📌#امیرحسین_ثابتی با اینکه منزل شخصی ندارد وام ودیعه مسکن مجلس را نپذیرفت. او را با #عشقی مقایسه کنید که برای خودش و هم سفره ای ها از پول مردم #وام_نجومی به جیب زد.
کار خوب را از هرکس باید گفت و کار بد را از هر کس باید نکوهید
📌#مارتین_ایندیک دستیار یهودی تبار ویژه بیل کلینتون و متخصص غرب آسیا می گوید:«دیگر وقت آن نیست که دانشجویان را به خیابان ها بکشانیم؛ بلکه باید #چادر را از سر زنان برداشت و از این طریق می توان نظام اسلامی ایران را #سرنگون کرد.»
اگر مسئولان وخواص بفهمند جنگ است و #بی_حجابی آخرین سلاح جنگی براندازی است
اینقدر خواب و متشتت و ناهماهنگ عمل نمی کردند.
مشکل اینست که فعالان بر سر نقشه راه ترسیمی حضرت آقا به تفاهم نرسیدند و نرسیده اند.
#من_میدانم
7.1M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
فرمانده کل سپاه: ۱۴ کشتی ما را زدند تا نفت ما صادر نشود که اوایل نمیدانستیم چه کسی به کشتیها حمله میکند
متوجه شدیم رژیم صهیونیستی است و ۱۲ کشتی رژیم صهیونیستی را مورد حمله قرار دادیم که پس از آن گفتند جنگ کشتیها را متوقف کنیم.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سردار نقدی: انتقام قطعی است هیچ شکی در آن نیست
🔹انتقام قطعی است و بارها گفته شده است و هیچ شکی در آن نیست. در موقع خوبی باید انجام شود تا اثرگذار باشد. به دوستان در اصفهان گفتم گزها را آماده کنند. مردم خبرهای خوبی را از انتقام میشنوند
ژانر حرفهای مبتذل و منشوری برای خوراکسازی شبکههای اجتماعی به شیوه برنامهسازی در فضای تولیدات تلویزیونهای اینترنتی تبدیل شده است.
برنامه گفتوگو محوری که مخاطب چندانی ندارد و حالا مرزهای بیهنجاری فرهنگی را هر روز بیشتر رد میکند.
هدف از مصاحبهها مشخص نیست؛ مجری تنها با حرفهای مهمانان همراهی میکند و هیچ مرز و حدودی برای آن مشخص نشده.
عاقبت نتایج حاصله حرفهای بدون منطق و انحراف اذهن عمومی است.
وقتی ابتذال و حرفهای منشوری جذابیت تعریف شود دیگر چه خروجی میتوان از یک برنامه گفت وگو محور و صندلی به اصطلاح داغ انتظار داشت.
غایت و نهایت این دستکاریهای فرهنگی و انداختن قبح از قباحت تکه فیلمی از مصاحبههای چند ساعتی برای شبکههای مجازی است که مخاطب پایدار و پر و پا قرص نمیسازد و نهایت آن، تماشاگر گذری است که با زور تیترهای اغواگرانه نیم نگاهی به این سکانسها میاندازند.
17.88M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔰 جشن فارغالتحصیلی در یکی از دانشگاه های پاکستان 😱✌️
🔻بینید چطور یه جوان با غیرت مارپیچ سکوت را می شکند و نخبگان را با خود همراه می کند.
🔖شاید وقتی الیزابت نوئل نئومان در سال ۱۹۷۴ با اعتقاد به اینکه:
«تمایل افراد به بیان عقیده خود، تابعی از نحوه درک آنها از افکار عمومی است.»
تئوری مارپیچ سکوت را مطرح می کرد باور نمی کرد این چند کلمه به ظاهر شاعرانه روزی به یکی از پیچیده ترین روش های سرکوب حقیقت در جامعه و رسانه ها تبدیل شود.
✨من و شما هم میتوانیم با فریاد حقیقت انقلاب بسیاری از مارپیچ های سکوت را بشکنیم.
#مارپیچ_سکوت
#عظمت_انقلاب
#مبارزه_با_یاس
#سواد_رسانه_ای
کشتهشدن مسئول میز ایران گروه پکک از سوی ترکیه
🔹سازمان اطلاعات ترکیه اعلام کرد که «صالحه آغ بییک» مسئول ایران گروه تروریستی پ ک ک از سوی این سازمان در سلیمانیه عراق کشته شده است.
🔹بر اساس این گزارش، آغ بییک در منطقه پنجوین سلیمانیه در نزدیکی مرزهای ایران هدف قرار گرفته و کشته شده است.
🔹وی بدلیل اقدامات جنایتکارانه از سوی ترکیه تحت تعقیب بود.
🔹آغ بییک از سال ۱۹۹۳ به عضویت گروه پ ک ک در آمده بود و در نقاط مرزی ایران و عراق مشغول فعالیت بود.
صندوق بینالمللی پول:
ایران از نظر نرخ بیکاری در رتبه ۱۷ جهان قرار گرفته و این شاخص کمتر از ۶ کشور اروپایی و ترکیه است
🟡 شبهه
پنج اقتصاددان برجسته ایرانی ـ اروپایی:
با جدول ونمودار نشون دادن که قیمت بنزین در ایران با احتساب حقوق دریافتی میانگین ۱۱میلیون تومان ۷برابر آمریکا ۵برابر عربستان سعودی ۴برابر انگلیس و ۹برابر کویت
یعنی یه کارگر ایرانی با حقوق روزانه اش فقط میتونه ۳۹لیتر بنزین بخره اما هرآمریکایی با حقوق روزانه اش میتونه۲۷۰لیتر بنزین بخره والی آخر...
🟢 پاسخ
🔹 برای انجام این محاسبه ساده، نیازی نیست 5 اقتصاد دان برجسته ایرانی-اروپایی دست به کار شوند و در نهایت هم ادعای غلطی را مطرح کنند! هرچند اساساً معلوم نیست منبع این ادعا کجاست و این 5 اقتصاددان در کجا نتایج محاسبات خود را منتشر کرده اند؟!
🔴 میانگین قیمت یک گالن بنزین در آمریکا، 3.6 دلار است.
📚 منبع
👈 هر گالن، 3.7 لیتر گنجایش دارد.
✅ بنابراین قیمت هر لیتر بنزین در آمریکا تقریبا 1 دلار است.
🔴 درآمد ماهیانه یک کارگر ساختمانی در آمریکا 2.600 دلار است.
درآمد ماهیانه یک معلم هم در آمریکا 5.000 دلار است.
📚 منبع
👈 پس یک کارگر آمریکایی با حقوق یک ماه خود می تواند 2.600 لیتر بنزین بخرد.
و با حقوق روزانه، 86 لیتر بنزین.
یک معلم هم با حقوق یک ماه خود میتواند 5.000 لیتر بنزین بخرد.
و با حقوق روزانه، 166 لیتر بنزین.
🟢 اما در ایران؛ درآمد ماهیانه یک کارگر ایرانی را اگر طبق آنچه در این ویدئو مطرح میشود، همان 11 میلیون بگیریم، و آن را بر 3.000 تومان(قیمت هر لیتر بنزین) تقسیم کنیم، نتیجه 3.666 میشود. یعنی یک کارگر ایرانی با حقوق یک ماه خود، 3.666 لیتر بنزین میتواند بخرد. و با حقوق روزانه خود، 122 لیتر بنزین.
✅ این محاسبه نشان میدهد ادعای اینکه «بنزین در ایران 7 برابر گرانتر از آمریکاست»، کذب است.
💢 این نحوه محاسبات ساده، به هیچ وجه نمیتواند نمایشگر خوبی از سطح اقتصاد مردم جامعه باشد. اما در اینجا صرفا خواستیم نشان دهیم که این مطالب ادعا شده در ویدئو، غلط و کاذب است.
💬 شبهات و شایعات ۲۰۲۴
◽️ رهبر انبساطی در زمانه ما
✍️ نوشتاری از #مهدی_جمشیدی عضو هیأت علمی گروه فرهنگ پژوهی پژوهشگاه؛
🔹 آیتالله خامنهایِ نظام جمهوری اسلامی، همان حجتالاسلام خامنهایِ طرح کلّیِ اندیشۀ اسلامی در قرآن است؛ با همان حوصلۀ گفتگویی و اهتمام تبیینی و منطق تبلیغی. پس از پنجاه سال، و با وجود صدرنشینی در قدرت سیاسی، حالوهوای او دگرگون نشده است.
➕ منطق او، تحکّم و فرمان و امر و تحمیل نیست، بلکه همراهسازی و استدلالپردازی و اقناع و مباحثه است. آنگاه که با دانشجویان دیدار میکند، بهواقع میشنود و خود را در جایگاه مخاطب مستقیم مینشاند. به دانشجو حقّ میدهد که صریح بگوید و شفاف بخواهد و انتقاد کند؛ چه از او و چه از دفترش و چه از نهادهای منصوبش....
مقاله کامل👇
8.آیتالله خامنهای در وظایف قوا و نهادها دخالت نکرده و از مدیران و کارگزاران، مترسک بیعمل و عروسکهای خیمهشببازی نساخته است. او به جای قانون، به خود ارجاع نداده است و در دورۀ حاکمیّت، نظرش جایگزین قانون نشده است. او سلیقه و پسند خود را بر قانون ترجیح نداده است. هرچه که توانسته، کمتروکمتر مداخله کرده و حضور داشته است تا جریان امور، بهصورت طبیعی و در امتداد قانون پیش برود. او نه آشکارا و نه پنهانی، هیچ امری را از مدار قانون، خارج نکرده و بدعت نساخته است. حکومت ایران در چهارچوب قانون پیش میرود نه خواستههای شخص او. حضور و قدرت و عظمت او، کمترین سایهای بر سرِ قانون نیفکنده است. آیا دیکتاتور اینگونه است؟
9.او بسیار بر فرهنگ و سبک زندگی اصرار میورزد، امّا در پی تحمیل و تحکّم نبوده است. با اینکه حاکم و در قدرت است، امّا به زبان زور و اجبار سخن نگفته و امر و فرمان صادر نکرده است، بلکه همچون یک عالِم دینی، دردها و نگرانیهای فرهنگیاش را شفاف و صمیمانه بازگفته و استدلال کرده است. او برای اصلاح سبک زندگی، بخشنامههای فاشیستی صادر نکرده و از موضع بالا به جامعه نگاه نکرده است. او همواره خود را از جامعه و در کنار جامعه، انگاشته است. او از مردم بوده است نه بر مردم. او تربیت و فهم و اخلاق و گفتگو و تبیین و گفتمانسازی را کنار نزده و تحکّم و تحمیل و زور و خشونت و تعدّی و جبر را حاکم نکرده است. زبان او، زبان استدلال بوده است؛همچون تمام گذشتۀ فکریاش.
آیتالله خامنهایِ نظام جمهوری اسلامی، همان حجتالاسلام خامنهایِ طرح کلّیِ اندیشۀ اسلامی در قرآن است؛ با همان حوصلۀ گفتگویی و اهتمام تبیینی و منطق تبلیغی. پس از پنجاه سال، و با وجود صدرنشینی در قدرت سیاسی، حالوهوای او دگرگون نشده است. منطق او، تحکّم و فرمان و امر و تحمیل نیست، بلکه همراهسازی و استدلالپردازی و اقناع و مباحثه است. آنگاه که با دانشجویان دیدار میکند، بهواقع میشنود و خود را در جایگاه مخاطب مستقیم مینشاند. به دانشجو حقّ میدهد که صریح بگوید و شفاف بخواهد و انتقاد کند؛ چه از او و چه از دفترش و چه از نهادهای منصوبش. هیچچیز از پیش، طرّاحی نشده است و تصنّعی نیست، بلکه مجال برای گفتوگوی ساختارنیافته فراهم شده است. گفتههای چالشی و منتقدانه نیز زیر آن سقف، محبوس نمیشوند و خاص آن جمع محدود نیستند، بلکه رسانهای میشوند.
10.عدّهای از یک اعتراض جزئی، شعار ساختارشکنانۀ مرگ بر دیکتاتور ساختند و در خیابان، حرمت او را شکستند و حریمش را درنوردیدند، امّا او واکنشی نشان نداد. نهفقط توپ و تانک به خیابان نیاورد و چوبۀ دار برپا نکرد، بلکه گفت حساب هیجانزدگانِ بازیخورده را از غرضورزانِ بازیساز جدا کنید و همه را به یک چوب نرانید. او هیچ سخنی در دفاع از خود نگفت و زبان به انتقاد نگشود. او مرز میان منتقد و معارض را شعار مرگ بر دیکتاتور ندانست و خویش را محور و مبنای حقّ معرفی نکرد.
رهبر انبساطی در زمانه ما
مهدی جمشیدی
1.نظر قطعیِ امام خمینی این بود که او بر کرسیِ رهبری تکیه بزند، امّا هرگز از این امر استقبال نکرد، بلکه خویش را به حاشیه راند تا حتّی در معرض چنین انتخابی نیز قرار نگیرد. در پی ارائۀ هیچ مؤیّدی از سوی امام خمینی نبود تا مبادا به پشتوانۀ اینچنین نظری، ذهن دیگران را مرعوب و به خود متمایل سازد. نگفت و نهفت و از صحنۀ بازیِ قدرت گریخت، درحالیکه دیگرانی بودند که طلب و تمنّای قدرت داشتند، امّا چنین برگ برندهای در اختیار نداشتند. آری، او بهدنبال رهبریِ امّت نبود، امّا تقدیر چنین میخواست.
2.آنگاه که به قدرت دست یافت، مخالفان و منتقدانِ پیشین خویش را قلعوقمع نکرد و از قدرت نراند، بلکه با همۀ آنها مدارا کرد و از درِ لطف و مرحمت وارد شد. اگر در گذشته که رئیسجمهور بود، صبر ورزید و مدارا کرد، اینک که رهبر شد، بسیار بیش از آنهنگام، طریق پدرانه و دوستانه را در پیش گرفت و موافقت و مخالفت با خویش را معیار حقّ و باطل ندانست.
3.او ولیّفقیه است و نائب امام معصوم، امّا هرگز برای خویش، قداست نمیتراشد. مبدأ مشروعیّت است، امّا بر دین و مردم اصرار میورزد و از خویش سخن نمیگوید. میگوید نهفقط قابلمقایسه با حضرت امیر نیست، بلکه از قنبر، غلام آن حضرت نیز فروتر است. او میتوانست دکّان قداستفروشی بگشاید و خویش را دریچۀ امام معصوم معرفی کند، امّا هرگز بهگونهای سخن نگفت و عمل نکرد که از آن، بوی الوهی و آسمانی بودن برخیزد.
4.او همیشه به قانون، ارجاع داده و قانون را فصلالخطاب دانسته است، نه خویش را. بارهاوبارها گفته است که باید قانون، ملاک عمل باشد و نباید بدعتهای قانونگریزانه ایجاد کرد. او نظر خودش را بر قانون حاکم نمیکند، بلکه حتّی آنجا که قانون برخلاف نظرش باشد، باز خویش را موظّف به اطاعت از قانون میشمارد و معترض نمیشود. او قانون را محترم میانگارد تا همگان دریابند که حتّی رهبر نیز از قانون عبور نمیکند. او برای خویش در برابر قانون، استثناء نمیتراشد و تبصره نمیزند و ویژهخواری نمیکند، بلکه همچون یک شهروند عادی، تابع و تسلیم قانون است.
5.او قدرت را در خویش، متمرکز نساخته و خود را تبدیل به قدرت متمرکز نکرده است. مجال نداده که در اطرافش، انباشت قدرت به وجود بیاید و نهادها و قوا، بیقدرت و صوری شوند. از یک سو، عمدۀ بضاعتهای نظام در دولت، تجمیع و انباشته شده است و از سوی دیگر، او خود در پی تفویض و واگذاری برآمده و بسیاری از نیروهای سیاسی و اجتماعی در قالب شوراها و نمایندگیها و … به حضور مؤثّر فراخوانده و قدرت در میان کنشگران متنوّع، توزیع کرده است. ازاینرو، امروز با قدرت توزیعشده و کنشگریهای پخششده مواجه هستیم.
6.او جامعه را نیز بهصورت حداکثری، به مشارکت فراخوانده است و از نظریۀ مردمسالاریِ دینی، روایت رقیق و اقلّی نداشته است. مردمسالاریِ دینی به روایت او، جوهرۀ نظام است و مناسبات و معادلات سیاسی، وابسته به آن و برآمده از آن است. مردمسالاریِ دینی، محدود به انتخابات نیست و او مردمسالاریِ انتخاباتی را سقف و حداکثرِ مشارکت مردم در قدرت و تدبیر معرفی نکرده است، بلکه بر مردمسالاریِ پساانتخاباتی نیز اصرار ورزیده و فروع و اضلاعی را نیز برای حضور و فاعلیّتِ مردم در دورۀ پساانتخابات عرضه داشته است. او خواهانِ حضور حداکثریِ مردم است، نه گریزان از آن. او مردم را رقیبِ خویش نمیشمارد و نمیخواهد با تنگکردن دامنۀ انتخابها و کنشگریهای مردم، قدرتِ خویش را تثبیت کند، بلکه مردمیسازی را سازوکارِ نافع و قطعیِ نظام قلمداد میکند.
7.او در هیچ انتخاباتی دخالت نکرده است و همچون یک شهروند عادی، یک رأی به صندوق انداخته و سپس نظارهگر کنشگریِ آزادانۀ مردم بوده است. او رأی مردم را محترم دانسته است و در منطق حکمرانی، دخالت مستقیم و جدّی داده است. او همواره به مشارکت حداکثریِ مردم در انتخابات، توصیه کرده است و نتیجه را فرع بر حضور دانسته است. حتّی آنگاه که گزینههای زاویهدار با او به قدرت رسیدهاند، منطق مردمسالاری را کنار ننهاده و انتخابات را ابطال نکرده است. او در برابر این گزینهها، کارشکنی و سنگاندازی نکرده و جهتگیریهای شخصیاش را مبنای تعاملاتش قرار نداده است. همۀ تعاملات او بر اساس اخلاق و در چهارچوب قانون بوده است. آیا دیکتاتور اینگونه است؟ 👇