فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
وظیفه ای که رهبر بر روی دوش همه مردم قرار دادند
#انتخابات
شهادت سردار غلامحسین افشردی (حسن باقری)
امام خامنهای: این جوان بیست و چند ساله [شهید باقری] یک طراح جنگ است. کی؟ در سال ۱۳۶۱؛ کی وارد جنگ شده است؟ در سال ۱۳۵۹. این مسیر حرکت از یک سرباز صفر به یک استراتژیست نظامی، یک حرکت ۲۰ ساله، ۲۵ ساله است؛ این جوان در ظرف دو سال این حرکت را کرده است! این خیلی نکته مهمی است.
۱۳۹۲/۰۹/۲۵
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📌شهید باقری از بچگی تا شهادت
📍فرمانده جنگ و یکی از سرداران سپاه پاسداران انقلاب اسلامی
📍مغز متفکر عملیات های ایران در جنگ با عراق
🔻وی در نهم بهمن ماه ۱۳۶۱ برای شناسایی و آمادهسازی عملیات والفجر مقدماتی در خطوط مقدم چنانه (منطقه فکه) در سنگر دیدهبانی مورد هدف گلوله خمپاره دشمن قرار گرفت و به شهادت رسید.
#سپاه
#سالگرد_شهادت
.
منبرکهای انتخاباتی.pdf
12.82M
📝منبر انتخابات
📜موضوع: منبرکهای انتخاباتی
📖 این محتوا برای صحبتهای ۲ دقیقه ای بر اساس یک آیه یا روایت و نیز داستانی کوتاه آماده شده و برای ایجاد دغدغه در بین مردم جهت شرکت در انتخابات بسیار مفید است
کتاب «منبرکهای انتخاباتی» برشهای کوتاهی از کتاب «سنگ محک» اثر حجت الاسلام راجی است.
(اندیشکده راهبردی سعدا)
#انتخابات
#سکوت_ممنوع
Vijenameh.Va.Jeld.01.pdf
12.76M
ویژه نامه مجلس خبرگان رهبری
صاحب امتیاز : دبیرخانه مجلس خبرگان رهبری
مدیر مسئول : سید هاشم حسینی بوشهری
قائم مقام و دبیر تحریریه : محمد علی لیالی
چاپ ، تکثیر ، توزیع ، استفاده در مطبوعات ، رسانه ها، شبکه های خبری ، شبکه های اجتماعی ، سایت ها ، کانال ها و گروهها آزاد است.
برای تحقق مشارکت حداکثری در انتخابات رسانه باشیم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔺در معرفی این رهبر کوتاهی کردیم
رهبری که ایران را از ۷ جنگ قطعی نجات داد...
🔹تا میتونید این پست و به اشتراک بزارید و برای بقیه بفرستید
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کارشناس اسرائیلی:
آقایان ما فریب خوردیم و برای این جنگ آماده نیستیم، با شبکه ای پیچیده از تونل ها مواجهیم و تانک 27 میلیون دلاری ما را با راکتی 200 دلاری هدف قرار میدهند!
namaz jomeh.mp3
19.5M
#پادکست
🟦 رأی دادیم چی شد؟ | رأی ندیم چی میشه؟
🔹چون تورّم داریم رأی نمیدیم!
🔸سخنرانی قبل از خطبه های نمازجمعه بیرجند | ٣٨ دقیقه
🟧 دکتر ابوذر یاسری
عضو هیئت علمی و مدیر مرکز علم و فناوری جنگ روایت ها و ارتباطات بین الملل دانشگاه جامع امام حسین(ع)
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
معرفی کتاب #در_نزدیکی_قله (صعود_چهل_ساله۲)، توسط نویسنده کتاب
⁉️ تفاوت گسترده صعود چهل ساله ۱و۲ در چیست؟
🔰 برشی از سخنان #حجت_الاسلام_راجی، درخصوص معرفی و منطق کتاب
🔸 دریافت نسخه با کیفیت
📚 جهت دریافت کتاب به فروشگاه اینترنتی سعداء مراجعه فرمایید👇
http://soada.ir/shop
🇮🇷🇵🇸
﷽
📝 دشمن چرا از #انتخابات وحشتزده است؟!
🍃🌹🍃
1️⃣ انتخابات در ایران اسلامی به همان اندازه که تضمینکننده جمهوریت و اسلامیت نظام است، یکی از بزرگترین مشکلات پیشروی دشمنان برای مقابله با جمهوری اسلامی ایران نیز هست و ماشین تبلیغاتی آنها در توهمپراکنی علیه مردمی بودن نظام اسلامی را از کار میاندازد و انداخته است. «جان کین» مسئول مرکز مطالعات دموکراسی لندن و مشاور ارشد MI6 که قبل از فتنه آمریکایی- اسرائيلی ۸۸ دو بار به دعوت مدعیان اصلاحات به ایران سفر کرده و با برخی از افرادی که قرار بود در فتنه یاد شده ایفای نقش کنند ملاقات داشته است، تصریح میکند که انقلابهای رنگی (بخوانید کودتاهای مخملی)، باید «انتخاباتمحور» باشند. دقیقاً به همین علت و در اجرای همین فرمول دیکته شده سیاستمداران کهنهکار غربی است که سران و اصحاب #فتنه ۸۸، کودتای خود را با ادعای #تقلب در انتخابات! کلید میزنند. چرا که حضور گسترده مردم در انتخابات نشانه اعتقاد و اعتماد آنها به نظام حاکم است و این، همان رخدادی است که ماشین تبلیغاتی و توهمپراکنی دشمن علیه مقبولیت نظام را ناکارآمد و فلج میکند.
2️⃣ این که در انتخابات پیشروی مجلس شورای اسلامی و خبرگان چه کسانی انتخاب شده و بر کرسیهای تصمیمگیری و سیاستپردازی نظام بنشینند، از اهمیت ویژهای برخوردار است ولی حضور گسترده مردم در انتخابات نقش ویژه و کاربردی نه فقط حیاتی، بلکه از جهاتی حیاتیتر دارد چرا؟! برای آنکه توطئه دشمنان خارجی و دنبالههای داخلی آنها علیه مردمی بودن نظام را خنثی کرده و بر باد میدهد.
3️⃣ و بالاخره با توجه به نکات یاد شده با جرأت میتوان گفت که انتخابات یکی از میدانهای سرنوشتساز جنگ نرم است و حضور در این عرصه به یقین و بیتردید، حضور در میدان جهاد است... حالا نگاهی به تبلیغات و تحرکات پر دامنه و فراگیر و بیامان دشمنان علیه حضور مردم در انتخابات بیندازید! چرا تا این اندازه از حضور و شرکت مردم در انتخابات- صرفنظر از این که چه کسانی انتخاب میشوند- به وحشت افتاده است؟!
✍️ حسین شریعتمداری
#روشنگری | #مشارکت_حداکثری
🇮🇷🇵🇸
﷽
📝 پر واضحه که اگر مردم پشتیبان کشورشون نباشن، دشمن طمع می کنه به وطن و خاکشون
🍃🌹🍃
✅ پ ن: آخر عاقبت رای بی رای
#روشنگری | #مشارکت_حداکثری
🇮🇷🇵🇸
﷽
📝 رژیم صهیونیستی از کنفرانس امنیتی مونیخ کنار گذاشته شد
🍃🌹🍃
🔻شبکه ۱۲ اسرائیل به نقل از سازماندهندگان این رویداد گزارش داد، کنفرانس امنیتی مونیخ تصمیم گرفت که اسرائیل را از مرحله اصلی این رویداد به دلیل جنگ جاری علیه ملت فلسطین کنار بگذارد.
🔸روزنامه عبری زبان «جروزالم پست» در این باره نوشت: این تصمیم غافلگیرکننده بود، زیرا این کنفرانس یکی از معتبرترین کنفرانسها در حوزه امنیت ملی به شمار میرود و «اسرائیل» از لحاظ تاریخی سهم عمدهای در این رویداد داشته است.
🔺این رسانه اسرائیلی همچنین گزارش داد، تا سال گذشته، کنفرانس مونیخ به نمایندگان اسرائیل جایگاه مهمی اعطا میکرد و به بنیامین نتانیاهو، بنی گانتس، یوآو گالانت و موشه یعالون، وزرای جنگ ادوار مختلف، کرسیهای اصلی در کنفرانس داده شده بود.
#روشنگری | #پاسخ_سخت
بهارستان12.pdf
31.3M
پی دی اف کتاب بهارستان۱۲
مروری بر مختصات دوازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی
1_3293634966.pdf
46.19M
📔 فایل کتاب "کارنامه منتشرنشده"
🔹 آیا اگر پهلوی هم بود، دستاوردهای کنونی برای ایران رقم می خورد؟
🔹در کدام شاخصه ها پیش آمده ایم اما با وضعیت مطلوب فاصله داریم؟
🔸مقایسه ایران دوره پهلوی با کشورهای جهان عرب و خاورمیانه
🔸 ارزیابی کارآمدی دفاعی امنیتی ایران اسلامی از زاویه ای کاملا متفاوت
🔹 بررسی مقایسه ای وضعیت رفاه جامعه ایرانی مبتنی بر شاخصه های معیشتی
🔸 شدت تحریم ها علیه ایران در مقایسه با سایر کشورها
🔹 ارزیابی جامع وضعیت علمی ایران به تفکیک رشته های تخصصی
#کارنامه_منتشرنشده
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️💢⭕️
🔴 یک فنجان تحلیل
👇👇
چرا باید رای بدهیم؟ فلسفه رای دادن چیه؟
کارشناس برنامه: علی کارگر
#تاانتخابات
#یک_فنجان_تحلیل
گذرگاه تاریخی ، توافق بزرگ ، خاورمیانه جدید
در اخبار می شنوید که نمایندگان ۷ کشور با هدایت آمریکا در حال مذاکره بر روی توافقی هستند که به جنگ جاری خاتمه و از طریق قطعنامه شورای امنیت ، به ایجاد کشور فلسطین ملتزم و فلسطینیان پس از ۷۰ سال آوارگی و سلب وطن ، در کشوری مستقل و صاحب حاکمیت کامل ، زندگی جدیدی آغار کنند .
شتاب این روند دارای زمینه ای عمومی و شتاب دهنده هایی خاص است :
1⃣زمینه های عمومی : تغییرات گسترده در موازنه منطقة ، افول قدرت اسرائیل نسبت به قدرت های در حال عروج منطقه ، تغییرات مهم در موازنه های قدرت جهانی، انتقال اولویت غرب از خاورمیانه به شرق و سرانجام ناکارایی خشونت و جنگ ، از زمینه های عمومی شکل گیری چنان توافقی است .
2⃣دو شتاب دهنده خاص هم ، به یاری روند توافق منطقه ای و جهانی و تشکیل دولت مستقل فلسطین ، آمده است :
●رویداد ۷ اکتبر ، وهم امنیت اسرائیل را شکست و واکنش کور اسرائیل در کشتار گسترده غیرنظامیان ، بقایای حمایت های جهانی از اسرائیل را از او سلب کرد .
●در کارزار انتخاباتی بسیار حساس آمریکا، موقعیت دولت دموکرات ها با حمایت از دولت اسرائیل، آسیبی جدی دید و جز با جبران آن با تحقق ایده دو دولت ، قابل جبران نخواهد بود . توافق در خاورمیانه لولای شکست یا پیروزی دموکرات ها در انتخابات حساس سال جاری بنظر می رسد .
روشن است چنین توافقی راهی سخت و طولانی در پیش دارد و ضمنا در هر دو سوی خاورمیانه مخالفینی بسیار سخت داشته اما به رغم آن ، واقعیات جاری منطقه ، چنان سخت و گریزناپذیرند که امیدهای فراوان می آفرینند
🔴 خدا رحمت کند آقای مشکینی را؛
یکبار قبل از انتخاباتی در خطبه هایش انتخابات را تشبیه می کرد به #کربلا و می فرمود:
🔻صحنه انتخابات #صحنه_کربلا است.
▪️کسی که در انتخابات شرکت نمی کند گویا دارد یزید را #یاری می کند.
▫️کسی که در انتخابات شرکت می کند ولی رای سفید می دهد انگار در کربلا است ولی تیر به سوی هدف خاصی نمی اندازد.
🔸کسی که به غیر صالح رأی می دهد گویا دارد علیه امام حسین شمشیر می زند.
🔹کسی که می گردد و اصلح را انتخاب می کند گویا دارد از امام حسین دفاع می کند.
🔺رأی مسئولیت آور است. با دقت و بصیرت رأی دهیم.🙏
پیروزی های میدان
و این تنگه غالبا مغفول
🔹دست آمریکا و اسرائیل در دریای سرخ، زیر ساطور مقاومت یمن است. حجم ضربات موثر راهبردی که فقط مقاومت یمن، از تنگه باب المندب تا بندر ایلات، با ضربات تاکتیکی بی تاثیری که خورده، قابل مقایسه نیست.
♦️همین نسبت را در دیگر محورها می توان دید. حجم ضربات موثری که مقاومت غزه، حزب الله لبنان و مقاومت عراق، به امنیت و اقتصاد و بازدارندگی اسرائیل (و پایگاه های آمریکا) زده اند، صد برابر موثر تر از ضرباتی است که دریافت کرده اند.
🔹اضلاع جبهه مقاومت، بدون استثنا توانسته اند در این چهار ماه، هفته به هفته، بر وسعت و شدت ضربات بیفزایند و حملات متقابل، سر سوزنی از قاطعیت آنها نکاسته است. تلفات انسانی و خسارات نظامی- اقتصادی اسرائیل و آمریکا نیز دائما افزایشی بوده است.
♦️این وضعیت فلج شدگی دشمن، واقعیت مهم میدان است. رسانه ها و تحلیل گران بسیاری در غرب گفته اند که متحدان ایران در برابر پوکر بازی و رفتار سردرگم غرب، با حوصله و متانت و جدیت، و به پیچیدگی بازی در شطرنج، رفتار کرده اند.
🔹اما چرا همین واقعیت اقتدار، در داخل کشور (به ویژه در فضای اقتصادی) بر عکس ترجمه و تفسیر می شود؟! نقش خط تحریف رسانه ای در این میان چیست؟
♦️آیا می شود قائل به جنگ ترکیبی بود، اما "تنگه راهبردی رسانه" (ساخت افکار عمومی/ ساخت درونی قدرت ملی) را مصون از طمع و تجاوز و نفوذ طلبی اتاق جنگ ناتوی اطلاعاتی- فرهنگی پنداشت؟
🔹یا مثلا خیال کرد خزانه داری آمریکا به عنوان اتاق جنگ اقتصادی، پس از شکست در انواع تحریم های "فلج کننده، حداکثری و هوشمند" (در سه دولت مختلف)، به اهمیت عملیات روانی در جنگ اقتصادی- سیاسی- امنیتی پی نبرده است؟!
♦️افکار عمومی ما برای دشمنان مهم است، چون بر خلاف همه تبلیغات شان (مبنی بر نقش تزئینی مردم در جمهوری اسلامی) یقین دارند مردم، بنیان استحکام نظام هستند. بنابراین از آسیب زدن به لایه های گوناگون زیست ملت ایران، هیچ دریغ نمی کنند.
🔹نباید مردم را در برابر مزدوران دشمن (یا عناصر هم منفعت با آن) تنها گذاشت. بر عهده همه اجزای حاکمیت است که نفوذ طلبی دشمن در حوزه های گوناگون را جدی بگیرند، رصد کنند، صف آرایی هوشمندانه داشته باشند، و بی مجامله، سرانگشتان دستکاری و اخلال را هدف بگیرند.
♦️صیانت از امنیت روانی و معیشت مردم، بر عهده دستگاه قضایی، دستگاه های دولتی ذی ربط و سایر مراجع مسئول است و تنها از این طریق می توان به مشارکت بالای مردم -برای رفع موانع بزرگ از سر راه پیشرفت- امید برداشت.
🔹وزارت اطلاعات، اطلاعات سپاه، وزارتخانه های ارشاد و ارتباطات، و مراجع قضایی، در کنار دستگاه های اقتصادی ذی ربط، مسئولیت مهمی در صیانت از امنیت اقتصادی و امنیت روانی مردم دارند و اقدام بهنگام آنها می تواند دشمن را در این مصاف مهم نیز به هزیمت بکشاند.