✅ با توجه به اینکه از تولید به عنوان شاه کلید حل مشکلات اقتصادی نام برده میشود عملکرد دولت سیزدهم در حمایت از تولید چگونه بوده است؟
🔰 پاسخ:
💢 دولت سیزدهم برای حمایت از تولید،مالیات بر تولید را دو مرحله و طی سالهای ۱۴۰۱ و ۱۴۰۲ به ترتیب ۵ و ۲ درصد کاهش داده است به گونهای که در حال حاضر مالیات از تولید کننده از ۲۵ درصد به ۱۸ درصد تقلیل یافته است. لازم به ذکر است که این کسری مالیات با اتخاذ تدابیری برای جلوگیری از فرار مالیاتی همچنین با کشف پایههای مالیاتی جدید جبران شده است و به هیچ وجه درآمدهای مالیاتی کاهش نیافته است.
💢 از دیگر اقدامات دولت سیزدهم احیای شرکتهای تولیدی راکد بود که بخش عمدهای از آنها از سوی بانکها راکد شده بودند این دولت برای تکمیل واحدهای تولیدی نیمه تمام طرح مولدسازی اموال راکد دولت را به تصویب رساند که در مسیر عملیاتی شدن قرار دارد. بررسی شاخص مقدار تولید گویای رشد محسوس تولید در دولت سیزدهم میباشد.
💢 شاخص مقدار تولید از شاخصهای اقتصادی است که تولید واقعی را سنجش و ارزیابی میکند. این شاخص از مهمترین نماگرهای کوتاه مدت اقتصادی است که تغییر در مقدار کالاها و خدمات تولید شده توسط بخشهای اقتصادی مورد نظر را نشان میدهد.
💢 این شاخص از کاربردی در مطالعات اقتصادی برخوردار است و به دلیل عدم تاثیرگذاری تغییرات قیمت بر این شاخص میتوان به خوبی عملکرد واقعی بخشهای ذربط را توضیح دهد و به عنوان معیاری برای اندازهگیری تغییرات کوتاه مدت ارزش افزوده این بخشها مورد استفاده قرار بگیرد.
💢 طی ۱۱ سال منتهی به سال ۱۴۰۱، شاخص مقدار تولید صنعت ساخت در ۵ سال رشد منفی داشته و تنها در سال ۱۴۰۱ توانسته از سطح شاخص در سال ۱۳۹۰ فراتر رود. شاخص مقدار تولید صنعت که از سال ۱۳۹۸ روند رو به رشدی داشته در سال ۱۴۰۱ به بالاترین میزان خود در دهه اخیر رسیده که نسبت به سال قبل از آن رشد ۷.۷ درصدی را تجربه کرده است. روند فصلی شاخص تعدیل شده مقدار تولید در بخش صنعت ساخت در زمستان ۱۴۰۱ حاکی از آن است که این شاخص برای چهارمین فصل پیاپی با رشد مثبت همراه بوده و در مجموع به رشد ۱۲.۱ رسیده است. با توجه به استمرار رشد تولید در یک سال گذشته میتوان انتظار داشت که همچنان تولید صنعتی در کشور رشد پایدار خود را ادامه دهد.
لازم به ذکر است که شاخص مقدار تولید در بخش معدن و کشاورزی حاکی از استمرار رشد منفی آن است که قطعاً دولت باید برای اصلاح آن برنامهریزی جامعتری داشته باشد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اومدیم صحن حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها و یه گوشه ای پیدا کردیم و خوابیدیم. همه ایرانی هستن.
بعضیا متلک مینداختن و میندازن که چرا ایران در عتبات هزینه کرده.
اولا هزینه برای اهلبیت لیاقت میخواد.
ثانیا خود ایرانیا بیشتر از همه از این هزینه ها استفاده میکنن.
ثالثا هممون میایم اینجا و ده روز میخوریم و میخوابیم و عراقیا از دار و ندارشون مضایقه نمیکنن، اونا رو هم ببینیم.
این غرور و تکبر بعضیا که اینجا از بالا به بقیه ملتها نگاه میکنن و تحقیرشون میکنن خیلی نفرت انگیزه.
14.05M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🇮🇷
🎥 کار نشد ندارد | شکستهشدن نرخ بیکاری پس از ۱۷ سال/ نرخ بیکاری به ۸/۲ درصد رسید
🍃🌹🍃
🔻#دولت_سیزدهم توانست بهرغم تحریمها، بیش از ۵ هزار واحد تولیدی و صنعتی با اشتغال ۱۱۸ هزار نفر را احیا کند.
🔺میانگین نرخ بیکاری در زمان شروع به کار دولتسیزدهم ۹/۶ درصد بود که در بهار امسال به ۸/۲ درصد رسیده است. بیشترین سهم اشتغال با ۵۱/۳ درصد در بخش خدمات است.
🇮🇷
📝 سر فصلی دیگر از جنگ «شناختی_ادراکی» | سوء استفاده دشمنان از جهل مردم
🍃🌹🍃
🔻در جنگ شناختی، مهمترین موضوع، «سوار شدن بر جهل جامعه» است. معمولا انسان نسبت به موضوعی که فاقد شناخت و آگاهی کافی است و یا به مسائلی که جهل و نادانی دارد، عکس العمل منفی نشان می دهد و با آن مخالفت میکند و اگر پرده ی جهل از جلوی چشمش کنار رفت و حقایق آشکار شد، مسیر خود را اصلاح و با آن همراهی می کند.
🔸در همین راستا دشمن بر روی «جوانان و نوجوانان» که هنوز وارد مرحله ی شناخت و آگاهی درستی از جامعه و موضوعات آن ( تربیتی_ دینی_ سیاسی_ اقتصادی_ امنیتی و..) نشده اند حساب ویژه ای باز کرده... و اساسا یک بُعد مهم جنگ «شناختی_ادراکی» یعنی همین ... یعنی مدیریت شناختها یا در تقابل قرار دادن افراد با «شناخت های متفاوت» در «سطوح متفاوت» (انقطاع نسلی بین دهه ۴۰ تا دهه ۸۰)
🔹معاویه از عمروعاص پرسید «مگر از ذوالفقارِ علی (ع) تیزتر هم وجود دارد!؟؟...گفت بله... جهل مردم...»
🔸راه حل: تلاش همه جانبه، #جهاد_تبیین، کنار زدن پرده ی جهل با روش های خلاقانه، هنرمندانه، محبت آمیز همراه با منطق و استدلال است.
🔹هر جا هم نمیدانیم از روش «ماست مالیزیشن» استفاده نکنیم!!! جوان دهه هشتاد_نودی باهوش است... حقایق را می فهمد... چاره کار مسلح شدن به «علم» است و «اخلاق»، «استدلال» همراه با «محبت»، «خیرخواهی» همراه با «انصاف»
🔺وقتی نمیدانی، با محبت بگو نمیدانم... با غرورت دشمن نساز!!
✍#هراسانیان
🔰تفاوت ایران دوستان و ایرانستیزان
🔻شما اگر ایراندوست هستید،
🔻یکی از علائم و شاخصهای ایراندوستی شما این است که امیدآفرینی کنید؛
🔻اگر یأسآفرینی کردید، نمیتوانید بگویید ایراندوستید.
🔻شاخصِ عمدهی ایرانستیزی:
▪️یأسآفرینی است،
▪️امیدسوزی است،
▪️القای ناتوانی است،
▪️القای بنبست است؛
اینها شاخصهای ایرانستیزی است.
🔻آنهایی که ایران را دوست دارند، نقطهی مقابلِ این، حرکت میکنند.
🔻نگذارید کسانی که دشمن ایرانند، در قالب دفاع از منافع ملّی، لباسِ عوضی بپوشند، چهرهی خودشان را عوض کنند و کارهایی مانند اینها کنند؛ یعنی شاخصها را سرِ دست بگیرید.
🔻شما نویسنده، شما شاعر، شما عالِم، شما روحانی، ایران را دوست دارید، ایران اسلامی را دوست دارید، خیلی خوب، باید امیدآفرینی کنید.
🔻اگر خلاف این سر زد، ادّعا را نمیشود قبول کرد.
#حکیم_انقلاب 1401/8/28
اعترافات دانشمندان بزرگ جهان.pdf
3.12M
⭕️ اعترافات دانشمندان بزرگ جهان
✍ خیرالله مردانی
🔺در این 📒 کتاب گرانسنگ، اعتراف ۱۵۰ نفر از شخصیت های بزرگ علمی از سراسر جهان درباره وجود خدا، حقانیت قرآن و پیامبر اسلام صلیالله علیه و آله، برتری دین مبین اسلام و خدمات مسلمین جمع آوری شده است.
📱لینک دانلود مستقیم
#حقانیت_اسلام
#رد_شبهات
هزینه: صلوات
هم وطن گرامی!
براساس تبصره ماده 592 قانون مجازات اسلامی، در صورتی که رشوه دهنده پرداخت رشوه را گزارش دهد، از مجازات قانونی معاف شده و مال به وی باز می گردد.
ستاد خبری مبارزه با فساد بازرسی ویژه رئیس جمهور آماده دریافت گزارش شما در موضوع رشوه و سایر گزارش های مستند می باشد.
شماره تماس: 2777-021
❇️ سخنگوی وزارت دفاع:
اروپاییها متقاضی پهپادهای ایرانی هستند
؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛
یادمان هست اوایل جنگ، کشور ایران سلاح های سبک و حتی کلاشینکف به اندازه کافی برای دفاع و مقابله با صدام متجاوز تا بن دندان مسلح و مورد حمایت همه جانبه غرب نداشت.
حالا جمهوری اسلامی با جهاد و تلاش شبانه روزی دانشمندان داخلی در موقعیت بسیار خوبی در ساخت انواع سلاح های سبک، سنگین و موشک و پهپاد های با کلاس بالا قرار دارد تا جایی که غرب مطرح در ساخت و تولید سلاح های به روز، مجبور می شود پهپادهای فوق مدرن ایرانی را متقاضی شود.
انشاءالله، بقیه حوزه ها همانند حوزه دفاعی و امنیتی عمل کنند و ایران اسلامی و مردم شریف را از برخی تنگناهای موجود اقتصادی، معیشتی و ... خارج کنند.
و این ایده در حال شدن است همانطور که رهبر معظم انقلاب اسلامی فرمودند: به قلهها نزدیک شدهایم، امروز روز خسته شدن و ناامیدی نیست.
محمدعلی برزگر
توصیۀ رهبر انقلاب به خویینیها و خاتمی دربارۀ ایجاد جریان اصلاحات
🔹مهدی فضائلی: رهبر انقلاب در دوران ریاست جمهوری بهدلیل پایهگذاری حزب جمهوری و حضور در جامعه روحانیت مبارز بهطور طبیعی در دستهبندی دهۀ ۶۰ جزو جریان راست محسوب میشدند و به جهات مختلف این را ابراز کردهاند و جریان مقابل در دوران ریاست جمهوری تعامل خوبی با ایشان نداشتند اما آقا در یک جلسهای به صراحت فرمودند که همۀ آن چیزایی که بین ما بوده تمام شده و از این به بعد پا به یک دورۀ جدیدی میگذاریم.
🔹در انتصاباتی که رهبر انقلاب در سالهای اول در دفتر داشتند، از طیفهای مختلف دیدیم. سال ۶۹ آقا به ناطق نوری حکم مسئولیت دفتر بازرسی را میدهند، همان روز حکم موسوی خویینیها را بهعنوان مشاور سیاسی میزنند.
🔹دربارۀ استفاده از میرحسین موسوی نیز این موضوع صدق میکند. با اینکه آقا در دوران ریاست جمهوری اختلافات زیادی در ادارۀ کشور با او داشتند؛ در حدی که در دورۀ دوم ریاست جمهوری میخواستند موسوی نخستوزیر نباشند، اما باز هم در شوراها و برخی مجامع مهم کشور از او استفاده میکردند.
🔹بعدها وقتی که آقا رهبر میشوند از موسوی در شوراهای مهم مشورتی استفاده میکنند و تا سال ۸۸ عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام هستند و حتی بعد از فتنه نیز که او مشغول فتنه بود ولی در عین حال عضو مجمع، دعوت میشدند و کسی هم او را برکنار نکرد. حتی به او پیشنهاد ریاست بنیاد مستضعفان را هم کرده بودند که نپذیرفته.
🔹در دوران ریاست جمهوری هاشمی، رهبر انقلاب به خوئینیها و خاتمی گفته بودند که اگر جریان شما (اصلاحات) نبود، امروز چنین جریانی را ایجاد میکردم تا بین نگاه هاشمی و شما تعادل برقرار شود.