♦️مخالفت چین با تحقیق درباره منشا کرونا
🔹چین با عصبانیت طرح سازمان بهداشت جهانی را برای مرحله دوم تحقیق در مورد منشا ویروس کرونا رد کرده است.
🔹زنگ یکسین، معاون کمیسیون بهداشت ملی چین گفته این تئوری که منشا این ویروس در نتیجه انتشار از آزمایشگاهی در چین دانسته شود، به منزله احترام نگذاشتن به علم و نادیده گرفتن عقل سلیم است.
🔹اولین بار ویروس کرونا در دسامبر ۲۰۱۹ در شهر ووهان در چین شناسایی شد.
🔹این مقام چینی از سازمان بهداشت جهانی خواست تا پیشنهاد کارشناسان چینی را بررسی کرده و موضوع را سیاسی نکنند.
🔹سازمان بهداشت جهانی اخیرا با ارسال نامه ای به کشورهای عضو اعلام کرده در مورد علت شیوع ویروس کرونا کارگروه جدید را ایجاد می کند. رئیس این سازمان هم گفته که این گروه قصد دارد در مورد منشا این ویروس علاوه بر انتقال از حیوانات به انسان در مورد احتمال نشت آن از آزمایشگاهی در ووهان هم تحقیقاتی انجام دهد/بی بی سی
🌐 @Sh_Khabar
📊 افزایش ۱۹ درصدی بدهی به خارج از کشور توسط روحانی
🔺بر اساس آمار بانک مرکزی، بدهی خارجی کشور که در پایان دولت خاتمی حدود ۲۳ میلیارد دلار بود، در طول دولتهای نهم و دهم روند کاهشی داشت و به کمتر از ۸ میلیارد دلار رسید اما دولت روحانی مجددا کشور را از لحاظ خارجی بدهکارتر کرد و رقم بدهی خارجی را به بالای ۹ میلیارد دلار رساند.
🔸دولت احمدینژاد بیش از ۱۵ میلیارد دلار از بدهیهای خارجی کشور را بازپرداخت کرد اما دولت روحانی ۱.۵ میلیارد دلار دیگر بر بدهی خارجی کشور افزوده و کشور را با بدهی بالای خارجی به رئیسی تحویل میدهد.
#زمین_سوخته
🌐 @Sh_Khabar
♦️ #چند_خبر_کوتاه
🔹چین با عصبانیت طرح سازمان بهداشت جهانی را برای مرحله دوم تحقیق در مورد منشا ویروس کرونا رد کرد./بیبیسی
🔹۵ ورزشکار آمریکایی به دلیل ابتلا به کرونا، المپیک را از دست دادند.
🔹صبح امروز دو هواپیمای مسافربری دو شرکت «فلای دبی» و «الخلیج» بحرین در باند فرودگاه دبی باهم برخورد کردند.
🌐 @Sh_Khabar
تلاش و هزینه نجومی انگلیس برای براندازی دولت سوریه که در برابر اراده ایران ناکام ماند
🔸یک پایگاه خبری فاش کرده دولت انگلیس طی سالهای گذشته حداقل ۳۵۰ میلیون پوند برای براندازی دولت سوریه هزینه کرده است.
🔸دولت انگلیس در قالب چند پروژه از گروهی از شبهنظامیان مسلح در سوریه که بریتانیا آنها را گروههای مسلح «میانهرو» میخواند و به نبرد با دولت «بشار اسد»، رئیسجمهور سوریه میپردازند، حمایت کرده است.
🌐 @Sh_Khabar
♨️ پرداخت ماهانه ۳۰۰ دلار به ازای هر فرزند به خانوادههای آمریکایی
🔹 دولت آمریکا باهدف کمک به کاهش مشکلات ناشی از همه گیری کرونا، در ۶ ماه دوم سال ۲۰۲۱ میلادی، ماهانه ۳۰۰ دلار به ازای هر فرزند زیر ۶ سال و ۲۵۰ دلار به ازای هر فرزند ۶ تا ۱۷ سال به خانواده آنها پرداخت میکند.
🔹 علاوه بر این پس از پر کردن فرم مالیاتی نیز ۱۸۰۰ دلار به ازای هر فرزند زیر ۶ سال و ۱۵۰۰ دلار به ازای هر فرزند ۷ تا ۱۷ سال به خانواده آنها پرداخت میشود.
http://masireqtesad.ir/121343
#فرزندآوری
🌐 @Sh_Khabar
9.55M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 سیل اونا - سیل ما... !
▪️ چرا فاجعه سیل آلمان با 157 کشته و صدها زخمی و هزار نفر مفقود در رسانهها بازتابی نداشت و خبری از تحقیر این کشور در رسانهها نیست؟!
🌐 @Sh_Khabar
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 گاف وزیر اوقاف عربستان درباره حج امسال
🔹 عبداللطیف آل الشیخ گفته: «شمار حجاج امسال به 60 هزار نفر رسید که بیشتر آنها مسلمان هستند!
🔹 این سخنان وزیر اوقاف عربستان، تمسخر کاربران و فعالان شبکه های اجتماعی را به دنبال داشت.
🌐 @Sh_Khabar
خبر خوش سید ابراهیم رئیسی برای مردم #خوزستان
🔹️رئیس جمهور منتخب: برای استان خوزستان استاندار ویژه تعیین می کنیم تا در جلسات هیئت دولت شرکت کند.
🌐 @Sh_Khabar
کنایه جالب استاد رحیمپور ازغدی به حسن روحانی!
واقعا هم بعید نیست!
#خوزستان
🌐 @Sh_Khabar
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
حالا که مشکل آب در خوزستان با تحمل مردم و با خدمت رسانی سپاه و بسیج و گروه های جهادی فروکش کرده این تذکر نماینده خوزستان در سال 78 به محمد خاتمی را ببینید: طرح های ضد منافع ملی شما در آینده نزدیک خوزستان را دچار تنش خواهد کرد...
پی نوشت: محمد خاتمی به عنوان اصلی ترین شریک دولت روحانی روز گذشته خود را مدافع خوزستان جلوه داد.
#خوزستان
🌐 @Sh_Khabar
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
وقتی میشنوی روحانی گفته " 2 قول به مردم دادیم، کنترل کرونا و کنترل تحریم، به هر دو عمل کردیم!"
از پدیده گذشته، ما با یه گونه جدید طرفیم که هیچ ابایی از دروغ نداره!
#خوزستان
🌐 @Sh_Khabar
خوزستان بدون روتوش
به روایت محمد مالی، خبرنگار
روایت اعتراض: خوزستان بیروتوش!
پیام آنچه در کفِ خیابانهای خوزستان گذشت، چیست؟
لازم بود به شهرهایی که قلب حادثه آنجا میتپد، سفر کنم و مشاهدات خود را قلم زنم. این سفر از ایذه شروع و پس از حاشیه اهواز به حمیدیه، هویزه، سوسنگرد، شادگان، هور، و نهایتاً آبادان و خرمشهر رسید.
یک: مردم خوزستان، از هر قومیت و در هر منطقه، عصبانیاند. از دولتهایی که آمده و رفتهاند اما تنها وعدههای توخالی و شعارهای دروغین بر جای نهادهاند. و البته بیاعتمادی موج میزند در میان مردم و نتیجتاً امیدی به آینده ندارند. و این ناامیدی را در همه شهرهایی که رفتم لمس کردم عجیب.
دو: بیکاری در خوزستان موج میزند. جوانان تحصیلکرده بیکار که مدام وضعیت خود را با سایر استانهای کشور و یا کشورهای همسایه مقایسه میکنند. این جوانان آگاه بر اساس منطق خود عمل میکنند و مرجعیت و قیمومیت چند صدساله شیوخ و خوانین در خوزستان را برنمیتابند. سوخت اعتراضات اینجاست.
سه: سدسازیها؛ صدها روستا در شمال و صدها روستا در جنوب خوزستان را نابود کرده است و سرنوشت تلخی رقم زده که منجر به کوچ اجباری روستاییان و سکنی گزیدن در حاشیههای شهرهای بزرگ خوزستان شده. این عشایر و روستاییان، هیچگاه وضعیت تازه را هضم نکرده و دچار دوگانگی برانگیزانندهای هستند.
چهار: حاشیهنشینان در شهرهای خوزستان و برخی روستاهای نزدیک شهرها، فاقد امکانات حداقلی و رفاهی بوده و عمدتاً از طریق جمعآوری زباله و مشاغل فصلی مثل کارگری و با کمک از نهادهای حمایتی زندگی میکنند. حداقل یک میلیون نفر در خوزستان چنین وضعیتی دارند.
پنج: اعتراض اصلی مردم خوزستان به تبعیض است. با دست؛ سدها، چاهها و لولههای نفت، پالایشگاهها، کشتوصنعتها، بنادر، پتروشیمیها و صنایع بزرگ فولاد و لولهسازی و نیروگاههای عظیم تولید انرژی که در چند متری ما بود را نشان میدادند و با خشم و بُغض از بیکاری نیروهای بومی میگفتند.
شش: زخم کاری مشترک در مردم معترض که از همه اقشار بودند، نگاه استعماری صنایع بزرگ است. آنها در میان شهرهای خوزستان، شهرکهایی برای زندگی شاغلان غیربومی برپاساختهاند با دیوارهای جدا کننده و گیتهای نگهبانی. آنسوی دیوار، امکانات و اینسو محرومیت! این یعنی فراموشی مسئولیت اجتماعی.
هفت: کشاورزی، دامداری، ماهیگیری و صنایع دستی مرتبط با اقلیم جلگهای، صدها سال،تامین کننده درآمد پایدار جوامع محلی در خوزستان بوده است. دستکاری اقلیم خوزستان به دلیل سدسازی و استخراج نفت،جوامع محلی را فروپاشیده و عدم سرمایهگذاری، معیشت جایگزینی فراهم نکرده،این وضعیت بغرنجی است.
هشت: مدیران ناکارآمد، فاسد و غیرمتخصص هزینههای اجتماعی زیادی در استان آفریدهاند. مبارزه با فساد از مطالبه معترضین بود. صدها پروژه نیمهتمام یا با کیفیت پایین را مثال میزدند. فساد اداری هم!
آنها خواهان مدیران با قواره ملی، پاکدست، تحولآفرین، متخصص و کارآمد بودند.
نُه: مردم میگفتند با تقلیل مشکلات خوزستان به بیآبی، و یا ارسال آب معدنی، بر زخم ما نمک نپاشید. آنها میگفتند مدتهاست مدیران کشوری را ندیدهاند و از این بیتوجهی مدیران کشوری، نتیجه میگرفتند: خوزستان اولویت رسیدگی نیست.
شکاف دولت/ ملت در خوزستان به اوج خود رسیده است.
ده: مردم معترض خود را دلبسته ایران میدانستند. میگفتند شهید دادهاند و نگاهشان به داخل کشور است اما دلخورند. از انگها و برچسبها شکایت داشتند. اعتراضات را نجیبانه و آرام میپنداشتند.میگفتند خطشان با فرصتطلبان جداست. خواستار تحمل و مدارا بودند. خواستار توجه و درک پیام اعتراض.
#خوزستان
🌐 @Sh_Khabar