🔸 اتحادیه اروپا و سیاست آغشته به مسیحیت
▫️پبه سهولت میتوان مشاهده کرد که اتحادیه اروپا در مواقع حساس همیشه به عنوان یک باشگاه اختصاصی مسیحی عمل کرده است.
▫️اتحادیه اروپا نهادی به ظاهر متشکل از کشورهای معتقد به جدایی دین از سیاست یا همان سکولار است به نحوی که اعضای اصلی این نهاد خود را سرزمین آزادی عقاید و مکانی برای تحقق زندگی مسالمت آمیز بشریت بدون در نظر گرفتن باورهای دینی افراد معرفی میکنند و پیوسته در سطوح مختلف دیپلماتیک از کشورهایی که نظم و ساختار سیاسی خود را بر اساس یک ایدئولوژی دینی و یا سیاسی بنا نهادند به بهانه آنکه این هنجار خودساخته و به ظاهر مقدس یعنی جدایی دین از سیاست را آینه راه خود قرار ندادهاند انتقاد گزنده میکنند و از این رو، در هر مذاکرهای با حکومتهای اسلامی و یا حتی سوسیالیست احساس میکنند دست بالا را دارند.
▫️اما به سهولت میتوان مشاهده کرد این نهاد در مواقع حساس همیشه به عنوان یک باشگاه اختصاصی مسیحی عمل کرده است و هیچ ابایی از تمسک به ریشههای دینی خود در برخورد با اتباع دیگر ادیان ندارد گرچه با سیطره بر رسانهها و با بهره از قدرت شگفتی آور خود در هنجارسازی بینالمللی توانسته است به راحتی از قبول مسئولیت سیاست و رفتار دوگانهی خود شانه خالی کند.
... (ادامه مطلب)
💎 پایگاه خبری فرق و ادیان
🔰https://eitaa.com/SectsNews
🔸 رجبیون یا شیعیان امامیه، خوک هستند؟!
▫️ در آثار بعضی از متصوفه همچون «ابن عربی»، سخن از گروهی به نام «رجبیون» آورده شده که در ماه رجب مکاشفاتی برای آنها حاصل می شود؛ در یکی از این مکاشفات، «رجبیون»، روافض (شیعیان) را به شکل خوک دیده اند و «ابن عربی» نیز این مکاشفه را در کتاب «فصوص الحکم» خویش نقل کرده است
▫️ امام خمینی رحمةالله علیه جوابی در خور سخن «ابن عربی» به وی داده است؛ ایشان می فرمایند: بعضی از نفوس از آنجا که صفحه وجودشان در اثر صفای باطنی، همچون آیینه مصقّل می باشد، ممکن است سالک مرتاض، عین ثابت نفوس خویش را در آیینه وجود او مشاهده نماید، نظیر مشاهده شیعیان به صورت خنزیر توسط بعضی مرتاضین اهل سنت که گمان کرده اند آن صورت واقعی شیعیان بود؛ بلکه به واسطه صفای آینه شیعیان، مرتاض صورت خود را که به شکل خوک بوده، در آینه او مشاهده نموده و گمان کرده است که آن صورت رافضی (شیعه) بوده، حال آنکه فقط صورت خود را دیده است.
🌐 جهت مطالعهی بیشتر، کلیک کنید:
👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻
https://www.adyannet.com/fa/news/43871
💎 پایگاه خبری فرق و ادیان
🔰https://eitaa.com/SectsNews
🔸 اسلام و مسیحیت از نگاه اندیشمندان و مستشرقین
▫️از ویژگیهای اسلام و قرآن در برابر مسیحیت، جامعیتِ آن است. برخلاف مسیحیت و کتابمقدس، این اسلام و قرآن است که برنامه تکاملی بشر تا پایان تاریخ را به ارمغان آورده است.
▫️از ویژگیهای اسلام و قرآن در برابر مسیحیت، جامعیتِ آن است. برخلاف مسیحیت و کتابمقدس، این اسلام و قرآن است که برنامه تکاملی بشر تا پایان تاریخ را به ارمغان آورده است.
🔻اسلام و مسیحیت
▫️جان دیون پورت نویسنده مسیحی و مشهور انگلیسی در کتابِ عذر تقصیر به پیشگاه محمد (ص) و قرآن مینویسد:
▫️قرآن مطابق تحقیقات کومب با انجیل فرق دارد؛ زیرا انجیل داراى مکتب و روش فقاهتى نیست؛ بلکه به طور کلى محتویات آن مرکب است از قصص و روایات و بیانات تحریص و ترغیب بشر در نشر عواطف و احساسات عالى و فداکارى و… ولى هیچ نوع عامل و رابطهی منطقى جالب و جاذبى که این معانى را با یکدیگر ربط دهد در انجیل وجود ندارد.
▫️از این گذشته قرآن مانند اناجیل نیست که فقط به عنوان میزان و شاخصى درباره عقاید دینى و عبادت وعمل پیروان آن شناخته شده است. بلکه دارای مکتب و روش سیاسی نیز هست.
▫️برگرفته از کتاب عذر تقصیر به پیشگاه محمد (ص) و قرآن، جان دیون پورت، صفحه ۹۹
💎 پایگاه خبری فرق و ادیان
🔰https://eitaa.com/SectsNews
#حدیث
🔸قالَ النَّبِيُّ صلي الله عليه و آله: ألْمُؤْمِنُ لِلْمُؤْمِنِ كَالْبُنْيانِ الْمَرْصُوصِ يَشُدُّ بَعْضُهُ بَعْضَا
▫️پيامبر اكرم صلي الله عليه و آله فرمود: مؤمن نسبت به مؤمن مانند بناى استوارى است كه اجزاى آن، يكديگر را استحكام مى بخشند.
💎 پایگاه خبری فرق و ادیان
🔰https://eitaa.com/SectsNews
🔸ریشههای قانون جذب در عرفان کابالا
▫️قانون موسوم به جذب، یکی از جریانهای انحرافی موجود در کشور است که ریشه در عرفان «کابالا» دارد. این قانون در معنویت کابالایی با عنوان قانون قاطعیت مطرح است. بر اساس قانون قاطعیت هنگام دعا نباید هیچ گونه گریه و زاری کرد؛ بلکه با فریاد و به صورت کاملاً قاطعانه باید خواسته خود را از خدا مطرح کرد.
▫️«قانون جذب»، از مباحث جادوگری، به سمت جریان «کابالا» (عرفان یهود) کشیده شده است. «کابالا» یک آئین جادویی است که در جستجوی نیروهای ناشناخته و تأثیرگذار بر عالم و نفوذ ساختار خلقت است. قانون جذب در «کابالا» با نام قانون قاطعیت مطرح شده است. کابالیستها معتقدند، برای دستیابی به خواستههایشان، هنگام دعا کردن باید با قدرت از خدا بخواهند تا خداوند آن کار را انجام دهد.[1]
▫️مهمترین منبعی که در کابالا برای نخستین بار به نیروها و انرژیهای کیهانی و نقش آنها بر سرنوشت انسان و نقش انسان در کنترل انرژیها اشاره شده است، کتاب زوهر است. از دیدگاه کابالا زوهر یک کتاب مذهبی نبوده و بلکه کتابی است که به رابطۀ بین نیروهای غیبی و تأثیرات آن بر انسان پرداخته و سعی دارد رموز کتاب مقدس را آشکار کند.[2] زوهر کتاب مقدس را تنها روایاتی ساده و کلماتی عادی قلمداد نمیکند بلکه هر کلمه از عهد عتیق را حاوی یک راز متعالی میداند که اگر به باطن آن بتوان راه یافت، مفهوم والای آن آشکار خواهد شد. یکی از این اسرار، انرژیهای کیهانی است که با رمزگشایی از تورات میتوان به وجود آنها پیبرد.... ادامه مطلب
💎 پایگاه خبری فرق و ادیان
🔰https://eitaa.com/SectsNews
هدایت شده از کانال اطلاع رسانی مفام
🔔 مراسم معرفی و تقدیر از برگزیدگان دومین جشنواره کتاب سال فرق، ادیان، اقوام و مذاهب برگزار میشود
⏱ پنجشنبه ۱۲ بهمن ۱۴۰۲، ساعت 14
🔰 مکان: قم - مسجد مقدس جمکران- جنب درب ۱ - مجموعه 313
🔰سایت رسمی جشنواره کتاب فرق و ادیان - مفام
http://www.jashnvarehbook.ir/
🔰کانال جشنواره کتاب فرق و ادیان - مفام
https://eitaa.com/mafam_book
#جشنواره_دو_سالانه_کتاب
#مجمع_فرق_ادیان_اقوام_مذاهب
#مفام
🖇@mafam1392
🔸چرا 25 دسامبر به عنوان تولد مسیح انتخاب شد؟
▫️25 دسامبری که امروز در جهان مسیحیت به مناسبت تولد حضرت عیسی(ع) جشن گرفته می شود، روز تولد میترا، خدای مهرپرستان بوده است. طبق اذعان مسیحیان، از آنجایی که مسیح در عهد جدید به نور توصیف شده، مسیحیان اولیه تاریخ تولد مسیح را در روز تولد خدای نور و خورشید یعنی 25 دسامبر منتقل کردند.
▫️این روزها مصادف است با ایام سوال نو میلادی که مسیحیان جشن ولادت حضرت مسیح را در آن جشن می گیرند. اما در واقع همانگونه که در مطالب گذشته بیان شد، روز 25 دسامبر، هیچ ارتباطی با تولد مسیح ندارد و یکی از اعیاد مهرپرستان باستان بوده است. در این نوشتار برآنیم تا از منابع مسیحی چرایی برگزاری جشن میلاد مسیح در 25 دسامبر را اثبات کنیم.
▫️در یکی از کتابچه هایی که از طرف مسیحیان کاتویک ایرانی منتشر شده، چنین می خوانیم: «انجیل لوقا می نویسد: «و حدود سی سال از عمرش گذشته بود.» (لوقا ۲۳:۳) و در جای دیگر با بیان تاریخ تولد مسیح می نویسد: «در آن نواحی شبانان در صحرا به سر می بردند و در شب پاسبانی گله های خویش می کردند، ناگاه فرشته خداوند بر ایشان ظاهر شد و کبریائی خداوند برگرد ایشان تایید.» (لوفا ۸:۲)... ادامه مطلب
💎 پایگاه خبری فرق و ادیان
🔰https://eitaa.com/SectsNews
#حدیث
🔸قالَ النَّبِيُّ صلي الله عليه و آله: خَيْرُ الْمُؤْمِنينَ مَنْ كانَ مَأْلَفَةً لِلْمُؤْمِنينَ وَلاخَيْرَ فَيمن لايَأْلِفُ وَلايُؤْلَفُ
▫️پيامبر اكرم صلي الله عليه و آله فرمود: بهترين مؤمنان، كسى است كه محور الفت مؤمنان باشد، كسى كه انس نگيرد و و با ديگران مأنوس نشود خيرى ندارد.
💎 پایگاه خبری فرق و ادیان
🔰https://eitaa.com/SectsNews
🔶تناقضات وهابیت / تشبیه مسلمین به کفار
▫️محمد بن عبدالوهاب، عمل مسلمین را به کفار تشبیه میکند و میگوید در بسیاری از شهرها، مکانهایی موجود است که چیزی را در آن بت قرار داده و عبادت میکنند؛ در حالی که میتواند آن مثالها را به مقام ابراهیم در مسجدالحرام تشبیه کند و مسلمین را مشرک نخواند.
▫️گروه ارتجاعی و تکفیری وهابیت در قرن دوازدهم، در منطقه نجد عربستان شکل گرفت. آنان با ادعای پیروی از مکتب احمد بن حنبل، میکوشند خود را از اهلسنت نشان دهند. آنان در بسیاری از مسائل، نه تنها با همه مسلمانان، بلکه با رهبران اصلی خود نیز مخالفت کردهاند و دیدگاهی متناقض دارند.
▫️یکی از عقاید متناقض محمد بن عبدالوهاب، فهم وی درباره عمل مسلمین است؛ مثلاً در کتاب «مفيد المستفيد فی كفر تارك التوحيد» به عنوان مثال برای شباهت با کفار و نمونه شرک مینویسد: «مسجدی است به آن مسجد کف (پنجه دست) گفته میشود؛ در آنجا تمثال کف دستی وجود دارد که گفته میشود کف دست علی بن ابیطالب است تا اینکه خداوند آن بت را نابود کرد؛ از این مکانها در شهرها و نیز در حجاز بسیار وجود دارد».
▫️محمد بن عبدالوهاب در این نوشته، اثر باقی مانده از دست علی بن ابیطالب علیهالسلام را بت مینامد و گرامی داشتن آن را کاری شبیه کار کفار میخواند؛ در حالی که شبیه همین، در دین اسلام مورد قبول است... ادامه مطلب
💎 پایگاه خبری فرق و ادیان
🔰https://eitaa.com/SectsNews
🔸تناقضگویی فرقه اهل حق پیرامون معاد
▫️در باورهای فرقه اهل حق در ارتباط با زندگی پس از مرگ به دو دیدگاه متفاوت اشاره شده است، از طرفی بهگونهای از تناسخ معتقدند و از طرفی دیگر اعتقاد به محشر و معاد نیز در متون این فرقه دیده میشود.
▫️در باورهای آیینی فرقه اهل حق، عقیده به مجازات اعمال در زندگی تناسخی و بازآیی روح در دنیا در کالبد جدید که از آن به «دونادون» تعبیر میشود که مورد تأکید متون کلامی این فرقه قرار گرفته است. گرچه این نگرش، معاد را بسیار کمرنگ مینماید؛ با این وجود، باز وجود یک محشر کلی در آثار کلام خوانها و نویسندگان فرقه اهل حق مطرح است و در دفاتر برای دریافت پاداش در قیامت توصیه به اعمال خیر برای داشتن زندگی بهتر در دونهای بعدی دیده میشود.
«ای کردار داران کردار و گیره نه روز حساو تیری ضد تیره»
▫️ترجمه: ای نیکوکاران به اعمال نیک روی آورید که نجاتبخش است روزی که به حسابها رسیدگی میشود هر عملی صد برابر پاداش دارد.... ادامه طلب
💎 پایگاه خبری فرق و ادیان
🔰https://eitaa.com/SectsNews
🔸چرایی تقدیس ابلیس در تصوف
▫️تقدیس ابلیس ازطرف متصوفه یکی از بزرگترین انحرافات وبدعتهای آنان است که به دلایل مختلف از ابلیس دفاع میکنند. دیدگاهی که طی آن ابلیس در کنار انبیاء قرار گرفته و خلقت نوری و جنبه هدایتگری پیدا میکند و تا جایی پیش می رود که حتی موحد دانستن او جزء اصول اعتقادی فرض شده و کافر خواندن ابلیس سبب تکفیر میگردد در حالیکه خداوند متعال در قرآن از او به شیطان رجیم، متکبر و کافر نام برده است.
▫️یکی از بزرگترین بدعتها و انحرافات صوفیه، مسأله تقدیس ابلیس است که صوفیان نسبت به او حسن نظر داشته و بهدنبال تطهیر او بودهاند.
▫️اولین فرد از صوفیه که در صدد دفاع و تطهیر ابلیس برآمد حسن بصری بود. وی در راستای بیگناه جلوه دادن ابلیس گفت: «اگر ابليس نور خود را بهخلق نمايد همه او را به معبودى و خدايى بپرستند.»[1] در واقع حسن بصری، ابلیس را همرتبه پیامبراکرم(صلیاللهعلیه وآله) و اهلبیت عصمت و طهارت(علیهمالسلام) و ملائکه میپندارد و اولین کسی بود که در تصوف، خلقت نوری ابليس را مطرح کرد. ذوالنون مصری نیز از طاعات و عبادات بیتزلزل و کمال اخلاص او در بندگی با تحسین یاد میکند.[2] احمد غزالی نیز میگوید: «هرکس از ابلیس توحید نیاموزد زندیقی باشد، موسی در عقبه طور با ابلیس برخورد و از او پرسید چرا به آدم سجده نکردی؟ گفت: حاشا که من به بشری سجده کنم، من دعوی توحید کنم و آنگاه به دیگری جز وی التفات کنم.» ادامه مطلب
💎 پایگاه خبری فرق و ادیان
🔰https://eitaa.com/SectsNews
#حدیث
🔸قالَ الاْءمامُ عَلىٌّ عليه السلام: ... اِيّاكُم وَالتَّفَرُّقَ فَإذا نَزَلْتُم فَانْزِلُوا جَميعا وَإذَا ارْتَحَلْتُمْ فَاْرْتَحِلُوا جَميعا
▫️امام على عليه السلام فرمود: از تفرقه و جدائى بپرهيزيد، پس هرگاه در جائى فرود آمديد، همگى فرود آئيد و هرگاه كوچ كرديد، با هم كوچ كنيد.
💎 پایگاه خبری فرق و ادیان
🔰https://eitaa.com/SectsNews