هیاهوی استادیومی
یا رقابت اخلاقی و عقلانی؟ -۱
🔹برخی فعالان سیاسی، غیر از رفتار های استادیومی، مهارت و آورده دیگری ندارند. رفتار استادیومی یعنی غوغا سالاری، هو و هیاهو، نفرین و آفرینِ بی حساب، و جنجال به قصد منفعل کردن داور یا بازیکنان تیم رقیب.
♦️هیجان البته تا آنجا که چاشنی رقابت باشد، عیبی ندارد و پذیرفته هم هست. اما اگر قرار باشد چاشنی، جای دستپخت و آورده و توانمندی را بگیرد، آنگاه مسابقه از غایت خود که آشکار کردن تیم توانمند تر و با برنامه تر و کاری تر است، منحرف می شود.
🔹در این صورت، بعید نیست که مسابقه فوتبال، به جای این که میدان نمایش مهارت های هر یک از رقبا باشد، تبدیل به رینگ بوکس و کتک کاری و ناسزاگویی، یا ریختن تماشاگرانی به وسط زمین و جیمی جامپ بازی شود.
♦️اولا باید ابراز خشنودی کرد از این که برخی فعالان سیاسی درک کرده اند رادیکالیسم کور سه چهار ماه قبل، رفتاری به دور از عقلانیت بوده است و شگرد تحریم انتخابات را که روش منسوخ و بیهوده گروهک های بله قربان گوی بیگانگان است، کنار گذاشته اند.
🔹برخی اصلاح طلبان عاقل همان زمان و بعد تر گفتند که رفتار تحریمی، همه جور باخت بود. نوشتند که تحریم، جبهه و تشکیلات نمی خواهد و تحریم کنندگان، به انتهای جایی پرت می شوند که سازمان منافقین، گروهک های تروریست دیگر و نهضت آزادی و، خود را انداختند و در تاریخ گم شدند.
♦️این که برخی احزاب، از منطق کور قهر و گروکشی بی حاصل دست برداشته و به بازی برگشته اند، یک موفقیت برای خود آنهاست و برای کشور هم مفید تر است.
🔹همچنین ایجاد هیجان استادیومی، تا جایی که چاشنی کار باشد و به گرم تر شدن فضا کمک می کند، پذیرفته است. اما همه چیز رقابت انتخاباتی، کُری خوانی استادیومی و خدای ناکرده، ناسزاگویی و فحاشی نیست. فراتر از اینها، نامزدها و گروه های حامی آنها در کنار تخطئه دیگری، باید "برنامه" و "کارنامه" داشته باشند.
♦️در این میان، فرق هیجان استادیومی با کُری خوانی و هیاهوی انتخاباتی این است که در استادیوم، هر تماشاگر طرفدار، به اندازه یک نفر دیده و نمایانده می شود. اما در فضای تبلیغات انتخاباتی، حجم غوغای پمپاژ شده، نه نشانگر شمار طرفداران، بلکه نمایشگر اغواگری رسانه ای است.
🔹اغوا برای کدام کار؟ مصادره به مطلوب و قاپیدن عنوان "مردم". نوعی چشم بندی و عملیات فریب برای تور کردن مردم. کرم یا ماهی کوچگ را سر قلاب زدن برای شکار ماهی های واقعی.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔻فرق آدم با نماز و بی نماز...!
🎙استاد #ماندگاری
💎💎💎
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 مهم/نفروختن نفت برای فشار به رهبری
🎥 در دولت روحانی میگفتند نمیتوانیم بیش از ۲۰۰ هزار بشکه نفت بفروشیم تا رهبری را مجبور به پذیرش مذاکره کنند
🔹 با همان شرایط در دولت شهید رییسی فروش نفت به ۲ میلیون بشکه رسید
🔹ابطحی: پورمحمدی پدیده مناظرهها خواهد بود؛ او پوششی نیست و اطلاعات محرمانه زیاد دارد!
محمدعلی ابطحی فعال سیاسی اصلاح طلب و رییس دفتر رئیس جمهور در دولت خاتمی نوشت:
🔸شاید از این پیش بینی تعجب کنید. اما پدیده «مناظرات» مصطفی پورمحمدی خواهد بود.
🔸اطلاعات زیاد محرمانه و غیر محرمانه از ۴۵ سال گذشته دارد. سخنور است. و قصد ندارد پوششی برای افراطیون باشد. و پشتوانه حاکمیتی قوی دارد.
🔸اما رقابت انتخاباتی بین پزشکیان و قالیباف خواهد بود.
محمدجواد #ظریف با انتشار این پیام و هشتگ #برای_ایران که اختصاصی پزشکیان است، در شبکه اجتماعی اکس مردم را به حضور در #انتخابات _ ۱۴۰۳ و حمایت از مسعود پزشکیان دعوت کرد
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اگر گروههای شما باهم اختلاف پیدا بکنند، ممکن است اشخاصی که لایق این مقام نباشند، به این مقام برسند!
____________________
نهج البلاغه
▫️فإِذَا تَفَکرْتُمْ فِی تَفَاوُتِ حـَالَیهِمْ فـَالْزَمُوا کلَّ أَمـْرٍ لَزِمَتِ الْعِزَّةُ بـِهِ شـَأْنَهُمْ...وَ وَصَلَتِ الْکرَامَةُ عَلَیهِ حـَبْلَهُمْ مـِنَ الِاجْتِنَابِ لِلْفُرْقَةِ وَ اللُّزُومِ لِلْأُلْفَةِ وَ التَّحَاضِّ عَلَیهَا وَ التَّوَاصِی بِهَا»؛
🟤پس آن گاه که در زندگی گذشتگان مطالعه و انـدیشه مـی کنید، عهده دار چیزی باشید که عامل عزّت آنـان بـود...که از تفرقه و جـدایی اجـتناب کردنـد، و بر وحدت و همدلی هـمت گماشتند، و یکدیگر را به وحدت واداشته به آن سفارش کردند». عزّت حالتی در انسان است که مانع مـغلوب شـدن او در مـقابل دشـمنان مـی گردد.
خطبه_192
#انتخابات
مشارکت میتواند به ۴۰ میلیون برسد
🔹«سعید لیلاز» با اعلام اسامی کاندیداهای تأیید صلاحیت شده گفت: «موج جدیدی از امیدواری در جامعه ایران جاری شده که اگر گروههای سیاسی به درستی و با استفاده از اصول درست سیاسی از آن استفاده کنند، یکی از شادابترین انتخابهای تاریخ ایران بعد از آقای خاتمی را خواهیم داشت.»
🔸وی خاطرنشان کرد: «فضای داخلی ایران را به لحاظ سیاسی به سه دسته تقسیم میکنند که هر کدام از آنها نمایندگان خود را در فهرست تأییدشدگان دارند و این مسئله مایه امیدواری و شگفتی من است. هر طیف و دستهای بدون اینکه کوچکترین بهانهای داشته باشند، به خوبی و به روشنی نماینده خود را در این انتخابات دارند. آقای جلیلی هم میتواند طیفی را که آقای احمدینژاد را نمایندگی میکند، در این انتخابات با خود همراه داشته باشد. محافظهکاران هم آقای قالیباف را دارند. بنابراین انتخاباتی میتواند بشود که بیش از ۴۰ میلیون نفر در آن شرکت کنند.»
سلام پدر مهربانم
🍂برگـــــــــــــردانتظار اهالی آسمان....
خیره به راه آمدنت مانده چشممان...
🍂داریم از نیامدنت زجر می کشیم...
عجل علی ظهورک یا صاحب الزمان...
#العجلمولایغریبم
تعجیل در فرج مولایمان صلوات
14.89M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🇮🇷🇵🇸
﷽
🏴 #رویداد_انتخاباتی | #در_مسیر_آینده (+دما)
▪️◾️▪️
▪️انتخاب درست=پیشرفت کشور
#انتخابات | #ایران_قوی
🇮🇷🇵🇸
﷽
🏴 تصویری از نامزدهای چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری؛ در ایام دفاع مقدس
▪️◾️▪️
#شهید_جمهور | #انتخابات
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 قالیباف: شهر موشکی در زمان فرماندهی من پایهگذاری شد
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 قالیباف: کشور را نمیتوان با شعار اداره کرد. من کارنامه دارم و فقط شعار نمیدهم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🇮🇷🇵🇸
﷽
🏴 #خبر_خوب | وعدۀ ایجاد یک میلیون شغل محقق شد
▪️◾️▪️
▪️امروز در جلسۀ شورایعالی اشتغال، ۶ مصوبه با هدف تقویت و توسعۀ اشتغالزایی و کارآفرینی به تصویب رسید.
#دولت_مردم | #روشنگری
رقابت نامزدهای تایید صلاحیت شده در شبکههای اجتماعی
🗓 20 تا 21 خرداد ۱۴۰۳
(24 ساعتِ نخست اعلام اسامی)
📊 در این گزارش به بررسی میزان توجه و محبوبیت نامزدهای ریاست جمهوری، در شبکههای اجتماعی پرداخته است.
🔥 مسعود پزشکیان را میتوان پدیدهی روز نخست تبلیغات دانست. از این نظر که بیشترین میزان توجه کاربران شبکههای اجتماعی را به خود جلب کرده است.
🔥 سعید جلیلی نیز، مثبتترین توجهات را در شبکههای اجتماعی به خود اختصاص داده است. او در هفتههای پیشین هم، در مقایسه با سایر نامزدهای ثبتنامی در این جایگاه قرار داشت.
📊 لازم به ذکر است که میزان توجه و محبوبیت هر یک از نامزدها میتواند متاثر از محتوای منتشر شده توسط تیم رسانهای آنها باشد.
📈 شاخصهای این نمودار:
💬 توجه: این شاخص اشاره دارد به مجموع توجه (بازدید، لایک و ...) به محتوایی (اخبار، پستها، توئیتها، و ...) که کاربران در مورد هر نامزد به اشتراک گذاشتهاند.
این دیتا از بسترهای اینستاگرام، تلگرام، توییتر، ایتا و... با استفاده از کلانداده سامانه دیتاک جمعآوری شده و به صورت درصد بیان شده است.
⭐️ محبوبیت: این شاخص برآیند احساسات مثبت و منفی محتوای منتشرشده توسط کاربران است که از ۱۰۰_ تا ۱۰۰+ متغیر است.
📞 برای دریافت رصدها و تحلیلهای بیشتر، با #ادمین در تماس باشید.
#انتخابات
امروز تمام جبهه انقلاب برای شروع باید از ۳ کاندیدای اصلی یعنی #سعید_جلیلی ، #قالیباف و #زاکانی حمایت کنند تا درنهایت اجماع حاصل بشه. خطر از دست رفتن دولت و قرار گرفتن قدرت اجرایی به سمت اصلاحات به شدت نزدیک و ملموسه. امروز باید از تخریب هر یک از این ۳ نفر به هر شکلی دوری کرد.
#انتخابات
#دکتر_قالیباف
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🇮🇷🇵🇸
﷽
🏴 موش مجازی، نیامده، ۱۸ قربانی گرفت!
▪️◾️▪️
▪️وزیر ارتباطات: همستر بازی جدید است که پشت آن چیزی نیست، مردم به آن دل نبندند.
#شهید_جمهور | #انتخابات
▪️نتایج تازهترین نظرسنجی ایسپا:
🔺میزان مشارکت در انتخابات افزایشی است
🔸۴۴.۴ درصد قطعاً و ۷.۳ درصد به احتمال زیاد رأی میدهند؛ ۱۵ درصد هنوز مردّدند
🔸مرکز افکارسنجی دانشجویان ایران(ایسپا) به تازگی نتایج جدیدترین نظرسنجی انتخاباتی خود را منتشر کرده است که در ادامه بخشهای مهم آن را بهنقل از ابراهیم شیرعلی، رئیس این مجموعه میخوانید.(این نظرسنجی پیش از معرفی نامزدهای تأیید صلاحیتشده صورت گرفته است.)
🔸۴۴.۴ درصد از شهروندان گفتهاند قطعاً در انتخابات ریاست جمهوری مشارکت خواهند کرد و ۷.۳ درصد اشاره داشتند به احتمال زیاد در این انتخابات شرکت میکنند.
🔸نزدیک به ۱۵ درصد نیز هنوز درخصوص شرکت یا عدم شرکت در انتخابات تصمیم نگرفته و مردد هستند.
🔸۲۸.۷ درصد از مردم هم بیان داشتند به هیچ وجه در این انتخابات شرکت نخواهند داشت.
🔸«عدم تأثیر انتخابات در بهبود وضعیت کشور»، «اعتراض به مسائل و مشکلات اقتصادی و معیشتی»، «احتمال عدم تأیید صلاحیت نامزد مورد نظر پاسخگویان» و «نبودن فردی کارآمد در بین نامزدها» در انتخابات پیشرو از جمله دلایل افرادی بوده است که بیان کردهاند به هیچ وجه در انتخابات شرکت نخواهند کرد و یا احتمال کمی دارد در انتخابات شرکت کنند.
راهبردها و تاکتیک های ضد انقلاب در انتخابات ۸ تیر چیست؟
راهبردها:
۱.ناکارآمد و بی تاثیر نشان دادن رای مردم؛
۲.مشروعیت زدایی از نظام و براندازی نرم
۳.نا امن سازی کشور؛ "باهدف به چالش کشیدن امنیت و قدرت جمهوری اسلامی ایران"
تاکتیک ها:
۱.عملیات روانی رسانه ای جهت کاهش مشارکت
۲.طراحی عملیات های رسانه ای به منظور حمایت از کاندیداهای غیر انقلابی
۳.برچسب زنی و تخریب کاندیداهای انقلابی
۴.عصبی کردن مردم جهت جلوگیری از ایجاد وحدت ملی
۵.بسیج ظرفیت ها و امکانات خود به منظور حمایت از کاندیداهای مد نظر
۶. ایجاد دو قطبی های کاذب
حیدر بردبار