زد و پول یا مال را پس گرفت. بنابراین اگر پولی یا جنسی را به عنوان صدقه به فقیر دادیم و خود آن فقیر یا وکیل او این مال را از ما گرفت، دیگر نمیتوانیم آن مال را پس گیریم.
2. صندوق صدقات در منزل
برخی از مؤمنین همه روزه یا گاهی یکبار مقداری پول را به نیت صدقه جدا کرده و در جایی از منزل خود قرار میدهند تا بعد از جمع شدن به فقیر بدهند. باید دقت کرد که چون این پولها به دست فقیر یا وکیل او نرسیده عنوان صدقه را ندارد هرچند صاحب آنها به نیّت صدقه کنار گذاشته باشد. بنابراین عوض کردن آنها با پول دیگر (مثلاً پولی با مبلغ درشتتر) و یا حتی خرج کردن آنها شرعا اشکال ندارد.
در این مورد باید توجه داشت که اگر کسی نذر کرده در روز خاصی (مثلاً پنجشنبه اول ماه یا روز اول صفر) صدقه بدهد، کنار گذاشتن مبلغ مورد نظر در آن روز کافی نیست، بلکه باید در آن روز صدقه را به دست فقیر یا وکیل او برساند.
3. محل مصرف صدقه
محل مصرف صدقه فقط انسانها هستند یعنی باید آن را به اشخاص داد تا صرف امور زندگی خود بکنند. (البته از لحاظ شرعی لازم نیست گیرنده صدقه لزوماً فقیر باشد، اما نزد عرف فقط به فقرا پرداخت میشود). این بدین معنی است که نمیتوان صدقه را برای ساخت و ساز مسجد و بیمارستان و مانند آن خرج کرد.
4. صدقه به سادات بزرگوار
در بین مؤمنین مشهور است که صدقه دادن به سادات حرام است و سادات نباید صدقه بگیرند.
این مطلب در مورد صدقات واجب (زکات، زکات فطره و ...) صحیح است؛ یعنی غیر سیّد نمیتواند زکات مال یا فطره و دیگر صدقات واجب خود را به سادات بدهد. اما غیر سید میتواند صدقه مستحبی خود را به سادات عزیز بدهد.
اما سادات میتوانند تمام صدقات واجب و مستحبی خود را به سادات و یا غیر سادات بپردازند.
✅به صدای آرامش بپیوندید👇
@SeAramesh
8.2M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎬 کلیپ : روایتی قابل تأمل درباره فضائل حضرت امیرالمومنین
(علیه السلام)
مارا به دوستاتون معرفی کنید👇
💞💫@seAramesh💫💞