🔺نظر جالب رهبر انقلاب در رابطه با تاریخ شهادت حضرت صدیقه طاهره ؛ فاطمه زهرا سلام الله علیها
«درباره شهادت حضرت فاطمه(س) بالاخره 40 یا 75 روز بعد از رحلت صحیح است یا 95 روز ؟ رهبر عالی قدر پاسخ واقعا حکیمانه ای دادند و فرمودند: برای شما چه فرقی می کند کدامیک صحیح باشد خداوند خواست که مردم بیشتر به یاد مادر ما باشند و بیشتر برای مادر ما عزاداری و بیان فضائل ایشان را بکنند.»
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🚨🎥 پیادهکردن آقای شهردار بیخیال از خودروی شاسیبلند توسط مردم
🔹بر اساس تصاویر منتشرشده در شبکههای اجتماعی، مردم در بندر امامخمینی در استان خوزستان، «مرتضی خرمی» شهردار این شهر را که برای بازدید از آبگرفتگی خیابانها آمده بود، از ماشین پیاده میکنند تا مثل آنها در خیابان آبگرفته راه برود.
# شهید باکری شهردار چکمه پوش در سیل ها باید الگوی شهرداران باشد.
🔰تثبیت وضعیت جبهه پایداری
🔹مرتضی آقاتهرانی، رئیس شورای مرکزی و صادق محصولی، دبیرکل جبهه پایداری ماندند.
🔹در اولین جلسه دوره جدید شورای مرکزی جبهه پایداری که در نشست مجمع عمومی این جبهه مشخص شدند، مرتضی آقاتهرانی به عنوان رئیس شورای مرکزی و صادق محصولی بهعنوان دبیرکل جبهه پایداری انقلاب اسلامی با اجماع آرای اعضای شورای مرکزی انتخاب شدند.
🔹همچنین در این جلسه مجید متقیفر در سمت سخنگوی جبهه پایداری انتخاب شد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📌انقلاب ایران | انقلاب فاطمی
⭕️ شاید انقلاب ایران توسط جبرئیل به حضرت زهرا، سلام الله علیها، خبر داده شده
آنچه لازم است دربارهٔ جنگ غزّه حتماً بدانید!
1️⃣ عملیات حیرتانگیز طوفان الاقصی محصول دو سال طراحی و برنامهریزی حماس بوده و قطعاً طراحان آن تمام ابعاد، احتمالات، واکنشهای طرف مقابل و همچنین هزینههایی که باید در قبال آن بپردازند را تحلیل و بررسی کردهاند.
2⃣ محمد_ضیف که طراح این نبرد است، در سالهای اخیر عمدهٔ تمرکز خود را معطوف سه حوزهٔ موشکی، پهپادی و تونلهای غزه کرده است. طول تونلهای غزه بیش از 500 کیلومتر است. برای تقریب به ذهن خوب است بدانیم در تهران 250 کیلومتر مترو داریم و در انگلیس بهعنوان اولین کشوری که صاحب قطار زیرزمینی شد، 400 کیلومتر خط مترو وجود دارد. تونلهای غزه که چون تار عنکبوت در هم تنیده است در مناطقی چند طبقه و در سه دستهٔ: کوچک (مخصوص عبور نیروی نظامی)، متوسط (حمل موشک) و بزرگ ( حمل و نقل خودروهای سنگین) تقسیم میشود.
3⃣ از روز نخست عملیات تاکنون، روزانه دهها کماندوی حماس در مناطق غلاف غزه و داخل شهرکهای صهیونیستنشین مشغول نبرد با ارتش صهیونیستی هستند. این نیروهای شهادتطلب برای برهم زدن آرایش نظامی ارتش اسرائیل و ایجاد رعب و وحشت در سربازان، عملیات خود را ادامه دادهاند.
4⃣ بیش از 10درصد جمعیت اسرائیل تاکنون آن را ترک کردهاند. رعب و وحشتی که سراسر اسرائیل را فراگرفته باعث فرار بیش از یک میلیون نفر از ساکنان سرزمینهای اشغالی شده است. اسرائیل از روزهای نخست نبرد مجبور به اجارهٔ هواپیما و کشتی جهت انتقال این افراد شده و این روند همچنان ادامه دارد.
5⃣ در اسرائیل این روزها سخن از برپایی اردوگاه_آوارگان است که تاکنون بیش از 500هزار نفر را در خود جای داده است. بخشی از آنها، یهودی های آفریقایی هستند که از کشورهای چون اتیوپی و سودان به سرزمینهای اشغالی آمده و جایی برای بازگشت ندارند.
6⃣ بیش از 500هزار آمریکایی که اکثر آنها دو تابعیتی هستند در اسرائیل زندگی میکنند که بخش عمدهٔ آنها تاکنون از سرزمینهای اشغالی فرار کردهاند.
7⃣ بمبارانهای سنگین این روزها با هدف شکستن ارادهٔ نیروهای خط مقدم حماس صورت میگیرد که خود را آمادهٔ دفع تهاجم زمینی ارتش اسرائیل کردهاند. طی یک هفتهٔ گذشته، عمدهٔ بمبارانها در نوار غزه با هدف کشتار خانواده و بستگان سران ارشد و فرماندهان حماس بوده است.
8⃣ عبور نیروهای مقاومت از دژ دفاعی اسرائیل در مرز غزه از معماهای امنیتی طوفان الاقصی است. این دژ شامل دیوارهای سهمتری، ششمتری و سپس دهمتری با سیم خاردارها و رادارها و دوربینهای حرارتی که با اتصال به یک مسلسل خودکار هر جنبندهای را مورد هدف قرار میدهد، بودهاند. سنسورهای برقی هشدار دهنده، چاههای شناسایی حفر تونل در کنار دستگاههای ارتعاشیاب، میلههای فولادین زیرزمینی و خاکهای رُس بسیار نرمی که ردپای هر جنبندهای را نشان میدهد، ازجمله ابزارها و تجهیزات این دژ بهظاهر تسخیرناپذیر بوده، اما حماس توانست از زمین و هوا و زیر زمین از این موانع عبور نماید. حماس برای عبور زمینی، موفق به حفر 80 سوراخ در بدنهٔ این دیوارهای مجهز بتنی شد.
9⃣ از آنجا که منطق جنگ نامتقارن و چریکی متفاوت با جنگ کلاسیک است، توازن قوا در زمین به نفع نیرویی است که صاحب ارادهٔ تزلزلناپذیر، شناخت دقیق از منطقه، دارای پشتوانهٔ مردمی، و صاحب ابتکار و خلاقیت نظامی است. از اینرو آمریکا و انگلیس مخالف هرگونه حملهٔ زمینی به غزه هستند. توماس فریدمن یادداشتنویس نیویورک تایمز چند روز قبل در توصیه به نتانیاهو نوشت حملهٔ زمینی به غزه بدترین تصمیم ممکن است چرا که در حال عصبانیت نباید رانندگی کرد.
9⃣ شاید طوفان اصلی برای اسرائیلیها پس از اعلام آتشبس و پایان جنگ باشد. خصوصاً برای نتانیاهو که شاهد ماجرای سقوط دولت اولمرت و به زندان رفتن وی پس از شکست در جنگ 33 روزه بوده است.
فرمانده نیروی دریایی سپاه:
دیروز ناو هواپیمابر آمریکا پس از پاسخِ(فارسی) به تمام سوالات نیروهای ما وارد خلیج فارس شد.
پهپادهای ما بالای سر آنها بود و اخطار دادیم که بالگردشان باید بنشیند.
تأکید کردند که بالای سر ناو خودمان هستیم و به دستورات ما تمکین کردند
از همه تحرکات آنان فیلم و عکس داریم.
⭕️ شاید انقلاب ایران توسط جبرئیل به حضرت زهرا، سلام الله علیها، خبر داده شده
من راجع به حضرت صدیقه، سلام اللَّه علیها، خودم را قاصر مىدانم كه ذكرى بكنم، فقط اكتفا مىكنم به یك روایت كه در كافى شریف است و با سند معتبر نقل شده است و آن روایت این است كه حضرت صادق، سلام اللَّه علیه، مىفرماید:
فاطمه، سلام اللَّه علیها، بعد از پدرش ٧۵ روز زنده بودند در این دنیا، و حزن و شدت برایشان غلبه داشت و جبرئیل امین مىآمد خدمت ایشان و به ایشان تعزیت عرض مىكرد و مسائلى از آینده نقل مىكرد.
ظاهر روایت این است كه در این ٧۵ روز مراودهاى بوده است؛ یعنى رفت و آمد جبرئیل زیاد بوده است و گمان ندارم كه غیر از طبقه اول از انبیاى عظام درباره كسى این طور وارد شده باشد كه در ظرف ٧۵ روز جبرئیل امین رفت و آمد داشته است و مسائل را در آتیهاى كه واقع مىشده است، مسائل را ذكر كرده است و آنچه كه به ذریه او مىرسیده است در آتیه، ذكر كرده است و حضرت امیر هم آنها را نوشته است، كاتب وحى بوده است.
حضرت امیر، همان طورى كه كاتب #وحى رسول خدا بوده است (و البته آن وحى به معناى آوردن احكام، تمام شد به رفتن رسول اكرم) كاتب #وحى حضرت صدیقه در این ٧۵ روز بوده است.
جبرئیل به طور مكرر در این ٧۵ روز وارد مىشده و مسائل آتیهاى كه بر ذریه او مىگذشته است، آن مسائل را مىگفته است و حضرت امیر هم ثبت مىكرده است.
و شاید یكى از مسائلى كه گفته است، راجع به مسائلى است كه در عهد ذریه بلندپایه او حضرت صاحب، سلام اللَّه علیه، است، براى او ذكر كرده است كه مسائل #ایران جزو آن مسائل باشد، ما نمى دانیم، ممكن است.
📚 امام خمینی (ره)، صحیفه نور، ج٢٠، ص۵_۴
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴محمد البخیتی، عضو دفتر سیاسی انصارالله: متأسفانه اطلاعاتی داریم که از مشارکت امارات در حمله به غزه حکایت دارد
#فلسطین | #طوفان_الاقصی
🔻نامۀ تشکر اسیر صهیونیست به نیروهای القسام
🔹گردانهای القسام نامهای که اسیر صهیونیست پیش از آزادی برایشان نوشته را منتشر کردند. در بخشی از این نامه نوشته:از ژنرالهایی که در هفتههای اخیر مرا همراهی کردند متشکرم. به نظر میرسد که فردا از هم جدا میشویم اما از صمیم قلب از شما تشکر میکنم.
🔹ممنون که اینقدر با دخترم صبورانه رفتار کردید و با شیرینی، میوه و هر چیزی که در دسترس بود از او پذیرایی کردید. دخترم در غزه خود را ملکه میدانست. برای همیشه متشکر شما خواهم بود زیرا دخترم با ضربۀ روحی از اینجا نرفته است. کاش در این دنیا دوست بودیم. برای همۀ شما و خانوادهتان آرزوی سلامتی دارم.
#فلسطین | #طوفان_الاقصی
# فرق تربیت شده مکتب شهید سلیمانی و مقاومت با مکتب صهیوینیست و نتانیاهو
آتشبس یا ادامه نبرد؟
دورنمای جنگ نامتعارف -۱
۱) "آتش بس ادامه می یابد، یا جنگ از سر گرفته می شود؟". صورت مسئله جنگی که ۵۲ روز از آغاز آن می گذرد، اصلا این نیست.
اسرائیل تظاهر می کند که مصمم است جنگ را پس از آتش بس چهار روزه ادامه دهد، اما واقعیت، چیز دیگری است. شروع عملیات زمینی علیه غزه و ارتکاب جنایات جنگی، دروازه های جهنم را به روی رژیم صهیونیستی در مرزهای شمالی و جنوبی و فراتر از مرزها در دریای سرخ و اقیانوس هند گشود.
بنابراین رژیم اسرائیل، بر خلاف هارت و هورت فراوان، نیازمند توقف جنگ برای در امان ماندن از پیامدهای گسترش آن است. همین دیشب اعلام شد که چهارمین کشتی متعلق به این رژیم، گرفتار عملیات انتقامی در خلیج عدن شد و این، علاوه بر تلفات و خسارات سنگینی است که مقاومت غزه، حزب الله لبنان و مقاومت یمن وارد کرده اند.
۲) نواره غزه، منطقه کوچکی است؛ اما جنگ جاری در آن، جنگ متعارفی نیست که بتوان نقطه پایان متعارفی بر آن گذاشت.
این جنگ در مقابل آپارتاید، نسل کشی و جنایات جنگی رژیمی است که بر مبنای اشغال سرزمینی بنا شده، و تا یکی از دو طرف از بین نرود، جنگ ادامه خواهد داشت. ملت فلسطین، از بین رفتنی نیست، چون اینجا سرزمین مادری اوست. اسرائیل اما رژیمی چهل تکه است که نمی تواند و نتوانسته با جمع کردن مهاجران از کشور های مختلف، ملت مصنوعی بسازد.
۳) امپراتوری غرب، سابقه طولانی در "جنتلمن" ساختن از جنایتکاران دارد. صهیونیست های یهودی هم، پیشگام تحریف و فریب در تاریخ بشر هستند. اما رژیم صهیونیستی به ویژه پس از جنگ اخیر، پدیده ای نیست که بتوان برای او اعتبار دست و پا کرد. رفتار اسرائیل، رفتار کسی است که آب از سرش گذشته؛ و به قول معروف، آب که از سر گذشت، چه یک وجب و چه یک دریا!
ارتش این رژیم با فرماندهی میدانی آمریکا،۴۰ هزار تن بمب بر سر مردم غزه ریخت، سه برابر قدرت بمب اتمی منفجر شده در هیروشیما. هیچ کس نمی تواند این واقعیت را که رفتار اخیر رژیم صهیونیستی، "جنایت علیه بشریت، نسل کشی، و جنایت جنگی بوده"، انکار کند، حتی اگر کسی ادعا کند که اسرائیل پس از عملیات "طوفان الاقصی"، از خود دفاع کرده است. اسرائیل حتی اگر رژیم مشروعی هم بود که نیست، رفتارش در طول ۷۵ ساله پس از تاسیس، مبتنی بر آپارتاید، نسل کشی و جنایت علیه بشریت بوده، و هر چه جلوتر آمده، مصوبات سازمان ملل را -که مشروعیت تاسیس خود را از رای آن می داند- بیشتر زیر پا گذاشته و حتی از نگاه قواعد سازمان ملل هم، اشغالگر محسوب می شود.
آنچه در این جنگ مشروعیت دارد، عملیات طوفان الاقصی به عنوان دفاع از سرزمین اشغال شده خویش است، و نه حملات طرف اشغالگر.
💢 ادامه دارد
آتشبس یا ادامه نبرد؟
دورنمای جنگ نامتعارف -۲
۴) اسرائیل با هر تعریفی، اشغالگر است و حماس برای آزادی کشورش می جنگد . این واقعیت روشن را حتی امثال "آرون برگمن"، مورخ اسرائیلی و استاد دپارتمان مطالعات جنگ در کینگز کالج لندن، اقرار می کنند.
برگمن از سال ۱۹۸۹ در انگلیس زندگی می کند و مرتبا برای دیدار با خانواده به اسرائیل باز می گردد. او ۶ سال در ارتش اسرائیل خدمت کرده، در جنگ لبنان در سال ۱۹۸۲ حضور داشته، و به عنوان دستیار در "کنست" کار کرده است. برگمن به تازگی گفت:
"اسرائیل، ۷۵ سال در جنگ بوده؛ از زمانی که داوید بن گوریون، رئیس لهستانی الاصل "سازمان جهانی صهیونیسم" در ۱۴ می ۱۹۴۸ و روز پایان یافتن قیمومیت انگلیس بر فلسطین، تاسیس اسرائیل را اعلام کرد. به دلایل سیاسی، بریتانیا از سال ۱۹۱۷ و زمانی که اعلامیه بالفور را صادر کرد از تاسیس خانه ملی برای یهودیان در فلسطین دفاع کرده. بالفور ۱۱ آگوست ۱۹۱۹ در یادداشتی نوشت: «صهیونیسم چه درست باشد چه غلط، خوب یا بد، ریشه در سنت های دیرینه، نیاز های کنونی و امید های آینده دارد و اهمیتش بسیار عمیق تر از خواسته های ۷۰۰ هزار عرب است که اکنون در آن سرزمین زندگی می کنند."[!] اولین هشداردر مورد پیامد های اجتناب ناپذیر «سرریز جمعیت بیگانه به یک کشور"، از سوی لرد سیدنهام در مجلس اعیان عنوان شد. سیدنهام ۲۱ ژوئن ۱۹۲۲ گفت: "آسیبی که این کار به همراه خواهد داشت، ممکن است هرگز جبران نشود. کاری که ما با امتیاز دادن نه به مردم یهود، بلکه به یک بخش افراطی صهیونیستی انجام داده ایم، زخمی در شرق ایجاد خواهد کرد که هیچ کس نمی تواند بگوید تا کجا ادامه خواهد یافت". من پاسخ سوال سیدنهام را می دهم: تا به امروز، حدود سه چهارم قرن! اقدام آغازین در این فاجعه طولانی که در جریان است، جنگ ۱۹۴۸ بود؛ جنگی که به خاطر خشم از طرح تقسیم فلسطین آغاز شد. این طرح ۲۹ نوامبر ۱۹۴۷ به تصویب رسید و ۵۶ درصد فلسطین را به یهودیان داد؛ اگرچه تعداد اعراب فلسطین، دو برابر بود. عامل اصلی جنگ های بعدی، تصرف فلسطین و سپس، سرزمین های بعدی بود. حماس در ۷ اکتبر، اسرائیل را غافلگیر کرد؛ اما پس از سال ها تحقیر فلسطینیان، به عنوان یک رویداد بزرگ در تاریخ مردم فلسطین تلقی خواهد شد. خشم سرکوب شده بسیار زیادی هست که پس از جنگ، آزاد خواهد شد".
۵) معادلات بسیاری نه فقط در منطقه، بلکه در سطح جهانی تغییر یافته، و روند رویداد ها بسیار به هم شبیه شده است. رژیم صهیونیستی در قبال فلسطین، همان وضعیت بحرانی را دارد که آمریکا در افغانستان تجربه کرد. غرب، اکنون به دنبال راه آبرومندانه خروج از بحران اوکراین و بحران جاری فلسطین است. ماجرای اوکراین شاید با فروختن زلنسکی یا بخشی از خاک اوکراین حل شود، اما بحران فلسطین، استخوان گیر کرده در گلو است. غرب باید بین بد و بدتر انتخاب کند. فلسطین پس از ۷۵ سال نشان داده لقمه ای نیست که بشود آن را بلعید. گزینه بد برای غرب در مقابل گزینه بدتر - ولو دردناک- این است که حاکمیت مطلق ملت فلسطین را محترم شمارد؛ و گرنه، رویداد های غیر قابل تصوری در راه است که می تواند در صورت ترکیب شدن، طومار قدرت نصفه و نیمه فعلی غرب را در هم بپیچد. فقط در کمتر از ۴۰ روز، پایگاه های آمریکا در عراق و سوریه، هدف بیش از ۷۰ حمله قرار گرفته است.
۶) رژیم صهیونیستی تا پیش از جنگ و جنایت اخیر، در حملات یکطرفه به کرانه باختری و نوار غزه یا حتی سوریه، به شکل افسار گسیخته رفتار می کرد؛ شبیه یاغیگری هایی که آمریکا قبلا در افغانستان و عراق و لیبی داشت. اما مدت هاست این نامعادله تغییر کرده است. این بار، حماس بر نقشه تجاوزگرانه اسرائیل پیشدستی کرد و سپس در رویدادی غیر مترقبه و بی سابقه، حزب الله لبنان و مقاومت عراق و یمن وارد میدان شدند. مشابه این رویداد در مقیاسی متفاوت، در جنگ اوکراین و تمام شدن صبر روسیه در مقابل پیشروی بی سر و صدای ناتو رخ داد و آمریکایی ها نگرانند که چین هم رفتار مشابهی را در پیش بگیرد.
۷) شمار غافلگیری ها در جبهه اسرائیل چنان زیاد است که از فروپاشی سامانه راهبری و فرماندهی خبر می دهد: "عملیات طوفان الاقصی، برآورد غلط درباره اشغال غزه از چند روز و هفته، تا تغییر آن به چند ماه و سال، ناتوانی در یافتن تونل ها یا پایگاه های نظامی حماس، ننگ انهدام چند بیمارستان و ناکامی در توهم یافتن اثری از فرماندهی جنگی مقاومت، ناتوانی از کشف محل نگهداری اسرا، ناتوانی در پیش بینی کمیت و کیفیت ورود اضلاع جبهه مقاومت به جنگ، و تحمل ضربات دردناک".
این بار، نه اختیار شروع جنگ با اسرائیل بود و نه زمان توقف آن. مقاومت فلسطینی و متحدانش، بسیاری از خواسته ها را دیکته کردند و همزمان، مردم غزه بی اعتنا به تهدید ها، به خانه های ویران خود باز گشتند. این یعنی نابودی بار روانی انفجار ۴۰ هزار تن بمب.
💢ادامه دارد
آتشبس یا ادامه نبرد؟
دورنمای جنگ نامتعارف -۳
۸) "تامیر هایمان" رئیس موسسه مطالعات امنیت ملی اسرائیل، که سابقه ریاست اطلاعات ارتش را دارد، به شبکه ۱۲ این رژیم گفت:
"ما می دانیم که طرف مقابل، هم ما را تمسخر می کند و هم بی رحم است. هر روز که می گذرد اعصاب ما را (بیشتر) خراب می کند. آنها با همین روش با ما بازی خواهند کرد. درباره این که چه چیزی خوب یا بد است، باید زمان بگذرد. ما جایگزین های موجود را نمی دانیم. در مذاکرات بین جنگ، به زمان نیاز داریم تا در مقایسه ببینیم چه چیزی خوب بوده یا نبوده. یحیی سنوار، ما را در سیرک خود به تمسخر گرفته است. (در مقایسه با آتش بس) توافق دومی وجود ندارد که بخواهد معیار بهتر بودن قرار گیرد. این حرف ها غیر واقعی است. تیم مذاکره کننده ما توانسته بهترین توافق ممکن را بکند".
۹) جبهه داخلی رژیم صهیونیستی، پیش از جنگ، گسیخته بود و این از هم گسیختگی، شدید تر هم خواهد شد. روزنامه معاریو دیروز به نقل از «موشه یعلون» وزیر جنگ اسبق نوشت: "کابینه نتانیاهو به دست وزیران دارایی و امنیت داخلی اداره می شود و نمی تواند تصمیم بگیرد تا ما را از بحران خارج کند و نجات دهد".
یعلون، به همراه " ایهود باراک، گابی اشکنازی، بنی گانتز و گادی آیزنکوت"، جزو پنج رئیس سابق ستاد کل ارتش است که اوایل شهریور پارسال، به جوسازی علیه ایران و توافق احتمالی آمریکا با ایران پرداختند، اما تاکید کردند: «فقدان همبستگی داخلی در اسرائیل، تهدیدی بزرگ تر از این است که ایران در آستانه اتمی شدن قرار دارد".
شبیه همین هشدار را "ایهود اولمرت" نخست وزیر اسبق گفت که معتقد بود: «بزرگ ترین خطر راهبردی پیش روی اسرائیل، رسیدن دوباره نتانیاهو به قدرت بود. این، از برنامه هسته ای ایران خطرناک تر است و همه باید روی این تهدید متمرکز شوند. او بود که موجب خروج آمریکا از توافق و شتاب بیشتر برنامه هسته ای ایران شد».
۱۰) رژیم صهیونیستی حتی پیش از جنایت جنگی و نسل کسی اخیر، متهم به آپارتاید بود، آن هم از سوی کسی با مختصات "تامیر پاردو"، که نوامبر ۲۰۱۰ (آذر ۱۳۸۹) توسط نتانیاهو به ریاست موساد منصوب شد و تا ژانویه ۲۰۱۶ (دی ماه ۱۳۹۴) که این سمت را ترک کرد، مرتکب جنایات بسیاری علیه ملت ایران شد.
پاردو چند ماه قبل اذعان کرد: "اسرائیل در سایه چند دستگی بی سابقه، وارد مرحله خود ویرانگری شده و در لبه پرتگاه قرار دارد. در شرایطی که دشمنان، منتظر ساعت صفر نابودی ما هستند، به کشوری تکه و پاره تبدیل شدهایم" و "رفتار اسرائیل در کرانه باختری، آپارتایدی است. مسیر فروپاشی پرشتاب، دیگر جای هیچ توجیهی را برای ائتلاف باقی نمی گذارد. هر روز که می گذرد به پایان رؤیای صهیونیسم نزدیک می شویم".
آسوشیتدپرس درباره این سخنان نوشته بود: لحن تامیر پاردو به شدت تند بود و با توجه به پیشینه او، این سخنان از اهمیت بالایی برخوردار است".
محمد ایمانی
🌹امام خمینی(ره)
♦️تمام ابعادی که برای زن متصور است و برای یک انسان متصور است، در فاطمه زهـرا (س) جلوه کرده و بوده است. یک زن معمولی نبوده است. یک زن روحانی، یک زن ملکوتی، یک انـسان به تمام معنا انسان، تمام نسخه انسانیت، تمام حقیقـت زن، تمـام حقیقـت انـسان، او زن معمـولی نیست.
♦️او موجود ملکوتی است که در عالم به صورت انسان ظاهر شده است. بلکـه موجـود الهـی جبروتی در صورت یک زن ظاهر شده است... زنی که تمام خاصه های انبیاء در اوست، اگر مرد بود، نبی بود؛ زنی که اگر مرد بود، به جای رسول الله بود.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 لحظه نجات معجزهآسای نوزاد شیرخواره فلسطینی بعد از روزها زیر آوار بودن در غزه
🔸آخرین بمباران غزه مربوط به ۴ روز قبل است.
https://eitaa.com/Shabaniesarouie
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
.
ملت پبشرفته غرب؛
ملت چشم و دل سیر غرب
ملتهای الگو!!
هنرپیشه نادان دو تابعیتی خودفروش کجائی؟
.
✅ حرف حساب
🔹ابراهیم فیاض، استاد گروه مردمشناسی دانشگاه تهران: ریشه همه چالشها در این است که بخشی از نظام حکمرانی، اولویتهای ذهنیاش را به اموری اختصاص داده است که برای کف جامعه اهمیت چندانی ندارد. وقتی نظام حاکم بر جامعه به این تشخیص و تصمیم میرسد که احتیاجی به مشورت گرفتن از جامعه نیست، طبیعی است این ذهنیت در ذهن مردم به وجود میآید که هر کاری هم که انجام دهند، نظام تصمیمگیری، ساز خودش را کوک خواهد کرد و اهمیتی برای دیدگاههایشان قائل نخواهد بود. در چنین حالتی توقع از مردم برای مشارکت در اتفاقات ملی [تجمعات علیه اسرائیل] منطقی است؟
🔸داوود مدرسیان: اگر دنبال این هستید که چرا حمایت مردمی در ایران از مسئله فلسطین، مثل سه یا چهار دهه پیش نیست و کمرنگتر شده، دلیلش همین سیاستهای [موجود] است. ما فقط یک طرف ماجرا را بیان میکنیم و آن هم فقط استکبار خارجی است، ولی هیچ سخنی از #استضعاف_داخلی نمیزنیم. چندین میلیون نفر از جمعیت کشور که در زیر خط فقر هستند را #سانسور میکنیم. فسادهای سازماندهی شده و عدم مبارزه با فساد را مخفی می کنیم؛ سپس انتظار داریم مردم هم در مبارزه با استکبار خارجی، مثل سابق موضع بگیرند یا در تجمعات حاضر بشوند.
🔻 اورشلیم پست؛ آمریکا باید ایران را بمباران کند!
این خبر یعنی یهودیِ نادان هنوز نمیفهمد هفتم اکتبر یعنی چه
هفتم اکتبر و اینکه فلسطینی در 20 دقیقه میتواند نصفِ فلسطین اشغالی را دور بزند یعنی یهودی ساکن فلسطین عمق راهبردی ندارد.
یعنی غلطی علیه ایران سر بزند ، بازی با نیروگاه اتمی و پالایشگاه و مرکز نگهداری آمونیاک و ... برای مقاومت آب خوردن است....
احمق ها بدیهیات را هم نمی فهمند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 خبرنگار الجزیره در غزه: با وجود گرسنگی، فاجعه انسانی، ترس و ویرانی، دزدی در اینجا وجود ندارد. اگرچه پلیس، دادستان و قاضی وجود ندارد، اما غارت هم در کار نیست. هیچ قتلی وجود ندارد. هرکسی که به خانه اش برمی گردد آن را همانطور که ترک کرده است، می یابد.
♦️چرا چین عملیات طوفان الاقصی را محکوم نکرد؟
#گزارش_کوتاه
🔹پس از عملیات طوفان الاقصی، برخی از کشورها، حمله حماس به رژیم صهیونیستی را محکوم کردند اما چین در این میان، از اتخاذ موضع قاطع در خصوص این حمله اجتناب کرد.
🔹اندیشکده استیمسون در گزارشی به این موضوع پرداخته و در همین رابطه، سه دلیل اصلی برای چنین موضعگیری اظهار شده است:
1️⃣در افق راهبردی رهبری چین، رژیم صهیونیستی بهعنوان عضوی از بلوک غرب دیده میشود. مقامات چینی معتقدند که رقابت چین و آمریکا در عرصههای مختلف بینالمللی در آیندهای نهچندان دور شدیدتر خواهد شد و در این رقابت، رژیم صهیونیستی در کنار ایالاتمتحده قرار خواهد گرفت.
2️⃣دلیل دوم این است که چین برخلاف غربیها، هیچگونه تعهدی برای حفظ امنیت و موجودیت رژیم صهیونیستی ندارد.
3️⃣سومین دلیل نیزگسترش روابط چین با کشورهای اسلامی است. چین در سالهای اخیر روابط سیاسی، اقتصادی و حتی امنیتی را با کشورهای عربی و ایران افزایش داده است. در زمینه اقتصادی، چین با ایران، امارات متحده عربی، عربستان سعودی و چندین کشور دیگر قراردادهای همکاری راهبردی امضا کرده است. چین بیشتر نفت خود را از غرب آسیا وارد میکند و به مهمترین شریک تجاری منطقه تبدیلشده است و حجم تجارت بین چین و کشورهای عربی تا سال 2021 ، 330 میلیارد دلار بوده است.
✅در کنار این موارد،چین همچنین یکی از حامیان دائمی آرمان فلسطین بوده و فلسطین را بهعنوان یک کشور در سال 1988 به رسمیت شناخته است. آنچه از چین بهعنوان " بیطرف طرفدار فلسطین " توصیف میشود، میتواند ابزار مهمی برای بهبود موقعیت چین در جهان اسلام باشد. علاوه بر این، موارد فوقالذکر را میتوان در راستای رقابت راهبردی فزاینده چین با ایالاتمتحده ارزیابی کرد.
🖌#یادداشت_روز
🔹جنگ غزه؛ مدیریت شکست، مدیریت پیروزی
✍️ سعدالله_زارعی
رژیم غاصب صهیونیستی این روزها در حال مدیریت شکست از حماس و بهطور کلی، جبهه مقاومت است و این را به بدترین شکل انجام میدهد و مقاومت فلسطین این روزها در حال مدیریت پیروزی بر ارتش غاصب اسرائیل و به طور کلی، غرب است و این را به بهترین شکل انجام میدهد. در این خصوص گفتنیهایی وجود دارد:
1- رژیم غاصب اسرائیل و غرب اعلام کرده بودند جنگ علیه مردم و مقاومت غزه را پیش از دستیابی به نتایج راهبردی متوقف نمیکنند. آنان نتایج راهبردی را اولاً نابودی حماس ثانیاً تغییر اساسی در اداره غزه و حذف مقاومت ثالثاً آزادسازی نظامی اسرایی که در روز 15 مهرماه/ هفتم اکتبر به اسارت مقاومت درآمده و به غزه منتقل گردیدهاند و رابعاً کوچاندن مردم از غزه به صحرای سینا اعلام کردند. رژیم غاصب و غرب برای رسیدن به این نتایج راهبردی همه اصول و قواعد حقوقی که برجستهترین آن ممنوعیت حمله به بیمارستانها بود زیرپا گذاشتند
و 37 بیمارستان غزه را مورد حمله قرار دادند. غرب به بیاخلاقیترین وجه ممکن تلاش کرد تا نتایج مورد نظر خود را محقق گرداند. دولتهای غربی و رژیم غاصب در این میان با استفاده از بمبهای سنگین و گسیل صدها تانک پیشرفته به مصاف مقاومت و مردم عادی - زنان، کودکان، سالخوردگان و بیماران - رفتند. اما با گذشت نزدیک به 50 روز از جنگ نتوانستند هیچیک از چهار هدف راهبردی خود را محقق نمایند و دست آخر شروع به تعدیل این اهداف نمودند.
حذف و نابودی حماس ابتدا به تضعیف حماس و ضربه زدن به توانایی نظامی آن تبدیل گردید و در نهایت با آن برای آزادی تعدادی از اسرا وارد مذاکره شده و به آتشبس موقت تن دادند. سیاست تغییر مدیریت غزه یعنی حذف قدرت اداری حماس تبدیل به غیرنظامی کردن حماس شد و در حالی که حتی نتوانستند به توان شلیک موشکهای مقاومت به تلآویو، حیفا و... ضربه بزنند و مانع انهدام تانکها و زرهپوشهای اسرائیل در منطقه شمالی غزه شوند، به توقف موقت حملات نظامی رژیم جنایتکار تن دادند.
رژیم اسرائیل و غرب و بعضی دولتهای عربی برای آنکه باور شود اداره غزه در حال تغییر است، بحث کهنه و بینتیجه شکلدهی به دو دولت در سرزمینهای اشغالی و تشکیل دولت غیرنظامی فلسطین را پیش کشیدند و حال آنکه اجرای آن منوط به همراهی فلسطینیهاست و فلسطینیها چه در غزه و چه در کرانه باختری و قدس بیش از پیش بر محوریت مقاومت و بهطور خاص حماس در اداره نظامی و سیاسی فلسطین تأکید کردهاند و نشان دادهاند اجازه بازسازی اسلو و روند سازش با اسرائیل را نمیدهند. ...
ادامه مطلب👇
https://kayhan.ir/fa/news/278174